Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω αναμοχλεύει μέχρι το βράδυ επαγγελματικά θέματα που μας απασχολούν. Η ευνοϊκή σχέση μεταξύ Ερμή και Κρόνου μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε λύσεις και τρόπους να επεκταθούμε σε αυτόν τον τομέα σεβόμενοι την ιδιαιτερότητά μας και χρησιμοποιώντας στο έπακρο τις ικανότητες μας. Από το βράδυ και μετά η Σελήνη περνά στον Υδροχόο ανοίγοντας ακόμη περισσότερο τους προσωπικούς μας ορίζοντες, προς κατευθύνσεις που υπάρχει χώρος επέκτασης. . .

Κριός

Η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να μπορέσεις να συνθέσεις διαφορετικά μοτίβα προς έναν στόχο. Δεδομένα και ιδέες από διαφορετικές κατευθύνσεις που αν ενωθούν μπορούν να δώσουν σχήμα στις επιθυμίες σου. Η συνεργασία είναι σημαντική για να κάνεις αυτή την σύνδεση αλλά καλό θα ήταν να κάνεις την προσωπική σου έρευνα πριν δεσμευτείς σε κάτι ή κάποιον. Μην δεχτείς τα γεγονότα απλά επειδή σου τα προσφέρουν ούτε όμως να τα απορρίξεις με την πρώτη ματιά. . .

Ταύρος

Σήμερα πολλές ιδέες θα βλέπεις πως σου προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις για πολλά πράγματα. Ωστόσο το σημαντικό είναι πως αισθάνεσαι εσύ ο ίδιος/η ίδια και κατά πόσο θέλεις να βγεις από την άνεση της καθημερινής σου ρουτίνας. Είναι αλήθεια πως νιώθεις ασφάλεια σε αυτή την ζώνη ασφαλείας όπως επίσης δεν είσαι σίγουρος/η τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζει ώστε να αφήσεις την όποια σταθερότητα που νιώθεις αυτή την στιγμή. Αξιολόγησε με ηρεμία τις νέες ευκαιρίες. Τι θέλεις να κρατήσεις και τι μπορείς να αφήσεις πίσω. . .

Δίδυμοι

Η μέρα προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να κάνεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα ζητώντας την ευχαρίστηση και κυρίως την ικανοποίηση. Ο φόβος δεν μπορεί να σε περιορίσει και το πλεονέκτημα είναι πως σήμερα μπορείς να ζήσεις μια πραγματική περιπέτεια αν το επιθυμήσεις. Επίσης μπορείς σήμερα να ζητήσεις ότι δικαιούσαι. Από την αύξηση που περιμένεις αλλά δεν αποφασίζει ο ανώτερος σου να σου την δώσει μέχρι την αγκαλιά που τόσο σου έχει λείψει. Οι προοπτικές που ανοίγονται είναι μπροστά σου και είναι ευνοϊκές. . .

Καρκίνος

Είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα η σημερινή για σένα αρκεί να θελήσεις και εσύ να δεις τα πράγματα ως πραγματικά έχουν. Νέες ιδέες μπορούν να αλλάξουν παγιωμένες σκέψεις που έχεις γύρω από ένα θέμα και η ετοιμότητα σου να απαντήσεις σε ότι σε προκαλεί είναι σημαντική. Ωστόσο ο παρορμητισμός δεν θα σε βοηθήσει. Θα χρειαστεί να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις έχοντας κατά νου πως ότι ακούς σήμερα δεν στοχεύει στο πως νιώθεις αλλά αυτό που βλέπουν είναι τα έργα σου. Οπότε με σύνεση και αυτοπεποίθηση άφησε να κατανοηθούν οι προσδοκίες σου και δεσμεύσου εκεί που οι ικανότητες σου δείχνουν εμπράκτως την αποτελεσματικότητά τους. . .

Λέων

Είναι γεγονός πως έχεις μεγάλη καρδιά που μπορεί να χωρέσει όλο τον κόσμο. Η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση σήμερα είναι σημαντική και η αγάπη που νιώθεις θα αγαλλιάσει τις καρδιές που το έχουν ανάγκη. Μέσα από την αγάπη κατανοείς πως πραγματικά δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορείς να δώσεις σε έναν άνθρωπο. Την στιγμή που πιστεύεις πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω για να τον βοηθήσεις εκεί έρχεται και σου αποδεικνύει πως πάντα υπάρχει κάτι ακόμη που μπορείς να του προσφέρεις. . .

Παρθένος

Είναι αλήθεια πως είσαι ένας άνθρωπος με πολλές ικανότητες και κυρίως μπορείς να αποδεικνύεις την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του τρόπου σκέψης σου κάθε στιγμή. Αυτό είναι αρεστό και ζηλευτό από πολλούς αλλά το σημαντικότερο είναι πως μπορείς να δώσεις ένα χέρι βοηθείας σε διάφορες περιστάσεις που προκύπτουν. Σήμερα χρειάζεται να είσαι το ίδιο πρόθυμος/η αν χρειαστεί να κάνεις το ίδιο. Η βοήθεια σου είναι πολύ πιο σημαντική από ότι πιστεύεις ακόμη και αν είναι αλήθεια πως αυτή την στιγμή οι άλλοι βασίζονται πάνω σου περισσότερο από ότι θα ήθελες ή που αντέχεις. . .

