facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Κυριακής 29/12

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Ο φτερωτός Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τις 16 Φεβρουάριου, ζητά να κάνουμε τους απαραίτητους απολογισμούς στα θέματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο χρόνο, καθώς και νέες σκέψεις που η ωριμότητα και η σταθερότητα θα είναι τα κύρια συστατικά τους. Αυτή η θέση του Ερμή μπορεί να μας δώσει την απαραίτητη ευελιξία προς ενήλικους στόχους και μας βοηθά με σύνεση να παραμένουμε στα σχέδια μας ακόμη και αν αποσπάσεις μας βγάζουν από τον δρόμο μας.

Κριός

Η έμφαση μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου που θα βρίσκεται ο Ερμής στον Αιγόκερω, θα κινητοποιεί κυρίως τα επιτεύγματα και το πως θα τα πετύχεις καθώς θα αναζητάς πρακτικότητα και προσανατολισμό προς έναν στόχο. Αυτές οι έννοιες θα σε βοηθήσουν στην πληρέστερη και καλύτερη χρήση των πληροφοριών που λαμβάνεις αυτό το συγκεκριμένο διάστημα και φυσικά αφορούν τόσο τις προσωπικές όσο και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. . .

Ταύρος

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω μπορείς να έχεις επαφή με την αντικειμενική πραγματικότητα της ζωής σου στο σήμερα. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου προστατεύεσαι από υπερβολές και άστοχες κινήσεις όπως και σκέψεις μιας και το μυαλό αυτή την στιγμή μπορεί να συνδεθεί κυρίως με ότι μπορεί να σου φέρει απολαβές σε όλα τα επίπεδα. . .

Δίδυμοι

Η ανάγκη να λειτουργήσεις μόνος/η και να φέρεις εις πέρας θέματα που είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή στην ζωή σου θα είναι έντονη τώρα με τον Ερμή στον Αιγόκερω μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Οι διαπραγματεύσεις θα πέσουν στο τραπέζι και είναι σίγουρο πως δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αφού το θάρρος και το σθένος είναι τόσο έντονα που μπορείς να κινήσεις και βουνά. Επαφές και θέματα που αφορούν κληρονομικά και γενικότερα οικονομικά θέματα θα σε απασχολήσουν βάζοντας σε σειρά εκκρεμότητες που τυχόν υπάρχουν ή θα προκύψουν. . .

Καρκίνος

Σχέσεις και συνεργασίες αυτή την στιγμή κινητοποιούνται με τον Ερμή στον Αιγόκερω και είναι η καταλληλότερη στιγμή να οριοθετήσεις και να πλαισιώσεις οτιδήποτε είναι στον αέρα αυτή την στιγμή. Μπορείς να βελτιώσεις, να αναβαθμίσεις ή να κινηθείς σε πιο στέρεα εδάφη μαζί ή χώρια. Εσύ θα το αποφασίσεις, μετά από σκέψη και με σύνεση. . .

Λέων

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου μπορείς να προγραμματίσεις και να βρεις με ποίον τρόπο θα προστατεύσεις τον εαυτό σου από την περιττή κούραση και τον κίνδυνο των τολμηρών ανοιγμάτων. Η παρορμητικότητα του Αιγόκερω δίνει στον Ερμή την ευελιξία που χρειάζεται, δίνει την πρακτικότητα, την οργάνωση και τον συντηρητισμό που προέρχεται από κρίση και φρόνηση. Η μνήμη σου για στοιχεία και γεγονότα είναι εξαίρετη και η λεπτομερειακή δουλειά είναι ο σκοπός της επόμενης περιόδου. Η τάση για υπερβολική αναλυτικότητα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητά σου και είναι καλό να το έχεις κατά νου. . .

Παρθένος

Αυτή την στιγμή μπορείς να προβάλεις ένα εγχείρημα με διπλωματία και τακτ. Η πρακτικότητά σου θα είναι εμφανής ακόμη και εκτός εργασίας και θέλεις να υπάρχει ένα είδος πειθαρχίας ακόμη και όταν βρίσκεσαι με φίλους. Η ικανότητα σου επίσης να βάζεις τους άλλους σε τάξη είναι μοναδική αυτή τη στιγμή με τον Ερμή στον Αιγόκερω και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου προσπάθησε να μην είσαι πολύ αυστηρός/ή εκεί που το μυαλό χρειάζεται να συνεργαστεί με την καρδιά ώστε να νιώσεις χαρά. . .

