Η βραδιά των Χριστουγέννων είναι για πολύ κόσμο μια ευκαιρία χαράς, ζεστασιάς, όμορφων συναισθημάτων. Όμως για άλλους, συχνά, μπορεί να σημαίνει δύστροπα συναισθήματα στενοχώριας, μοναξιάς και κατήφειας για χιλιάδες λόγους.

Ας δούμε αστρολογικά την βραδιά των Χριστουγέννων του 2019.

Η Σελήνη στον Τοξότη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα μπορούσαν να δείξουν χαμόγελα χαράς κυρίως για τους πύρινους του α’ και του β’ δεκαημέρου, την ίδια στιγμή όπου οι αέρινοι του α’ και του β’ δεκαημέρου φαίνονται αρκετά κοινωνικοί και αισιόδοξοι.

Ο Δίας από τον Αιγόκερω εξασφαλίζει θετικά συναισθήματα για αρκετούς Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους του α’ δεκαημέρου, την ίδια στιγμή όπου οι συνδυασμοί του Άρη από το Σκορπιό βοηθούν πολλούς υδάτινους και γήινους του γ’ δεκαημέρου να νιώσουν πιο αποφασισμένοι να περάσουν καλά!

Μέσα σε όλα, ένα τετράγωνο μεταξύ Σελήνης / Ποσειδώνα και κάποιοι άλλοι πλανητικοί συνδυασμοί καταδεικνύουν πως οι ώρες / μέρες γύρω από τα Χριστούγεννα θα μπορούσαν να επιφυλάσσουν δυσκολίες / εκρηκτικές καταστάσεις / προβληματισμούς / διλήμματα / αντικειμενικά προβλήματα / δυσάρεστα μηνύματα – ειδήσεις σε ορισμένους / ορισμένες. Πιο συγκεκριμένα, ίσως χρειαστεί να προσέξουν περισσότερο οι γεννημένοι/ ες κοντά στις: 12/6, 12/3, 14/9, 14/12, 27/4, 27/1, 30/7, 30/10, αλλά και όσοι / όσες έχουν πλανήτες ή σημεία εντός του ατομικού τους ωροσκοπίου κοντά στην 22η μοίρα των μεταβλητών και κοντά στην 7η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από τούτη την ομάδα πιο διαχειρίσιμα θα είναι πιθανώς τα θέματα για Παρθένους και Ιχθύς (14/9 και 12/3). Δευτερευόντως «ενοχλούνται» ίσως (ψυχολογικά κυρίως) ή αντιθέτως τείνουν να εξιδανικεύσουν καταστάσεις και κάποιοι/ ες γεννημένοι/ ες κοντά στις 6/6, 6/3, 8/9, 8/12, 21/4, 21/1, 24/7, 24/10 ή με πλανήτες / σημεία στην 16η μοίρα των μεταβλητών και στην 1η μοίρα των σταθερών.

Ολόψυχες ευχές για όμορφες, ζεστές στιγμές και

Καλά Χριστούγεννα!

https://astrapes.oroskopos.gr