Πάμε λοιπόν! Πρώτη της Ινδίκτου σήμερα, αρχή του Εκκλησιαστικού Έτους, σημαίνουσα ημέρα για ενάρξεις. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας γλυκός και φιλάνθρωπος σε αυτή τη γωνιά του κόσμου, δροσίζει την ψυχή και φέρνει ένα αεράκι δημιουργικότητας. Ο αστρολογικός παράγοντας θα μας βοηθήσει να βάλουμε πανιά για νέες θάλασσες και νέες περιπέτειες.

Ο Ερμής τελιειοποιεί το τρίγωνό του με τον Ουρανό σήμερα το πρωί και είμαστε έτοιμοι να σκεφτούμε με φρέσκους, πρωτότυπους τρόπους. Οι ιδέες ή οι δημιουργικές εμπνεύσεις έρχονται ξαφνικά, απροσδόκητα και λαμπρά.

Η Αφροδίτη δημιουργεί από την μεριά της σήμερα ένα τρίγωνο με τον Κρόνο και αποτελεί σταθεροποιητική δύναμη, προωθώντας μια ρεαλιστική και ίσως υλιστική άποψη των σχέσεών μας.

Οι μικρές εξελίξεις στις επιχειρήσεις και στις προσωπικές σχέσεις προέρχονται από τις προσπάθειες μας να πλησιάσουμε έμπρακτα τους άλλους και να ενισχυθούν οι συνδέσεις και τα σχέδιά μας. Μπορεί να βιώσουμε μια νέα αίσθηση ευθύνης σε υπάρχουσες φιλίες.

Η επιχειρηματική αίσθηση είναι εξαιρετική λόγω του ότι τα κυρίαρχα τρίγωνα εμφανίζονται στα πρακτικά ζώδια της Γης. Η αξιοπιστία είναι ελκυστική ιδιότητα αυτή τη στιγμή.

Η Σελήνη περνάει την ημέρα στο ζώδιο του Ζυγού, και επιδιώκουμε την αμεροληψία και τη συνεργασία.

