facebook_page_plugin

Πόσο Τυχερό Είναι Το Ζώδιο Σου Αισθηματικά Αυτόν Τον Μήνα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Βάσια Βέρτη
Μέσα σε όσα μας απασχολούν, κυρίαρχη θέση έχουν τα αισθηματικά μας, που μπορεί η επίδραση τους να φτιάξει ή και να χαλάσει την ζωή μας. Ας δούμε λοιπόν τι θα φέρει ο Φεβρουάριος στα αισθηματικά κάθε ζωδίου ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι και να επιλέξουμε τις κατάλληλες ενέργειες που θα μας φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Για να το κατορθώσουμε αυτό, πρώτη μας δουλειά είναι να σηκώσουμε τα μάτια μας στον ουράνιο θόλο, να καταγράψουμε τις κινήσεις και τις θέσεις των πλανητών και τα αστρολογικά φαινόμενα που σχηματίζουν κάθε φορά.

Κατ’ αρχήν ο Φεβρουάριος θα αρχίσει με το βάρος της ολικής εκλείψεως της Σελήνης της 31ης Ιανουαρίου που εξακολουθεί να ασκεί την επίδραση της μέχρι και 15 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της, επομένως καλύπτει και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου. Πιο έντονα και για 15 μέρες θα την νοιώθουν τα ζώδια του σταθερού σταυρού που είναι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος και όσοι έχουν ωροσκόπο σ’ αυτά τα ζώδια. Η έκλειψις θα τους ξυπνήσει, θα τους παροτρύνει να απαλλαγούν από τις σκιές του εαυτού τους, τις φοβίες τους, και να ακολουθούσουν φωτεινούς δρόμους, να έχουν αυτοπεποίθηση, να κάνουν αισιόδοξες σκέψεις και να νοιώσουν την δύναμη που κρύβουν μέσα τους. Τα υπόλοιπα ζώδια θα μπολιαστούν με τις ιδιότητες που προικίζει ο Λέων, την δύναμη, την μεγαθυμία, την επιθυμία για επικράτηση, την φωτεινότητα.

Παράλληλα με τη έκλειψη, στις 31 Ιανουαρίου, ο Ερμής εισέρχεται στον χώρο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι την 18η Φεβρουαρίου, οπότε μας διεγείρει την τάση μας να είμαστε προσγειωμένοι, ικανοί για λογικές και αναλυτικές σκέψεις, δύσκολους και πολύπλοκους συλλογισμούς, ενώ η επικοινωνιακή και η διορατική μας ικανότητα οξύνεται. Γινόμαστε δημιουργικοί και πρωτοποριακοί, δεν μας απορροφούν οι λεπτομέρειες αλλά η ουσία των πραγμάτων. Περισσότερο είναι εμφανής η επίδραση στους Κριούς, Διδύμους, Τοξότες και Υδροχόους που πλουτίζονται με γοητεία, αυθορμητισμό και επινοητικότητα σε κάθε τομέα, από τα αισθηματικά μέχρι και τα πρακτικά ζητήματα.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στις 15 Φεβρουαρίου, φέρνει υπερβολές, επαναστατικότητα, υποκειμενισμό, επιθυμία για κάλυψη των ατομικών αναγκών είτε είναι υλικές είτε συναισθηματικές. Τις υπόλοιπες όψεις, αν και όπου επιδρούν στα αισθηματικά, θα τις δούμε στα επί μέρους ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, δεν μπορείς να περιμένεις να έχουν μεγάλη κινητικότητα τα αισθηματικά σου εξ αιτίας των όσων ξένων με αυτά θεμάτων που θα σε απασχολήσουν. Πρώτα – πρώτα θα πρέπει να παίξεις τον ρόλο του ειρηνοποιού αναμεσα στα μέλη της οικογενείας σου για να βοηθήσεις να επιλυθούν οι μεταξύ τους διαφορές. Δεν θα είναι κάτι εύκολο αφού θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την αμεροληψία σου και να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους και τους δικούς σου αλλά και των άλλων, όμως μέχρι τις 18 ο Ερμής θα σε κάνει αεικίνητο/η, ο δε Άρης στον Τοξότη θα σε γεμίζει ενέργεια.

