Οκτωβρίου 03, 2022

ΖΩΔΙΑ

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

Ο Ερμής μόλις ορθοδρόμησε οπότε ενδέχεται να υπάρχει ένας σχετικός αναβρασμός. Η Σελήνη σε κενό πορείας μέχρι νωρίς το μεσημέρι δεν θα είναι βοηθητική. Καλό θα είναι να προγραμματίσετε από το μεσημέρι και μετά οποιαδήποτε δράση έχετε να κάνετε και οτιδήποτε έχει σημασία για εσάς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν σήμερα από το μεσημέρι και μετά να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν σημασία για εσάς κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Συναντήσεις και επαφές με ομοϊδεάτες και συνεργάτες προς έναν κοινό στόχο ευνοούνται.

Για τους Ταύρους, σήμερα από το μεσημέρι και μετά μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα και στόχους. Είναι σημαντικό να κρατήσετε το μυαλό σας ανοιχτό σε οτιδήποτε προκύπτει και σε δεύτερο χρόνο να κάνετε τις απαραίτητες αξιολογήσεις.

Για τους Διδύμους, ευνοική η σημερινή ημέρα από το μεσημέρι και μετά και σας δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείτε με πράγματα ενδιαφέροντα, ανοίγοντας τους ορίζοντές σας. Η πίστη σε ένα ιδανικό, έναν στόχο είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή για εσάς.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να μην ζοριστείτε να κάνετε πράγματα τα οποία δεν σας αρέσουν. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τα τρέχοντα αλλά περισσότερο διεκπεραιωτικά. Ειδικά από το μεσημέρι και μετά προσπαθήστε να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Λέοντες, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο και ειδικότερα από το μεσημέρι και μετά θα πάρουν αρκετό χώρο από τις σκέψεις σας. Δώστε χώρο και ακούστε τον συνομιλητή σας. Είναι σημαντική αυτή η κίνηση και σίγουρα η πιο αποτελεσματική όσο αφορά την πορεία.

Για τους Παρθένους, διάφορα καθημερινά και εργασιακά θέματα σας απασχολούν σήμερα, ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά. Αφήστε χώρο σε ότι προκύπτει και δείτε τις καταστάσεις σφαιρικά, χωρίς να σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες.

Για τους Ζυγούς, καλή η σημερινή ημέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν αλλά καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι το μεσημέρι. Είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας κάτι που είναι εφικτό από εκείνη τη στιγμή της ημέρας και μετά.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορεί να νιώθετε λίγο πεσμένη την ενέργειά σας ή να μην έχετε ξεκουραστεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Μην ζορίσετε τον εαυτό σας ειδικά αν πρόκειται για ζητήματα πολύ προσωπικά, το σπίτι ή την οικογένειά σας.

Για τους Τοξότες, από το μεσημέρι και μετά η επικοινωνία με άλλα άτομα μπορεί να είναι ιδιαίτερα καλή και νέες ενδιαφέρουσες ιδέες να έρθουν υποστηρικτικά σε διάφορες σκέψεις που κάνετε. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις και να είστε ιδιαίτερα υπομονετική/ός και ευέλικτη/ος.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Από το μεσημέρι και μετά υπάρχει η εύνοια να τοποθετηθείτε ακόμη πιο σωστά στο δρόμο της επιλογής σας κάνοντας σημαντικά βήματα. Ωστόσο, αν δείτε πως κάτι δε προχωρά όπως θα θέλατε καλό θα είναι να μην επιμείνετε, αυτή τη στιγμή, περισσότερο.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και μετά θα λειτουργήσει ιδιαίτερα βοηθητικά σε ενέργειες που έχετε προγραμματίσει για σήμερα και αύριο. Ωστόσο, περιμένετε μέχρι το μεσημέρι. Οι πρωινές ενέργειες δεν είναι σίγουρο πως θα προχωρήσουν όπως θα θέλατε.

Για τους Ιχθύες, διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να σας βάλουν σε διλλήματα ωστόσο θα μπορέσετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Εστιάστε μόνο σε ότι έχει αντικειμενικές βάσεις και ρεαλιστικά δεδομένα. Είναι σημαντικό να είστε απόλυτα γειωμένη/ος.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 

Ο Ερμής αρχίζει την ορθή του πορεία, στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 10 Οκτωβρίου, βοηθώντας στην αποκατάσταση θεμάτων τα οποία είναι ανοιχτά κυρίως από το τέλος καλοκαιριού. Θα δώσει την ευκαιρία να βάλουμε σε εφαρμογή σχέδια τα οποία οργανώσαμε την τελευταία περίοδο που ήταν ανάδρομος και να κάνουμε αλλαγές που σκεφτήκαμε μέσα σε αυτό το διάστημα. Η ολοκλήρωση της «ανανέωσης» και «αποκατάστασης» θα γίνει αφού περάσει και στον Ζυγό μέχρι τέλος Οκτωβρίου, το ζώδιο που βρισκόταν όταν ξεκίνησε την ανάδρομή του πορεία. Αυτή την εβδομάδα που διανύουμε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινηθούμε με ευελιξία και προσαρμοστική διάθεση. Ο Ερμής όταν επανέρχεται στην ορθή του φορά τείνει να φέρνει τα γεγονότα με σφοδρότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ορθοδρόμηση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να λειτουργήσετε περισσότερο επιχειρηματικά σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία κυρίως μέχρι 10 Οκτωβρίου. Ζητήματα που είχαν κινητοποιηθεί στο τέλος καλοκαιριού ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια με διαφορετική απόχρωση. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας και τις εμπειρίες που αποκομίσατε τις τελευταίες 3 εβδομάδες και οργανωθείτε με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής ορθοδρόμησε και σας δίνεται η ευκαιρία από δω και πέρα να βάλετε σε εφαρμογή σκέψεις και σχέδια που κάνατε κυρίως τις 3 τελευταίες εβδομάδας. Από τις πληροφορίες που συγκεντρώσατε, δείτε ποίες είναι οι πιο συμφέρουσες για αυτή τη στιγμή και δράστε με ακρίβεια και καλή οργάνωση. Ζητήματα που είχαν κινητοποιηθεί στο τέλος καλοκαιριού ενδέχεται να έρθουν πάλι στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να σταθείτε σε λεπτομέρειες. Θα αποδειχθούν πολύ σημαντικές για την εξέλιξη που θέλετε να φέρετε, ειδικά μέχρι 10 Οκτωβρίου.

Για τους Διδύμους, η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 10 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει κυρίως σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Είναι σημαντικό να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που έχετε κάνει μαζί με τις αναπροσαρμογές που σκεφτήκατε κυρίως τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας.

Για τους Καρκίνους, σε επικοινωνιακά κυρίως ζητήματα θα σας βοηθήσει η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 10 Οκτωβρίου και σε θέματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας. Νέα άτομα μπορούν να σας βοηθήσουν και να στηρίξουν με τις ιδέες και τη γνώση τους ζητήματα που σας ενδιαφέρουν και θέλετε να προχωρήσουν παραγωγικά.

Για τους Λέοντες, θέματα αξιών και γενικότερα ότι αφορά την συναισθηματική και υλική ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε στο σήμερα της ζωής σας κινητοποιεί η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 10 Οκτωβρίου. Πρακτικές λύσεις μπορούν να μπουν σε εφαρμογή και να έρθετε σε επαφή με ότι μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε μεγαλύτερη σταθερότητα. Οι πληροφορίες που έχετε συλλέξει και τα βιώματα που έχετε από το τέλος καλοκαιριού θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής ήταν στο ζώδιό σας τέλος καλοκαιριού και επανήλθε και το τελευταίο διάστημα λόγω της ανάδρομής του κίνησης. Τώρα σε ορθή φορά και μέχρι 10 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις που έχετε κάνει κυρίως για την προβολή των ταλέντων σας στον κόσμο έξω. Να βάλετε σε εφαρμογή τους νέους τρόπους αυτό-βελτίωσης που έχετε σκεφτεί κυρίως τις 3 τελευταίες εβδομάδες και να διευθετήσετε καταστάσεις οι οποίες είναι ακόμη ανοιχτές προς διεκπεραίωση.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής άρχισε την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιό σας πριν 3 εβδομάδες ωστόσο πέρασε ξανά στην Παρθένο και θα παραμείνει μέχρι 10 Οκτωβρίου. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε μια λογική και πρακτική σειρά στα πράγματα και αρχίστε να οργανώνεστε κατάλληλα ώστε από τις 10 έως τέλος Οκτωβρίου που θα ταξιδεύει ξανά στο δικό σας ζώδιο να μπορέσει να σας φέρει τα οφέλη και τις απολαβές από τις προσπάθειες που κάνετε τους τελευταίους μήνες.

Για τους Σκορπιούς, η κοινωνικότητά σας ανεβαίνει με τον Ερμή ορθόδρομο πια στο ζώδιο της Παρθένου. Από το τέλος καλοκαιριού προσπαθείτε να βάλετε νέους στόχους και νέες ιδέες σε εφαρμογή οργανώνοντάς τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι 10/10 θα μπορέσετε να σταθείτε στις τελευταίες λεπτομέρειες. Άνθρωποι θα είναι κοντά σας λειτουργώντας υποστηρικτικά. Χρήσιμες λύσεις έρχονται να διευκολύνουν το έργο σας και οι συνεργασίες για έναν κοινό στόχο ευνοούνται.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής ορθοδρόμησε στο ζώδιο της Παρθένου και θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι 10 Οκτωβρίου. Μια περίοδος κατά την οποία έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την περίοδο προς το τέλος καλοκαιριού αλλά με διαφορετική χροιά. Στην παρούσα φάση θα μπορείτε να φιλτράρετε καλύτερα τις καταστάσεις και να ασχοληθείτε μόνο με τις πιο συμφέρουσες και παραγωγικές.