Κριός
Μπορείτε να επωφεληθείτε από το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου το πρώτο μισό της ημέρας, που είναι υγιές για την επίτευξη των προτεραιοτήτων σας. Μπορεί να είστε αρκετά ευχαριστημένοι με το έργο σας και τα πολλά πράγματα που έχετε επιτύχει. Μπορεί να υπάρξει ευχαρίστηση που προέρχεται από την καλή δουλειά ή την αίσθηση επιτεύγματος μετά τη φροντίδα των σημαντικών λεπτομερειών.
Ταύρος
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείτε με προσοχή με πρακτικά θέματα, προσοχή στις λεπτομέρειες, σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα, τις επιχειρήσεις και τα δημιουργικά έργα. Τα μικρά πάθη και οι απολαύσεις που έχουν κάτι να σας διδάξουν φαίνονται να είναι μια πραγματική πρόκληση, αλλά προτιμάτε να βάλετε περισσότερη προσπάθεια στην πρακτική πλευρά των ενασχολήσεων και των σχέσεών σας τώρα.
Δίδυμοι
Οτιδήποτε αγαπάτε μπορεί να είναι στο επίκεντρο σήμερα. Είστε σε καλή κατάσταση για την εναρμόνιση με τους ανθρώπους που ποθείτε. Παρόλο που η ημέρα σίγουρα ευνοεί και επιβραβεύει τη μετριοπάθεια, αργότερα σήμερα, έρχεται στην εξουσία η σύνοδος Ήλιου - Άρη. Είναι ένας ενεργητικός συνδυασμός που μπορεί να είναι έντονος. Αν βρείτε τα σωστά κανάλια για να τον εκφράσετε, μια πιο θαρραλέα και τολμηρή προσέγγιση στη ζωή σας ανοίγει τις πόρτες.
Καρκίνος
Είναι μια καλή στιγμή για να μάθετε και να μοιράζεστε χρήσιμες πληροφορίες και ιδέες. Οι σπουδές κάθε είδους μπορούν να ευδοκιμήσουν. Καθώς η μέρα προχωρά, ωστόσο, ο Ήλιος και ο Άρης κατευθύνονται προς την σύνοδό τους, και αυτός ο συνδυασμός είναι αρκετά φλογερός. Καθώς συμβαίνει σε μια πολύ ενεργό περιοχή του ηλιακού σας χάρτη - στον τομέα των επικοινωνιών σας μπορεί να προκαλέσει την ανάγκη για απότομα ξεκαθαρίσματα με φίλους και συγγενείς.
Λέων
Η ημέρα είναι καταπληκτική για την πραγματοποίηση λογικών εκτιμήσεων και κρίσεων, που σχετίζονται κυρίως με την εργασία, τα οικονομικά και την υγεία. Είτε θέλετε να πραγματοποιήσετε σημαίνουσες αγορές, είτε εργάζεστε είτε συνδέεστε με άλλους, φαίνεται να στρέφετε την ενέργειά σας προς τα σωστά κανάλια. Είστε επίσης πολύ ξεκάθαροι στο τι θέλετε και σας διακρίνει μια λελογισμένη ταπεινότητα, κάτι που φαίνεται να είναι το κλειδί για την επιτυχία αυτή τη στιγμή.
Παρθένος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας συνδέει την ενέργειά της αρμονικά με τον Κρόνο στον τομέα της δημιουργικότητάς σας σήμερα, και είστε άρα σε καλή φόρμα για να φροντίσετε τις επιχειρήσεις και κάθε θέμα εργασιακό. Ίσως το πιο σημαντικό, αυτή η επιρροή είναι εξαιρετική για την ρεαλιστική εμπιστοσύνη και για την εμφάνιση της αξιόπιστης πλευράς σας. Οι άνθρωποι σας εκτιμούν για την κοινή λογική σας. Μια σχέση, ρόλος ή κάποιο δημιουργικό έργο μπορεί να σας καθηλώσει ή να σας σταθεροποιήσει σήμερα.
Ζυγός
Το πρώτο μισό της ημέρας προσφέρει απίστευτη ενέργεια για την ιεράρχηση των καθηκόντων και την εστίαση των ενεργειών σας, με τον κυβερνώντα πλανήτη σας σε αρμονία με τον Κρόνο. Ήρθε η ώρα για να εξελίξετε, να προλάβετε και να φροντίσετε τις δουλειές σας με έναν πρακτικό οίστρο. Μια συνεταιριστική συμφωνία μπορεί να διαμορφωθεί σήμερα. Αισθάνεστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε καταφέρει, σε όποιο επίπεδο, έχετε καλή κρίση και υπομονή, και αυτό φαίνεται να οδηγεί στην επιτυχία.
Σκορπιός
Μπορεί να υπάρξει μια εποικοδομητική συζήτηση με έναν φίλο ή έναν συνεργάτη σήμερα. Η αίσθηση ανακούφισης σχετικά με ένα θέμα μπορεί να είναι μέρος της εικόνας. Το πρώτο μισό της ημέρας επηρεάζεται έντονα από τη χημεία μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου και μπορεί να είστε αρκετά παραγωγικοί, ιδιαίτερα με κοινές δραστηριότητες. Μπορεί να υπάρξει ιδιαίτερη απόλαυση στα πεδία της ανάγνωσης, της μάθησης ή της μελέτης, και όσο πιο εποικοδομητική είναι η δραστηριότητα, τόσο πιο ελκυστική!
Τοξότης
Στο πρώτο μισό της ημέρας, η αίσθηση των προτεραιοτήτων σας ή η επιχειρηματική σας αίσθηση είναι ισχυρή. Έχετε ιδιαίτερη επιρροή στους άλλους σε επαγγελματικά επίπεδα, ή οι άνθρωποι βλέπουν και εκτιμούν τα ταλέντα σας. Οι σχέσεις είναι παραγωγικές αυτή τη στιγμή και οι συμφωνίες τείνουν να λειτουργούν καλά. Καθώς η μέρα προχωράει, μια επικείμενη σύνοδος Ήλιου - Άρη χρησιμεύει για την αναβάθμιση των ενεργειών σας. Είστε φιλόδοξοι, είστε έτοιμοι να αναλάβετε πρωτοβουλία ή να αναλάβετε το προβάδισμα.
Αιγόκερως
Μια επιρροή Αφροδίτης-Κρόνου βγάζει σήμερα την υπεύθυνη πλευρά σας, και σας βοηθά να λάμψετε. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, η αναγνώριση έρχεται σε μικρά και ήσυχα αλλά ικανοποιητικά κομμάτια. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δείξετε την αξία και την ακεραιότητά σας χωρίς να χρειαστεί να πάτε στα άκρα για να αποδείξετε την αξία σας. Είναι επίσης ένα καλό διάστημα για σπουδές, συντροφικότητα και επιχειρηματικά σχέδια.
Υδροχόος
Μια σταθεροποιητική επιρροή στο πρώτο μισό της ημέρας ενθαρρύνει τη χρήση μιας δομημένης προσέγγισης σε όλα σας τα θέματα. Έχετε μια ρεαλιστική άποψη για τις σχέσεις σας, τον εαυτό σας και τις πρόσφατες καταστάσεις που έχετε ζήσει και αυτό ενισχύει τις ικανότητες λήψης αποφάσεων. Η κρίση σας είναι εξαιρετική. Καθώς προχωράει η μέρα, ο Ήλιος και ο Άρης κατευθύνονται προς μια σύνοδο στην καρμική για εσάς Παρθένο, ανακατεύοντας τις ποικίλες επιθυμίες βαθιά μέσα στην ψυχή σας.
Ιχθείς
Καθώς προχωράει η μέρα, ο Ήλιος και ο Άρης κατευθύνονται προς την σύνοδό τους στον τομέα των σχέσεών σας. Αυτή η επιρροή μπορεί να είναι για σας ωφέλιμη, για να πάρετε το θάρρος να κάνετε αλλαγές ή να αναλάβετε δράση σε μια ερωτική σχέση. Κάποιος μπορεί να φέρνει σε σας έντονα συναισθήματα και επιθυμίες και τώρα οι συγκρούσεις μπορούν να χρησιμεύσουν ως χρήσιμη αντανάκλαση των επιθυμιών σας για δράση και αντίδραση. Ή κάποιος μπορεί να σας ενθαρρύνει να ενεργήσετε με δυναμισμό. Οι συγκρούσεις είναι πιθανές, ιδιαίτερα αν δεν ξέρετε πού να κατευθύνετε την υπερβολική ενέργεια.

______________________________

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php