από τον Σταύρο Μιχαήλο
και την εκπομπή 'Αστροprovlepseis' www.newtv.gr

Οι διελεύσεις με βασικό ρυθμιστή τον Ήλιο είναι ένας εκ των πολλών τρόπων πρόβλεψης γεγονότων και καταστάσεων της καθημερινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε προσωπικό επίπεδο δείχνουν πότε θα ενεργοποιηθούν θετικά ή αρνητικά οι πλανήτες ή τα σημεία του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

01/01/2018 ΕΩΣ 15/01/2018

1 έως 15 Ιανουαρίου 2018

1) Ο Ήλιος θα κινηθεί από την 10 και 25΄ του Αιγόκερω έως την 25 και 24΄ του Αιγόκερω.

2) Η Σελήνη θα κινηθεί από την 23 και 32΄ των Διδύμων έως την 12 και 57΄ του Αιγόκερω.

3) Ο Ερμής θα κινηθεί από την 17 και 52΄του Τοξότη έως την 6 και 27΄ του Αιγόκερω <αλλάζει ζώδιο στις 11 Ιανουαρίου>.

4) Η Αφροδίτη θα κινηθεί από την 08 και 25΄ του Αιγόκερω έως την 27 και 17΄ του ζωδίου.

5) Ο Άρης θα κινηθεί 14 και 06΄ του Σκορπιού έως την 23 και 26΄του Σκορπιού.

6) Ο Δίας θα κινηθεί από την 16 και 55΄του Σκορπιού έως την 19 και 15΄ του ίδιου ζωδίου.

7) Ο Κρόνος θα κινηθεί από την 01 και 22΄ του Αιγόκερω έως την 03 και 06΄ του Αιγόκερω.

8) Ο Ουρανός θα κινηθεί από την 24 και 34΄ του Κριού έως την 24 και 38΄ σε ορθή φορά. Ορθοδρομεί στις 2 Ιανουαρίου 2018.

9) Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί από την 11η μοίρα και 54΄ των Ιχθύων έως την 12 μοίρα και 16΄ του ζωδίου.

10) Ο Πλούτωνας θα κινηθεί από την 18 και 46΄ του Αιγόκερου έως την 19 και 17΄ του ίδιου ζωδίου.

Οι κυριότερες όψεις των Πλανητών

1 /01/ 2018 ΕΩΣ 15/01/2018

• Παρορμητικός Σταυρός: Κριός – Καρκίνος – Ζυγός – Αιγόκερος

• Σταθερός Σταυρός: Ταύρος – Λέων – Σκορπιός – Υδροχόος

• Μεταβλητός Σταυρός: Δίδυμος – Παρθένος – Τοξότης - Ιχθύες

Δευτέρα 1/01: Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους μας. Σήμερα με την Σελήνη μετά τις 10 το πρωί να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου η ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα είναι ιδιαίτερα ζεστή και οικογενειακή. Θα βρεθούμε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και θα εκφράσουμε τα βαθιά μας συναισθήματα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τρίτη 2/01: σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Είναι μια πολύ λαμπερή Πανσέληνος η οποία είναι υπέρ Σελήνη, δηλαδή πολύ πιο μεγάλη από ότι συνήθως, καθώς η σελήνη θα βρίσκεται πολύ πιο κοντά στη γη.. Περισσότερο επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που έχουν γεννηθεί αρχές του β΄ δεκαημέρου. Το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα δίνει διαίσθηση και φιλανθρωπία.

Τετάρτη 3/01: σήμερα το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα όψη για να εκφράσουμε τα συναισθήματα στοργής και αγάπης. Ιδανική μέρα για εκδηλώσεις που σχετίζονται με τέχνη και φιλανθρωπία. Αφορά κυρίως τα ζώδια της γης Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και του Νερού Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί αρχές του β΄ δεκαημέρου.

Κυριακή 7/01: Α) σήμερα η σύνοδος Άρη – Δία στο ζώδιο του Σκορπιού (όψη που μπορεί να λειτουργεί από τις 5 έως τις 9 Ιανουαρίου) αυξάνει την δύναμη και την αυτοπεποίθησή μας βοηθώντας μας να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. Ιδανική για νέα ξεκινήματα. Όμως επειδή γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού ενδέχεται να έχει βίαιες πράξεις και ατυχήματα. Αφορά περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του β΄ δεκαημέρου.

Β) η δεύτερη όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού. Ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για αγορές που έχουν να κάνουν με την προηγμένη τεχνολογία πχ κινητά, υπολογιστές κτλ, να δούμε φίλους, να δεχτούμε μια απρόσμενη και ενδιαφέρουσα πρόταση ή να προωθήσουμε μια έξυπνη ιδέα. Αφορά τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Δευτέρα 8/01: Α) σήμερα το εξάγωνο Ηλίου – Δία είναι μια εξαιρετική όψη που μας δίνει ευκαιρίες να προωθήσουμε επαγγελματικά θέματα, να πάμε ένα ταξίδι, αλλά και να κάνουμε συναντήσεις με ανθρώπους και να πετύχουμε κάτι καλό και χρήσιμο. Αφορά τα ζώδια της Γης και του Νερού του β΄ δεκαημέρου.

Β) έχουμε επίσης το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία. Είναι και αυτή μια όμορφη διέλευση που μας κάνει να νιώθουμε αισιόδοξα, ευχάριστα και όμορφα. Ιδανική μέρα για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και οικονομικές επενδύσεις. Επίσης ένα αγαπημένο πρόσωπο μπορεί να μας εκδηλώσει τα καλά του συναισθήματα προσφέροντας ένα δώρο ή εκπληρώνοντας μια επιθυμία μας. Και αυτή η όψη αφορά τα ζώδια της Γης και του Νερού του γ΄ δεκαημέρου.

Τρίτη 9/01: Α) σήμερα η σύνοδος Ηλίου - Αφροδίτης - Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα σημαντική για συναισθηματικά και επαγγελματικά θέματα. Περιορίστε την κτητική σας διάθεση και μη συμπεριφέρεστε με δεσποτικό ή εγωιστικό τρόπο.

Β) επίσης το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, είναι όψη η οποία βοηθά συναισθηματικά και οικονομικά θέματα.

Τετάρτη 10/01: σήμερα έχουμε το εξάγωνο Ηλίου – Άρη όψη που μας βοηθά να πάρουμε δυναμικές αποφάσεις και να πετύχουμε τους στόχους μας. Αφορά τα ζώδια της Γης και του Νερού που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του β΄ δεκαημέρου.