Στην αρχή του δευτέρου μισού του μηνός, οπότε γίνεται στον χώρο του Υδροχόου έκλειψις Ήλιου και μάλιστα στον άξονα του με τον Λέοντα, θα ασχοληθείς με αναθεωρήσεις απόψεων και στόχων που βεβαίως θα έχουν επίδραση και στα αισθηματικά σου οπότε μπορεί να κάνεις και μια νέα σχέση. Ευτυχώς οι φίλοι υπάρχουν και μέσα στο περιβάλλον τους θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να βρεις αυτό που πάντα αναζητούσες και σου ταιριάζει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα γεγονότα που κατά κύριο λόγο σηματοδοτούν αυτόν τον μήνα και θα επηρεάσουν τις εξελίξεις, είναι οι εκλείψεις της Σελήνης της 31ης /1ου και του Ήλιου που θα συμβεί στις 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου βάζοντάς σε στην διαδικασία αναθεωρήσεων των κυριοτέρων τομέων της ζωής σου. Η αρχή γίνεται με αυτά που σχετίζονται με τον βιοπορισμό σου, στον οποίο ρίχνεις το βάρος σου, με αποτέλεσμα να εξετάσεις σοβαρά δυνατότητες αλλαγών για την εντατικοποίηση και την βελτίωση τους, ώστε να γίνουν πιο αποδοτικά και κατ’ ακολουθία την αύξηση του εισοδήματος σου.

Βεβαία, αυτό έχει σαν τίμημα να μπουν σε δεύτερη μοίρα άλλοι τομείς όπως τα αισθηματικά σου, τα οποία πρέπει να βάλλεις στον αυτόματο πιλότο, ώστε να υπάρξει σταθερότητα και να μπορέσεις απερίσπαστα να τακτοποιήσεις τα επαγγελματικά σου και τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Είναι δεδομένο ότι όταν τα εργασιακά εξελίσσονται κατ’ ευχήν, υπάρχει καλή ψυχική διάθεση ώστε και τα αισθηματικά να ισορροπούν, αρκεί να σκεφτεί κανείς τι συμβαίνει στην αντίθετη περίπτωση που πρώτα θύματα είναι οι σχέσεις των ζευγαριών και κυρίως αν ανήκουν στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθύες, από τις 11/2, συναισθηματισμός και ρομαντισμός φουντώνουν. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι αυτόν τον καιρό, όλα τείνουν στο να δεις κάποιο φιλικό σου πρόσωπο με άλλο πρίσμα και αφού ήδη υπάρχει η μαγιά της συμβατότητας σε φιλικό επίπεδο, εύκολα μπορείτε να ταιριάσετε για τα καλά και σε αισθηματικό με ευοίωνες προοπτικές για το κοινό μέλλον σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός ο μήνας προβλέπεται να σου δημιουργήσει μεγάλη κινητικότητα, να σου φέρει συναρπαστικά πράγματα και καταστάσεις. Η αιτία είναι οι εκλείψεις της Σελήνης στις 31/1 και του Ηλίου της 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου που υπερτονίζει και αυξάνει ακόμη περισσότερο την έτσι κι’ αλλιώς μεγάλη φυσική σου περιέργεια, την ταξιδιάρικη σου διάθεση. Σε τραβούν πρόσωπα και πράγματα από χώρες μακρινές, διαφορετικούς πολιτισμούς και νοοτροπίες. Σε τραβά η γνώση και αυτοί που την κατέχουν, σε γοητεύουν με την προσωπικότητα τους, την ευρυμάθεια τους και την διαφορετική μάτια με την οποία σου ανοίγουν άλλους κόσμους.

