Ιουλίου 27, 2021

ΖΩΔΙΑ

1 Αυγούστου-συνοδος Ηλιου/Ερμή- η συνείδηση, η πρακτική σκέψη, συνειδητοποίηση, κατανόηση, γνώση, αντίληψη, έντονη δραστηριότητα
2 Αυγούστου -αντίθεση Ερμή/Ηλιου/Κρόνου- επιφυλακτικότητα, ρήξη, αποξένωση, δυσπιστία, υποψία
3 Αυγούστου -τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού- έντονα συναισθήματα και έκφραση, ερωτική απελευθέρωση.
4 Αυγούστου τετράγωνο Ερμή/Ουρανού- νευρικότητα, βιασύνη, αντιφατική διάθεση, υπερδιέγερση, διασκόρπιση ενέργειας
7 Αυγούστου- τετράγωνο Ηλιου/Ουρανού- ιδιοτροπία, ξεροκεφαλιά, αναποδιές, εντάσεις
8 Αυγούστου- Νέα Σελήνη στην 16η του Λέοντα
10 Αυγούστου- αντίθεση Αφροδίτης/Πωσειδωνα- τρέλα, παραλογισμός, ξεγέλασμα, δύσκολη πραγματοποίηση ευχών.
11 Αυγούστου- αντίθεση Ερμή/Δια- δόλος, απατή, κοροϊδία, αδιαφορία, αλαζονεία
12 Αυγούστου- ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο στις 00:57 π.μ.
Τρίγωνο Αφροδίτης /Πλούτωνα- η δύναμη της έλξης, καλλιτεχνικό ταλέντο, δυνατά συναισθήματα, σεξουαλική έκφραση
16 Αυγούστου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό στις 7:27 π.μ.
19 Αυγούστου- συνοδος Ερμή/Άρη- ταχύτητα, ετοιμολογία.
20 Αυγούστου- αντίθεση Ηλιου/Δια- επιδεκτικότητα, σπατάλη, υπερβολή, σύγκρουση με τον νόμο, αλαζονεία, υπερηφάνεια
Τρίγωνο Ερμή/Ουρανού- εξυπνάδα, διορατικότητα, ικανότητα, επιστήμες, ευστροφία
Ο Ουρανός ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 1:03 π.μ.
22 Αυγούστου-Blue Moon στην 29η του Υδροχόου
23 Αυγούστου- Ο Ηλιος εισέρχεται στην Παρθένο στις 00:35 π.μ.
Τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου- αυτοέλεγχος, μετριοπάθεια, θυσία, σταθερότητα, περιορισμός συναισθημάτων
25 Αυγούστου- αντίθεση Ερμή/Πωσειδωνα- ψέματα, λανθασμένη κρίση, νευρική ευαισθησία, έλλειψη διαύγειας
26 Αυγούστου- τρίγωνο Ερμή/Πλουτωνα-πνευματικός θρίαμβος, επιτυχία, αναγνώριση, η πειθώ
30 Αυγούστου-ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό στις 8:10 π.μ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ..

Στο αττικό ημερολόγιο ο Αύγουστος ήταν ο δεύτερος μήνας του έτους και ονομάζονταν Μεταγειτνιών διάρκειας 29 ημερών που αντιστοιχεί με το χρονικό διάστημα από 24 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου. Ο Αύγουστος, κατά το παλαιό ρωμαϊκό ημερολόγιο, ήταν ο έκτος μήνας, γι’ αυτό αρχικά στα Λατινικά ονομάζονταν Sextilis και είχε 31 ημέρες, ευθύς εξ αρχής από την εγκαθίδρυση του Ιουλιανού ημερολογίου το 45 π.Χ. (έτος 709 από κτίσεως Ρώμης). Το έτος 8 π.Χ. ο Αύγουστος Καίσαρας του έδωσε το όνομά του χωρίς την προσθήκη μίας ημέρας από τον Φεβρουάριο (όπως λανθασμένα αναγράφεται σε ορισμένες αναφορές).