Πέμπτη 11/01: σήμερα ο Ερμής κάνει την είσοδο τους στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου και θα μείνει έως τις 31 Ιανουαρίου ευνοώντας περισσότερο τα ζώδια της Γης και του Νερού.

Σάββατο 13/01: Α) σήμερα έχουμε την σύνοδο Ερμή – Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αφορά περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που έχουν γεννηθεί αρχές α΄ δεκαημέρου φέρνοντας δυσκολίες στην επικοινωνία αλλά και αισθήματα μοναξιάς και απομόνωσης. Ίσως υπάρξουν χωρισμοί. Προσοχή στα παιδιά.

Β) επίσης σήμερα το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, δυσαρμονική όψη, ενδέχεται να προκαλέσει παρεξηγήσεις και χωρισμούς στην συναισθηματική ζωή αλλά και στις κοινωνικές επαφές. Αφορά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού του γ΄ δεκαημέρου.

Κυριακή 14/01: σήμερα το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού είναι μια δύσκολη όψη και μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που έχουν γεννηθεί το γ΄ δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ

01/01/2018 ΕΩΣ 15/01/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 31 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νέου Χρόνου η προσοχή σας είναι στραμμένη στην επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ερμής 11 με 15 Ιανουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 27 Μαρτίου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας. Ενδέχεται να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία μπορούν να σας δώσουν συμβουλές για το μέλλον σας. Στις 13 Ιανουαρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου εφιστά την προσοχή σας διότι μπορεί να φέρει δυσκολίες και ανταγωνιστικό κλίμα σε συζητήσεις και επαφές.

Ο Κρόνος από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 23 Μαρτίου αυξάνοντας τις υποχρεώσεις στην επαγγελματική σας ζωή. Αρκετοί αναλαμβάνετε ευθύνες που μπορεί να περιορίσουν την προσωπική σας ζωή.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Β’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη είναι αρκετά έντονο για εσάς. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου απαιτεί προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με οικογένεια και επαγγελματική ζωή.

Ο Ερμής από το φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη 1 με 3 Ιανουαρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 8 με 10 Απριλίου. Αρκετοί θα ταξιδέψετε θα παρακολουθήσετε διαλέξεις ή εκδηλώσεις. Καλές ημέρες για τους συγγραφείς και όσους ασχολούνται με εμπόριο, τουρισμό και εξωτερικό.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιανουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Στις 2 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας βοηθά να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Δία σας βοηθά να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα. Στις 9 Ιανουαρίου η σύνοδος Ηλίου - Αφροδίτης - Πλούτωνα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα αρκεί να κινηθείτε διπλωματικά. Το εξάγωνο Ηλίου – Άρη στις 10 Ιανουαρίου σας βοηθά να προωθήσετε οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικά και κληρονομικά.

Η Αφροδίτη 2 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα αγαπητούς στον επαγγελματικό σας χώρο. Στις 3 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα δίνει ένα ρομαντικό χρώμα στο χώρο εργασίας σας. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία φέρνει τύχη σε επαγγελματικά και οικονομικά. Άτομα με κύρος σας γοητεύουν.

Ο Άρης 1 με 10 Ιανουαρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 10 Απριλίου φέρνοντας στο προσκήνιο κληρονομικά, φορολογικά, οικονομικά. Στις 7 Ιανουαρίου η σύνοδος Άρη – Δία είναι ιδανική να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους.

Οι αδέσμευτοι Κριοί αυτή την περίοδο είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί στον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα βγείτε και θα διασκεδάσετε με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Μια νέα γνωριμία ενδέχεται να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.

Οι δεσμευμένοι αυτή την περίοδο θα ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν καριέρα και σπίτι. Προσέχετε τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Γ’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε επαγγελματικά ή κοινωνικά σχέδια.

Ο Ήλιος 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Απριλίου δίνοντας μια καινούργια πνοή στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Αρκετοί θα έχετε εξελίξεις στην καριέρα σας. Στις 14 Ιανουαρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού απαιτεί προσοχή. Ενδέχεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ερμής 3 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Καλή περίοδος να οργανώσετε ένα ταξίδι, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να επικοινωνήσετε με αγαπημένα πρόσωπα που ζουν μακριά. Στις 7 Ιανουαρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού φέρνει μια απρόσμενα ευχάριστα είδηση από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 18 Απριλίου βελτιώνοντας τις σχέσεις στο χώρο εργασίας σας. Στις 14 Ιανουαρίου το τετράγωνο Αφροδίτης– Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικούς χωρισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Άρης 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 14 Απριλίου φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά και φορολογικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

01/01/2018 ΕΩΣ 15/01/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 30 Απριλίου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο για εσάς βοηθώντας σας να βάλετε τάξη τα σχέδιά σας.

Ο Ερμής από το ζώδιο του φιλικού σας Αιγόκερω 11 με 15 Ιανουαρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 27 Απριλίου φέρνοντας στο προσκήνιο οτιδήποτε έχει να κάνει με εξωτερικό, νομικά θέματα και σπουδές. Στις 13 Ιανουαρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου είναι ιδανική για σοβαρές συζητήσεις, για υπογραφή συμβολαίων και οργάνωση ταξιδιών. Ευνοούνται οι καλλιτέχνες Ταύροι.

Ο Κρόνος από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 23 Απριλίου βοηθώντας να σταθεροποιήσετε τους στόχους που έχουν σχέση με σπουδές, νομικές υποθέσεις, πνευματικές εργασίες και ταξίδια.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή φέρνοντας ευκαιρίες για συναντήσεις, συμφωνίες και ταξίδια.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, θα βγείτε και θα διασκεδάσετε. Αρκετοί θα βρείτε καταφύγιο σε συγγενικά σας πρόσωπα και θα αναζητήσετε τις συμβουλές τους. Στις 2 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας κάνει τρυφερούς και ρομαντικούς. Ενδέχεται νέα πρόσωπα να μπουν στη ζωή σας. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Δία σας φέρνει τύχη σε οικονομικά και συνεργασίες. Στις 9 Ιανουαρίου η σύνοδος Ηλίου - Αφροδίτης - Πλούτωνα ευνοεί θέματα σχέσεων, συνεργασιών και ταξιδιών. Το εξάγωνο Ηλίου – Άρη στις 10 Ιανουαρίου ευνοεί τις συναισθηματικές επαφές ανεβάζοντας το ερωτικό πάθος στα ύψη.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 10 Μαΐου βοηθώντας να βάλετε σε μια τάξη κληρονομικά ή φορολογικά θέματα.