Ζυγός

Σήμερα ευνοϊκό για σένα θα ήταν να μην πας κόντρα στο κύμα. Ακόμη και αν απροσδόκητα γεγονότα μπαίνουν εμπόδιο στο δρόμο σου μπορείς να κρατήσεις τη σταθερή σου πορεία, αλλάζοντας με ευελιξία την θέση στα πανιά αλλά χωρίς να χάνεις τον προορισμό σου. Η αυτό-έκφραση είναι σημαντική σήμερα και μπορείς να αγωνιστείς ότι και αν προκύψει στον δρόμο σου. Η στήριξη σε αυτή την προσπάθεια σου μπορεί να έρθει απροσδόκητα και από εκεί που δεν το περιμένεις. . .

Σκορπιός

Σήμερα είναι μια δημιουργική μέρα αρκεί να ακολουθήσεις κάποια σταθερά βήματα. Οι αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους χρειάζεται να έχει υπόβαθρο κυρίως τον σεβασμό και τον κοινό στόχο, την επέκταση. Αν χρειαστεί μπορείς να το επαναλάβεις κατά την διάρκεια της συζήτηση σας ώστε να τους επαναφέρεις στο εδώ και τώρα αφήνοντας στην άκρη παιδικές συμπεριφορές. Επίσης οι αντιπαραθέσεις μπορεί να μην λείψουν αλλά μπορούν να αποφευχθούν ή να έχουν αίσιο τέλος αν δεν επιμείνεις παραπάνω από όσο πρέπει στην προσπάθεια σου να τους πείσεις για το δίκιο και την ορθότητα των σκέψεων σου. Καλό θα ήταν να επανέλθεις ξανά μια άλλη στιγμή. Σήμερα χρειάζεται μεγάλη ευελιξία εκεί που βλέπεις πως δεν υπάρχει χώρος για κατανόηση και ανάπτυξη. . .

Τοξότης

Οι ευκαιρίες σήμερα έρχονται μέσα από νέες ιδέες και εμπνεύσεις. Η αποφυγή διαφόρων εμποδίων που ενδέχεται να προκύψουν στον δρόμο είναι σημαντική αλλά η προτροπή προς κατευθύνσεις που έχουν νόημα και το κυριότερο αποτελεσματικές είναι ακόμη πιο σημαντικές. Γίνε άνθρωπος που θα εμπνεύσει τους άλλους. Η αντιπαράθεση δεν έχει θέση. Αντιθέτως η θετική σκέψη φέρνει θετικές δράσεις και είναι μια καλή μέρα να κινηθείς σε αυτή την κατεύθυνση. . .

Αιγόκερως

Οι πράξεις καθορίζουν την ικανότητα σου. Η ευελιξία εκεί που βλέπεις πως δεν έρχεται το αποτέλεσμα που θέλεις, είναι που θα φέρει με μαγικό ανεξήγητο τρόπο αυτό που επιθυμείς. Εξέπληξε τον κόσμο γύρω σου και κάνε να συμβεί το αδύνατο. Πάρε τον χρόνο σου, σκέψου, άφησε τον καθαρό αέρα να σε αναζωογονήσει και να έρθεις σε επαφή με αυτό που είσαι και την δυναμική που έχεις. Η αντίσταση σήμερα έρχεται από τις σκέψεις και όχι από την δυναμική σου. . .

Υδροχόος

Σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσεις εμπόδια και περιορισμούς μέσα από ψυχικές διεργασίες. Πολλές φορές η έδρα κάποιον προβλημάτων βρίσκεται στα συναισθήματα και μια εργασία με βάση την Συνειδητότητα είναι αρκετή για να βρεθεί λύση. Μέσα από τα συναισθήματα που νιώθεις μπορείς να δεις την πανοραμική εικόνα. Με τα μάτια της καρδιάς. Εκεί κρύβεται σήμερα η αλήθεια και μπορείς να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις. . .

Ιχθύες

Ακόμη και αν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα έχεις υπολογίσει μπορείς να πάρεις τα μηνύματα που χρειάζεσαι μέσα από τις καταστάσεις που εξελίσσονται σήμερα. Επίσης ο φόβος μπορεί να σε κρατήσει πίσω από κάτι που θέλεις να κάνεις. Όποιες και αν είναι οι περιστάσεις ή απροσδόκητα εμπόδια μπλοκάρουν τις προσδοκίες που έχεις για σήμερα μην απογοητευτείς και κυρίως μην κάνεις πίσω. Είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα, θα φτάσεις στον προορισμό σου, αρκεί να είσαι ανοιχτός/ή στις λεπτές ενέργειες που φανερώνουν ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνεις και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις

https://astroguide.gr