Ο Ερμής στην Παρθένο. Προβλέψεις Ζωδίων ως 22 Σεπτεμβρίου 2018
Πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από την Παρθένο ως και τις 22 Σεπτεμβρίου; Δες αναλυτικά στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά

 

Μπαίνουμε σε περίοδο πνευματικής εγρήγορσης, όπου θα καταφέρουμε να οργανωθούμε και να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο με την διάθεση να βάλουμε την ζωή μας και την καθημερινότητά μας σε πρόγραμμα και σε σειρά. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης , στην Παρθένο και από τις 6-22 Σεπτεμβρίου, πολλές φορές θα σκεφτούμε και θα εκφράσουμε πως «Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά»!

Πράγματι με τον Ερμή από αυτή την θέση, μπορούμε να συγκροτήσουμε καλύτερα τις σκέψεις μας, τις επαφές μας, τις εργασίες μας, έχουμε την ικανότητα να αναλύσουμε με ακρίβεια τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω μας και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα επικοινωνιακά μας χαρίσματα. Σαφώς πιο ευνοημένοι αυτή την περίοδο θα σταθούν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες. Ωστόσο όλα τα ζώδια με κάποιο τρόπο θα έχουν την επιρροή του Ερμή από αυτή την θέση!

ΚΡΙΟΣ: Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να έχετε σκέψεις, ιδέες και αποφάσεις που αφορούν την εργασία, την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση. Είναι ένα διάστημα που έχετε την ικανότητα να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας, τις υποχρεώσεις σας, να συζητήσετε για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Ευνοούνται οι αποφάσεις που αφορούν την αλλαγή σε συνήθειες της καθημερινότητάς σας, εξετάσεις που αφορούν την φυσική σας κατάσταση, ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να πάρετε την απόφαση να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο. Επικεντρώνεστε αυτό το διάστημα με λεπτομέρεια, ακρίβεια και ανάλυση σε όλα τα καθημερινά καθήκοντα που αναλαμβάνεται τώρα να βάλετε σε μία τάξη και σειρά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, κάνει την σκέψη σας αρκετά δημιουργική, ενώ δεν λείπουν μέσα στο επόμενο διάστημα οι συζητήσεις, οι επαφές, οι γνωριμίες που θα σας προσφέρουν χαρά! Στον αισθηματικό σας τομέα μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας και να περάσετε ευχάριστο χρόνο μαζί. Αν δεν έχετε σχέση, τότε η περίοδος είναι ιδανική για νέες γνωριμίες που θα είναι άξιες λόγου! Από την άλλη πλευρά, εμπιστευτείτε αυτό το διάστημα τις εμπνεύσεις σας, διαπραγματευτείτε τα επιχειρηματικά σας σχέδια, αξιοποιήστε τις προτάσεις που αφορούν διασκέδαση, ενώ μην πείτε όχι και στην ενασχόληση με την τέχνη.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου και μέχρι τις 22 του μήνα μπορείτε να βελτιώσετε αισθητά το επικοινωνιακό κλίμα με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Λύνονται διαφωνίες, συζητάτε για θέματα που σας προβληματίζουν, οργανώνεται πράγματα που πρέπει να γίνουν και καταφέρνετε να βάλετε σε μία τάξη και σειρά όλες τις οικιακές ευθύνες. Είναι μία καλή ευκαιρία να γεφυρώσετε το «χάσμα» που μπορεί να είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και ένα οικείο σας πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετά εκφραστικοί και έτοιμοι να επικοινωνήσετε, να διαπραγματευτείτε, να συμφωνήσετε αλλά και να πάρετε σταθερές αποφάσεις, είστε την περίοδο από τις 6-22 Σεπτεμβρίου! Ο Ερμής από την Παρθένο, σας θέτει σε πνευματική εγρήγορση έτσι λοιπόν αυτή την περίοδο οφείλετε να αξιοποιήσετε ιδιαίτερα τις ιδέες, τις προτάσεις, τις γνωριμίες που θα εξελιχθούν κατά την διάρκεια αυτού του μήνα. Να θυμάστε ότι ευνοείστε για μία νέα συμφωνία, για μία μετακίνηση / ταξιδάκι, το τηλέφωνό σας θα χτυπάει πολύ περισσότερο και δεν θα λείψουν τα χαρούμενα νέα. Αποφάσεις που αφορούν την διόρθωση / αντικατάσταση του μεταφορικού μέσου ή του κινητού τηλεφώνου είναι μέσα στα πλάνα για αρκετούς από εσάς.

