Οι κάρτες Ταρώ και η μηνιαία τάση

Η κάρτα του μήνα είναι ο Τρελός

Η κάρτα μιλάει για γεγονότα απρόβλεπτα που ανατρέπουν την σταθερότητα και τον προγραμματισμό. Είναι μια αψυχολόγητη περίοδος που δεν μπορούμε να σχεδιάσουμε με σιγουριά το επόμενό μας βήμα και γι’αυτό χρειάζεται να μην κάνουμε πολύ σημαντικά καινούργια σχέδια μέσα στον μήνα, αλλά αντιθέτως να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα βασικά θεμέλια που υπάρχουν, ώστε οι ανατροπές να μην μας κοστίσουν πολύ. Από την θετική πλευρά η κάρτα μιλά για ανεμελιά και για μια αποστασιοποιημένη προσέγγιση στα πράγματα, κάτι που βοηθά ίσως να δούμε καινούργιους τρόπους αντιμετώπισης μιας κατάστασης..

Κριός

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Αυτοκράτειρα
Σε ενδιαφέρει αυτόν τον μήνα να είσαι δραστήριος και παραγωγικός στην επιχείρησή σου και θες να βάλεις μια σειρά και τάξη στις δουλειές σου, στο πρόγραμμά σου και γενικότερα στην ζωή σου. Είναι σημαντικός μήνας για να έρθεις σε επαφή με την μητέρα σου ή με ένα πρόσωπο που παίζει τον ρόλο αυτό και να αφεθείς στις οδηγίες της ή να θέσεις σε πρακτική εφαρμογή τις γνώσεις που έχει αποκομίσει μέσα από την εμπειρία της. Γυναικεία πρόσωπα στον χώρο της εργασίας σου θα παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο αυτόν τον μήνα.

Ταύρος

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ήλιος
Ένας θετικός μήνας κατά τον οποίο μπορείς να λάμψεις με την παρουσία σου και να επηρεάσεις θετικά τις καταστάσεις καθώς η γοητεία σου ή η δύναμη της προσωπικότητάς σου θα είναι αυτό που θα κάνει τους άλλους να έρθουν πιο κοντά σε σένα και τις ιδέες σου. Είναι περίοδος χαράς και μπορείς να βρεθείς με φίλους που έχεις καιρό να δεις και να περάσετε όμορφα ή να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα που θα φέρουν φως και ευτυχία στην ζωή σου.

Δίδυμος

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Διάβολος
Ιδιαίτερος μήνας κατά τον οποίο έχεις την δυνατότητα να επηρεάσεις και να φέρεις τα πράγματα εκεί που τα θες εσύ. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θα το κάνεις αυτό όμως και δεν πρέπει να ξεπεράσεις κάποια ηθικά όρια και να εξαναγκάσεις τους άλλους παραβιάζοντας την ελεύθερή τους βούληση και εξαναγκάζοντας ή απειλώντας…Φρόντισε να είσαι επίσης προσεκτικός σε ό,τι υπογράφεις ή στις συμφωνίες που κάνεις γιατί δεν θα μπορέσεις μετά να βγεις εύκολα από αυτές και δεν υπάρχει δρόμος γυρισμού. Σε προσωπικό επίπεδο ο μήνας είναι έντονος, με σαρκικές απολαύσεις, ερωτικό αισθησιασμό και πάθος. Σχέσεις παράνομες ή κρυφές για κάποιο λόγο μπορεί να σε απασχολήσουν.

Καρκίνος

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το Άρμα
Μια καινούργια αρχή σου υπόσχεται η κάρτα του μήνα και εσύ βρίσκεσαι ήδη στην αρχή ενός καινούργιου δρόμου. Μια απόφαση που έπρεπε να πάρεις την έχεις πάρει ήδη και τώρα είναι η στιγμή που χρειάζεται να προχωρήσεις με πιο αποφασιστικά βήματα μπροστά. Μήνας που μπορεί να έχει μια σημαντική μετακίνηση για σένα η οποία θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Ένα καινούργιο πρόσωπο κάνει την άφιξή του και αυτό θα σου δώσει χαρά και ελπίδα για το μέλλον.

Λέων

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Πύργος
Αποφασιστικός μήνας με γεγονότα που τρέχουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι όλα αλλάζουν και τίποτα δεν είναι σταθερό. Είναι σημαντικό κατά την πορεία του μήνα να διατηρείς ζωντανή την επαφή με τον εαυτό σου και να μην ξεχάσεις ποιος είσαι στην αλήθεια.. Ξαφνικές συνειδητοποιήσεις θα σε κάνουν να αλλάξεις στάση απέναντι στα πράγματα και θα χρειαστεί να επανεξετάσεις σχέδια ή ακόμη και να τα ακυρώσεις ή να τα αφήσεις πίσω για κάποια άλλη στιγμή.