Για τους Αιγόκερους, σε ζητήματα που σας απασχόλησαν κυρίως από το τέλος καλοκαιριού και μέχρι σήμερα δίνει την δυναμική του ο Ερμής σε ορθόδρομη πια κίνηση, ειδικά μέχρι 10 Οκτωβρίου. Θέματα που σχετίζονται με τις συνθήκες εργασίας και τη καθημερινότητα σας μπορούν αυτή τη στιγμή να προχωρήσουν. Χρησιμοποιείστε την εμπειρία που αποκομίσατε κυρίως τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Είναι σημαντικό να αλλάξετε την μεθοδολογία σας όπου βλέπετε πως είναι απαραίτητο και χρήσιμο για να φέρετε μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Για τους Υδροχόους, σε διάφορες εσωτερικές διεργασίες μπήκατε από το τέλος καλοκαιριού και τώρα με τον Ερμή πια ορθόδρομο μπορείτε με διαφορετική οπτική να οργανώσετε τα επόμενα βήματα. Κυρίως μέχρι 10 Οκτωβρίου που θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου σα δίνεται η ευκαιρία να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και να θέσετε προτεραιότητες βάσει τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής κινείται απέναντί σας στο ζώδιο της Παρθένου, εκεί που βρισκόταν και στο τέλος καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει πως αυτή τη στιγμή ορθόδρομος πια, μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή ιδέες και σχέδια που κάνατε εκείνη την περίοδο σε τομείς που συνδέονται κυρίως με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ακόμη πιο παραγωγική περίοδος θα είναι από τις 10 έως τέλος Οκτωβρίου που θα μπορέσετε να βρείτε πλήρως τις ισορροπίες είτε τις δικές σας είτε με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας ή/και συνεργάζεστε.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Πως θα είναι τα αισθηματικά ο Οκτώβριος 2022; Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου αυτό το μήνα στον αισθηματικό τομέα; Διάβασε τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο, από την αστρολόγο Αγγελική Βαλάντου.

Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά τον Οκτώβριο;
Καλό μήνα σε όλους και όλες! Κάθε μήνα αλλάζουν τα Αστρολογικά δεδομένα, άλλοι συνδυασμοί πλανήτων σχηματίζονται στον ουρανό και επηρεάζουν τα Ζώδια μας, άλλα πράγματα μας φέρνουν. Τώρα που έχουμε μπει πια στην καρδιά του Φθινοπώρου, άλλο κλίμα επικρατεί στην ψυχοσύνθεση μας, νοιώθουμε αλλιώς με την αλλαγή του καιρού, με λιγότερο Ήλιο και πιο βροχερό καιρό, συννεφιές, ίσως και κάποια μελαγχολία. Ευτυχώς δεν θα ισχύσει αυτό σε όλους τους τομείς, καθώς οι συνθήκες που επικρατούν στα αισθηματικά των ζωδίων είναι από καλές έως πολύ καλές τον Οκτώβριο, αν φυσικά το επιτρέπει και ο αστρολογικός χάρτης του καθενός.

Ο Οκτώβριος θα δώσει ώθηση στα γεγονότα, θα είναι ένας ιδιαιτέρως τυχερός μήνας με νέες γνωριμίες αλλά και με επανασυνδέσεις. Δεν θα λείψουν τα ξαφνιάσματα και οι απρόοπτες εξομολογήσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και θα προκαλέσουν έντονους ενθουσιασμούς. Όσοι θέλουν να κάνουν μια καινούργια αρχή και να απεγκλωβιστούν από τα παλιά θα βρουν το έδαφος πρόσφορο. Οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι απρόσμενες και ανανεωτικές, οι κουβέντες θα έχουν συναισθηματικό βάθος, οι καινούργιες γνωριμίες γρήγορα θα προχωρήσουν σε προσωπικό επίπεδο. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, δυναμικές αποφάσεις θα παρθούν, στόχος θα είναι να αλλάξουν τα ανιαρά ή στάσιμα δεδομένα, στις άμεσες προσεγγίσεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί, οι συνειδητοποιήσεις θα φέρουν καθοριστικές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ
Φίλοι μου Κριοί, μέσα στον Οκτώβριο θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα για συναντήσεις ραντεβού και προσωπικές συζητήσεις. Εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας θα βρείτε το έδαφος πρόσφορο. Θα συνομιλήσετε με καινούργια πρόσωπα, ευγενικές φιλοφρονήσεις θα ανταλλάξετε, κάποια συμβάντα θα σας προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό. Ο μήνας θα δώσει το άνοιγμα για να αποκτήσετε προσωπικές επαφές με το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας και θα κερδίσει την καρδιά σας.

Ανοιχτή θα είναι η προοπτική για σταθερή σχέση, η εξέλιξη θα είναι καθαρά στο χέρι σας. Θα υπάρξει αυθορμητισμός, δυναμισμός, και εκδηλωτική διάθεση, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε να ανοιχτείτε και να δώσετε τις υποσχέσεις που θα απαιτούν οι περιστάσεις. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν από την πλευρά σας προτάσεις με στόχο την κατοχύρωση και τη σταθεροποίηση του δεσμού σας
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλοι μου Ταύροι, τα γεγονότα μέσα στον Οκτώβριο θα είναι τυχερά και η εξέλιξη τους θα είναι ομαλή χωρίς αρνητικές ανατροπές, ωστόσο ίσως να εμφανιστείτε κάπως άστατοι ή αναποφάσιστοι. Από πλευρά σας θα υπάρξουν ενδοιασμοί, ίσως να χρειαστείτε χρόνο προκειμένου να προχωρήσετε σε ενέργειες. Προσοχή στις καχυποψίες και στις εμμονές, μη βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία του δεσμού σας.

Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί διατηρήστε κοινωνική τη διάθεση σας, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν σε σχέση. Θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες, βγάλτε στην επιφάνεια την ελκυστική πλευρά της προσωπικότητας σας. Θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε, ίσως να είναι κάπως ανεβασμένος ο πήχης των προσδοκιών σας, σε ορισμένες περιπτώσεις με ευκολία θα απορρίψετε. Ο Οκτώβριος θα είναι για εσάς ένας μήνας νέων ευκαιριών τόσο στο θέμα της καινούργιας γνωριμίας, όσο και σε ζητήματα επανασύνδεσης
ΔΙΔΥΜΟΣ
Φίλοι μου Δίδυμοι, αρκετά τυχεροί θα είστε μέσα στον Οκτώβριο!! Τα γεγονότα και οι συμπτώσεις θα ανοίξουν προοπτική σχέσης ή επανασύνδεσης στην περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας. Εσείς που είστε μόνοι κι θέλετε να αποκτήσετε ένα καινούργιο ταίρι ή γενικότερα ένα καινούργιο ενδιαφέρον εκδηλωθείτε και προσεγγίστε ο μήνας θα σας φέρει ανοίγματα για νέες γνωριμίες.

Εσείς οι αμφιταλαντευόμενοι προσοχή στις εξάρσεις και στα πείσματα, προσπαθήστε να καταλάβετε τι ακριβώς αναζητάτε. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές ως προς τις προσδοκίες σας, ωστόσο τα γεγονότα δεν θα πρέπει να σας βρουν αναποφάσιστους ή συναισθηματικά αιωρούμενους. Εσάς τους μπερδεμένους ή στενοχωρημένους σας καλεί να διεισδύσετε στο βάθος του συναισθηματικού σας κόσμου για να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε και να εξακριβώσετε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλοι μου Καρκίνοι, τυχερός μήνας θα είναι για εσάς ο Οκτώβριος, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στο θέμα της επανασύνδεσης, γενικότερα θα δοθεί ευκαιρία νέας αρχής ακόμα και με κάποια νέα γνωριμία. Ο μήνας θα ενισχύσει τη θετική σας διάθεση, κοινωνική και δεκτική θα είναι η στάση σας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε και να φλερτάρετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, η πορεία των συμβάντων θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα ή άμεσα θα ανταποκριθείτε.

Δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον στο καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει, θα καταφέρετε να τονώσετε την προσωπική σας ζωή, τα γεγονότα θα είναι αναζωογονητικά. Γι' εσάς τους ανήσυχους ή απογοητευμένους θα γίνουν αποκαλυπτικές συζητήσεις που θα σας βγάλουν από την αμφισβήτηση, θα πειστείτε και θα εμπιστευτείτε. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά, ουσιαστικά θα καταφέρετε να βγείτε από την καχυποψία.
ΛΕΩΝ
Φίλοι μου Λέοντες, σε επικοινωνιακό επίπεδο ο Οκτώβριος θα είναι για εσάς ένας τυχερός μήνας με συναντήσεις γνωριμίες και προκλήσεις, θα υπάρξουν ραντεβού και απρόοπτες επαφές. Οι καταπιεσμένοι ίσως να αποκτήσετε αντιδράσεις αλλοπρόσαλλες, προσοχή στις αυθόρμητες αποφάσεις, θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Στην περίπτωση που πάρετε την απόφαση να δώσετε τελικά μια διαφορετική κατεύθυνση στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά.