ΛΕΩΝ: Ξεκινά μία περίοδος που αφενός μπορείτε να επινοήσετε τους τρόπους εκείνους που θα σας βοηθήσουν στην εύρεση και ανάπτυξη νέων πόρων που θα αναπτύξουν το εισόδημά σας. Από την άλλη πλευρά ευνοείστε για την διαπραγμάτευση αλλά και την σύναψη οικονομικών συμφωνητικών. Μπορείτε με περισσότερη ακρίβεια και λεπτομέρεια να επιδοθείτε στις πρακτικές σας υποθέσεις, θα βάλετε περισσότερη τάξη στους τομείς που αφορούν την εργασία και τα οικονομικά γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διανύουμε την περίοδο των γενεθλίων σας και έχουμε και τον Ερμή να περνά στο δικό σας ζώδιο. Είστε σε ετοιμότητα να επικοινωνήσετε και να εκφραστείτε με κάθε τρόπο. Πράγματι το επόμενο χρονικό διάστημα είναι για εσάς γεμάτο συζητήσεις, συναντήσεις, επαφές, προτάσεις αλλά και διάθεση από την πλευρά σας να πάρετε αποφάσεις και να μοιραστείτε με τον κόσμο γύρω σας τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Ιδιαίτερα αυτή τη φορά, το πέρασμα του Ερμή στο δικό σας ζώδιο , θα φέρει την πραγματοποίηση σταθερών αποφάσεων, συμφωνιών αλλά και γνωριμιών, γεγονός που θα σας προσφέρει ικανοποίηση. Αξιοποιήστε λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο την επικοινωνιακή εύνοια που δέχεστε αυτή την περίοδο και δεν θα βρεθείτε χαμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου καλείστε να κλείσετε εκκρεμότητες, ώστε στην συνέχεια από τις 22 Σεπτεμβρίου να καλωσορίσετε τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο και να μπείτε σε μία περίοδο αρκετά πιο εξωστρεφή! Για την ώρα, είστε πιο επικεντρωμένοι στις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις , δεν έχετε αρκετή διάθεση για έντονη κοινωνική ζωή ή πολλές επαφές και προσπαθείτε να διεισδύσετε περισσότερο στην «ρίζα» των θεμάτων που σας προβληματίζουν. Δεν εκφράζετε εύκολα τις σκέψεις σας, όμως υπάρχει η επιθυμία από την πλευρά σας να αναζητήσετε και να ανακαλύψετε το βαθύτερο νόημα, πίσω από κάθε τι που ακούτε, αντιλαμβάνεστε, ή υπάρχει αυτό το διάστημα στη σκέψη σας. Η περίοδος αυτή θα είναι ευεργετική για το κλείσιμο καταστάσεων, για την επαγγελματική σας οργάνωση, αλλά και για να οργανώσετε τα αμέσως επόμενα βήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ερμής περνά στην Παρθένο στις 6 του μήνα και είναι η στιγμή που μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις επαφές, τις γνωριμίες σας και να τονώσετε ακόμα περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Δεν θα λείψει ωστόσο και η δικτύωσή σας με νέους ανθρώπους, ενώ ευνοείστε στην έναρξη / ένταξή σας σε ομάδες ή συλλόγους! Από την άλλη πλευρά δεν σας λείπουν αυτό το διάστημα οι ιδέες που θα ας βοηθήσουν να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στις προσδοκίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από τι 6-22 Σεπτεμβρίου επικεντρώνεις το μυαλό σου σε νέους στόχους, αλλά και σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου! Θα μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο το επικοινωνιακό σου χάρισμα, προκειμένου να μπορέσεις να έχεις θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, παράλληλα ευνοείσαι για να μπορέσεις να οργανώσεις πολύ καλύτερα τα επόμενα βήματά σου για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στον πολυπόθητο στόχο σου. Επαφές με άτομα που κατέχουν μία υψηλή θέση (πχ προϊστάμενος στην δουλειά) θα μπορέσουν να εξελιχθούν με τρόπο αποδοτικό. Επαγγελματικά έγγραφα και συμφωνητικά θα στεφθούν με επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου, η σκέψη σας γίνεται πιο αισιόδοξη, τα σχέδιά σας ενδυναμώνονται και οργανώνονται ενώ είστε σε ετοιμότητα να εφαρμόσετε στη ζωή σας και στην καθημερινότητά σας νέες ιδέες και αποφάσεις. Έχετε εύνοια για υποθέσεις νομικού χαρακτήρα, όπου τώρα μπορείτε να τις προχωρήσετε και να τις τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Ζητήματα σπουδών, φαίνεται ότι λειτουργούν πολύ θετικά αυτή την περίοδο, έτσι λοιπόν οι φοιτητές αιγόκεροι θα μπορείτε να είστε σε ετοιμότητα για την επιτυχία στην εξεταστική σας. Συνάμα, η εποχή κρίνεται θετική για επαφές με εξωτερικό, συζητήσεις – επικοινωνίες με θείους / ξαδέρφια / ανίψια , ενώ με επιτυχία θα στεφθούν και τα επαγγελματικά σας συμφωνικά. Όσοι επιθυμείτε να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα ή να επεκτείνετε τις σπουδές σας, τώρα είναι η ιδανική εποχή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ώρα να μπει μία τάξη στα οικονομικά και σε όλους τους λογαριασμούς που έχουν αρχίσει να μαζεύονται. Με τον Ερμή από την Παρθένο παίρνετε μολύβι και χαρτί και κάνετε τους υπολογισμούς σας, τι θα δώσετε, τι θα εισπράξετε, πόσα περιμένετε από το επίδομα ή από οποιαδήποτε άλλη πηγή εσόδων και κάνετε τον προϋπολογισμό σας. Αγχώθηκατε με αυτά που διαβάζετε το ξέρω, σίγουρα όμως μέσα την επόμενη περίοδο μπορείτε να τακτοποιήσετε και να οργανώσετε τέτοιου είδους υποθέσεις. Επίσης, ευνοείστε για την συζήτηση / επαφή / πρόταση / συνδιαλλαγή που αφορά την πώληση ή ενοικίαση ακινήτου, ή ακόμα και για την τροποποίηση του μισθού σας. Γραφειοκρατικά ζητήματα θα κριθούν υπέρ σας αν ξεκινήσεις να τα κινήσεις τώρα.

ΙΧΘΥΣ: Ο Ερμής περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου και μέχρι τις 22 του μήνα, ενισχύεται σημαντικά η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που βρίσκονται σταθερά στη ζωή σας. Δέχεστε αρκετά μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις που σας φέρνουν πιο κοντά με τα δικά σας άτομα, συνάμα όμως είστε πιο ανοιχτοί και εσείς αυτή την περίοδο να μπείτε περισσότερο στην θέση των ανθρώπων που σας περιβάλλουν και να κατανοήσετε τις σκέψεις και την συμπεριφορά τους. Νέες γνωριμίες για σχέση ή συνεργασία ευνοούνται για τους περισσότερους από εσάς.