Ζυγός

Ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου και τον ιδιωτικό σου χώρο κινητοποιεί η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου πολύ προσωπικές σου υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις και προβληματισμοί σχετικά με την διαχείριση κοινών στόχων και σκοπών. Τα οφέλη έρχονται μέσα από συνεργασία και χρειάζεται ο κάθε ένας από εσάς να έχει τον ρόλο του και να αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του. Αυτό είναι κάτι που γίνεται εντονότερο την συγκεκριμένη περίοδο και η ικανοποίηση θα λάβει χώρα όταν όλα θα έχουν μπει σε τάξη. . .

Σκορπιός

Η λειτουργικότητα του Ερμή σχετίζεται με το μυαλό και τον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στον γύρω κόσμο. Πως σκέφτεσαι και πως επικοινωνείς στην καθημερινότητά σου. Στον Αιγόκερω μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, δίνει την ευκαιρία να δομηθεί το μυαλό σου με τρόπο τέτοιο ώστε να διαμορφωθούν διανοητικές λειτουργίες που θα σε ωριμάσουν. Η αστάθεια και η επιπολαιότητα δεν ταιριάζουν με τον Ερμή στο ζώδιο του Κρόνου (Αιγόκερω) και θα νιώθεις πως αυτό που χρειάζεσαι είναι να περνάς οποιαδήποτε εμπειρία μέσα από συγκεκριμένο πλαίσιο ώστε να δίνεται το απαραίτητο σχήμα σε αυτήν. . .

Τοξότης

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου οικονομικά θέματα μπορεί να κινητοποιηθούν καθώς και θέματα που σχετίζονται με την αυτοεκτίμηση σου. Δεν χρειάζεται να γίνεις αυστηρός/ή για να πετύχεις τους στόχους σου ωστόσο ένα πλαίσιο και όριο εκεί που χρειάζεται σου δίνεται η ευκαιρία να το βάλεις τώρα με τον Ερμή στον Αιγόκερω. Αυτή την στιγμή η ικανότητα σου να διαπραγματευτείς κυρίως σε οικονομικά θέματα είναι μεγάλη. . .

Αιγόκερως

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο σου και σου δίνει την ικανότητα να έχεις θετικό έλεγχο για να αποφύγεις κυρίως την ασυνέπεια. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου η εξωστρέφεια και η ετοιμότητά σου για αποφάσεις είναι έντονη και βοηθητικό είναι και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό. Αυτή την στιγμή μπορείς να περάσεις τα μηνύματα σου όπως επίσης και να λάβεις πληροφορίες πολύ χρήσιμες για την εξέλιξη των υποθέσεων σου. Προσπάθησε να αποφύγεις υπερ-εγωτικές συμπεριφορές και αξιοποίησε στο μέγιστο τις ευκαιρίες που σου δίνονται. . .

Υδροχόος

Η φαντασία σου θα είναι πολύ ενεργή με τον Ερμή να κινητοποιεί βαθύτερα στρώματα της ψυχής σου. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου η πίστη σου θα δυναμώσει και η διαίσθηση σου θα είναι ισχυρή. Το ζώδιο το Αιγόκερω δεν φημίζεται για τις καλλιτεχνικές του αναζητήσεις ωστόσο το σημείο που κεντρίζει με κέντρο εσένα δεν είναι απίθανο να ξυπνήσει μια καλλιτεχνική σου φλέβα. Το σημαντικό είναι να λάβεις σοβαρά τα μηνύματα που λαμβάνεις αυτό το διάστημα είτε έρχονται από έξω είτε από μέσα σου. . .

Ιχθύες

Τώρα με τον Ερμή στον Αιγόκερω μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες και τις σκέψεις σου σε ένα ευρύτερο κοινό, ομάδες και κυρίως ανθρώπους που κοινωνικά μπορούν να σε βοηθήσουν και να στηρίξουν τα σχέδια σου. Η εξέλιξη αυτή την συγκεκριμένη περίοδο είναι πιο εύκολη και φαίνεται να έρχονται απολαβές του προηγούμενου διαστήματος.

https://astroguide.gr

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.