Η Αφροδίτη 2 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας σας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και μακρινά ταξίδια. Στις 3 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ευνοεί ένα ρομαντικό ειδύλλιο. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία ευνοεί οικονομικά και συναισθηματικά. Στις 9 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη ανεβάζει την ερωτική σας διάθεση στα ύψη.

Ο Άρης 1 με 10 Ιανουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 10 Μαΐου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Στις 7 Ιανουαρίου η σύνοδος Άρη – Δία στο ζώδιο του Σκορπιού απαιτεί προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και υπερβολές.

Οι αδέσμευτοι Ταύροι ερωτικά διανύεται μια ιδιαίτερα καλή περίοδο. Αρκετοί θα βγείτε, θα ταξιδέψετε, θα κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ.

Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφο σας αρκεί να προσέξετε τις υπερβολές, διότι θα έχετε απρόοπτες εξελίξεις.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Γ΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη βοηθά να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.

Ο Ήλιος 10 με 15 Ιανουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Μαΐου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν σπουδές και εξωτερικό. Στις 14 Ιανουαρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού μπορεί να σας προκαλέσεις ξαφνικές, απρόσμενες αναστατώσεις. Καλό είναι να είστε ευγενείς και ειλικρινείς.

Ο Ερμής 3 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν οικονομικές επενδύσεις και φορολογικά. Στις 7 Ιανουαρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να σας φέρει μια απρόοπτη λύση ενός οικονομικού θέματος.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Ιανουαρίου μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο σας χαρίζει λάμψη και γοητεία. Αρκετοί θα υλοποιήσετε ένα όνειρο σας ή μια σας επιθυμία. Στις 13 Ιανουαρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού δεν ευνοεί τα επαγγελματικά σας σχέδια. Πρόσωπα εξουσίας μπορεί να σας αναστατώσουν.

Ο Άρης 10 με 15 Ιανουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 14 Μαΐου φέρνοντας συχνά εντάσεις και διαπληκτισμούς με τον/την σύντροφο σας ή έναν συνεργάτη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

01/01/2018 ΕΩΣ 15/01/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Μαΐου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη σας βρίσκει να ασχολείστε με οικονομικά τρίτων.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω 11 με 15 Ιανουαρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 με 28 Μαΐου φέρνοντας στην επιφάνεια οικονομικά, φορολογικά και δάνεια. Στις 13 Ιανουαρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου απαιτεί υπευθυνότητα και προσοχή σε οικονομικά θέματα. Κατάλληλη μέρα για σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις. Προσέχετε τα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας.

Ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 με 24 Μαΐου καλώντας σας να είστε προσεκτικοί και συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Προσέχετε την υγεία σας.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πορεία των οικονομικών σας.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιανουαρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με οικονομικά και φορολογικά θέματα. Στις 2 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα προωθεί τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Δία σας προσφέρει ευκαιρίες για οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Στις 9 Ιανουαρίου η σύνοδος Ηλίου - Αφροδίτης - Πλούτωνα εφιστά προσοχή στην διαχείριση οικονομικών συναλλαγών. Το εξάγωνο Ηλίου – Άρη στις 10 Ιανουαρίου προωθεί θέματα εργασίας.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιανουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 10 Ιουνίου ενισχύοντας την ανάγκη σας για συζητήσεις με τον/τον σύντροφο σας ή έναν συνεργάτη σας.

Η Αφροδίτη 2 με 10 Ιανουαρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας κοντά σας πρόσωπα που σας στηρίζουν στις οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες. Στις 3 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα βοηθά να αξιοποιήσετε συναντήσεις και γνωριμίες που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία ευνοεί ζητήματα εργασίας. Στις 9 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη σας κάνει ιδιαίτερα φιλικούς και ερωτικούς. Καλή ημέρα για οικονομικές συναλλαγές.

Ο Άρης 1 με 10 Ιανουαρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 10 Ιουνίου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας. Στις 7 Ιανουαρίου η σύνοδος Άρη – Δία σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς σε θέματα εργασίας ή υγείας.

Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι διανύεται μια περίοδο με έντονο ερωτικό πάθος. Νέες γνωριμίες και φλερτ ευνοούνται.

Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικές εκκρεμότητες. Αποφύγετε στις αρχές του μήνα να είστε κτητικοί και ζηλιάρηδες.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη θα σας απασχολήσουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά τρίτων.

Ο Ήλιος 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 17 Ιουνίου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα κληρονομικά και φορολογικά. Στις 14 Ιανουαρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού εφιστά προσοχή στις ενέργειές σας. Ενδέχεται να υπάρξουν ανατροπές.

Ο Ερμής 3 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Θα έχετε συζητήσεις και επαφές με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Στις 7 Ιανουαρίου με το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού μια είδηση ή μία πληροφορία μπορεί να είναι ιδιαίτερα συναρπαστική.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 18 Ιουνίου φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικές ανασφάλειες. Στις 13 Ιανουαρίου με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ξαφνικά και χωρίς σοβαρή αιτία μπορεί να δημιουργηθούν διάφορες παρεξηγήσεις. Αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές.

Ο Άρης 10 με 15 Ιανουαρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 14 Ιουνίου φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα εργασίας ή υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

01/01/2018 ΕΩΣ 15/01/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη σας προτρέπει για σοβαρές συζητήσεις.

Ο Ερμής 11 με 15 Ιανουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 με 28 Ιουνίου ενισχύοντας την ανάγκη σας για επαφές και επικοινωνία με τον/την σύντροφο σας ή με του συνεργάτες σας. Στις 13 Ιανουαρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου απαιτεί υπευθυνότητα και σοβαρότητα σε συζητήσεις και επαφές.

Ο Κρόνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας αναγκάζει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι γεννημένοι 22 με 24 Ιουνίου διανύετε μια περίοδο όπου ενδέχεται να δοκιμαστούν οι σχέσεις σας αλλά και οι συνεργασίες σας.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου επηρεάζει το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή θα αποτελούν προτεραιότητα για εσάς. Στις 2 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας βρίσκει γοητευτικούς και ανανεωμένους. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Δία σας φέρνει τύχη σε οικονομικά και αισθηματικά. Στις 9 Ιανουαρίου η σύνοδος Ηλίου - Αφροδίτης - Πλούτωνα σας φέρνει έντονα συναισθήματα και αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Το εξάγωνο Ηλίου – Άρη στις 10 Ιανουαρίου σας κάνει να ξεχωρίζετε στον επαγγελματικό χώρο.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιανουαρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 10 με 12 Ιουλίου. Οι συζητήσεις των ημερών θα αφορούν την εργασία ή την υγεία σας.

Η Αφροδίτη 2 με 10 Ιανουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας βοηθά σε σχέσεις και συνεργασίες. Στις 3 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας κάνει τρυφερούς και ονειροπόλους. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία ευνοεί θέματα που έχουν να κάνουν με αισθηματικά, παιδιά και καλλιτεχνικά. Στις 9 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και επικοινωνιακούς. Φίλοι θα είναι κοντά σας.

Ο Άρης 1 με 10 Ιανουαρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 12 Ιουλίου εγκαινιάζοντας μια περίοδο άκρως δημιουργική ιδιαιτέρως για τους καλλιτέχνες Καρκίνους. Στις 7 Ιανουαρίου η σύνοδος Άρη – Δία βοηθά τα νέα ξεκινήματα.

Οι αδέσμευτοι διανύετε ένα έντονα ερωτικό δεκαπενθήμερο με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ.

Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες και τρυφερές στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 22 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Γ΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη θα ασχοληθείτε με θέματα εργασίας και σχέσεων.

Ο Ήλιος 10 με 15 Ιανουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 18 Ιουλίου στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στη πορεία της προσωπικής σας ζωής. Στις 14 Ιανουαρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού μπορεί να φέρει ρήγματα σε σχέσεις και συνεργασίες λόγω οικονομικών διαφορών.

Ο Ερμής 3 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας ή εργασίας. Στις 7 Ιανουαρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να σας δώσει λύσεις σε ζητήματα υγείας ή εργασίας.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Ιανουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας. Οι γεννημένοι 13 με 18 Ιουλίου αν είστε μόνοι θα έχετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα. Στις 13 Ιανουαρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικούς χωρισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες. Ακατάλληλη μέρα για συμφωνίες και υποσχέσεις.

Ο Άρης 1 με 10 Ιανουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 16 Ιουλίου κάνοντας σας πιο αισθησιακούς και γοητευτικούς.

ΛΕΩΝ

01/01/2018 ΕΩΣ 15/01/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη σας βρίσκει προβληματισμένους για ζητήματα που αφορούν την καθημερινή σας ζωή.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω 11 με 15 Ιανουαρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 29 Ιουλίου. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν θέματα υγείας ή εργασίας. Ενδέχεται να επισκεφθείτε έναν γιατρό.

Ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω 1 με 15 Ιανουαρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 25 Ιουλίου προτρέποντας σας να αντιμετωπίσετε με υπευθυνότητα θέματα που έχουν σχέση με την καθημερινή σας ζωή (εργασία, υγεία, υποχρεώσεις).

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας πιο εσωστρεφείς και προβληματισμένους.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Καλή περίοδος για να αρχίσετε γυμναστική, να κάνετε υγιεινή διατροφή ή ένα τσεκ απ. Στις 2 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα αυξάνει τις ευαισθησίες και τη διαίσθηση σας. Ιδανική μέρα για τους καλλιτέχνες Λέοντες. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Δία σας χαρίζει εύνοια και τύχη. Στις 9 Ιανουαρίου η σύνοδος Ηλίου- Αφροδίτης - Πλούτωνα φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα. Το εξάγωνο Ηλίου – Άρη στις 10 Ιανουαρίου δίνει λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 12 Αυγούστου. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Η Αφροδίτη 2 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να προωθήσετε εργασιακά θέματα. Στις 3 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ευνοεί ένα ειδύλλιο στο χώρο της δουλειάς. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία σας χαροποιεί ιδιαίτερα για κάποιο χαρμόσυνο οικογενειακό νέο. Στις 9 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη σας βοηθά να προωθήσετε οικογενειακά θέματα.

Ο Άρης 1 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Σκορπιού μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 8 με 12 Αυγούστου εγκαινιάζοντας μια περίοδο αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων. Στις 7 Ιανουαρίου η σύνοδος Άρη – Δία ενδέχεται να φέρει εντάσεις και υπερβολές μέσα στο σπίτι.

Οι αδέσμευτοι διανύεται μια περίοδο που ευνοεί νέες γνωριμίες και φλερτ μέσα από τον χώρο της εργασίας σας.

Οι δεσμευμένοι αυτή την περίοδο θα ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν τις υποχρεώσεις σας που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φιλίες.

Ο Ήλιος 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 18 Αυγούστου φέρνοντας στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με εργασία και υγεία. Στις 14 Ιανουαρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού απαιτεί προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες για να μην υπάρξουν εντάσεις και χωρισμοί.

Ο Ερμής 3 με 10 Ιανουαρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ευνοώντας και βελτιώνοντας την επικοινωνία σας με αγαπημένα πρόσωπα. Στις 7 Ιανουαρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού είναι ιδανικό για να προωθήσετε τα σχέδια σας ιδιαιτέρως αν είστε καλλιτέχνες.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Ιανουαρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 20 Αυγούστου βοηθώντας σας να προωθήσετε θέματα που αφορούν την εργασία σας. Στις 13 Ιανουαρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού απαιτεί προσοχή στην προώθηση επαγγελματικών θεμάτων. Ίσως υπάρξουν ξαφνικές παρεξηγήσεις.

Ο Άρης 10 με 15 Ιανουαρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 16 Αυγούστου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

01/01/2018 ΕΩΣ 15/01/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη θα είναι ιδιαίτερο ευνοϊκό για εσάς.

Ο Ερμής 3 με 10 Ιανουαρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 29 Αυγούστου κάνοντάς σας έντονα αισιόδοξους και δημιουργικούς. Στις 13 Ιανουαρίου η σύνοδος του Κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο είναι ιδανική για να υπογράψετε συμφωνίες και συμβόλαια, να οργανώσετε μια γιορτή στο σπίτι και να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια.