Λέγεται ότι ο Αύγουστος έβαλε τον μήνα σε αυτή την θέση, για να τιμήσει τον θάνατο της Κλεοπάτρας η οποία, όπως λέγεται, έθεσε τέλος στη ζωή της στις 12 Αυγούστου του 30 π.Χ. αν και ο ακριβής λόγος του θανάτου της καλύπτεται από μυστήριο. Κατά το Βυζαντινό ημερολόγιο που ακολουθεί ακόμη και σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία, και το οποίο αρχίζει τον Σεπτέμβριο, ήταν ο τελευταίος μήνας του χρόνου κι έτσι η 31 Αυγούστου γιορτάζονταν ως παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αστρονομικά, ο ήλιος βρίσκεται στην αρχή του μήνα στον αστερισμό του Καρκίνου (21 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου) και στο τέλος στον αστερισμό του Λέοντα (10 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου). Σε μερικές περιοχές θεωρούνταν ότι οι μέρες του Αυγούστου συμπίπτουν με την «εώα επιτολή» του Σείριου, την ανατολή δηλαδή του λαμπρότερου άστρου της νύχτας λίγο πριν από την ανατολή του Ήλιου. Στον ανατολικό ορθόδοξο χριστιανισμό ο Αύγουστος είναι γνωστότερος για τον «δεκαπενταύγουστό» του, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα πριν από την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 15 Αυγούστου.

Είμαστε ακριβως στην μεση, ανάμεσα στο θερινό ηλιοστάσιο και το Φθινοπωρινό, που πιστεύεται ότι ίσως είναι η πιο «μαγική περίοδος» του χρόνου. Ο Αύγουστος λοιπόν, από αστρολογικής άποψης μας καλωσορίζει με την σύνοδο Ηλιου/Ερμή, γεμάτο σκέψεις, συναισθήματα, πληροφορίες που μας κρατούν σε εγρήγορση, ωστόσο την επόμενη μέρα η αντίθεση προς τον Κρόνο δηλώνει ότι πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί, επιφυλακτικοί ίσως με κάποιες πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση, όμως ας προσπαθήσουμε να μην είμαστε τελείως απαισιόδοξοι. Εξάλλου, η συνοδος με τον Ερμή θέτει την όποια κατάσταση σε κίνηση, οπου τα χαρακτηριστικά της είναι η έντονη επικοινωνία.

Αρης και Αφροδίτη θα συναντηθούν μαζί ξανά στο ζώδιο της Παρθένου, μέχρι της 15 του μηνα, ενώ ο πρώτος θα είναι σε αυτό το ζώδιο ολόκληρο τον μηνα. Κατά την διάρκεια της συνόδου με τον Ήλιο στον Λέοντα, θα θέλουμε να διασκεδάσουμε περισσότερο. Αν και η Παρθένος συνδέεται με την εργασία, δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί. Όμως εκτός από την εργασία, συνδέεται με την κηπουρική, τα βότανα, την μουσική, τον χορό,.

Η νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου στην 16η του Λέοντα οπου η λέξη κλειδί είναι η «κοινωνία » αλλα και η συνεχής σύνδεση μας με τους άλλους με σκοπο την δημιουργία πραγμάτων η ασχολιών που έχουν νόημα και ομορφιά, πηγάζουν από την καρδιά, ακόμα και ότι σχέση με συναισθήματα, αφού η αντίθεση Αφροδίτης/Δια μάλλον μας δίνει το μήνυμα ότι όλα θα εκφράζονται σε υπερβολικό βαθμό. Η νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Dubhe, στον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου, θα επίδειξη δύναμη, υπομονή αλλα και επιμονή για να προστατεύσει αυτούς που αγαπά η αυτό που της ανήκει.

