Το πέρασμα της Σελήνης στον Αιγόκερω συνδυαστικά με την σχέση του Ερμή με τον Δία σήμερα μας βοηθά να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πρόγραμμα της ημέρας μας ακόμη και αν οι προκλήσεις είναι αρκετές. Η τάση να επικεντρωθούμε μόνο στα θετικά είναι έντονη αλλά υπάρχει συνειδητοποίηση και προφύλαξη πως πιθανά κρύβονται παγίδες αν δεν είμαστε προσεκτικοί στα βήματα μας. . .

Κριός

Η ενέργεια εστιάζεται σήμερα στην εργασία σου, σε κάτι που ανήκει γενικότερα στον τομέα “καθημερινότητα” για σένα. Η μέρα έχει προκλήσεις αλλά το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσεις μέσα από τα γεγονότα που ξεδιπλώνονται την αναγκαιότητα της όποιας δράσης σου. Να εκτιμήσεις αν είναι αναγκαίο αυτό που κάνεις ή καλύτερα θα ήταν να εστιάσεις διαφορετικά, ακόμη και το ίδιο πράγμα, από μια άλλη οπτική. . .

Ταύρος

Αν υπάρχει ένας σκοπός η εστίαση είναι αρκετά εύκολη για σένα σήμερα. Ακόμη και αν αφορά τα συναισθήματα σου, οτιδήποτε κάνεις, οτιδήποτε και αν πεις, με οποιονδήποτε τρόπο και αν αποφασίσεις να δράσεις η αυθεντικότητά σου πρέπει να είναι το κύριο συστατικό. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να το κάνεις και σήμερα είναι ευκαιρία αν εστιάσεις σε ρεαλιστικούς στόχους. . .

Δίδυμοι

Η επιμονή και υπομονή σε έναν ενήλικο στόχο είναι πολύ σημαντικό αλλά χρειάζεται σήμερα να επανεξετάσεις την θέση ή/και την φύση του στόχου. Να δεις μήπως επιμένεις σε κάτι το οποίο δεν θα σου δώσει τελικά την ασφάλεια που ζητάς ή η παρατεταμένη προσπάθεια σου σε έχει κουράσει και χρειάζεται ανακατεύθυνση. Εσύ είσαι ο κύριος του εαυτού σου και εσύ ξέρεις ποίο είναι το καλύτερο για σένα. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου φέρνει απέναντι και τις καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή στην στιγμή στην ζωή σου προς μελέτη και εξέταση. Αυτός ο τρόπος θα σε βοηθήσει να παρακολουθήσεις τις εξελίξεις και να αποφασίσεις πως θέλεις να προχωρήσεις ανάλογα τις καταστάσεις. Η προσέγγιση σου στα θέματα γίνεται με έξυπνο τρόπο. Τώρα είναι πιο εύκολο να προσθέσεις και την διαίσθηση ώστε να ξεπεράσεις το όποιο εμπόδιο παρουσιαστεί. . .

Λέων

Έλα σε επαφή με τον εαυτό σου και σκέψου αυτή την στιγμή τι είναι το καλύτερο για σένα. Η τάση της κάθε μέρας είναι διαφορετική και σε φέρνει σε επαφή με διάφορα κομμάτια του Είναι σου, διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικούς τομείς στην γήινη πραγματικότητά σου. Σήμερα ο στόχος είναι να ακούσεις τις ανάγκες τις δικές σου ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι οι άλλοι γύρω σου. Να εστιάσεις στα θέλω σου χωρίς να προσπαθείς να “χωρέσεις” με όποιον τρόπο, στα θέλω του άλλου. . .

Παρθένος

Η εργασία σου σήμερα έχει απαιτήσεις και θα σου πάρει πολύ χρόνο από την ημέρα σου. Ανάλογα την εστίαση και την συγκέντρωση που θα έχεις, θα μπορέσεις αναλόγως να επωφεληθείς από το αποτέλεσμα που θα φέρεις στο τέλος της ημέρας. Η ευχαρίστηση έρχεται μέσα από την αυτό-πειθαρχία και την σταθερή πορεία στον δρόμο που έχεις επιλέξει. Έχεις το πλεονέκτημα σήμερα και μπορείς να το εκμεταλλευτείς παραγωγικά παίρνοντας τα εύσημα. . .