Παράλληλα η παρουσία του Άρη στον Τοξότη όλο τον μήνα, σε ωθεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Όλα καλά όσο είσαι ελεύθερο πουλί και μπορείς να απολαύσεις αυτές τις συναρπαστικές εμπειρίες. Αν όμως βρίσκεσαι σε σχέση, μην παραμελήσεις το ταίρι σου, εκδήλωσε του τα τρυφερά σου αισθήματα και μην αφήσεις τις παρορμήσεις και τους ενθουσιασμούς να σε σπρώξουν σε παρασπονδίες και να διακινδυνεύσεις την σχέση σου. Για να το καταφέρεις επιστράτευσε την αντικειμενικότητα σου και δες τις καταστάσεις και από μια άλλη οπτική γωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτός ο μήνας με τις εκλείψεις της Σελήνης στις 31/1 και του Ήλιου στον Υδροχόο στις 15/2, που μαζί με την παρουσία του Άρη στον Τοξότη, σε οδηγούν σε ¨ξεκαθαρίσματα¨ στον αισθηματικό τομέα, σου ανοίγουν νέες προοπτικές για να προχωρήσεις σε νέες επιλογές συντρόφων που όμως αυτές ενέχουν και κάποια αγκάθια αν πρόκειται για κάποια σχέση επισημοποιημένη ή με κοινή ζωή και κοινά υπάρχοντα. Οι διευθετήσεις που θα προκύψουν δεν είναι πάντα ¨αναίμακτες¨ και οι αναμίξεις τρίτων δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, χαράς ευαγγέλια κοντά στις 11/2 που η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύες.

Έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που θα σε συναρπάσει, θα σου δημιουργήσει έντονο πάθος και θα σε κάνει να αλλάξεις την προοπτική που μέχρι τώρα έβλεπες τα πράγματα, με άλλη ευρύτητα και άλλο βάθος στη σκέψη σου. Όμως πρέπει να προσέξεις και το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Άρη στις 17/2 που είναι μια δύσκολη συγκυρία που φέρνει σύγχυση.

ΛΕΩΝ

Σαρωτικές φαίνεται ότι θα είναι οι αλλαγές που θα φέρουν οι εκλείψεις της Σελήνης στις 31/1 και του Ηλίου από το ζώδιο του Υδροχόου, που θα γίνει στις 15 του μηνός, στον τομέα των σχέσεων σου. Μην ξεχνάς ότι η περίοδος που επιδρά η έκλειψη είναι κάποιες μέρες πριν και κάποιες μετά. Οπότε καλά θα κάνεις να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Με αυτήν την αφορμή, μπαίνεις στην διαδικασία να προχωρήσεις σε μια τακτοποίηση των κάθε μορφής σχέσεων σου με το να τις επαναξιολογήσεις, να κάνεις επανεκτιμήσεις του τι σου προσφέρει κάθε μια από αυτές σαν ανταπόδοση όσων εσύ προσφέρεις. Θέλεις να εμβαθύνεις περισσότερο σε αυτές που κρίνεις σημαντικές κάνοντας πιο ουσιαστική την επαφή και να απαλλαγείς από αυτές που δεν δικαιολογούν καν την ύπαρξη τους και πού νοιώθεις ότι σε βαραίνουν.