Ο Κρόνος από το φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω 1 με 15 Ιανουαρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 27 Αυγούστου προτρέποντας σας να γίνετε πιο αξιόπιστοι και σταθεροί στην ερωτική σας ζωή. Ιδανική περίοδος να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα κοινωνικούς και δημοφιλείς.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο τις συναισθηματικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Στις 2 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους και τρυφερούς απέναντι στον/στην σύντροφο σας ή σε ένα συνεργάτη σας. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Δία σας φέρνει εύνοια σε οικογενειακά θέματα. Στις 9 Ιανουαρίου η σύνοδος Ηλίου - Αφροδίτης - Πλούτωνα φέρνει στη ζωή σας μοιραίες σχέσεις και καταστάσεις. Το εξάγωνο Ηλίου – Άρη στις 10 Ιανουαρίου σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και ερωτικούς.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιανουαρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 12 Σεπτεμβρίου. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Η Αφροδίτη 2 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας έντονα ερωτικούς και δημιουργικούς. Στις 3 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας χαρίζει τρυφερά συναισθήματα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία σας δίνει ευκαιρίες να προωθήσετε οικογενειακά ζητήματα. Στις 9 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη ανεβάζει την ερωτική σας διάθεση στα ύψη.

Ο Άρης 1 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει τους γεννημένους 8 με 12 Σεπτεμβρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα δυναμικούς στην καθημερινή σας ζωή. Προσέχετε όμως τις μετακινήσεις σας. Στις 7 Ιανουαρίου η σύνοδος Άρη – Δία απαιτεί προσοχή στις μετακινήσεις και στις επαφές ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα και εντάσεις.

Οι αδέσμευτοι διανύεται μια άκρως ερωτική περίοδο όπου θα έχετε ευκαιρίες να βγείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφό σας και θα ανανεώσετε την σχέση σας.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη θα σας προβληματίσουν συζητήσεις για οικογενειακά θέματα.

Ο Ήλιος 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 18 Σεπτεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή και τις προσωπικές σας ανάγκες. Στις 14 Ιανουαρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού εφιστά την προσοχή σας σε ζητήματα που αφορούν εργασία και υγεία. Ίσως υπάρξουν απρόβλεπτες αλλαγές.

Ο Ερμής 3 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ευνοώντας συζητήσεις γύρω από οικογενειακά θέματα. Στις 7 Ιανουαρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού ευνοεί θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Ιανουαρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 20 Σεπτεμβρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα γοητευτικούς και ερωτικούς. Όσοι είστε μόνοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ. Στις 13 Ιανουαρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σας προβληματίζει με τα πρόσωπα του εργασιακού σας χώρου. Ενδέχεται να υπάρξουν απρόβλεπτες αλλαγές.

Ο Άρης 10 με 15 Ιανουαρίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 16 Σεπτεμβρίου. Αποφύγετε εντάσεις και διαφωνίες με το συγγενικό σας περιβάλλον και προσέχετε όταν οδηγείτε.

ΖΥΓΟΣ

01/01/2018 ΕΩΣ 15/01/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του Α’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη θα κάνετε συζητήσεις για θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας.

Ο Ερμής 11 με 15 Ιανουαρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 29 Σεπτεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα. Στις 13 Ιανουαρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου απαιτεί προσοχή για να μην υπάρξουν ψυχρότητες και διακοπή σχέσεων.

Ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω 1 με 15 Ιανουαρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 26 Σεπτεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο οικογενειακές υποχρεώσεις. Η φροντίδα ενός σπιτιού ή ενός γονέα μπορεί να σας αγχώσει.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή.

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω 1 με 10 Ιανουαρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο θυμίζοντας σας τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Στις 2 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας ευαισθητοποιεί να ασχοληθείτε με θρησκευτικά ή γενικότερα με πνευματικά ζητήματα. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Δία ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές. Στις 9 Ιανουαρίου η σύνοδος Ηλίου - Αφροδίτης - Πλούτωνα σας δίνει λύσεις σε οικογενειακές υποθέσεις. Το εξάγωνο Ηλίου – Άρη στις 10 Ιανουαρίου σας βοηθά σε οικονομικά θέματα.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 12 Οκτωβρίου κάνοντας σας δραστήριους επικοινωνιακά.

Η Αφροδίτη 2 με 10 Ιανουαρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βελτιώνοντας τις οικογενειακές σας σχέσεις. Στις 3 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας βοηθά να εκδηλώσετε στοργή και αγάπη στα πρόσωπα που αγαπάτε. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία σας δίνει ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά. Στις 9 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε οικογενειακές υποθέσεις.

Ο Άρης 1 με 10 Ιανουαρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 12 Οκτωβρίου. Ενδέχεται να κάνετε έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Στις 7 Ιανουαρίου η σύνοδος Άρη – Δία δεν ευνοεί οικονομικές συναλλαγές. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

Οι αδέσμευτοι Ζυγοί σίγουρα θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και εξόδους ωστόσο το κλίμα γίνεται πιο ερωτικό τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου.

Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν συζητήσεις και επαφές με συγγενικά πρόσωπα.

Ο Ήλιος 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 19 Οκτωβρίου αυξάνοντας τις υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Στις 14 Ιανουαρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού απαιτεί προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες για να μην υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές.

Ο Ερμής 3 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας σας ευκαιρίες για συζητήσεις, επαφές και ταξίδια. Στις 7 Ιανουαρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να σας φέρει μια ευχάριστη έκπληξη από τον/την σύντροφο σας ή από έναν συνεργάτη σας.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 20 Οκτωβρίου. Άτομα της οικογένειας στηρίζουν τις επιλογές σας. Ωστόσο στις 13 Ιανουαρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές εντάσεις και χωρισμούς.

Ο Άρης 10 με 15 Ιανουαρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 16 Οκτωβρίου. Προσέχετε αυτή την περίοδο τα έξοδα σας, διότι μπορεί πολύ εύκολα να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

01/01/2018 ΕΩΣ 15/01/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του Α’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε σε τάξη την καθημερινή σας ζωή.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω 11 με 15 Ιανουαρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 29 Οκτωβρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς. Στις 13 Ιανουαρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου είναι κατάλληλη για να υπογράψετε συμφωνίες και συμβόλαια, να κάνετε μια σοβαρή γνωριμία ή να δεχθείτε πολύτιμες συμβουλές από μεγαλύτερα άτομα. Προσέχετε όταν οδηγείτε.