Ζυγός

Σήμερα καλείσαι να βγεις από την αρένα και να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Ο πολύς κόσμος σου δημιουργεί σύγχυση και δεν μπορείς να εστιάσεις εκεί που χρειάζεται. Ενδέχεται επίσης κάτι να σε φορτίσει ώστε να προβείς σε αυτή την ενέργεια. Όποιος και αν είναι ο εξωτερικός λόγος και όπως και αν αντιδράσεις σήμερα υπάρχει μια ευκαιρία που αιωρείται στον αέρα και σχετίζεται με την επαγγελματική ή την προσωπική σου κατάσταση. Εκμεταλλέψου τώρα την ευκαιρία όσο είναι ακόμη “ζεστή”. . .

Σκορπιός

Μπορεί η αίσθηση σου σήμερα να είναι πως είσαι συναισθητικά ευάλωτος/η αλλά δεν είναι αλήθεια. Ακόμη και να σε προκαλέσουν είναι δύσκολο να χάσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να βγεις έξω από τα νερά σου όσο και αν δεν το πιστεύεις σήμερα. Γιαυτό δεν υπάρχει λόγος να μένεις στα ρηχά περισσότερο από ότι θέλεις γιατί θεωρείς πως χρειάζεσαι να είσαι προστατευμένος/η. Κάνε αυτό που νιώθεις αρκεί να έρχεται από το κέντρο σου. . .

Τοξότης

Η πίστη σε συνδυασμό με σκληρή δουλειά μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα της ημέρας. Η άνοδος και η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί αρκεί να έχεις επιμονή και επιμονή στα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Είναι μια ευνοϊκή μέρα η σημερινή όσο και αν οι πρακτικές λύσεις δεν φαίνονται εξ αρχής να είναι πολλές. Ωστόσο θα ξεδιπλώνονται σιγά σιγά μπροστά σου καθώς θα βρίσκεσαι στην διαδικασία. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα ανεβάζει την ενέργεια και σε βοηθά να βγεις από προβληματισμούς που έχεις τις τελευταίες ημέρες. Δεν είναι σίγουρο αν θα βρεθούν λύσεις για ότι σε απασχολεί αλλά θα γίνει μια σχετική πρόοδος που θα σε βοηθήσει να μπεις ξανά στο παιχνίδι ή να αισθανθείς εσύ ο ίδιος πιο δυνατός. Ότι και αν είναι κινητοποιημένο στο προσωπικό σενάριο της ζωής σου το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις είναι να λειτουργήσεις ανταγωνιστικά προς τον ίδιο σου τον εαυτό, σαν να είναι ένας άλλος και όχι εσύ ο ίδιος. . .

Υδροχόος

Καλό θα ήταν να κατεβάσεις τους τόνους και μην πιέσεις τα πράγματα και κυρίως τον εαυτό σου. Όσο και αν άλλοι σε θέλουν περισσότερο ενεργητικό/ή ή εσύ νομίζεις πως πρέπει να υπερβείς τον εαυτό σου δεν είναι μια έξυπνη κίνηση να κάνεις σήμερα. Άφησε την ροή να σε πάει εκεί θέλει και εμπιστεύσου αυτό που θα σε τραβήξει να ασχοληθείς μαζί του. Η σωστή ώρα να επενδύσεις προσωπικά θα φανεί από μόνη της. . .

Ιχθύες

Αυτό που σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σήμερα είναι να κατανοήσεις πως το κάθε ένα πράγμα έχει την δυναμική του αλλά στο σύνολο συνδέονται όλα μαζί. Ακόμη και αν νιώσεις πλήξη μέσα από την καθημερινή σου ρουτίνα, αν σκεφτείς πως τοποθετείς ένα λιθαράκι σε κάτι πολύ μεγαλύτερο στην γενική εικόνα της ζωής σου θα σε αφυπνίσει. Σήμερα μπορείς να έρθεις σε επαφή με την κάθε στιγμή και την χαρά που πρέπει να παίρνεις μέσα από αυτήν όσο μικρή και αν νομίζεις πως είναι. . .

https://astroguide.gr/