Δες όλες τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια από 16-22 Ιουλίου 2018 από την αγαπημένη μας Άννα Μπελίτση

Άννας Μπελίτση
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Ιουλίου και οι μέρες από 16-22 Ιουλίου έχουν έναν έντονο χαρακτήρα! Η εβδομάδα ξεκινά με πολλά σχέδια και με την ευκαιρία να μπορούν να έχουν επιτυχία στις προσωπικές τους προσδοκίες κυρίως οι Δίδυμοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύς.

Την Τρίτη, πολλοί θα χρειαστούν να πληρώσουν το νόμισμα λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος και σίγουρα οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύς νιώθουν πιο απογοητευμένοι ή ακόμα και άτυχοι από καταστάσεις και ανθρώπους που δεν τους φέρθηκαν ακριβώς έτσι όπως τους άξιζε.

Η Τετάρτη είναι μέρα ανασύνταξης και απολογισμού, δεν θα λείψουν όμως οι ξαφνικές ευκαιρίες τύχης για τους Κριούς, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους, ενώ αρκετοί Ιχθύς θα πάρουν πολλές πρωτοβουλίες για νέα ξεκινήματα.

Την Πέμπτη, χαρίζει κέρδη τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά, αρκεί μόνο οι ευκαιρίες να αξιοποιηθούν άμεσα αλλά και με σύνεση. Πιο τυχεροί θα σταθούν οι Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι.

Η Παρασκευή δίνει ευκαιρίες συμφιλίωσης ερωτικών αλλά και φιλικών σχέσεων, ενώ μας βοηθά να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την θέληση και την δύναμή μας. Πιο τυχεροί θα είναι οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύς.

Το Σαββατοκύριακο φέρνει ρήξεις σχέσεων και ξεκαθαρίσματα που προκαλούν πόνο και απογοήτευση, ιδιαίτερα για τους Κριούς και τους Διδύμους. Οι Καρκίνοι, Ζυγοί, Σκορπιοί μπορεί να απογοητευτούν από την στάση και συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, ωστόσο σύντομα θα μπορέσουν να βρεθούν τυχεροί μέσα από νέες σχέσεις που θα κάνουν.

ΚΡΙΟΣ

Είσαστε απορροφημένοι στις πρακτικές σας υποθέσεις, στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας και αυτή την εβδομάδα δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει και πολύς ελεύθερος χρόνος για να νιώσετε καλοκαίρι. Την Δευτέρα βάζετε σε μία σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σας και προσπαθείτε να βρείτε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας. Την Τρίτη εκδηλώνονται συναισθήματα μοναχικότητας και υπάρχουν κάποια κενά στην καρδιά σας τα οποία δεν μπορούν εύκολα να καλυφθούν. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι μέρες που σας ωθούν να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να αποτραβηχτείτε για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Το Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να προσέξετε για ξεκαθαρίσματα και ρήξεις στις σχέσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα είσαστε αρκετά πιο ικανοποιημένοι, τυχεροί και με περισσότερη δύναμη και αυτοπεποίθηση κατά την διάρκεια της Τρίτης και την Τετάρτης. Αυτές είναι και οι τυχερές σας μέρες που μπορείτε να ξαφνιαστείτε ευχάριστα από τις εξελίξεις γύρω σας, ενώ και στην αισθηματική σας ζωή μπορείτε να αποκαταστήσετε κάποια κενά. Θέλω να μου δείξετε προσοχή την Πέμπτη και την Παρασκευή γιατί η επιπολαιότητα και η βιασύνη μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη και παρανοήσεις. Την Κυριακή η ερωτική σας λίμπιντο θα είναι αρκετά ανεβασμένη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή την εβδομάδα διψάτε για δράση, εξέλιξη και νέα πράγματα και ναι μπορώ να πω ότι θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να ταξιδέψετε μακριά απολαμβάνοντας το καλοκαίρι. Οι συνθήκες ωστόσο δεν σας ευνοούν για να μπορείτε ανέμελα να χαρείτε τις στιγμές αυτής της εβδομάδας. Είσαστε αναγκασμένοι ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη να κλείσετε ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος, να μεριμνήσετε περισσότερο τις οικονομικές σας υποθέσεις ενώ δεν θα λείψει και από την πλευρά σας η ανάγκη να κάνετε ερωτικά ξεκαθαρίσματα. Μεγαλύτερη προσοχή ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας θα πρέπει να δείξετε κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, γιατί μία «σκανδαλώδη ερωτική περιπέτεια» μπορεί να σας μπλέξε σε μπελάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε! Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει καλοπροαίρετους και πρόθυμους να σταθείτε και να υποστηρίξετε τους πάντες (στην εργασία ή στην προσωπική ζωή). Έρχεται όμως η Τρίτη και η Τετάρτη, που φέρνουν την απογοήτευση από την στάση και την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι λειτουργούν κάπως πισώπλατα απέναντί σας. η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει αστάθειες, ωστόσο την Κυριακή θα μπορείτε να έχετε μία τυχερή συνάντηση ή γνωριμία!