Αν η σχέση που βρίσκεσαι τώρα σε καλύπτει συναισθηματικά, πιθανόν να σου γεννηθεί η επιθυμία να την εξελίξεις πηγαίνοντας την στο επόμενο βήμα που εξαρτάται από το σε ποιό στάδιο βρίσκεται τώρα. Με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη στις 11/2, θα νοιώσεις τα αισθήματα σου να ξεχειλίζουν για το ταίρι σου και ενδιαφέρεσαι για το πώς θα μπορούσες να καλύψεις με τον καλύτερο τρόπο τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις ώστε να εναρμονίζονται με τις δικές σου. Επιδιώκεις την πλήρη ταύτιση και αμοιβαιότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η, το κλίμα σε ευνοεί να κάνεις κάποια γνωριμία που θα έχει σοβαρή εξέλιξη ή κάποια επιστροφή από τα παλιά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα όσα Αστρολογικά φαινόμενα συμβαίνουν αυτόν τον μήνα στον Ουρανό, η έκλειψη της Σελήνης στις 31/1 και του Ηλίου στον Υδροχόο στις 15/2, η παρουσία του πλανήτη της επέκτασης του Διός στον Σκορπιό και της Αφροδίτης στους Ιχθύες, τείνουν να ασκήσουν ισχυρή επιρροή στο τομέα των σχέσεων σου, το καθένα ανάλογα με τον τρόπο του. Έτσι και ο κύκλος των γνωριμιών σου θα διευρύνεται και ο ήδη υπάρχων θα βρίσκεται κοντά σου για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις προβληματισμούς και απωθημένα, φοβίες και αγκυλώσεις που σε περιορίζουν με το να σε διασκεδάζουν χαλαρώνοντας σε.

Θεώρησε σαν ευεργεσία την παρουσία τους που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τα στενόχωρα συναισθήματα που σε καταλαμβάνουν. Υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποια ανανέωση της αισθηματικής σου σχέσης στα μέσα του μηνός. Αν είσαι μόνος/η, κάποια επιστροφή από το παρελθόν που θα αναζωπυρώσει ευχάριστες αναμνήσεις και συναισθήματα είναι πιθανή ή και νέα γνωριμία που όμως δεν πρέπει να τις δεις ούτε την μια ούτε την άλλη με ροζ γυαλιά, αλλά με ευθυκρισία για να μην υποκύψεις σε κολακείες και μεγάλα λόγια. 

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη της Σελήνης από τις 31/1 και του Ηλίου στις 15 του μηνός σε παροτρύνει να δεις και να επιλέξεις τις εξελίξεις που σου ταιριάζουν στα αισθηματικά σου, μιας και αυτά βρίσκονται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου. (Και πότε δεν είναι;) Λέω να επιλέξεις γιατί όλο και συ μπορείς κάπως να τα επηρεάσεις στο μέτρο του δυνατού με τις αποφάσεις που θα πάρεις. Σε σένα και στον προσωπικό σου χάρτη εναπόκειται το να διακρίνεις σε μια γνωριμία το ταίρι που θα συνοδεύει την ζωή σου.

Από την άλλη μπορεί να διακοπεί μια υπάρχουσα σχέση που ναι μεν μπορεί να έχει συνέπεια το να σου φέρει στενοχώρια και αναστάτωση, αλλά δες και την λυτρωτική πλευρά του γεγονότος, είναι ζήτημα χρόνου να την νοιώσεις! Όταν τελειώνει κάτι, υπάρχουν λόγοι που γίνεται αυτό. Χρησιμοποίησε την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα σου στο να αντιμετωπίζεις καταστάσεις με επιτυχία και αισιοδοξία γυρίζοντας σελίδα και αλλάζοντας τους προσανατολισμούς σου. Άλλωστε κοντά στις 11/2 που ο Άρης θα μπει στον Τοξότη, γνωριμίες δεν θα σου λείψουν και που μπορεί να εξελιχτούν αισθηματικά ή και σε φιλικό όπως και σε επίπεδο συνεργασιών και συμμαχιών. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν σου ότι κάθε γεγονός που συμβαίνει με τις εκλείψεις, της Σελήνης στις 31/1 και του Ήλιου στις 15/2, και έχει κάποια επίδραση στις σχέσεις σου, είτε εκ πρώτης όψεως είναι ¨καλό¨ είτε είναι ¨κακό¨, τελικώς το αποτέλεσμα που θα φέρει θα είναι προς όφελος σου και ας μην το υποπτεύεσαι. Η παρουσία του Διός στο ζώδιο σου σε φροντίζει ώστε να έχεις μια ομπρέλα που να σε προφυλάσσει από τις κακοτοπιές και σε απαλλάσσει από ¨βαρίδια¨ είτε είναι άνθρωποι, είτε καταστάσεις, είτε πράγματα. Το τι σχέσεις θα κρατήσεις και τι θα πετάξεις από επάνω σου υποδεικνύει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, για να μην σου πω ότι θα γίνεται αυτόματα, χωρίς την παρέμβαση σου, τις πιο πολλές φορές.