Ο μήνας σας φέρνει άνοιγμα για νέα γνωριμία, στους απογοητευμένους θα δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από την προσκόλληση στα παλιά. Δυναμική και αρκετά αποφασιστική θα είναι η στάση σας, θα μπορέσετε να καταλήξετε και να δρομολογήσετε τις καταστάσεις. Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου, θα σας βοηθήσει να βγείτε από τις αμφιβολίες και τα μπερδεμένα αισθήματα, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο Οκτώβριος θα είναι ένας δυναμικός μήνας που θα καταφέρει να σας βγάλει από την εσωστρέφεια. Τα συμβάντα οι συναντήσεις και τα απρόοπτα επικοινωνιακά ανοίγματα θα τονώσουν τη διάθεση σας για κοινωνικοποίηση, θα θελήσετε να δώσετε έκταση στις συνομιλίες που θα υπάρξουν. Φεύγει η ατονία και η ανάγκη για απομόνωση, θα βρεθείτε σε παρέες θα υπάρξουν νέες προκλήσεις, γενικότερα θα νιώσετε την ανάγκη να διευρύνετε τις γνωριμίες σας.

Σε τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα υπάρξουν εξακριβώσεις, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις και να βγείτε από τις αμφίδρομες σκέψεις. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα τόσο για επανασύνδεση όσο και για νέα γνωριμία. Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου, θα συμβάλει θετικά στο να προκύψει νέα αρχή.
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητοί μου Ζυγοί, ζωτική θα είναι η στάση σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, οι συνομιλίες σας θα είναι δυναμικές, δεν θα λείψουν τα άμεσα ξεκαθαρίσματα. Στις μπερδεμένες καταστάσεις θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις, τα βήματα θα είναι τολμηρά κυρίως σε θέματα επανασύνδεσης. Σε γενικές γραμμές ο Οκτώβριος θα είναι για εσάς ένα τυχερός μήνας, οι εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν, τα συμβάντα θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά.

Εσείς οι απογοητευμένοι είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε τα παλιά. Θα υπάρξουν προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες θα ακουστούν φιλοφρονήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Στην περίπτωση που διατηρείτε σταθερό δεσμό, θα δοθεί νέα ώθηση στη σχέση σας, αλλάζουν τα αρνητικά δεδομένα, ανοίγεται καινούργιος ορίζοντας. Δεν θα λείψουν οι ουσιαστικές αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με το μέλλον και γενικότερα με το θέμα της δέσμευσης.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλοι μου Σκορπιοί, μέσα τον Οκτώβριο, θα είστε από τους πιο τυχερούς του ζωδιακού κύκλου. Τα συμβάντα θα είναι ευχάριστα, απρόοπτα, σε ορισμένες περιπτώσεις και καρμικά. Καταφθάνουν τυχαίες επαφές και τυχερές γνωριμίες, καλό θα είναι να δώσετε έκταση στις επαφές που θα προκύψουν. Πολύ καλά θα κάνετε και θα εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, γενικότερα το ένστικτο σας θα είναι σωστός οδηγός. Εσείς που είστε σε σχέση κινηθείτε με τακτική και μέθοδο, στην περίπτωση που στόχος σας είναι η δέσμευση προχωρήστε τα βήματα σας.

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου θα σας βοηθήσει να εξακριβώσετε και να συνειδητοποιήσετε, αυτό με τη σειρά του θα σας ωθήσει να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις και συναισθηματικές προσκολλήσεις, ουσιαστικά θα καταλάβετε τι σας κάνει κακό και τι πρέπει να διώξετε από τη ζωή σας, είτε πρόκειται για συνήθειες, είτε για πρόσωπα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλοι μου Τοξότες, μέσα στον Οκτώβριο η τύχη θα είναι με το μέρος σας, κάποια γεγονότα θα εξελιχτούν με ταχύτητα, θα πρέπει να είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις. Θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες, με ευκολία θα πιάσετε την κουβέντα, γενικότερα η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως κοινωνική και προσιτή. Δεν αποκλείεται κάποια θέματα να τα κρατήσετε μυστικά, ωστόσο θα έρθει η ώρα που θα τα αποκαλύψετε, ουσιαστικά θα περιμένετε να σιγουρευτείτε για κάποιες καταστάσεις και ύστερα να συζητήσετε γι' αυτές.

Εσείς που ήδη έχετε ταίρι δίπλα σας, ίσως να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα στάδιο παραπέρα. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, θα φλερτάρετε, θα αφήσετε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν. Οι διαθέσεις σας θα είναι δυναμικές και αρκετά απελευθερωμένες, θα καταφέρετε να σκεφτείτε και να κινηθείτε με αισιοδοξία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλοι μου Αιγόκεροι, μέσα στον Οκτώβριο θα σας χαροποιήσουν τα συμβάντα και τα απρόοπτα ανοίγματα, ωστόσο για να υπάρξει περεταίρω εξέλιξη θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και κυρίως συνειδητοποιημένα. Θα συναναστραφείτε και θα συστηθείτε με καινούργια πρόσωπα, όμως θα πρέπει να αξιοποιήσετε τα γεγονότα και να δώσετε ξεκάθαρες απαντήσεις.

Εσείς οι χωρισμένοι ή τσακωμένοι στις επαφές που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα υπάρξουν συναισθηματικές αποκαλύψεις, κάτι θα μάθετε και θα διαφοροποιήσετε τις απόψεις σας. Στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση, ουσιαστικά οι εξελίξεις θα περιμένουν τις αποφάσεις σας. Εσείς που επιθυμείτε καινούργια γνωριμία, θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλοι μου Υδροχόοι, μέσα στον Οκτώβριο θα είναι καθαρά στο χέρι σας να αξιοποιήσετε τα συμβάντα που θα είναι ιδιαιτέρως τυχερά. Θα ‘ρθείτε σε επαφές με καινούργια πρόσωπα, θα γίνουν γνωριμίες, οι διαθέσεις θα είναι δυναμικές. Για εσάς που θέλετε να κάνετε μια καινούργια γνωριμία η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη γι αυτό δεν θα πρέπει να παγιδευτείτε σε ενδοιασμούς. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας θα είστε σε θέση να το κερδίσετε, προχωρήστε σε άμεσες προσεγγίσεις.

Εσείς οι απογοητευμένοι, διαγράφετε τα παλιά, βάζετε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και παίρνετε τα πάνω σας. Ουσιαστικά με τον τρόπο σκέψης σας θα καταφέρετε να αναπτερώσετε το ηθικό σας και να περάσετε σε ουσιαστικές πράξεις. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να τερματίσετε σχέση που πλέον δεν σας ικανοποιεί.
ΙΧΘΥΣ
Αγαπητοί μου Ιχθείς θα καταφέρετε να ανανεωθείτε μέσα στον Οκτώβριο, θα είστε από τους τυχερούς που θα έχουν ανοίγματα, οι αλλαγές θα είναι ευχάριστες. Θα μπορέσετε να εξηγήσετε και να κατανοήσετε, κάποιοι από εσάς θα βγείτε από τις ανασφάλειες και τις αμφισβητήσεις. Εσείς που είστε σε σχέση αφήνετε στην άκρη τις πεσιμιστικές και αρνητικές θεωρίες, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

Για τους χωρισμένους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, προσεγγίσετε το πρώην ταίρι σας, θα υπάρξει θετική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν ειλικρινείς εξομολογήσεις που θα καλύψουν τα συναισθηματικά κενά. Εσείς οι ελεύθεροι ή μοναχικοί, αλλάζετε αποφάσεις, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε τα βήματα σας, να φλερτάρετε, και να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες.

https://www.zwdia24.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Αιγόκερω οπότε η ενέργεια της ημέρας παίρνει διαφορετική απόχρωση, περισσότερο στιβαρή και η ανάγκη να οριοθετήσετε τα πράγματα θα είναι έντονη. Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και απέναντι από τον Ποσειδώνα οπότε το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο. Ωστόσο μπορείτε να προγραμματίσετε σημαντικές δράσεις μετά τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η σημερινή ώθηση είναι να ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα και συνεργασίες σε όλους τους τομείς. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την διπλωματική σας ικανότητα και αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις. Ακόμη καλύτερο θα ήταν να ξεκουραστείτε λόγω της ημέρας.

Για τους Ταύρους, σήμερα ασχολείστε με καθημερινές δραστηριότητές σας και τα τρέχοντα. Υπάρχει η εύνοια να βάλετε μια σειρά ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος εκεί που βλέπετε πως ένα εμπόδιο εμφανίζεται μπροστά σας. Αφήστε σημαντικές ενέργειες για το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Για τους Διδύμους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία λόγω της ημέρας να ξεκουραστείτε από τις καθημερινές σας δραστηριότητες και καλό θα είναι να την εκμεταλλευτείτε. Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα μπορέσετε πιο εύκολα να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία χρειάζονται τακτοποίηση.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις, συνεργασίες και οτιδήποτε αφορά τις συνδέσεις σας έρχεται στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες. Σήμερα καλό θα είναι να μην δώσετε πολύ σημασία και να ξεκουραστείτε με όποιον τρόπο μπορείτε. Αφήστε σημαντικές δράσεις για μετά τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Για τους Λέοντες, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με εσάς και τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Καλό θα είναι να δράσετε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε και να ξεκουραστείτε σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Παρθένους, η ημέρα προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ευχαριστεί και να απομακρυνθείτε από τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Δώστε την ενέργειά σας μόνο σε κάτι που μπορεί πραγματικά να σας ξεκουράσει και να σας γαληνέψει.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα ήταν καλό να δράσετε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε κάνοντας πράγματα με δική σας πρωτοβουλία. Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσουν και οι άλλοι ή να συμφωνήσουν μαζί σας. Δείτε τα πράγματα από την δική σας οπτική και σεβαστείτε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Για τους Σκορπιούς, είναι λογικό να έχετε προσδοκίες από τους άλλους μιας και εσείς εκ φύσεως βάζετε όλη την ενέργειά σας για να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Ωστόσο, σήμερα ειδικά, δράστε περισσότερο αυτόνομα και μην ασχοληθείτε με το τί κάνουν ή δεν κάνουν οι άλλοι.

