Η Αφροδίτη ετοιμάζεται για το ταξίδι της στον σοβαρό και γήινο Αιγόκερω απόψε αργά το βράδυ οπότε καλό θα ήταν να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις σήμερα όσο αφορά θέματα συνεργασιών και σχέσεων γιατί δεν έχει πολύ ενέργεια. Σημαντικές εξελίξεις από αύριο και μετά. Επίσης ο Ήλιος με τον Ουρανό δεν είναι σε καλή θέση. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και να θέλουμε να βρούμε μια καλή λύση και να διατηρήσουμε την ισορροπία σε ένα θέμα που μας απασχολεί θα πρέπει να καταβάλουμε περισσότερη ενέργεια από ότι συνήθως. . .

Κριός

Είναι γεγονός πως είσαι πάντα σε ετοιμότητα και θέλεις να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο. Σήμερα αυτό θα είναι εφικτό μόνο αν προσαρμόσεις τα όνειρα σου με ρεαλιστικές προσδοκίες. Αν δεχθείς να συζητήσεις με άλλους ανθρώπους τις σκέψεις σου πριν βγάλεις το τελικό συμπέρασμα. Για σοβαρά θέματα κάνε υπομονή μέχρι αύριο. . .

Ταύρος

Η διαίσθηση σου είναι ενεργή σήμερα και μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Η παρορμητική και ανυπόμονη στάση για κάτι που θέλεις να κάνεις μπορεί να είναι η αρχική σου αντίδραση ωστόσο γνωρίζεις πως ρισκάρεις να μην φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις, δρώντας με αυτόν τον τρόπο. Γνωρίζεις τί είναι αληθινό και αυτό είναι το σημαντικό. Δώσε χώρο μέχρι αύριο το πρωί και σκέψου τα δεδομένα ξανά. . .

Δίδυμοι

Η υπομονή και επιμονή σήμερα είναι σημαντική για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις. Ωστόσο χρειάζεται να έχεις τον προσανατολισμό σου στο αύριο και όχι να σπαταληθείς σε πολλές λεπτομέρειες του σήμερα ή αναλύσεις του χτες. Δώσε σημασία σε θέματα που πραγματικά έχουν αξία με κέντρο εσένα αλλά και που μπορεί να δράσουν ευεργετικά και σε ανθρώπους που έχεις γύρω σου και νοιάζεσαι. . .

Καρκίνος

Η υπομονή σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει στο δρόμο που θέλεις. Προβλήματα και σκέψεις μπορεί να σε αποθαρρύνουν αλλά ξέρεις πως είναι σπατάλη χρόνου αν σκεφτείς πως μόνο η δουλειά και η ενήλικη στάση μπορούν να τα αντιμετωπίσουν. Διατήρησε την αισιοδοξία σου ενεργή και όλα θα πάνε όπως επιθυμείς. . .

Λέων

Η ειλικρίνεια σήμερα θα είναι όχι μόνο αρεστή από τους γύρω σου αλλά θα δημιουργήσει και ένα περιβάλλον με ασφάλεια. Τα υγιή όρια μπαίνουν όταν είσαι σε επαφή με το εδώ και τώρα και δίνεις την ευκαιρία στους άλλους να κατανοήσουν καλά τις προθέσεις σου. Μόνο τότε μπορείς να λειτουργήσεις ενήλικα και να αποφύγεις οποιαδήποτε ένταση μπορεί να σε βγάλει από την ζώνη ασφαλείας σου. . .

Παρθένος

Σήμερα επιθυμείς να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει και όχι απαραίτητα με αυτό που έχεις προγραμματίσει ή που σου επιβάλλει η εργασία σου. Η τάση να βιαστείς σήμερα είναι έντονη αλλά είναι αλήθεια πως χρειάζεται να κάνεις κάποιο διάλειμμα ακόμη και αν θα είναι μικρής διάρκειας. Η ποιότητα θα είναι ανάλογη της διάθεσης σου και των εργασιακών συνθηκών σήμερα. . .

Ζυγός

Ο χρόνος είναι πολύ σχετικός σήμερα για σένα και πιθανά θα χρειαστεί να πεις λιγότερα και να κάνεις περισσότερα. Είναι γεγονός πως είσαι αποφασισμένος/η να φέρεις εις πέρας την αποστολή σου και να δημιουργήσεις μια σταθερή αξία με κέντρο είτε την υλική είτε την ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή. Όποιος και αν είναι ο στόχος σου είσαι σε καλό δρόμο. . .

Σκορπιός

Η μέρα είναι περιπετειώδης για σένα και δίνεται η ευκαιρία να κάνεις πολλά και διαφορετικά πράγματα σήμερα. Η αβεβαιότητα δεν θα λείψει ωστόσο έχεις την ικανότητα να κάνεις μια αλλαγή στο περιβάλλον σου, να έρθεις σε επαφή με καινούργια πράγματα, τόπους, ανθρώπους και ιδέες. Η ανταμοιβή στο τέλος της ημέρας θα σε ικανοποιήσει. . .

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να δεις αυτό που δεν μπορούν να δουν οι άλλοι και αυτό σημαίνει πολλά πράγματα με κέντρο εσένα. Καταρχάς πρέπει να είσαι ευγνώμον γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχεις αρωγό την διαίσθηση στα βήματα σου. Επίσης είναι σημαντικό να μπορείς να απομονώσεις τον γύρω θόρυβο και να επικεντρωθείς μόνο σε αυτό που έχει πραγματική αξία και ανοίγει προδιαγραφές για το μέλλον. . .

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να σταθείς σε λεπτομέρειες και πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και να μετρήσεις τις απώλειες σου. Ή μπορείς να μετρήσεις τις επιτυχίες σου, τις ολοκληρωμένες δουλειές, την επιτυχία που γνώρισες και την ανταμοιβή που πήρες. Στο χέρι σου είναι τι θα επιλέξεις να κάνεις ωστόσο επέλεξε καλύτερα τον δρόμο που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου. Επίσης ένα μυστικό μπορεί να αποκαλυφθεί σήμερα. . .

Υδροχόος

Η ευγένεια και η καλοσύνη είναι αρετές πολύ χρήσιμες σήμερα για οτιδήποτε κάνεις. Μέσα από τον καλό σου λόγο και την συμπαράσταση σου μπορείς να δώσεις φροντίδα σε όσους την έχουν ανάγκη. Γίνε το παράδειγμα προς μίμηση για τους οικείους σου, την οικογένεια σου, τα παιδιά σου, τον άνθρωπο σου. Η βοήθεια είναι σημαντική με όποιον τρόπο και αν δίνεται. . .

Ιχθύες

Σήμερα μπορείς να κάνεις διαφορετικά πράγματα και να βγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητάς ή εργασίας σου. Άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις και τις σκέψεις και αφέσου σε αυτό που φέρνει η στιγμή. Είτε μόνος/η είτε με φίλους μπορείς να διασκεδάσεις, να χαρείς, να ταξιδέψεις, σωματικά ή νοητικά. . .

https://astroguide.gr/