Από την αρχή του δευτέρου δεκαημέρου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, αν μεν ανήκεις στους δεσμευμένους/ες, θα περάσεις θαυμάσια με το ταίρι σου, αν όμως είσαι μόνος/η, σου προσφέρει ευκαιρίες γνωριμιών για να φλερτάρεις, να κατακτήσεις και αν θέλεις να δεσμευτείς. Θα είναι το κερασάκι στην τούρτα για να κλείσει ο μήνας με ακόμη καλύτερες συνθήκες αισθηματικά, γιατί το τρίτο δεκαήμερο συνωστίζονται πολλοί πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτόν τον μήνα τα προσωπικά σου έχουν για σένα τον πρώτο λόγο. Έρχεται από τις 31/1 η επίδραση της σεληνιακής εκλείψεως. Παρ’ όλο που ο Ποσειδώνας σε κάνει εσωστρεφή, ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σου από τις 11/2 και σου διεγείρει αγχωτικές τάσεις και νευρικότητα, βγαίνει ο αυθορμητισμός σου, ξανοίγεσαι εύκολα, δίνεσαι και δεν έχεις κρατήματα και δεύτερες σκέψεις απέναντι στους άλλους. Αυτή η στάση που έχεις υιοθετήσει αποσκοπεί στην κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών σου, την ικανοποίηση τους με δυναμικό και έντονο τρόπο, ασυμβίβαστο και διεκδικητικό.

Παρουσιάζεις ένα προφίλ επίσης δυναμικό που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και που σε κάνει να φαίνεσαι ότι μπορείς να κατορθώσεις κάθε τι που επιδιώκεις. Αυτή η έντονη προβολή της προσωπικότητος και των θέλω σου μπορεί να σε βγάλει από το μέτρο, με αποτέλεσμα συγκρούσεις με το ταίρι σου γιατί θα προκαλέσεις την αντίδραση του. Αν είσαι μόνος/η αυτήν την εποχή, δεν θα μείνεις για πολύ. Η παρουσία σου δεν αφήνει αδιάφορο το άλλο φύλο, η έκλειψη στις 15 τονίζει την επικοινωνιακή σου δεινότητα, και θα έχεις γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν σε μια σχέση με προοπτικές ή τουλάχιστον στο να αποκομίσεις καθοριστικές για την μελλοντική ζωή σου εμπειρίες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκτός από την επίδραση την δυο εκλείψεων, της σεληνιακής στις 31/1 και της ηλιακής στις 15/1, με τον Κρόνο στο ζώδιο σου, μέσα στη τρικυμία των συναισθημάτων σου που αναβλύζουν, ξεχωρίζει η διάθεση σου να βάλλεις τάξη στην ζωή σου ξεκαθαρίζοντας την και ξεσκαρτάροντας ανθρώπους από αυτήν και ιδίως από τα προσωπικά σου. Αυτές οι παρορμητικές αποφάσεις που θα πάρεις, έχουν επιπτώσεις σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου, φιλικές, συγγενικές, συνεργασιών αλλά ιδιαιτέρως αισθηματικών. Αυτή η κατάσταση που σου προκαλείται από την έκλειψη, δεν θα χαρακτηρίζεται από ηρεμία και πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα πως θα την διαχειριστείς για να αποφύγεις τα εκρηκτικά ξεσπάσματα που έχουν απρόβλεπτες και δυσάρεστες επιπτώσεις. Χρειάζεται σύνεση για να μην τραβήξεις περισσότερο το σχοινί από όσο πρέπει ή σε ¨παίρνει¨.