Για τους Τοξότες, θέματα αξιών σας απασχολούν σήμερα είτε αφορούν υλικά είτε συναισθηματικά ζητήματα. Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα να μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Αφήστε οποιαδήποτε σημαντική ενέργεια για μετά τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη μπήκε στο ζώδιό σας φέρνοντας μαζί ένα μεγάλο ποσοστό ενέργειας για να κάνετε πράγματα που θέλετε. Ωστόσο, αυτή είναι μια προσωπική δυναμική για εσάς, οπότε θα πρέπει να δράσετε περισσότερο αυτόνομα, χωρίς να έχετε απαραίτητα προσδοκίες από τους άλλους ανθρώπους.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να κατεβάσετε τους τόνους και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας ξεκουράσει λόγω της ημέρας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και οργανωθείτε να δώσετε την δυναμική σας από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Σημαντικά πράγματα θα μπορούν να ευδοκιμήσουν ευκολότερα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα πρέπει να βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά. Συναντήστε φίλους και ανθρώπους που μπορείτε να μοιραστείτε κοινά πράγματα. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία λόγω της ημέρας και να γεμίσετε με ενέργεια.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΤΑΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΗΣ 

Σήμερα δημιουργείται μια σχέση μεταξύ Σελήνης, Άρη, Ερμή και Ποσειδώνα η οποία δίνει μια τάση υπεραισιοδοξίας και υπερβολής. Ο Ερμής βρίσκεται ακόμη σε ανάδρομη πορεία και απέναντι από τον Ποσειδώνα ενδέχεται να γίνουν λάθος εκτιμήσεις και κινήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους χωρίς πίεση και οποιαδήποτε δική σας παρέμβαση. Απεναντίας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός ειδικά αν ακούσετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Για τους Ταύρους, διάφορες δικές σας φορτίσεις ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα οι οποίες θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε λάθος εκτίμηση των πραγμάτων. Άνθρωποι που είναι κοντά σας ή συναντάτε σήμερα θα μπορούσαν να σας μπερδέψουν ή να σας βάλουν σε διλλήματα.

Για τους Διδύμους, σχέσεις, συνεργασίες και επαφές με άλλα άτομα είτε αφορούν την προσωπική σας ζωή είτε τα επαγγελματικά σας καλό θα είναι να τις αποφύγετε ή έστω να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε δεν σας αγχώνει και μπορεί να σας ξεκουράσει.

Για τους Καρκίνους, μπορεί σήμερα να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα αλλά θα χρειαστεί να κάνετε πρώτα μια πολύ καλή οργάνωση. Επίσης, μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του αλλά μην επέμβετε περισσότερο από όσο σας επιτρέπετε στις καταστάσεις που προκύπτουν. Κρατήστε ισορροπίες.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να περάσετε όμορφα κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν θα είναι η ώθηση της ημέρας για εσάς. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε μια καλή αξιολόγηση για το τί είναι πραγματικά σημαντικό και πολύτιμο για να ασχοληθείτε, ώστε να μην αναλωθείτε σε άσκοπες δράσεις.

Για τους Παρθένους, δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους θέση ειδικά αν αφορούν συνεργασίες και σχέσεις κάθε είδους. Θέματα σπιτιού δείτε τα σήμερα επιφανειακά χωρίς να σπαταλήσετε πολλή ενέργεια.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας προσθέτει χάρη και ομορφιά αλλά σήμερα θα πρέπει να είστε και ιδιαίτερα ευέλικτη. Επικοινωνήστε τις ιδέες σας με τους ανθρώπους γύρω σας και κινηθείτε με διπλωματία όπου είναι απαραίτητο.

Για τους Σκορπιούς, ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε σε προσωπικό είτε σε υλικό επίπεδο θα μπορούσαν σήμερα να σας φορτίσουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με κάτι ανάλαφρο, που δεν σας επιβαρύνει σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα και να κάνετε πράγματα τα οποία σας αναζωογονούν. Μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση και κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα γίνεται.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις κάνετε τις τελευταίες ημέρες οι οποίες θα μπορούσαν να σας φέρνουν λύσεις σχετικά με τα τρέχοντα, ωστόσο η σημερινή ημέρα κρύβει κινδύνους. Θα πρέπει να σταθείτε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα και σε ότι γνωρίζετε καλά. Οτιδήποτε καινούργιο ή μη γνώριμο καλό θα είναι να το τσεκάρετε πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για τη χρησιμότητά του.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να σταθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων και να μην ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα χρειαστεί να επενδύσετε πολλή ενέργεια. Προσέξτε τυχόν λάθη και δώστε χώρο σε ότι προκύπτει το οποίο είναι καινούργιο ή άγνωστο προς εσάς.

Για τους Ιχθύες, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες ζητώντας να βάλετε τα πράγματα σε μια πιο κατάλληλη σειρά. Δεν είναι σίγουρο πως σήμερα μπορεί να γίνει με επιτυχία, γιαυτό μην επενδύσετε ενέργεια και χρόνο περισσότερο από όσο θα θέλατε.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη συνδυαστικά με τη θετική σχέση Άρη/Κρόνου μας βοηθούν να κάνουμε θετικές σκέψεις αυξάνοντας τη πίστη, τη δύναμη και σθένος που χρειαζόμαστε μπροστά σε έναν στόχο. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος απέναντι από τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώνει το τοπίο, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερη προσεκτικοί και να ασχοληθούμε μόνο σε ότι είναι αντικειμενικά αποδείξιμο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν σήμερα να έρθετε σε επαφή με οτιδήποτε μπορεί να σας αναζωογονήσει και να σας δώσει μια αίσθηση ικανοποίησης. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που προκύπτουν στο άμεσο περιβάλλον σας και σταθείτε μόνο σε ότι έχει όραμα και δυνατότητα επέκτασης.

Για τους Ταύρους, μπορεί ακόμη κάποια πράγματα τα οποία θέλετε να κάνετε να καθυστερούν ωστόσο υπάρχουν αρκετοί αντικειμενικοί λόγοι. Καταρχάς, βάλτε τις σκέψεις σας σε μια σειρά βάσει όχι μόνο τις επιθυμίες σας αλλά τί είναι εφικτό να γίνει τώρα και τί σε δεύτερο χρόνο. Με αυτό τον τρόπο θα οργανωθείτε κατάλληλα και θα ηρεμήσετε σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιό σας δημιουργεί μια ιδανική σχέση με τον Κρόνο σήμερα γιαυτό θέστε τις ιδέες σας επί τάπητος και οργανωθείτε κατάλληλα. Σε λίγες ημέρες που θα ορθοδρομήσει και ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα μπορέσετε να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή.

Για τους Καρκίνους, μπορεί να μην είναι η καταλληλότερη στιγμή για δράσεις, λόγω του Ερμή ακόμη ανάδρομου, ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική για εσάς μιας και θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας. Αυτό είναι το πρώτο και το πιο καθοριστικό βήμα. Μετά τις 3/10 θα μπορείτε να προβείτε και σε εξωτερικές δράσεις.

Για τους Λέοντες, με τον Κρόνο απέναντί σας είναι γεγονός πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας εδώ και πολύ καιρό περνούν από το μικροσκόπιο. Σήμερα η σχέση του με τον Άρη και η Σελήνη σε ευνοική θέση για εσάς, θα μπορούσαν να σας φέρουν κοντά σε μια λύση, μια νέα ιδέα και μέσω συζητήσεων και επαφών να προχωρήσετε ένα παραγωγικό βήμα μπροστά.

Για τους Παρθένους, λίγο υπομονή ακόμη και ο Ερμής στο ζώδιό σας μπαίνει σε ορθή φορά σε λίγες ημέρες. Εκτός της αναδρομής του πορείας είναι και κυβερνήτης του ζωδίου σας, γιαυτό τέτοιες στιγμές τις βιώνετε αρκετά έντονα. Σήμερα εστιάστε μόνο σε ότι αφορά την εργασία σας ή μία δραστηριότητα η οποία είναι ενεργή στην καθημερινή σας ρουτίνα. Τα πολλά λόγια δεν θα βοηθήσουν στα βήματά σας γιαυτό αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία τους χαρακτηρίζει μια τάση υπερβολής.

