Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 22/11 στις 16:58 όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη. Ο Σκορπιός είναι το δεύτερο ζώδιο του Νερού , και ανήκει στην ομάδα του Σταθερού Σταυρού.

Ο κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας ο πλανήτης που σχετίζεται με την μεταμόρφωση, τον θάνατο και την αναγέννηση.

Το κυρίαρχο στοιχείου του Σκορπιού είναι η ανθεκτικότητα και η ικανότητα του να ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του, γι’ αυτό και τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού ξεχωρίζουν για την σταθερότητα, την επιμονή, την ανθεκτικότητα, την αφοσίωση στους δικούς τους ανθρώπους, παράλληλα όμως είναι έντονα διαισθητικά, ενώ αν αισθανθούν ότι κάποιος ή κάτι πάει να πειράξει τα κεκτημένα τους μπορούν να γίνουν πολύ εκδικητικά, επίσης είναι από τα άτομα που τους αρέσει να ζουν τη ζωή τους πολύ έντονα.

Επίσης, θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο τόσο στην ζωή τους όσο και στην ζωή των άλλων και να για να το πετύχουν θα χρησιμοποιήσουν την έντονη σεξουαλικότητα τους, τον μαγνητισμό, την γοητεία τους και το χρήμα, μέσα από τα οποία μπορούν να ξεπεράσουν όλους τους φόβους και τις ανασφάλειες τους, δηλαδή τον εξής ένα, το φόβο της απώλειας.

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πολλοί ικανοί στην διαχείριση των οικονομικών, και σε δουλειές που απαιτούν επιμονή, υπομονή και αφοσίωση, είναι εξαιρετικοί μουσικοί, και ψυχολόγοι.

Ενώ στις δύσκολες περιόδους της ζωής τους είναι πιθανό να γίνουν εκδικητικοί με τους άλλους, να βγάλουν εμμονές ή να εκδηλώσουν αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

Στις 28/10 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη (4ο 24’), θα ωθήσει σε απρόσμενα και ανατρεπτικά νέα ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 28/10 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό (4ο 38’), θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και απρόσμενες ανατροπές στη ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 8/11 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (15ο 59’), θα βοηθήσει να δουν με ρεαλιστικό τρόπο τις καταστάσεις γύρω τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 9/11 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (16ο 01’), θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 11/11 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή (18ο 56’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 12/11 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου (19ο 51’), θα στρέψει την προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 13/11 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα (21ο 03’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να πετύχουν τους στόχους τους.
Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού τους εκπροσώπους των 12 ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος τους Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις και να βρείτε τρόπους για να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες του έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Ασφάλειες, Εφορία). Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα ανανεώσετε ερωτικά την σχέση σας με τον / την σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις προσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε στον /στην σύντροφο σας ότι είναι η σχέση σας είναι πολύ σημαντική για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα θέματα που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναλάβετε νέες ευθύνες. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την υγεία, την διατροφή και το σώμα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια από τις πιο χαρούμενες, δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Καρκίνους . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο σας, να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα, και να ερωτευτείτε.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένεια σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της οικογένειας σας και να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευσή ενός ακινήτου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα κάνει πολύ έντονους τους ρυθμούς της καθημερινής σας ζωής. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα κατά την διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων με την δύναμη του λόγου σας και τα συγκροτημένα επιχειρήματα σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια την κρυμμένη σας κτητικότητα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα βελτιώσει τα οικονομικά σας και θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στον χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γίνετε ιδιαίτερα κτητικοί με τους αγαπημένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας σημαίνει ότι τα φετινά σας γενέθλια ξεκινούν. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο σας θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ειδικά οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που σχηματίζει ο Ουρανός με τον Ήλιο τους, θα πρέπει να προετοιμαστούν ψυχολογικά για αλλαγές, για να μην τους έρθουν ξαφνικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε τις τελευταίες αλλαγές στα μελλοντικά σας σχέδια πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και σε οικονομικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει για λίγο καιρό προστατευμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας για εσάς του Αιγόκερους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα δεχθείτε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, ενώ μέσα από τις φιλικές συγκεντρώσεις θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην επαγγελματική σας εξέλιξη όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την καριέρα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις και να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας και να περάσετε από συνέντευξη.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια ή για να προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο εξωτερικό το οποία θα συνδυάζει τη δουλειά με την διασκέδαση. Ενώ, για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσουν μια ξένη γλώσσα ή για να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις σε ότι αφορά τις Σπουδές τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv