Η Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, μας αποκαλύπτει εξαπατήσεις και βάζει απογοητευτικό τέλος σε ουτοπίες…

Ήλιος Αντίθεση με Ποσειδώνα 7/9: Εξαπατήσεις και Αυταπάτες

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία θολή , αλλά και απογοητευτική όψη Αντίθεσης του Ήλιου που βρίσκεται στη Παρθένο και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Οι αυταπάτες και οι εξιδανικεύσεις σε πρόσωπα, καταστάσεις, συμπεριφορές και γεγονότα, φέρνουν απομυθοποιήσεις και απογοητεύσεις!

Παρασυρόμαστε σε ψεύτικες συμπεριφορές και έχουμε την τάση να προσπαθούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, ακόμα και με δόλιους, παρασκηνιακούς τρόπους.

Υπάρχει γενική αβεβαιότητα και ωραιοποίηση των καταστάσεων, αλλά και αποκαλύψεις που θα μας στεναχωρήσουν. Παραπλανήσεις, προσδοκίες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Κριέ, πρόσεχε πολύ στην εργασία σου, ώστε να μην παρασυρθείς σε σημαντικά λάθη, που μπορεί να σου αποφέρουν μεγάλες απώλειες και επιπλέον προσπάθησε τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο επαγγελματικό περιβάλλον! Πρόσεξε περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και περιόρισε το άγχος σου.

Ταύρε, μπορείς να περάσεις ρομαντικές , διασκεδαστικές, ερωτικές στιγμές αλλά όντας επιφυλακτικός απέναντι σε ερωτικά λόγια και πράξεις ! Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις την εικόνα της ερωτικής σου, μέχρι τώρα ζωής.

Δίδυμε, έρχονται οικογενειακή αβεβαιότητα και επαγγελματικές σου ανασφάλειες. Επιπλέον οι αναμνήσεις σου, μετατρέπονται τώρα σε νοσταλγία για κάποια παρελθοντική ερωτική ιστορία και ίσως αυτό δεν σου βγει σε καλό!

Καρκίνε, Φίλε Καρκίνε, σε επαφές και μετακινήσεις τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ίσως οι ευκαιρίες δεν είναι τόσο καλές όσο νομίζεις και ίσως τα λόγια που σου λένε, δεν είναι όλα αληθινά. Μην αγνοείς τα σημάδια και να είσαι υποψιασμένος στα πάντα.

Λέοντα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου και ως προς τις συναλλαγές σουτ! Είσαι αρκετά επιρρεπής στο να παρασυρθείς ή να ξεγελαστείς! Στην ερωτική ζωή γίνε πιο καχύποπτος!

Παρθένε, έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τα πάντα, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς. Φρόντισε και εσύ ο ίδιος να είσαι ειλικρινής και να μην είσαι υπερβολικός σε υποσχέσεις και λόγια. Οτιδήποτε παρασκηνιακό, δεν ευνοείται τώρα.

Ζυγέ, ίσως αισθανθείς πεσμένος ψυχολογικά και απογοητευμένος, εξαιτίας κάποιων προσώπων ή γεγονότων που εξιδανίκευσες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται αν έχεις κάποια κρυφή ερωτική επαφή, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις.

Σκορπιέ, οι φίλοι σου ίσως σε απογοητεύσουν, με οποιονδήποτε τρόπο. Επιστράτευσε την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο φιλικό σου περιβάλλον. Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες για τα σχέδια σου!

Τοξότη, δείξε προσοχή και ωριμότητα στον τομέα της καριέρας! Γεγονότα που θα αντιμετωπίσεις, θα σε προσγειώσουν δυσάρεστα και συνάδελφοι-συνεργάτες θα σε απογοητεύσουν. Επιπλέον προσπάθησε και εσύ να είσαι απόλυτα «καθαρός», στην κοινωνική σου εικόνα!

Αιγόκερε, προσοχή χρειάζονται όλες οι επαφές και κυρίως οι μετακινήσεις σου. Απέφυγε νέες γνωριμίες, υπογραφές, σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες και άσκοπες μετακινήσεις. Πολλά τα ψέματα και οι απατηλές ελπίδες, αυτές τις μέρες!

Υδροχόε, ερωτική ανασφάλεια χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή, για σένα, γι’ αυτό μην παρασυρθείς συναισθηματικά, γιατί μάλλον θα είναι παροδικός ο ενθουσιασμός. Πολύ προσοχή πρέπει να δείξεις και στον οικονομικό τομέα και να κόψεις τα περιττά έξοδα!

Ιχθύ, ο συντροφικός τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Η ατμόσφαιρα είναι θολή, οι προθέσεις του συντρόφου σου δεν είναι καθαρές και πιθανόν οι πράξεις του και τα πράγματα μεταξύ σας να μην πάνε έτσι όπως περίμενες! Επιπλέον και εσύ, παρασύρεσαι σε παρασκηνιακές ενέργειες, που θα μετανιώσεις!