Ο Κρόνος 1 με 15 Ιανουαρίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 26 Οκτωβρίου βοηθώντας σας να βάλετε σε μια τάξη την καθημερινή σας ζωή. Ενδέχεται να αναλάβετε την ευθύνη ενός συγγενικού σας προσώπου ή να υιοθετήσετε μια αυστηρή στάση σε συγγενικά πρόσωπα.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 με 12 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας έντονα επικοινωνιακούς και έτοιμους να υλοποιήσετε τα όνειρα σας.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να πετύχετε στην καθημερινή σας ζωή. Ευνοούνται σπουδές, ταξίδια, συζητήσεις και επαφές. Στις 2 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας κάνει τρυφερούς και γοητευτικούς με τον/την σύντροφο σας. Καλή ημέρα για τους καλλιτέχνες Σκορπιούς. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Δία ευνοεί επαγγελματικά και οικονομικά. Στις 9 Ιανουαρίου η σύνοδος Ηλίου - Αφροδίτης - Πλούτωνα σας κάνει δυναμικούς και έτοιμους να εκφράσετε τα πάθη σας. Το εξάγωνο Ηλίου – Άρη στις 10 Ιανουαρίου σας κάνει την ημέρα σας δραστήρια και παραγωγική.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιανουαρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 10 με 12 Νοεμβρίου. Συζητήσεις και επαφές θα αφορούν οικονομικά θέματα.

Η Αφροδίτη 2 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας ιδιαίτερα εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς. Στις 3 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας βοηθά να εκδηλώσετε συναισθήματα στοργής και αγάπης απέναντι στα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία είναι όψη εύνοιας και τύχης. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Στις 9 Ιανουαρίου η σύνοδος Ηλίου-Αφροδίτης- Πλούτωνα σας κάνει δυναμικούς και έτοιμους να εκφράσετε τα πάθη σας. Στις 10 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη απογειώνει την ερωτική σας διάθεση.

Ο Άρης 1 με 10 Ιανουαρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 12 Νοεμβρίου εγκαινιάζοντας μια περίοδο δυναμισμού και δράσης. Καλό είναι να μην είστε απόλυτοι. Στις 7 Ιανουαρίου η σύνοδος Άρη – Δία βοηθά στην πραγματοποίηση των στόχων σας αρκεί να είστε προσεκτικοί.

Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί διανύεται μια περίοδο άκρως ερωτική. Θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ερωτικές καταστάσεις.

Οι δεσμευμένοι μπορεί να πάτε μια εκδρομή, ένα ταξίδι με τον/την σύντροφο σας. Μην αφήσετε ζητήματα καθημερινότητας να δημιουργήσουν εντάσεις. Προσέχετε αυτά που θέλει να σας πει ο σύντροφος σας.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 με 22 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη πρόσωπα του περιβάλλοντος σας σας βοηθούν σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Ο Ήλιος 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 19 Νοεμβρίου δίνοντας σας ευκαιρίες να βάλετε σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα. Στις 14 Ιανουαρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού εφιστά την προσοχή σε θέματα καριέρας και σπιτιού.

Ο Ερμής 3 με 10 Ιανουαρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα οικονομικά. Στις 7 Ιανουαρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Ιανουαρίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 19 Νοεμβρίου σας δίνει την δυνατότητα για πολύ καλές δημόσιες σχέσεις και για καινούργιες γνωριμίες. Στις 13 Ιανουαρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να σας δημιουργήσει ξαφνικά προβλήματα στις κοινωνικές ή συναισθηματικές σας σχέσεις. Φροντίστε να είστε ευγενικοί και διακριτικοί.

Ο Άρης 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 16 Νοεμβρίου κάνοντας σας διεκδικητικούς και αποφασιστικούς στα θέλω σας. Αποφύγετε τις εντάσεις και προσέχετε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

01/01/2018 ΕΩΣ 15/01/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά.

Ο Ερμής 11 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 29 Νοεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο συζητήσεις και επαφές για τα οικονομικά σας. Στις 13 Ιανουαρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου είναι κατάλληλη για να ελέγξετε τους λογαριασμούς σας και να τακτοποιήσετε υποθέσεις που απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Ο Κρόνος 1 με 15 Ιανουαρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 25 Νοεμβρίου επιβάλλοντας περιορισμούς και προσοχή στα οικονομικά.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και απαιτεί προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Στις 2 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας χαρίζει διαίσθηση και καλλιτεχνική δημιουργία. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Δία σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε οτιδήποτε έχει να κάνει με το εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές ή νομικά θέματα. Στις 9 Ιανουαρίου η σύνοδος Ηλίου - Αφροδίτης - Πλούτωνα σας δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα με την βοήθεια των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας. Το εξάγωνο Ηλίου – Άρη στις 10 Ιανουαρίου σας περιπλέκει σε παρασκήνιο.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιανουαρίου στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 12 Δεκεμβρίου κάνοντάς σας έντονα επικοινωνιακούς. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.

Η Αφροδίτη 2 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο εργασία και οικονομικά. Στις 3 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας κάνει τρυφερούς και ονειροπόλους. Μια νέα γνωριμία στο χώρο της εργασίας σας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι ‘’πετάτε στα σύννεφα’’. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία σας ευνοεί στις οικονομικές συναλλαγές. Στις 9 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη σας δίνει την ευχέρεια να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή ημέρα για να τακτοποιήσετε με άνεση οικονομικά ζητήματα.

Ο Άρης 1 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 12 Δεκεμβρίου αυξάνοντας τα άγχη και τις ανασφάλειες σας. Στις 7 Ιανουαρίου η σύνοδος Άρη – Δία απαιτεί προσοχή σε υγεία και σε παρασκηνιακές κινήσεις.

Οι αδέσμευτοι Τοξότες διανύεται μια περίοδο όπου είστε λίγο πιο εσωστρεφείς και μάλλον προτιμάτε να κρατάτε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μια σχέση ή ένα φλερτ.