Για τους Ζυγούς, δυνατές εμπνεύσεις και νέες ιδέες έρχονται σήμερα υποστηρικτικά στα σχέδια που κάνετε αυτή τη στιγμή. Μπορεί ο Ερμής ανάδρομος να μην επιτρέπει να εξωτερικεύσετε τις δράσεις σας, μέχρι 3/10 ωστόσο για να προετοιμαστείτε κατάλληλα είναι ιδανική στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ασχολείστε περισσότερο με πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς και υπάρχει η εύνοια να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Ωστόσο, αυτό που έχει προτεραιότητα είναι να δώσετε σημασία και να μην ξεχνάτε τις δικές σας προσωπικές επιθυμίες και να δείξετε σεβασμό στους χρόνους σας και τις ανάγκες σας.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβάζει την διάθεσή σας και σας φέρνει σε επαφή με όνειρα και προσδοκίες. Ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να σας χαλάει κάπως τα σχέδια, ωστόσο σε λίγες ημέρες θα ορθοδρομήσει και θα μπορέσετε να αρχίσετε να κάνετε εξωτερικές δράσεις. Άλλα άτομα μπορεί να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σήμερα, όμως μόνο αν το θελήσετε εσείς.

Για τους Αιγόκερους, σε διάφορες σκέψεις σας βάζουν τα πλανητικά δρώμενα ζητώντας να δώσετε την πρέπουσα σημασία μόνο σε ότι επείγει να γίνει άμεσα. Οτιδήποτε άλλο, μπορεί να προγραμματιστεί για μια άλλη στιγμή πιο κατάλληλη λόγω του Ερμή ακόμη ανάδρομου. Σήμερα μπορείτε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να εστιάσετε σε πρακτικά πράγματα και να προχωρήσετε ιδέες και σκέψεις. Συζητείστε ότι νιώθετε πως μπορείτε το μοιραστείτε και περάστε το χρόνο σας κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Είναι σημαντικό να πάρετε χαρά από δικά σας προσωπικά δημιουργήματα.

Για τους Ιχθύες, μπορεί οι καταστάσεις να σας πιέζουν κάπως περισσότερο αυτό το διάστημα ή εσείς να το βιώνετε έτσι, ωστόσο αυτό θα περάσει τις επόμενες ημέρες. Σχέσεις, συνεργασίες και επαφές καλό θα είναι να τις προσέξετε αυτή τη στιγμή. Δώστε χρόνο και χώρο σε ότι προκύπτει στους συγκεκριμένους τομείς.https://astroguide.gr/

 

ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Οκτωβρίου 2022.
Κωνσταντίνα Νικολάου
Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Οκτωβρίου 2022, από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

ΚΡΙΟΣ
Έχετε κι εσείς κάποιες ανάγκες που πρέπει να εκπληρωθούν, έτσι προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να τις εξερευνήσετε. Με την Ηλιακή έκλειψη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας νιώθετε την ανάγκη να κλείσετε κάποιες εμμονικές και βασανιστικές καταστάσεις και να απελευθερωθείτε. Πράγματα που έχουν κρατηθεί μυστικά θα μπορούσαν να έρθουν στο φως. Εάν έχετε αναρωτηθεί στο παρελθόν αν ο σύντροφός σας είναι αξιόπιστος ή όχι, τώρα παίρνετε την απάντηση. Και είναι σίγουρο ότι είτε θα το αποκαλύψετε μόνοι σας ή θα αποκαλυφθούν οι προθέσεις του. Για κάποιους από εσάς ξεκινά ένας νέος κύκλος στην ερωτική σας ζωή, μια περίοδος μεγαλύτερης συναισθηματικής διαφάνειας. Μπορεί ακόμα και να ανακαλύψετε ένα στοιχείο καρμικής σύνδεσης ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένου σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Πρέπει οπωσδήποτε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, αν θέλετε να απελευθερωθείτε από το βάρος και τον κρυμμένο θυμό. Η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μαζί με την πανσέληνο στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας σας ζητούν να δείτε τη σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ίσως περάσετε από κάποια σοβαρή εσωτερική μεταμόρφωση γύρω από την αισθηματική σας ζωή. Κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια με κάπως εκρηκτικό τρόπο ή άλλες περίεργες εκφράσεις. Σίγουρα αναζητάτε την εγγύηση της διαρκούς αγάπης, και θα κάνετε τα πάντα για να την πάρετε, όμως σκεφτείτε βαθιά μέσα σας: Αισθάνεστε πραγματικά έτοιμοι γι’ αυτό το επίπεδο δέσμευσης ή μήπως έχετε ακόμα δουλειά να κάνετε με τον εαυτό σας;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτός ο μήνας θα σας κάνει να νιώσετε γοητευτικοί, είστε ανοιχτοί σε νέους θαυμαστές χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και τη ρομαντική Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Συμπεριφέρεστε με έναν ανέμελο και διασκεδαστικό τρόπο, πράγμα το οποίο ευνοεί ένα νέο ξεκίνημα στην αγάπη. Μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά η εμφάνισή σας δεν μετράει και τόσο, είναι η εσωτερική ακτινοβολία που έλκει τους άλλους κοντά σας. Και σίγουρα αισθάνεστε πολύ καλύτερα τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά, γι’ αυτό επωφεληθείτε από τη γοητεία που αποπνέετε και κάντε μια μικρή επιπλέον προσπάθεια για να σαγηνέψετε το αντίθετο φύλο. Ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο θα μπορούσε να μετατραπεί σε σχέση, αρκεί να γίνει τελικά ο ανοιχτός διάλογος που σκέφτεστε εδώ και καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αισθάνεστε παθιασμένοι, έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση και πάνω απ’ όλα, φλερτάρετε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ακόμα κι αν η χρονική στιγμή ή οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, έχετε μια ισχυρή αίσθηση της μοίρας στην αισθηματική σας ζωή, καθώς λέτε μέσα σας ότι ήταν «γραφτό να γίνει». Τώρα μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, αλλά δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε το δράμα, αναζητώντας τη μονιμότητα και βάζοντας κάποια συναισθηματικά φρένα μέσα στην καχυποψία σας και τις ανασφάλειές σας. Είναι πάντα στο χέρι σας φυσικά στο πως να κινήσετε τα νήματα, αλλά καλό θα ήταν να βεβαιωθείτε πρώτα ότι το έτερον ήμισυ καλύπτει τις ανάγκες σας. Αν αγωνίζεστε καιρό για τεκνοποίηση, τώρα θα είναι ευκολότερο για σας.

ΛΕΩΝ
Νιώθετε έντονο πάθος και την επιθυμία για οικειότητα και εμπιστοσύνη αλλά δημιουργείτε επιπλέον δράμα και ίντριγκα σε σημείο που να … αρρωσταίνετε από την αγωνία και τις ανασφάλειές σας. Με την Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, τα συναισθήματά σας είναι περισσότερο άμεσα και ανοιχτά, όπως επίσης και τα λόγια σας. Θα μπορούσε να σας γίνει εμμονή στο μυαλό σας η συγκατοίκηση καθώς επίσης η οικογένεια και η μητρότητα. Είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας συζητάτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες κι αν μπορείτε και θέλετε να ζήσετε μαζί. Μια εγκυμοσύνη είναι δυνατόν να συμβεί ή μπορεί να λάβετε είδηση ​​ότι μια αναμενόμενη σύλληψη έχει επιτευχθεί. Αν είστε μόνοι, μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με μία παρελθοντική σας σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζητάτε έντονα, ίσως και με εμμονή, την αγάπη τώρα αλλά υπάρχει και η πρακτική πλευρά της σχέσης σας. Η πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας σας ωθεί να διαλευκάνετε τα μυστήρια. Υπάρχει σωστή κατανομή των εργασιών με τον σύντροφό σας; Υπάρχουν πίστη και βαθιά δέσμευση; Προσέξτε μόνο μη τον πιέσετε και συγκρουστείτε μεταξύ σας γι’ αυτά τα ζητήματα. Το φεγγάρι μπορεί να σας κάνει να νιώθετε συναισθηματικά έντονα και ακόμη να έχετε εμμονή με τη συναισθηματική σας ασφάλεια. Εκτονωθείτε, περνώντας τον χρόνο σας με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας. Δεν θα είστε τώρα σε θέση να ικανοποιήσετε πλήρως τόσο τις δικές σας ανάγκες όσο και του συντρόφου σας, αλλά να θυμάστε ότι τα πάντα εξαρτώνται από τη σωστή διαπραγμάτευση.

