Η ημέρα ανήκει στην Σελήνη και την δυναμική της. Καθώς θα βρίσκεται στον Αιγόκερω κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, δηλώνοντας ότι χωρίς καμπυλότητα κανένα τετράγωνο σχέδιο δεν στέκεται, ενώ θα είναι και σε εξαιρετική σχέση με τον Ποσειδώνα, δίνοντάς μας την ευκαιρία, ακριβώς στην αρχή της εβδομάδας, να αντιμετωπίσουμε διαισθητικά τα πρακτικά μας προβλήματα.

Η Σελήνη πηγαίνει προς μία ολοκλήρωση που θα μας συνταράξει, θα έχουμε καιρό να την συζητήσουμε.
Κριός
Η επαγγελματική σας ζωή γίνεται πολύπλοκη και κουραστική. Ταυτόχρονα όμως δεν αποκλείεται ακριβώς μέσα από το πλέγμα των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων να αναδυθεί μια συναισθηματική ευκαιρία, ένα πλησίασμα με κάποιον άνθρωπο που θα σας αναπτερώσει την καρδιά.
Ταύρος
Οτιδήποτε στην ζωή σας αφορά ταξίδι, με την πραγματική ή την συμβολική έννοια, σήμερα φαίνεται να βαραίνει μέσα σας. Αναμνήσεις και ανεκπλήρωτοι πόθοι γίνονται ο οδηγός σας, μαζεύετε βαλίτσες κι όλο κάτι περισσεύει από τη ζωή σας και δεν ξέρετε τι να αφήσετε πίσω. Πάρτε χρόνο να τακτοποιήσετε την ψυχή σας, το χρειάζεστε.
Δίδυμοι
Η αγάπη ποτέ δεν αργεί, είναι η καρδιά σας που βιάζεται. Χτυποκάρδια σε βαρείς σκοπούς αναστατώνουν όλα σας τα ενεργειακά κέντρα, καθώς η Σελήνη συντονίζεται με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο ακριβώς στην χώρα της λίμπιντο για εσάς, στον 8ο Οίκο σας. Είναι ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τους βαθείς σας πόθους και να τους φέρετε στην επιφάνεια.
Καρκίνος
Σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν σήμερα πολύ, όχι κατ’ ανάγκη με τον σωστό τρόπο. Θα πρέπει να πολεμήσετε την βαριά επίδραση της Σελήνης που θέλει να μαυρίσει το φόντο και να ρίξει πινελιές πάθους στον πίνακα της ζωής σας. Φερθείτε με σύνεση όταν θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε κάποιες σχέσεις σας.
Λέων
Η θυσία που πρέπει να κάνετε για ανθρώπους που αγαπάτε θα σας φανεί γλυκιά, ακόμα κι αν σας πονάει. Ταυτόχρονα έρχεται βαρύ κατά πάνω σας ένα πλέγμα υποχρεώσεων, που όμως θα δείτε ότι τελικά δεν θα σας δυσκολέψει τόσο πολύ όσο νομίζετε σήμερα.
Παρθένος
Η κοινωνική σας ζωή και η δημιουργικότητα θα σας φανούν σήμερα παράξενα πεδία. Κάτι σκοτεινό αλλά αφόρητα γοητευτικό πλανιέται στον ορίζοντά σας και θέλετε να ψάξετε τα όρια των άλλων αλλά και τα δικά σας. Τα συναισθήματα και οι υποχρεώσεις γίνονται κουβάρι και ψάχνετε ποιο γατί έπαιξε με τα – συνήθως – εύτακτα νήματα της ζωής σας.
Ζυγός
Η οικογένεια είναι ένας χώρος που αυτή τη στιγμή μοιάζει με κινούμενη άμμο για εσάς. Όσο κι αν προσπαθείτε να κρατήσετε ισορροπίες όλο και κάτι σας ξεφεύγει. Οι υποχρεώσεις σας στερούν χρόνο από τους αγαπημένους σας ενώ και όλα όσα πρέπει να βάλετε σε τάξη τα αντιμετωπίζετε πολύ συναισθηματικά.
Σκορπιός
Οι φίλοι σας θα σας απασχολήσουν με δικά τους θέματα, το ίδιο και τα αδέρφια σας, αν έχετε και γενικά ο συγγενικός σας περίγυρος. Είναι μια μέρα που θα σας φανεί κάπως ασήκωτη, καθώς η ψυχή σας βυθίζεται σε ενοχές που έχουν να κάνουν με παρελθούσες επιλογές.
Τοξότης
Οι δεσμεύσεις και οι υποχρεώσεις θα αλλάξουν την ρότα της ημέρας. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε πρέπει πρώτα να τελειώσετε με άχαρα καθήκοντα που θα σας καθυστερήσουν και αυτό σας ενοχλεί οπωσδήποτε. Η ημέρα έχει κάτι το σκοτεινό, αλλά μην το βάλετε κάτω.
Αιγόκερως
Φιλοξενείτε στο ζώδιό σας μια βαριά πολυαστρία που έχει για πλοηγό την Σελήνη. Όλο σας το είναι δονείται ανάμεσα στον άξονα των πόθων σας από την μια και των υποχρεώσεών σας από την άλλη. Τελικά θα κερδίσει ο λογικός και σώφρων εαυτό σας, αλλά η μάχη αυτή θα σας κουράσει.
Υδροχόος
Περιορισμοί και άχαρα καθήκοντα έρχονται σήμερα να γίνουν βραχνάς. Μια σημαντική σας ανάγκη είναι να ξεκινήσετε πάλι τις μηχανές της ζωής σας χωρίς παρελκόμενα βάρη. Για να το καταφέρετε αυτό όμως θα πρέπει να κάνετε απαλές κινήσεις απεμπλοκής, δεν κόβονται οι δεσμοί με τα μαχαίρια.
Ιχθείς
Ο μέγας Ποσειδώνας θα σας χαρίσει σήμερα πολλές δυνατότητες, καθώς θα φλερτάρει με το φεγγάρι. Η ανάγκη σας να αγαπηθείτε θα φαντάζει πιο επείγουσα από ποτέ και ίσως να θέλετε να παραδοθείτε σε μια καινούρια σχέση. Δεν είναι κακή ιδέα, αρκεί οι προσδοκίες σας να μην είναι παγίδα για το μέλλον της καρδιάς σας.

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php