Η ανασφάλεια που σου προκαλεί ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, σε κάνει να θυμάσαι και να ξαναζείς στο μυαλό σου καταστάσεις που σε φόβισαν στο παρελθόν και που δυσκολεύεσαι να τις ¨ξεφορτωθείς¨. Ευτυχώς σε ανακουφίζει το πέρασμα της Αφροδίτης στις 11/2 στο ζώδιο των Ιχθύων και που εξομαλύνει τις εντάσεις με το ταίρι σου, σε ανοίγει στον υπόλοιπο κόσμο και αυτόν σε σένα. Όταν η Αφροδίτη σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, κινδυνεύεις να δεις με ροζ γυαλιά κάποιους που πιθανόν, όταν έλθει η ώρα να τους απομυθοποιήσεις, διαψεύσουν τις αρχικές σου αισιόδοξες εκτιμήσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις δυο εκλείψεις, την σεληνιακή της 31ης /1ου και την μερική του Ηλίου στις 15/2 που συντελούνται και οι δύο στον άξονα του ζωδίου σου, δεν μπορεί παρά να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θέλεις να προχωρήσεις δυναμικά σε εκ βάθρων αλλαγές και ανατροπές σε όποια σχέση αντιλαμβάνεσαι ότι δεν σε γεμίζει, δεν σε ευχαριστεί, σε όσους και όσα δεν σου προσφέρουν τα όσα οι προσδοκίες σου υπαγορεύουν.

Κινδυνεύεις να χάσεις την αντικειμενικότητα σου από την επίδραση του Ερμή, που από τις 31/1 και μέχρι τις 18/2 θα βρίσκεται στο ζώδιο σου, και σε συσχετισμό με την έκλειψη του Ηλίου της 15ης/2ου και να συμπαρασυρθούν από εγωισμό και αξιόλογες σχέσεις. Αυτό η τάση σου για αναθεωρήσεις και ανανέωση του αισθηματικού σου τοπίου, σε οδηγεί σε νέες γνωριμίες που μπορεί να είναι σημαντικής στην ζωή σου. Η προϋπόθεσε για να παραμείνουν σ’ αυτήν, είναι τα μην τους δημιουργείς πρόσθετες και αναίτιες δοκιμασίες για να βεβαιωθείς ότι αξίζουν και έτσι δυσαρεστηθούν και τις χάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ενώ η σεληνιακή έκλειψη στις 31/1 δείχνει να σε ¨ζορίζει¨ και να κλονίζει το αξιακό σου οικοδόμημα, στα αισθηματικά σου δέχεσαι ευεργετικές επιδράσεις από τις αστρολογικές όψεις που σχηματίζονται αυτόν τον μήνα με αποτέλεσμα να σου πηγαίνουν πρίμα. Με την παρουσία του Διός στο 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού, να σε πλουτίζει με αισιοδοξία και καλή διάθεση, να διατηρείς το κέφι σου, γίνεσαι μαγνήτης και μπορείς να φλερτάρεις εύκολα, να σε φλερτάρουν ευκολότερα, γενικά να αποπνέεις μιαν ελαφράδα και αφέλεια που κάνει τους άλλους να μην προβληματίζονται πώς να σε προσεγγίσουν. Από τις 11/2, οπότε η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου, η γοητεία και η ελκυστικότητα σου, η ακτινοβολία σου και η ατμόσφαιρα που δημιουργείς γύρω σου, τραβά το άλλο φύλο όπως το φως τις πεταλούδες. Η προσήνεια και η καταδεκτικότητα σου δουλεύουν γι’ αυτό.

Οι δυνατότητες να ζευγαρωθείς τον Φεβρουάριο είναι πολύ περισσότερο από απλώς πιθανές, αρκεί να μην προβάλλεις πείσματα, εγωκεντρισμό και υπερβολική ελαφράδα. Αν ήδη έχεις δεσμό, συγκράτησε την τάση σου για φλερτ αλλά περιόρισε την προς το ταίρι σου, κάνοντας το να φουντώσουν τα αισθήματα του ακόμη περισσότερο.

zwdia24.gr

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.