ΖΥΓΟΣ
Η ερωτική σας φλόγα βάζει φωτιά στο αντίθετο φύλο, διασκεδάζετε και φλερτάρετε, απολαμβάνετε τον έρωτα ακόμη κι αν δεν έχει μετατραπεί σε μία ολοκληρωμένη σχέση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και την πανσέληνο που φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο μέσω κάποιας γνωριμίας ή σε κάποια κοινωνική συνεστίαση. Μην είστε ντροπαλοί και ρωτήστε τους φίλους σας αν μπορούν να υπάρξουν θετικές προοπτικές! Αν είστε σε σχέση, ξαφνικά γίνεστε ανυπόμονοι προσπαθώντας να καταλάβετε πώς κυλούν τα πράγματα μεταξύ σας. Ή, θα μπορούσατε να προβληματιστείτε σχετικά με την αποδοχή των αιτημάτων του συντρόφου σας και μπορεί να αισθανθείτε ότι σας πιέζει σε ορισμένα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πιο έντονες συναισθηματικές σκέψεις σας διακατέχουν το μυαλό σας αυτόν τον μήνα, νιώθετε έντονο συναισθηματικό βάθος και πάθος χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, την Αφροδίτη στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας και τον Άρη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Αν είστε δεσμευμένοι, διαπραγματευτείτε τον τρόπο που χειρίζεστε από κοινού τα οικονομικά σας και κάντε μακροπρόθεσμα σχέδια. Μην αφήνετε να σας διακατέχουν εμμονές και φόβος με την πορεία της σχέσης σας. Σκεφτείτε να τελειώσετε ό, τι σας πιέζει ή κάντε μια αλλαγή. Αν μια σχέση έχει κάνει τον κύκλο της, μπορεί να αποφασίσετε να χωρίσετε. Διαφορετικά, μπορεί να συνειδητοποιήσετε το βάθος της καρμικής σύνδεσης με το σύντροφό σας! Ίσως και να συνειδητοποιήσετε ότι μπορεί να αποφεύγετε τη δέσμευση για οικονομικούς λόγους ή ότι το πάθος που κάποτε αισθανθήκατε έχει αρχίσει και φθίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτόν το μήνα από τη μια πλευρά προβληματίζεστε όσον αφορά τον έρωτα και τη σχέση σας αλλά δεν σας λείπει η περιπέτεια και ο ενθουσιασμός. Η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας ωθεί να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία ή να γνωρίσετε κάποιο άτομο μέσω φίλων. Έχετε έντονη τη διάθεση να φλερτάρετε, να ντυθείτε λίγο καλύτερα ή απλά να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο στην εμφάνισή σας. Θα μπορούσατε επίσης να σκέφτεστε τώρα τα παιδιά σας ή μια πιθανή εγκυμοσύνη. Αλλά με την Ηλιακή έκλειψη στον απόκρυφο και συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, χρειάζεστε προσωπικό χρόνο προκειμένου να αξιολογήσετε τη συναισθηματική σας ζωή ή ακόμη και να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, αν τα πράγματα έχουν γίνει πάρα πολύ πιεστικά. Μπορεί να έχετε απορροφηθεί λίγο παραπάνω από τη σχέση σας, χάνοντας την επαφή με το δικό σας εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σας κυνηγάνε τα φαντάσματα του παρελθόντος; Ή οι οικογενειακές καταβολές σας; Η πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, της οικογένειας και του παρελθόντος σας κάνει περισσότερο ευσυγκίνητους, ίσως χρειαστεί να δώσετε στον αγαπημένο σας επιπλέον συναισθηματική υποστήριξη κι αυτό σας αγχώνει. Τα βάζετε με τον εαυτό σας που συμπεριφερθήκατε σωστά αλλά δεν έχετε λάβει αναγνώριση; Αποσυρθείτε από το παιχνίδι της …«μαμάς και του παιδιού» και κυρίως μη βιάζεστε να δίνετε τα πάντα σε όποιον/α γνωρίζετε. Το φεγγάρι θα μπορούσε επίσης να σας κάνει να αισθανθείτε ανήσυχοι για το σπίτι σας. Ίσως να θέλετε να ζείτε σε ένα μεγαλύτερο χώρο ή να αλλάξετε τη διαρρύθμιση. Εάν μοιράζεστε το σπίτι σας με τον αγαπημένο σας, θέλετε τώρα το δικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας κρύβεται στην εργασία σας αλλά ίσως μέχρι τώρα δεν το έχετε αντιληφθεί. Με τον Άρη ο οποίος θα βρίσκεται για αρκετούς μήνες στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και την Ηλιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της εργασίας, νιώθετε ένα ακαταμάχητο πάθος για κάποιον/α στον χώρο της εργασίας σας ή ίσως συναντήσετε τον έρωτα σε μια επαγγελματική εκδήλωση ή ακόμα και στο δρόμο προς την εργασία σας. Μπορεί επίσης να έχετε μια απροσδόκητη συναισθηματική έκπληξη. Αυτόν το μήνα θα μπορούσε να σας τραβήξει το ενδιαφέρον ένα άτομο με σημαντική διαφορά ηλικίας ή κάποιο άτομο διαζευγμένο, κάποιος που κατά βάθος θέλει να κάνει σταθερή σχέση μαζί σας. Το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να βρείτε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην αγκαλιά ενός ώριμου και έμπειρου ατόμου.

ΙΧΘΥΣ
Εδώ και αρκετό καιρό κολυμπάτε σε πολύ βαθιά, αλλά θολά συναισθηματικά νερά, πράγμα το οποίο ίσως και να το απολαμβάνατε. Έχετε την τάση να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και τα δυσάρεστα συναισθήματα. Αλλά με την Ηλιακή έκλειψη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και την Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας είστε πρόθυμοι να πάρετε ρίσκα στην ερωτική σας ζωή και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με το σύντροφό σας σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο. Νιώθετε την ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη και αφοσίωση, να μιλήσετε με ειλικρίνεια για τις συναισθηματικές, σεξουαλικές και πνευματικές ανάγκες σας. Δεν θα είναι τα πάντα εύκολα και ίσως αισθάνεστε μέσα στην καρδιά σας φόβο κατά καιρούς. Αν επιδιώξετε να ασκήσετε έλεγχο στο σύντροφό σας, όχι μόνο θα σας κουράσει ψυχολογικά, αλλά θα θέσει σε κίνδυνο τη σχέση σας.https://www.e-zwdia.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΜΕΧΡΙ 22/10

Η Αφροδίτη μπήκε στο ζώδιο του Ζυγού και θα μείνει στο φιλικό αυτό ζώδιο η Θεά της ομορφιάς μέχρι 22 Οκτωβρίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα η σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους γίνεται περισσότερο ευγενική και εκλεπτυσμένη, πολύ χρήσιμες ιδιότητες, ειδικά προς το τέλος της συγκεκριμένης περιόδου, που ο Άρης θα ετοιμάζεται για την ανάδρομή του πορεία. «Αγαπάμε τον άλλον για αυτό που είναι» είναι το κύριο μότο της και θα δοθούν ευκαιρίες να δούμε ποίες πραγματικά είναι οι αξίες μας στο σήμερα της ζωής μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα ταξιδεύει απέναντί σας ενεργοποιώντας οτιδήποτε αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Μέχρι 22/10 θα δοθούν ευκαιρίες να ασχοληθείτε με τομείς που συνδέεστε με άλλα άτομα και να κάνετε απαραίτητες αναπροσαρμογές ώστε να φέρετε καλύτερα και περισσότερα παραγωγικά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τις αξίες σας.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, πέρασε στο ζώδιο του Ζυγού, προσθέτοντας μέχρι 22/10 ακόμη περισσότερο στυλ και απλότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθούν ευκαιρίες να ομορφύνετε τον χώρο που βρίσκεστε, να δημιουργήσετε όμορφα πράγματα και να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα επεκτείνουν το δημιουργικό σας κομμάτι προσθέτοντας ομορφιά και χάρη στις δράσεις σας. Η ευελιξία θα είναι χρήσιμη ιδιότητα μπροστά σε διλλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Για τους Διδύμους, η Θεά της ομορφιάς και του έρωτα Αφροδίτη σας χτυπά την πόρτα φέρνοντας μαζί νέους ανθρώπους και γνωριμίες οι οποίες θα σας αναζωογονήσουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το ζώδιο του Ζυγού είναι ιδιαίτερα φιλικό προς εσάς και η Αρχετυπική ιδιότητα της συγκεκριμένης Θεά το μόνο που θα προσθέσει είναι ομορφιά και κάλλος στο δημιουργικό σας κομμάτι μέχρι 22/10.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα ενεργοποιήσει προσωπικά σας κομμάτια όπως η ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι 22/10 θα δοθούν ευκαιρίες να κάνετε απαραίτητες αλλαγές οι οποίες θα σας κάνουν να νιώθετε πιο οικεία και κυρίως πιο όμορφα στον προσωπικό σας χώρο. Οι αλλαγές είναι μέρος της διέλευσής της γιαυτό καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός προς όποια κατεύθυνση απλόχερα η Θεά σας δείξει. Είναι σημαντικό για εσάς να παίρνετε χαρά μέσα από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Λέοντες, μέχρι 22/10 η Θεά της ομορφιάς και της αγάπης Αφροδίτη θα σας βοηθήσει κυρίως στον επικοινωνιακό τομέα. Θα δώσει την εύνοια να μεταφέρετε τις ιδέες σας και να ανταλλάξετε πληροφορίες με τους ανθρώπους γύρω σας σε ένα επίπεδο περισσότερο παραγωγικό για εσάς. Να φέρετε ισορροπίες στις σχέσεις σας και να μπορέσετε να δημιουργήσετε από κοινού περισσότερο κατάλληλες συνθήκες για όποιο εγχείρημα έχετε βάλει στόχο αυτή την περίοδο.