Οι δεσμευμένοι αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 21 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη ξεκινά ευχάριστα. Όμως τις τελευταίες ημέρες θα υπάρξουν ανατροπές.

Ο Ήλιος 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 18 Δεκεμβρίου βοηθώντας σας να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα. Στις 14 Ιανουαρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές. Δείξτε πειθαρχία και υπομονή για να μην υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας.

Ο Ερμής 3 με 10 Ιανουαρίου στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Οι συζητήσεις και οι επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν θέματα σχέσεων, συνεργασιών και καριέρας. Στις 7 Ιανουαρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και συζητήσεις. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Ιανουαρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 19 Δεκεμβρίου δίνοντας σας ευκαιρίες για αγορές. Ενδέχεται φίλοι και γνωστοί να βοηθήσουν τα σχέδια σας. Στις 13 Ιανουαρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ενδέχεται να φέρει ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα στην εργασία σας. Αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές. Ένα σας αγαπημένο πρόσωπο μπορεί να σας αναστατώσει.

Ο Άρης 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 16 Δεκεμβρίου κάνοντάς σας πιο εσωστρεφείς και μοναχικούς. Φιλικά πρόσωπα μπορεί να σας απογοητεύσουν. Προσέχετε το παρασκήνιο και την διατροφή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

01/01/2018 ΕΩΣ 15/01/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη είναι το ξεκίνημα μιας πολύ σημαντικής χρονιάς για το δικό σας δεκαήμερο.

Ο Ερμής 11 με 18 Ιανουαρίου περνά στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο κάνοντάς σας επικοινωνιακά δραστήριους. Συζητήσεις και επαφές αφορούν τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επωφελείς δημόσιες σχέσεις. Στις 13 Ιανουαρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την εργασία σας.

Ο Κρόνος, κυβερνήτης σας, βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο και σας αναγκάζει να βάλετε σε μια τάξη την ζωή σας. Οι γεννημένοι 22 με 24 Δεκεμβρίου θα χρειαστεί αυτή την περίοδο να κάνετε υπομονή για να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου επηρεάζει άμεσα το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο βγάζοντας στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιανουαρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σηματοδοτεί την περίοδο των γενεθλίων σας. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα <χρέη, δάνεια, αποζημιώσεις, χορηγίες>. Στις 2 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας κάνει ρομαντικούς και ονειροπόλους. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Δία σας χαρίζει εύνοια στην κοινωνική σας ζωή. Στις 9 Ιανουαρίου η σύνοδος Ηλίου-Αφροδίτης-Πλούτωνα σας δίνει έντονες συναισθηματικές εμπειρίες. Φίλοι σας βοηθούν να πετύχετε τα σχέδια σας. Το εξάγωνο Ηλίου – Άρη στις 10 Ιανουαρίου σας κάνει δυναμικούς και έτοιμους να πετύχετε τους στόχους σας.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 8 Ιανουαρίου. Θα έχετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας μακριά από το τρέξιμο των καθημερινών υποχρεώσεων.

Η Αφροδίτη 2 με 10 Ιανουαρίου από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας φιλικούς και ερωτικούς. Στις 3 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα φιλικούς και τρυφερούς με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Στις 9 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη φέρνει πάθος και ερωτικά συναισθήματα για ένα σας αγαπημένο πρόσωπο.

Ο Άρης 1 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 10 Ιανουαρίου κάνοντας δραστήρια την κοινωνική σας ζωή. Στις 7 Ιανουαρίου η σύνοδος Άρη – Δία σας βοηθά να προωθήσετε δυναμικά τα σχέδια σας. Φίλοι θα σας βοηθήσουν.

Οι αδέσμευτοι θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα ζήσετε νέες ερωτικές εμπειρίες με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον..

Οι δεσμευμένοι αυτή την περίοδο θα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και ανανεωμένοι με τον/την σύντροφο σας και έτοιμοι για ρομαντικές αποδράσεις.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη ξεκινά με αρκετό παρασκήνιο και ανατροπές.

Ο Ήλιος 10 με 15 Ιανουαρίου στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 16 Ιανουαρίου φέρνοντας στο προσκήνιο τις προσωπικές σας ανάγκες. Στις 14 Ιανουαρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού απαιτεί προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές.

Ο Ερμής 3 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας πιο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Συζητήσεις και επαφές μπορεί να έχουν παρασκηνιακό χαρακτήρα. Στις 7 Ιανουαρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού ευνοεί μυστικές επαφές και συμφωνίες.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Ιανουαρίου μέσα από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 17 Ιανουαρίου. Διανύεται μια περίοδο ιδιαίτερα ερωτική και συντροφική. Αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται να ερωτευθείτε. Στις 13 Ιανουαρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ενδέχεται να προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές σε συναισθηματικά θέματα. Φανείτε πιο συγκρατημένοι και προσέχετε τα οικονομικά σας.

Ο Άρης 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Ιανουαρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα φιλικούς και κοινωνικούς. Φίλοι θα είναι κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

01/01/2018 ΕΩΣ 15/01/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 με 31 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο της Νέας Χρονιάς μπορεί και να μην σας βρίσκει στα καλύτερα σας.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω 11 με 15 Ιανουαρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 28 Ιανουαρίου. Μυστικές συναντήσεις και επαφές αφορούν θέματα που σχετίζονται με την αισθηματική σας ζωή. Προσέχετε τις οικονομικές σας συναλλαγές και αποφύγετε να δώσετε αφορμές. Στις 13 Ιανουαρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου δείχνει ότι οι μυστικές επαφές θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις σας.

Ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω 1 με 15 Ιανουαρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 24 Ιανουαρίου. Ίσως αναγκαστείτε να κάνετε μια ενδοσκόπηση ή να προσπαθήσετε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Προσέξτε την υγεία σας.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 με 8 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου απαιτεί προσοχή σε θέματα που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας λίγο πιο εσωστρεφείς και ανασφαλείς. Ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες αλλαγές να σας βοηθήσουν. Στις 2 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα ευνοεί μυστικές επαφές. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Δία σας ευνοεί με διπλωματικό τρόπο να πετύχετε σε επαγγελματικά ζητήματα. Στις 9 Ιανουαρίου η σύνοδος Ηλίου - Αφροδίτης - Πλούτωνα απαιτεί προσοχή σε ζητήματα που αφορούν καριέρα και σπίτι. Το εξάγωνο Ηλίου – Άρη στις 10 Ιανουαρίου σας βοηθά να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας στον επαγγελματικό σας χώρο.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 8 Φεβρουαρίου. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν.