Παρθένος

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δύναμη
Δυνατός μήνας κατά τον οποίο μπορείς να παλέψεις με τα εμπόδια που ήδη υπάρχουν ή με αυτά που εμφανίζονται κατά την πορεία και να νικήσεις κάθε αντίθεση, αντιξοότητα ή αντιπαράθεση. Είναι μια ικανοποιητική περίοδος για σένα και βλέπεις κάθε αρνητικό να μετατρέπεται σε θετικό, ξεπερνάς θέματα υγείας και αναρρώνεις γρήγορα, όπως επίσης στα προσωπικά σου, ξεπερνιούνται θέματα και μπλοκαρίσματα μιας και εσύ ξεκαθαρίζεις με τρόπο άμεσο τις καταστάσεις που προβληματίζουν την σχέση σου.

Ζυγός

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κρεμασμένος
Χρειάζεται προσοχή και επιφυλακτικότητα στις κινήσεις σου αυτόν τον μήνα και να μπορέσεις να έχεις υπομονή και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή, χωρίς να χάνεις την ελπίδα σου. Οι συνθήκες δεν είναι ώριμες ακόμη για αυτό που θέλεις και υπάρχουν τρίτοι παράγοντες ή πρόσωπα που μπαίνουν σφήνα στα σχέδιά σου και σου φέρνουν αναποδιές, καθυστερήσεις και δυσκολίες. Στα αισθηματικά σου, τρίτα πρόσωπα παρεμβαίνουν και δημιουργούν προβλήματα.

Σκορπιός

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Σελήνη
Μήνας κατά τον οποίο χρειάζεται να είσαι προσεκτικός και να μην πιστέψεις τίποτα αν δεν το έχεις πρώτα ερευνήσει και εξακριβώσει από πολλές πλευρές. Η κάρτα του μήνα σου λέει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και ότι γύρω σου υπάρχει σκοτάδι αυτή την στιγμή και δεν μπορείς να δεις καθαρά. Βασίζεσαι λοιπόν στην διαίσθησή σου και στο ένστικτο, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην παρασυρθείς σε έναν δρόμο που τελικά είναι αδιέξοδος. Η επιρροή από γυναικεία πρόσωπα ή από θηλυκές ενέργειες είναι ισχυρή, αλλά αμφίβολη ακόμη και η κάρτα μπορεί και να μιλά ίσως και για θέματα εγκυμοσύνης. Προσοχή στα οικονομικά σου και σε οικονομικά μπερδέματα…

Τοξότης

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το Αστέρι
Αναγέννηση και θετικό κλίμα φέρνει αυτός ο μήνας, με πολλές ευκαιρίες για να αναπτύξεις ταλέντα σου και να εφαρμόσεις ιδέες που θέλεις να κάνεις πράξη. Είναι μια καλή περίοδος που σου δίνει ελπίδα καθώς βλέπεις υποθέσεις σου να προχωρούν με πιο θετικό τρόπο και οι επιθυμίες σου έρχονται πιο κοντά στην υλοποίησή τους. Η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται και μια καινούργια γνωριμία σε συναρπάζει.

Αιγόκερως

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Κρίση
Κρίσιμος μήνας κατά τον οποίο καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σέρνονταν εδώ και ένα μεγάλο διάστημα. Θα χρειαστεί να είσαι αποτελεσματικός και ξεκάθαρος στα βήματά σου και οι αποφάσεις που παίρνεις τώρα έχουν τον χαρακτήρα του οριστικού και του αμετάκλητου. Ταυτόχρονα έρχονται αποφάσεις και νέα που περιμένεις και επιτέλους κλείνουν εκκρεμότητες. Γενικό κλίμα αναγέννησης και νέων κύκλων που αρχίζουν, αν και ο τρόπος που γίνεται αυτό μερικές φορές δεν θα είναι και τόσο ευχάριστος.

Υδροχόος

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιεροφάντης
Καλός μήνας κατά τον οποίο θα μπορέσεις να βρεις υποστήριξη από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και θα καταφέρεις να πετύχεις να φέρεις ηρεμία και αρμονία στην ζωή σου. Δέχεσαι θετικές συμβουλές που πρέπει να τις ακούσεις και να αφήσεις οργή και θυμό στην άκρη για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θες. Ο γάμος σου ευνοείται αυτή την περίοδο και αν είσαι σε σχέση μπορεί να γίνονται συζητήσεις αυτόν τον μήνα για το πώς θα προχωρήσετε και ποιο είναι το επόμενο βήμα σας μαζί. Κατάλληλη περίοδος για να παρακολουθήσεις ένα ειδικό σεμινάριο ή να αρχίσεις να μαθαίνεις κάτι..
Ιχθύες

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Αυτοκράτορας
Θέματα δύναμης, επιβολής και εξουσίας θα σε απασχολήσουν κατά την διάρκεια αυτού του μήνα και είναι πιθανό να θελήσεις να επιβληθείς και να χρησιμοποιήσεις την δύναμή σου ή την θέση σου για να αναγκάσεις κάποιους να συνετιστούν και να κάνουν αυτό που πρέπει. Το αντίστοιχο βέβαια μπορεί να συμβεί από έναν ανδρικό πρόσωπο προς εσένα και να χρειαστεί εσύ να ακολουθήσεις τις ξεκάθαρες οδηγίες και εντολές του. Ο σύζυγος, ο πατέρας ή το αφεντικό είναι πρόσωπα που με τα θέματά τους θα σε απασχολήσουν αυτή την περίοδο

http://astropedia.gr