Για τους Παρθένους, η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς κυρίως σε τομείς που συνδέονται άμεσα με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Μέχρι 22/10 οι προσωπικές σας αξίες έρχονται στο προσκήνιο και μέσα από λογική σκέψη μπορείτε να προβείτε σε κινήσεις οι οποίες στοχεύουν στο να νιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Μέσα από αναθεωρήσεις και πιθανόν αλλαγή στάσης να έχετε περισσότερα οφέλη στο σήμερα της ζωής σας και να αυξήσετε τις απολαβές σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας και Θεά τη ομορφιάς και του έρωτα στο ζώδιό σας, θα σας δώσει ότι καλύτερο πρεσβεύει μέχρι 22/10. Το σημαντικότερο όλων είναι η ευκαιρία να κατανοήσετε σε βαθύτερα επίπεδα πόσο σημαντικοί είναι πραγματικά οι στόχοι που έχετε θέσει για το άμεσο μέλλον και να προβείτε σε απαραίτητες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις όπου είναι απαραίτητο. Αν πληρούν τις προδιαγραφές που θέλετε και αν σας διευκολύνουν να δείξετε τα ταλέντα σας έξω στον κόσμο.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα λειτουργήσει εξισορροπιστικά και λυτρωτικά για εσάς μιας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κατανοήσετε σε βάθος οτι αυτά που ζητάτε εξαρτώνται καθαρά από εσάς. Από τα δικά σας κίνητρα, τη δική σας θέληση και τη δύναμη της επιθυμίας σας. Η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη μέσα σε αυτό το διάστημα και βοηθητική στο να κάνετε με σύνεση διαπραγματεύσεις και κατάλληλες δράσεις ανάλογα την περίσταση, μέχρι να περάσει στο δικό σας ζώδιο στις 23/10, που θα φέρει τα εύσημα. Η αναζήτηση της προσωπικής ευημερίας και αυτό που ζητά η δική σας καρδιά είναι ο στόχος.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη μέχρι 22/10 στο ζώδιο του Ζυγού θα σας φέρει τις απολαβές για την προσπάθεια που έχετε καταβάλει σε ένα εγχείρημα μέχρι αυτή τη στιγμή. Θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ή να πετύχετε ένα στόχο που έχετε θέσει ανάλογα τη δυναμική και την προσπάθεια που έχετε κάνει είτε σε ατομικό επίπεδο είτε μέσω συνεργασιών. Επίσης, θα είναι υποστηρικτική σε συνεργασίες με άλλα άτομα και ομάδες, με τα οποία έχοντας έναν κοινό σκοπό και όραμα, μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση και να δώσετε την βοήθειά σας σε συλλογικό επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, οι προκλήσεις και οι θυσίες που κάνετε και θα εξακολουθείτε να κάνετε μπορεί να είναι παρούσες και με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, ωστόσο μέχρι 22/10 η διαφορά θα είναι ότι θα δοθούν ευκαιρίες να εναρμονιστείτε καλύτερα με την αίσθηση της επίτευξης. Οι απογοητεύσεις της τελευταίας περιόδου μπορεί να σας έχουν απομακρύνει από αυτή την όμορφη αίσθηση, κάτι που θα επανέλθει με την Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο σε περίοπτη θέση στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Αφεθείτε στο άγγιγμά της και μπείτε στην διαδικασία να δείτε τα πράγματα περισσότερο από τη λογική τους υπόσταση παρά από τα συναισθήματα που σας προκαλούν.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα ευνοική η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 22/10 με κέντρο εσάς μιας και αναπτερώνει το ηθικό σας και σας φέρνει σε επαφή με οράματα τα οποία για κάποιον λόγο έχουν μείνει πίσω το τελευταίο διάστημα. Η πίστη σε έναν σκοπό είναι το κυριότερο συστατικό της επιτυχίας. Η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο ξυπνά αυτή την πίστη, την επιθυμία και την ελπίδα που χρειάζεστε για να μπορέσετε να εξερευνήσετε νέα εδάφη και να μπορέσετε να επεκταθείτε.

Για τους Ιχθύες, σε πολύ προσωπικά σας θέματα κινητοποιείται η ενέργεια της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού και θα σας βοηθήσει εκεί που νιώθετε πως το τελευταίο διάστημα έχετε βαλτώσει. Μέχρι 22/10 η θεά της ομορφιάς και της ισορροπίας θα σας βοηθήσει να έρθετε ξανά σε επαφή με τον ίδιο σας τον εαυτό και να βρείτε εκ νέου τρόπους για να νιώσετε περισσότερη γαλήνη και ηρεμία στη προσωπική σας ζωή. Ο σκοπός είναι να νιώθετε όμορφα και να είστε χαρούμενη/ος με τις σκέψεις και τις δράσεις σας. Εκεί θα στοχεύσει η Θεά Αφροδίτη μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΔΡΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΥΕΛΙΞΙΑ 

Η Σελήνη σήμερα πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού δίνοντας περισσότερη ένταση και ορμή στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Η σταθερότητα του συγκεκριμένου ζωδίου μας βοηθά να έχουμε έναν σχετικό έλεγχο, κάτι που διευκολύνει τις καταστάσεις λόγω του Ερμή ακόμη ανάδρομου, ωστόσο θα μπορούσε να υπάρξει έντονη η τάση να επιμείνουμε σε κάτι περισσότερο από όσο θα έπρεπε, στην παρούσα φάση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η πλανητική δυναμική σήμερα προσθέτει εκτός της δύναμης, προσήλωση στο στόχο που έχετε θέσει. Βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια, από τα βάθη της ψυχής σας, με σκοπό να βρουν τρόπο έκφρασης. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Ταύρους, η σταθερότητά σας είναι κύριο συστατικό της ιδιοσυγκρασίας σας, κάτι πολύ χρήσιμο σήμερα για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμά σας. Τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να έρθετε σε επαφή με ότι αληθινό υπάρχει μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να δείτε σε τί πραγματικά αξίζει τον κόπο να επενδύσετε ενέργεια και σθένος.

Για τους Διδύμους, το να μπορείτε να αλλάξετε τη στάση σας μπροστά σε ένα εμπόδιο ή δίλλημα είναι μια σταθερή αξία για εσάς ωστόσο σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε μία περισσότερο εσωτερική διεργασία πριν την όποια απόφαση ή δράση σας. Η ολοκλήρωση καταστάσεων προκύπτει όταν έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και είστε σε επαφή με αυτό που ζητά η καρδιά σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα κινητοποιείται έντονα η ανάγκη να κάνετε πράγματα και να δώσετε σάρκα και οστά σε ένα δικό σας εγχείρημα. Η δημιουργική προσέγγιση για εσάς αυτή τη στιγμή μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά και να σας δώσει χαρά και ευχαρίστηση.

Για τους Λέοντες, πολύ προσωπικά σας ζητήματα ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα και αύριο ζητώντας να βρουν τρόπο έκφρασης. Η διαισθητική σας ικανότητα θα είναι μια πολύ χρήσιμη ιδιότητα σήμερα για να προχωρήσετε σχέδια που κάνετε αυτό το διάστημα, αρκεί να τα προγραμματίσετε για μετά τις 4/10.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα είναι ευκολότερο να μπορέσετε μέσω των επαφών και της επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους να έρθετε πιο κοντά με δικές σας προσωπικές ανάγκες. Να κατανοήσετε προς ποία κατεύθυνση θα ήταν καλύτερο να οδηγηθείτε όχι απαραίτητα χωρίς κόπο αλλά με σκοπό να βγάλετε ένα αποτέλεσμα που αξίζει και θα κρατήσει στο χρόνο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι ευκολότερο να οδηγηθείτε από τις καταστάσεις στο να βρείτε τί είναι πραγματικά πολύτιμο να ασχοληθείτε στην παρούσα φάση. Αφήστε την διαίσθησή σας να πάρει τα ηνία και να σας οδηγήσει στην κατεύθυνση που θα σας δώσει περισσότερο εσωτερική χαρά, ακόμη και αν θα χρειαστεί να αφήσετε «κάτι» στην άκρη (προς το παρόν).

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της θέλησής σας με τον καλύτερο τρόπο. Να εστιάσετε μόνο σε ότι είναι σημαντικό και χρήσιμο για εσάς. Αν μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές θα υπάρξει σημαντική πρόοδος αρκεί να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή μετά τις 4/10. Μέχρι τότε οργανωθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για τους Τοξότες, κάτι είναι έτοιμο να σας αποκαλυφθεί σήμερα και αύριο, το οποίο θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στα σχέδια που κάνετε για το άμεσο μέλλον σας. Αυτή είναι μια περισσότερο εσωτερική διεργασία, η οποία αργότερα θα μπορούσε να ακολουθηθεί και από εξωτερικές δράσεις. Αυτή τη στιγμή βλέπετε περισσότερο καθαρά τα κίνητρα που οδηγούν τα πράγματα, είτε των άλλων είτε τα δικά σας.

Για τους Αιγόκερους, νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια με τα πλανητικά δρώμενα σήμερα επηρεάζοντας κυρίως τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους ή ομάδες. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που προκύπτουν αυτή τη στιγμή και βάλτε τις σε εφαρμογή μετά τις 4/10. Μια νέα πραγματικότητα μπορεί να δημιουργηθεί, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την διαίσθησή σας εκτός της σταθερότητάς και της πυγμής σας.

Για τους Υδροχόους, μπορεί ο σκοπός να αγιάζει τα μέσα ωστόσο δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, αυτή τη στιγμή. Οτιδήποτε κάνετε θα πρέπει να είναι κατάλληλα οργανωμένο και με αληθινό τρόπο. Διαφορετικά εσείς θα είστε αυτή/ός που για κάποιον λόγο δεν θα νιώσετε την ικανοποίηση που περιμένετε.