ΛΕΩΝ

Ξεκινά μία εβδομάδα που παρόλες τις πιέσεις της, σας βοηθά να φτάσετε σε ένα υπέροχο, ρομαντικό αλλά και άκρως ερωτικό Σαββατοκύριακο. Έτσι λοιπόν στο ξεκίνημα της, προσπαθήστε να μην απογοητεύεστε από τις κακοτοπιές, τις καθυστερήσεις και τις συγχύσεις που θα δημιουργούνται! Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ανοδική πορεία όπου κατά την διάρκεια της Πέμπτης θα έχετε και κάποιο έξτρα έσοδο. Ένα ταξίδι, μία γνωρίμία ή μία θετική έκβαση στα αισθηματικά, προμηνύεται κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από την Δευτέρα ως και την Τετάρτη οι μέρες της εβδομάδας είναι δύσκολες, με πολλές πιέσεις και ευθύνες ενώ η ψυχολογική σας διάθεση δεν είναι και τόσο καλή! Οι καταστάσεις γύρω σας, σας έχουν έντονο παρασκήνιο και κάποιες από τις επαγγελματικές σας συνεργασίες αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι και τόσο φερέγγυες. Προσπαθήστε να αποφύγετε την ανάμιξή σας σε λόγια και κουτσομπολιά. Την Πέμπτη, να αναμένετε ότι υπάρχουν κάποιες ξαφνικές εξελίξεις στην ημέρα σας που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Τα γεγονότα αυτά θα σας αιφνιδιάσουν ωστόσο πολύ γρήγορα θα μπορείτε να βρείτε λύσεις. Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή διανύετε τις καλύτερες μέρες της εβδομάδας όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο, την θάλασσα, την επικοινωνία με φίλους και δικά σας πρόσωπα! Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται ότι βελτιώνεται μετά τις 20 Ιουλίου.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα είναι για εσάς σαφώς πολύ καλύτερη από την προηγούμενη! Το ενδιαφέρουν σας είναι στραμμένο κατά κύριο λόγο στις σχέσεις σας και στα αισθηματικά σας. Πολλοί από εσάς έχετε μία επανασύνδεση ή δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Δείξτε όμως προσοχή και μην βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα και εξελίξεις στον αισθηματικό σας τομέα, γιατί ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της Τετάρτης θα απογοητευτείτε. Από την Πέμπτη ως και το Σάββατο , ο παράγοντας της τύχης θα είναι στο πλευρό σας, επιθυμίες πραγματοποιούνται, ενώ δέχεστε την στήριξη και την αγάπη των οικείων σας. Κατά την διάρκεια της Κυριακής θα χρειαστεί να σκεφτείτε και να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά, παθιασμένα και με εσάς να προσπαθείτε να επιβάλλεται τα θέλω σας. Σίγουρα όμως καταφέρνετε να φέρετε τα πράγματα γύρω σας στα μέτρα και στα σταθμά τα δικά σας. Μέχρι και την Τρίτη έρχονται κάποια χρήματα στα χέρια σας, το ίδιο γρήγορα όμως και φεύγουν. Είναι φανερό ότι πολλοί από εσάς αυτό το διάστημα είσαστε σε μία φάση αναμονής και προσπάθειας για την ολοκλήρωση μίας σημαντικής επιθυμίας σας. Ως το τέλος της εβδομάδας θα μπορείτε να έχετε τις θετικές εξελίξεις που προσμένετε. Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε ένα πολύ καλό στάδιο από την Τετάρτη και έπειτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές φορές τα σχέδια αλλάζουν για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε ένα σημείο που στην πορεία αντιλαμβανόμαστε ότι εντέλει αυτό ήταν που πραγματικά προσδοκούσαμε. Έτσι και εσείς φίλοι μου Τοξότες, αυτή την εβδομάδα έχετε αλλαγές σε όλα αυτά που περιμένετε και έχετε προγραμματίσει. Οι αλλαγές αυτές ωστόσο, εντέλει θα αποβούν θετικές και τυχερές και θα σας οδηγήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα το οποίο και θα σας συναρπάσει! Οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας είναι για εσάς η Τρίτη, η Πέμπτη και το Σάββατο. Προσοχή στις βιασύνες και στις επιπολαιότητες την Κυριακή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαστε από τους απόλυτα κερδισμένους της εβδομάδας, αφού οι κάρτες ταρώ που σας αντιπροσωπεύουν μέρα προς μέρα για την εβδομάδα που ακολουθεί, είναι σχεδόν όλες θετικές. Τυχερές οι εξελίξεις αναμένονται από την πρώτη μέρα της εβδομάδας που ξεμπλοκάρουν για τα καλά κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη, ενώ δεν θα λείψει και η ικανοποίηση από ανθρώπους που αγαπάτε και από την οικογένειά σας. Η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας είναι η Πέμπτη, όπου το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά φορτωμένο και οι ευθύνες σας πολλές. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο σας προτρέπει για δράση, ενώ μία ερωτική ιστορία φαίνεται ότι εξελίσσεται στους ρυθμούς που εσείς επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία δημιουργική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σας και από το ξεκίνημά της ακολουθείτε περισσότερο το ένστικτο και το συναίσθημά σας, ικανοποιώντας τα βαθύτερα θέλω σας. Κάποιες επαγγελματικές σας προσπάθειες θα στεφθούν με επιτυχία ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της Πέμπτης. Σημαντικές ερωτικές εξελίξεις θα έχετε από την Παρασκευή και έπειτα, όπου μπορώ να πω ότι θα περάσετε τις πιο ερωτικές στιγμές αυτού του μήνα. Οι ελεύθεροι καλό είναι το διάστημα από τις 20-22 του μήνα να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες που γίνονται. Τα οικονομικά σας ούτε κλαίνε, αλλά ούτε και γελάνε και οι μέρες σας φανερώνουν ότι χρειάζεται προσπάθεια και εργασία προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες σας σε αυτό τον τομέα.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με κέφι, δυναμισμό, αποφασιστικότητα αλλά και με αρκετές ενδιαφέρουσες επαφές και σχέδια για τις υπόλοιπες μέρες του καλοκαιριού! Σίγουρα ωστόσο αν είναι κάτι αυτό που σας πιέζει είναι ο τομέας των επαγγελματικών και των οικονομικών σας όπου εκεί φαίνεται ότι έχετε αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε. Μία ερωτική ιστορία σας «ταξιδεύει» είτε πραγματικά , είτε και μεταφορικά από την Παρασκευή και έπειτα. Πολλοί από εσάς δεσμεύεστε με έναν άνθρωπο που πληροί όλες τις προδιαγραφές για να μπορέσετε να ζήσετε όμορφα μαζί!