"Αφήνω και απομακρύνω όλα όσα με ενοχλούν. Απελευθερώνομαι και απομακρύνω τα βαριά φορτία του παρελθόντος μου και όλα αυτά που δεν χρειάζεται πλέον να τα μεταφέρω τα αφήνω να πέσουν από τους ώμους μου και δεν κοιτάζω πίσω. Νιώθω φως, αισθάνομαι ευθυγραμμισμένος με το σκοπό μου.

Αισθάνομαι την αληθινή ουσία όλων των δυνάμεων που ζουν μέσα μου. Είμαι καθαρός. Έχω επουλωθεί. Είμαι αγάπη ".
Ας το μάθουμε αυτό το μικρό δοξαστικό προς τον εαυτό μας. είμαστε μόλις μια μέρα πριν την πανώρια φεγγαράδα την ολόγιομη στον Υδροχόο κι έχει έρθει ο καιρός της γιατρειάς. Μη ζητάτε τα δίκια σας για να μη σας τα ζητήσουν, μη μετράτε τα χρωστούμενα για να μην σας τα ζητήσουν κι εσάς, απελευθερώστε το μυαλό σας από ενοχές και τύψεις και παράπονα. Όλοι είμαστε συγκρατούμενοι σ’ ένα τρελό καράβι και πάμε και πάμε. Τουλάχιστον ας απολαύσουμε το ταξίδι χωρίς μεμψιμοιρίες.

Και τότε ποιος ξέρει… Μπορεί να λάμψει το μονοπάτι του Ουρανού, μπορεί να μας ανασηκώσει από την πυκνή ύλη μια δύναμη πιο δυνατή από την ειρκτή της βαρύτητας.
Οι σημερινές κοσμικές ενέργειες αφορούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Όλα τα ζώδια, αλλά ιδιαίτερα ο Υδροχόος, οι Δίδυμοι και ο Ζυγός, θα θέλουν να αφήσουν το σημάδι τους στον κόσμο και να κάνουν τα πράγματα με έναν εντελώς δικό τους τρόπο.

Το πρόβλημα είναι ότι και όλοι οι άλλοι που θα συναντάτε θα έχουν την ίδια ανάγκη. Στην πραγματικότητα, η ημέρα ανήκει σε εκείνους που μπορούν να συμβιβαστούν: να κάνετε αυτό που θέλετε, αλλά να επιτρέψετε στους άλλους την ίδια ευγένεια και ελευθερία.