Η Αφροδίτη 2 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε πιο εσωστρεφείς. Στις 3 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι μια ιδανική όψη να καλέσετε κόσμο στο σπίτι και να περάσετε όμορφες στιγμές. Στις 9 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη ευνοεί μυστικές επαφές και συζητήσεις σε επαγγελματικά θέματα.

Ο Άρης 1 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει τους γεννημένους 4 με 8 Φεβρουαρίου φέρνοντας στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα. Στις 7 Ιανουαρίου η σύνοδος Άρη – Δία απαιτεί προσοχή στις επαφές με άτομα κύρους. Προσοχή στις υπερβολές.

Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι δεν είστε και στα καλύτερα σας, καθώς έκτακτα έξοδα ανατρέπουν την κοινωνική σας ζωή. Ωστόσο νέες γνωριμίες και επαφές προς το παρόν πρέπει να μείνουν μυστικές.

Οι δεσμευμένοι αυτή την περίοδο θα ασχοληθείτε με υποχρεώσεις που αφορούν σπίτι και οικογένεια.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 9 με 19 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη οι στόχοι σας απαιτούν διπλωματία για να πραγματοποιηθούν.

Ο Ήλιος 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 14 Φεβρουαρίου βγάζοντας στην επιφάνεια πράγματα ή συναισθήματα που υπήρχαν παρασκηνιακά. Στις 14 Ιανουαρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές στην κοινωνική σας ζωή. Προσέχετε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως υπάρξουν χωρισμοί.

Ο Ερμής 3 με 10 Ιανουαρίου μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας έντονα κοινωνικούς και φιλικούς. Στις 7 Ιανουαρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού ευνοεί σχέσεις και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Φίλοι θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 17 Φεβρουαρίου. Ίσως να θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι. Αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σχόλια. Στις 13 Ιανουαρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού δεν ευνοεί συζητήσεις και επαφές με συγγενικά άτομα. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας.

Ο Άρης 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 13 Φεβρουαρίου φέρνοντας στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εντάσεις με άτομα κύρους.

ΙΧΘΥΣ

01/01/2018 ΕΩΣ 15/01/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 20 με 29 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι κοντά σας.

Ο Ερμής 11 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 20 με 26 Φεβρουαρίου. Θα βγείτε, θα δείτε φίλους και θα προωθήσετε θέματα που αφορούν οικογένεια, σπίτι και συνεργασίες.

Στις 13 Ιανουαρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου είναι κατάλληλη να κάνετε συζητήσεις και επαφές που απαιτούν προσοχή και υπευθυνότητα. Προσέχετε τα μεγαλύτερα πρόσωπα της οικογένειας.

Ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω 1 με 15 Ιανουαρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 20 με 23 Φεβρουαρίου βελτιώνοντας την κοινωνική σας ζωή και σταθεροποιώντας τα σχέδια σας.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας γοητευτικούς, ερωτικούς και τρυφερούς.

Ο Ήλιος 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο την κοινωνική σας ζωή. Στις 2 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα, σας κάνει ιδιαίτερα τρυφερούς και ονειροπόλους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 8 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ηλίου – Δία φέρνει τύχη και εύνοια σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες ιδιαιτέρως οι καλλιτέχνες Ιχθύες. Στις 9 Ιανουαρίου η σύνοδος Ηλίου - Αφροδίτης - Πλούτωνα ευνοεί τα δημιουργικά σας έργα. Θα έχετε συναντήσεις και επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το εξάγωνο Ηλίου – Άρη στις 10 Ιανουαρίου σας φέρνει οικονομικές ευκαιρίες στο χώρο εργασίας σας. Φίλοι σας βοηθούν.

Ο Ερμής 3 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 8 με 10 Μαρτίου. Συζητήσεις και επαφές θα αφορούν την επαγγελματική σας ζωή.

Η Αφροδίτη 2 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας έμφαση στους φίλους και στην κοινωνική ζωή. Στις 3 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι μια άκρως ρομαντική όψη που σας βοηθά να ζήσετε τρυφερές στιγμές. Στις 9 Ιανουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη σας βάζει σε ερωτικό κλίμα.

Ο Άρης 1 με 10 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Σκορπιού σας βοηθά να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Οι γεννημένοι 5 με 10 Μαρτίου θα έχετε ευκαιρίες να ταξιδέψετε και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που μένουν μακριά. Στις 7 Ιανουαρίου η σύνοδος Άρη – Δία ευνοεί τα σχέδια σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Οι αδέσμευτοι Ιχθύες διανύεται μια περίοδο όπου ο ερωτισμός και η γοητεία σας είναι στα ύψη. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα ζήσετε ερωτικές στιγμές. Φίλοι θα είναι κοντά σας.

Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες, ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφο σας. Αρκετοί θα ταξιδέψετε.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 με 18 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο της Νέας Χρονιάς ρίχνετε το βάρος των ενεργειών σας στη κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ήλιος 10 με 15 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 16 Μαρτίου. Θα έχετε συναντήσεις με φίλους και με αγαπημένα πρόσωπα. Στις 14 Ιανουαρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού απαιτεί προσοχή. Στο χώρο εργασίας σας ενδέχεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα. Προσέχετε την σωματική και ψυχική σας υγεία.

Ο Ερμής 3 με 10 Ιανουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να προβληθείτε ή να έρθετε σε επαφή με τους ανωτέρους σας. Στις 7 Ιανουαρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού σας δίνει ευκαιρίες να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας βοηθήσουν.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Ιανουαρίου μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 17 Μαρτίου. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε με φίλους. Αρκετοί θα εμπλακείτε σε συλλογικές δραστηριότητες. Στις 13 Ιανουαρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού χρειάζεται προσοχή σε αισθηματικές σχέσεις και οικονομικά ζητήματα. Αποφύγετε τις εντάσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον.

Ο Άρης 10 με 15 Ιανουαρίου μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 14 Μαρτίου εγκαινιάζοντας μία από τις πιο δυναμικές περιόδους της χρονιάς. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τα όνειρα σας.