Για τους Ιχθύες, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τη γνώση και όνειρα έρχονται στο προσκήνιο για να αναπτερώσουν το ηθικό σας. Ακολουθήστε την πορεία που σας δείχνει η καρδιά σας, εξερευνήστε και κάντε όμορφα και δημιουργικά πράγματα σήμερα.https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για καθένα από τα 12 ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης έχει όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Κριός
Αλλαγές θα σημειωθούν στην αισθηματική σας ζωή με έναν αιφνίδιο τρόπο. Αποκαλύψεις σε γενικότερο επίπεδο και ευκαιρίες οικονομικές θα σας παρουσιαστούν σύντομα. Οι μέρες που ακολουθούν θα έχουν ενδιαφέρον αρκεί να μην κάνετε περιττές σπατάλες. Μετριάστε όμως κάποιες φιλοδοξίες σας και κινηθείτε προς εφικτούς στόχους. Προσοχή μη δυσαρεστήσετε ανθρώπους που δεν έφταιξαν σε ένα γεγονός που σας ενόχλησε. Τέλος, ταξίδια στο εξωτερικό και νέες συνεργασίες σας ανοίγουν νέους ορίζοντες και σας βοηθούν να είστε αισιόδοξοι και ευχαριστημένοι.

Ταύρος
Ευχάριστες είναι οι προοπτικές για την επαγγελματική και την κοινωνική σας δραστηριότητα. Διατηρήστε την ακμή σας και αποφύγετε εκείνους που έχουν ταλέντο να σας κρατούν όμηρους με τη γκρίνια τους. Μην ριψοκινδυνεύετε στον οικονομικό τομέα και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες ποτ υπάρχουν, αποφεύγοντας δάνεια και πολλά έξοδα. Αντίθετα στη εργασία σας μην διστάσετε να αναλάβετε ευθύνες. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχουν μερικές δυσκολίες, οι οποίες θα ξεπεραστούν με διπλωματία και εξυπνάδα.

Δίδυμοι
Η διάθεση σας δεν είναι εξαιρετική αυτήν την περίοδο, αλλά όλη αυτή η ένταση μπορεί να βοηθήσει να δείτε καλύτερα τι θέλετε και να προχωρήσετε στην επιδίωξη του. Καινούριοι άνθρωποι κάνουν την εμφάνισή τους στο περιβάλλον σας, αλλά χρειάζεστε λίγο χρόνο μέχρι να τους αποδεχτείτε, ή να τους καταλάβετε. Αποφασίστε να είστε διαλλακτικοί και οργανωμένοι στην εργασία σας και μην διστάζετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ανθρώπου με κύρος για ένα πρόβλημα σας. Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση απαιτεί προσοχή και ρεαλισμό .Άλλωστε τον τελευταίο καιρό, το έχετε καταλάβει καλά αυτό.

Καρκίνος
Φανείτε τολμηροί, επίμονοι και ευέλικτοι προσπαθώντας να πάρετε πρωτοβουλία και να αναδειχτείτε ως ικανοί επαγγελματίες, χωρίς όμως να βρεθείτε αντιμέτωποι με συνεργάτες ή ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Φροντίστε επίσης να μην κάνετε ακόμη σημαντικές οικονομικές ενέργειες ή αλλαγές στην εργασία σας που θα ήταν δυνατό να ανατρέψουν κάποια σημαντικά σας σχέδια. Η υπομονή και η μακρόχρονη στρατηγική θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε σκοπέλους και να μην σπαταληθείτε με τα ασήμαντα.

Λέων
Προσπαθήστε να φανείτε τυπικοί στα καθήκοντα σας και συγκρατημένοι στις εκφράσεις σας ώστε να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Η οικογένεια φαίνεται να σας απασχολεί και να σας προβληματίζει σχετικά με ένα πρόσφατο γεγονός. Αποφύγετε να είστε επικριτικοί απέναντι σε εκείνους που δεν καταλαβαίνουν τη νοοτροπία, ή που παρεμβάλλονται στα δικά σας καθήκοντα. Ακόμη μάθετε να μην αγνοείτε την υλική πλευρά κάθε θέματος και να ρυθμίζετε τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ανάλογα με τις αξίες της προσφοράς σας

Παρθένος
Θα χρειαστεί να κατανικήσετε τον έμφυτο παρορμητισμό σας και να κυριαρχήσετε στην ευαισθησία σας για να μπορέσετε να είστε ψύχραιμοι και εύστοχοι στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που ίσως δημιουργηθούν. Αισθηματικά τίποτα δεν άλλαξε ουσιαστικά προς το καλύτερο. Προφυλαχτείτε από τις παγίδες, αλλά μην επιδιώξετε αλλαγές που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με το σύστημα ή τον κοινωνικό σας περίγυρο. Οικονομικά έχετε περιθώρια να κάνετε τις αγορές που θέλετε. Προσοχή στο δρόμο, στην οδήγηση και στην έντονη σκέψη που σας αποσπά την προσοχή από όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Ζυγός
Είναι καλύτερα να ρίξετε το βάρος της δραστηριότητας σας στον επαγγελματικό τομέα, όπου έχετε αρκετές ευκαιρίες να προωθήσετε μία ιδέα ή ένα σχέδιο σας. Η καλή στρατηγική και κάποιες χρόνιες προσπάθειες σας φέρνουν πιο κοντά στο στόχο σας. Μην επηρεάζεστε από τις γενικότερες συνθήκες και μην αποφεύγετε μια ευθύνη. Μην κουράζεστε πολύ, ιδιαίτερα αν έχετε προβλήματα υγείας. Σταθεροποιήστε την κατάσταση στα αισθηματικά σας και μην αφήνετε τις ευκαιρίες να χαθούν όσος κόπος και αν χρειαστεί. Άλλωστε η δημοτικότητά σας αυξάνει τις πιθανότητες της επιτυχίας σας.

Σκορπιός
Έχοντας κουραστεί να σκέπτεστε τα ίδια και τα ίδια, αλλάξατε αντικείμενο και βαδίζετε ολοταχώς σε καινούργια ενδιαφέροντα που είναι σίγουρο ότι και αυτά θα καταλήξουν σε προβλήματα ανάλογα με τα οικονομικά σας. Παρόλα αυτά οι ευκαιρίες για να διευθετηθούν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δεν θα λείψουν, καθώς θα υπάρξουν οι άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν ακόμα και σε στιγμές που δεν το περιμένετε. Αισθηματικά επηρεάζεστε από κάποιους ενδόμυχους φόβους σας και δεν είστε τόσο τολμηροί, όσο θα έπρεπε! Σταματήστε να δικαιολογείτε τον εαυτό σας και γίνετε πιο θαρραλέοι στις διεκδικήσεις σας!

Τοξότης
Ο Σεπτέμβριος ρίχνει αυλαία με αρκετή ένταση, καθώς σε όλους σχεδόν τους τομείς εμφανίζεται η καθοριστική μορφή μιας κρίσης που θα σας δώσει την ευκαιρία να τολμήσετε ουσιαστικές αλλαγές. Ίσως βέβαια χρειαστεί να κουραστείτε κάπως παραπάνω, αλλά η ικανοποίηση θα είναι ανάλογη των κόπων σας. Έχετε μερικές νέες προοπτικές στις υποθέσεις σας και ανακούφιση στα αισθηματικά σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, όσο και αν αυτό σας καταπιέζει. Απαλλαγείτε όμως από περιττά βάρη και αφοσιωθείτε σε ένα νέο σκοπό που σας ευχαριστεί και σας ικανοποιεί.

Αιγόκερως
Αποφύγετε παρεξηγήσεις, μην δίνετε εύκολα υποσχέσεις και μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που μπορεί να σας εκθέσουν αργότερα. Θα έλεγα πως ο Σεπτέμβριος ήτνα μάλλον δύσκολος μήνας. Παρόλα αυτά έχετε εξελίξεις στις πρακτικές υποθέσεις, αντιμετώπιση των εκκρεμοτήτων και νέα πρόοδο στα επαγγελματικά σας. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες και μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν χωρίς να τους εξηγήσετε. Έμφαση δίνεται στα οικονομικά, στις φιλίες και τα αισθηματικά σας.

Υδροχόος
Αποφύγετε να θίξετε κάποια πράγματα που ενδεχομένως σας ενοχλούν στην καριέρα σας και μην αναλαμβάνετε ευθύνες που μπορεί να σας εκθέσουν. Προβλέπεται πολλή κίνηση, συζητήσεις, γνωριμίες, μετακινήσεις, όλα αυτά άμεσα συνδεδεμένα με την πρόοδο και τις επιδιώξεις σας, αλλά σε έντονο ρυθμό που ίσως είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσετε και να τα αξιοποιήσετε σωστά. Η καθημερινότητά σας έχει ενδιαφέρον, ανάλογα με τις επιδιώξεις σας. Κάποιες συνήθειες αλλάζουν, ενώ άλλες γίνονται σκόπιμες για να εξυπηρετήσουν ένα σκοπό.

Ιχθύες
Οι επαγγελματικές σας προοπτικές διαγράφονται αρκετά αισιόδοξες και είναι σίγουρο πως αν ρίξετε το βάρος της δραστηριότητας σας σε ότι αφορά την εργασία σας θα ανταμειφθείτε ηθικά και υλικά και θα βοηθήστε το εαυτό σας να δει τη ζωή πιο απλή και πιο εύκολη. Μην επηρεάζεστε από την απαισιοδοξία που επικρατεί στο περιβάλλον σας και μην ασχολείστε με θέματα που δεν είναι δικά σας, όσο και αν σας πιέζουν κάποιοι. Μία αλλαγή στη μεθόδευση της εργασίας σας ίσως αποδειχτεί χρήσιμη και αποδοτική.https://elle.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.