Κριός
Η ομαδική εργασία ευνοείται σήμερα. Για μια φορά, είστε απόλυτα ευτυχής να είστε μέρος ενός συνόλου αντί να οδηγείτε τα πράγματα. Υπάρχει κάτι που σας προτρέπει να αφεθείτε στις φροντίδες των άλλων τώρα. Αλλά παρόλο που είστε μέλος μιας ομάδας, είστε αναγκασμένοι να βρείτε έναν τρόπο να δημιουργήσετε το δικό σας, διακριτικό σημάδι. Είστε πολύ δημιουργικοί. Αναμείνετε απίστευτα αποτελέσματα από την πρόσμιξη των δικών σας ιδεών και των ιδεών των άλλων.
Ταύρος
Είναι μια μεγάλη μέρα για να κάνετε όμορφα λάθη. Ίσως να είστε ο παραδοσιακός τύπος στον πυρήνα σας, όμως όλοι έχουν μια ασυνήθιστη πλευρά. Τι είναι αυτό το μικρό κάτι που σας συναρπάζει σήμερα; Σας αρέσει να χορεύετε στο σαλόνι σας όταν κανείς δεν βλέπει; Θέλετε να μιλήσετε στον εαυτό σας όταν είστε μόνοι ή να τραγουδήσετε στο αυτοκίνητό σας; Ό, τι και αν απελευθερώνει αυτή τη μοναδική φωνή, αφήστε το να φανερωθεί σήμερα!
Δίδυμοι
Είστε στο στοιχείο σας σήμερα. Το μυαλό σας βουίζει με συναρπαστικές ιδέες που ανυπομονείτε να εξερευνήσετε. Για το λόγο αυτό μόνο, είναι σημαντικό να αποφεύγετε τους περιοριστικούς ανθρώπους και τα περιβάλλοντα. Χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερη προσωπική ελευθερία για να μπορέσετε να ισορροπήσετε. Αυτή είναι μια από εκείνες τις ημέρες που μια κάποια αδιόρατη παραξενιά, μια ιδιοτροπία θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια σημαντική διαδρομή.
Καρκίνος
Στρέψτε την προσοχή σας μακριά από το σπίτι και την οικογένειά σας σήμερα. Κοιτάξτε προς τα έξω στον κόσμο γύρω σας. Τι συμβαίνει στον κύκλο φίλων σας ή στην τοπική σας κοινότητα; Είναι μια καλή μέρα για να ενημερωθείτε και να συμμετάσχετε. Η σύνδεση με τους ανθρώπους μπορεί να φέρει απροσδόκητη διασκέδαση και έμπνευση.
Λέων
Υπάρχει πολύς χώρος για δημιουργικότητα σήμερα σε ό, τι κάνετε. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να πιάσουν οι άλλοι το προσωπικό σας σήμα. Θέλετε να δείξετε στους ανθρώπους τι είστε - τι πραγματικά σας κάνει μοναδικούς. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν γίνεστε εκκεντρικοί. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να ακολουθήσετε μερικές συμβάσεις. Πάνω απ’ όλα, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είστε ο εαυτός σας, ακόμα κι αν ανησυχείτε κρυφά ότι είναι λίγο θαμπό το αποτέλεσμα.
Παρθένος
Τείνετε να είστε λίγο επιφυλακτικοί και η σημερινή κοσμική ενέργεια σας κάνει ακόμα πιο πολύ. Η σύνδεση σε ένα ζεστό, συναισθηματικό επίπεδο πιθανώς δεν είναι στις προθέσεις σας. Αλλά δεν θα χάσετε την επαφή. Έχετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στο μυαλό σας. Ένα κομμάτι διαχωρισμού από άλλους ανθρώπους είναι καλό. Σας δίνει το χώρο και την ελευθερία που χρειάζεστε για να οργανώσετε τις σκέψεις σας.
Ζυγός
Συνενωθείτε με μια ομάδα και κάνετε κάτι μεγάλο να συμβεί σήμερα. Έχετε πολλές ιδέες για τρόπους αλλαγής του κόσμου. Και με τη βοήθεια των φίλων ή των συναδέλφων σας, μπορείτε πραγματικά να κάνετε τη διαφορά. Οι φυσικές σας ηγετικές ικανότητες έρχονται στο προσκήνιο τώρα. Επειδή αυτό δεν συμβαίνει συχνά, επωφεληθείτε.
Σκορπιός
Παράξενοι άνθρωποι και ιδέες σας κάνουν να υποφέρετε σήμερα. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον που προκαλεί τον συνηθισμένο τρόπο σκέψης σας. Ή ίσως θα συναντήσετε μια ιδέα που θα σας εκπλήξει με τη μη συμβατότητα του. Είναι υπέροχο να αποκτήσετε μια νέα προοπτική στον κόσμο. Μην φοβηθείτε ένα βγείτε έξω από το κουτί, στο κάτω – κάτω είναι καλοκαίρι και κάνει ζέστη, αφήστε το μυαλό σας να πάρει αέρα.
Τοξότης
Η ψυχική, φιλοσοφική ελευθερία είναι πολύ σημαντική για σας σήμερα. Πώς αλλιώς θα κυνηγήσετε αυτές τις συναρπαστικές ιδέες που όλη μέρα γεμίζουν το μυαλό σας; Είναι πολύ ωραίο να ασχοληθείτε με κάποιον, αλλά μόνο αν δεν προσπαθήσετε να περιορίσετε τις σκέψεις σας. Οποιοσδήποτε δεν μπορεί να δει τον εαυτό του να ταξιδεύει μαζί σας, δεν είναι ευπρόσδεκτος στην ζωή σας! Ενδιαφέρεστε για μεγάλες δυνατότητες. Τώρα θα δείτε αν μπορούν να γίνουν και πραγματικότητα.
Αιγόκερως
Νιώθετε συντονισμένοι με κάτι ανώτερο σήμερα. Θέλετε να εμπλακείτε - να γίνετε μέλος μιας ομάδας και να κάνετε τη διαφορά. Είναι μια μεγάλη στιγμή και σίγουρα έχετε πολλά ταλέντα και δεξιότητες να προσφέρετε. Οι ικανότητες ηγεσίας σας είναι χρήσιμες όταν είναι καιρός να στρατολογήσετε άλλους σε έναν σκοπό. Και η επιμονή σας στη σωστή διαχείριση των πόρων θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τους γύρω σας ευθυγραμμισμένους. Μπορείτε να μάθετε πολλά και από τους άλλους.
Υδροχόος
Έχετε μια έντονη επιθυμία να αλλάξετε τον κόσμο σήμερα προς το καλύτερο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τομείς που χρειάζονται βελτίωση! Οι ιδέες σας είναι βέβαιο ότι θα είναι καλές, ακόμα κι αν είναι δύσκολο να πείσετε τους άλλους. Εάν ξέρετε ότι θέλετε να βοηθήσετε αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ακολουθήστε τα οράματα άλλων, που νιώθουν επίσης ότι πρέπει να αλλάξει ο κόσμος.
Ιχθείς
Έχετε συνήθως την τάση να πηγαίνετε με την καρδιά σας και όχι με το μυαλό σας. Σήμερα όμως έχετε μια μοναδική ικανότητα να σκέφτεστε και με τους δύο τρόπους. Το μυαλό σας είναι κοφτερό. Και έχοντας έντονη διαίσθηση, εμπιστεύεστε τις αντιλήψεις σας. Και πολύ καλά κάνετε.

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php