Στις 11 Αυγούστου η Σελήνη θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στην 25η της Παρθένου, στην 4η πύλη του πόνου, μετα από ένα ταξίδι 584 ημέρων, ενώ ο επόμενος κύκλος είναι τον Ιανουάριου του 2022. Η Αφροδίτη στις 16 του μηνα θα μετακινηθεί στον Ζυγό, οπου εκεί θα υπάρχει ανάγκη περισσότερη για έκφραση συναισθημάτων, ισορροπία και ειρήνη. Κάποιοι από σας ίσως αναρωτηθούν κατά ποσο είναι ευχαριστημένοι μεσα στις προσωπικές τους σχέσεις και να αξίζει να βρίσκονται μεσα σε κάποιες από αυτές.

Ο Ουρανός θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του στις 19 Αυγούστου, στις 14 μοίρες του Ταύρου, οπου ήδη έχουμε φτάσει περίπου στα μισά του κύκλου του, οπου δημιουργούνται αναταραχές όσο αφορά τις αξίες και την ασφάλεια. Οι προκλήσεις σχετικά με τον πλανήτη Γη θα πληθύνουν. Σε σύνοδο με τον Menkar, θα εχει συλλογική επιρροή, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα σκληρή για τα νεύρα μας.

Ηδεύτερη πανσέληνος μεσα σε ένα μηνα ,στην 29η του Υδροχόου, στις 22 Αυγούστου που είναι ένα εποχιακό Blue Moon, βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη μοίρα, ενώ η πρώτη πανσέληνος ήταν στην 1η μοίρα του Υδροχόου. Θα συναντήσει δυο φορές την ευθυγράμμιση στον Υδροχόο, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, 2021.Η πανσέληνος θέλει να ευθυγραμμιστούμε με τις επιθυμίες μας, και τις αξίες μας αλλά και με άλλους ανθρώπους. Σε σύνοδο με τον Δια, στο ιδιο ζώδιο, σίγουρα θα ξέρουμε που βρισκόμαστε και που ανήκουμε. Δυο σημαντικά σταθερά αστέρια θα σχηματίζουν σύνοδο με το Blue Moon, τον Regulus, που φέρνει επιτυχία και αναγνώριση οπου θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας, ωστόσο καλό θα ήταν να μην επιχειρήσετε την εκδίκηση αλλα στην συνέχεια και με τον Antares και την Juno,ο αστεροειδής του γάμου και της κοινωνίας. Έτσι θα είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι με τους στόχους μας. Στις 23 Αυγούστου, ο Ηλιος εισέρχεται στην Παρθένο, και σταδιακά θα αρχίσουμε να προγραμματίζουμε την επιστροφή μας πίσω στις υποχρεώσεις μας. Στις 30 του μηνα ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, οπου θα είναι ο τέλειος συνδυασμός και σύμμαχος για την διαχείριση των υποθέσεων μας.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί θα πρέπει να κάνουν ιδιαίτερη υπομονή αυτόν τον μηνα, τουλάχιστον μέχρι τις 23 Αυγούστου, οπότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε και να απολαύσετε τις ευχάριστες στιγμές, χωρίς να μπλοκάρετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα έντονα κοινωνική καθώς θα συνδεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε, θα υπάρχει ισορροπία σχετικά με τις ανάγκες σας. Μετα τις 23 Αυγούστου καλα θα κάνετε να αρχίσετε να ψάχνετε για διάφορες επαγγελματικές ευκαιρίες ενώ και η Αφροδίτη είναι ένας πολύ θετικός παράγοντας για το χρήμα. Να είστε προσεχτικοί με την καταστροφική κριτική. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί ιδιαίτερα με τις 16, με την Αφροδίτη τότε να εισέρχεται στον Ζυγό.

Ηλιος και Ουρανός θα σας κρατούν σε εγρήγορση, καθώς θα υπάρχει μεσα σας εσωτερική ένταση που θα πρέπει να εκφράσετε προς τα έξω και αυτό προφανώς γιατί επιθυμείτε να κάνετε αλλαγές με βάση το προσωπικό σας συμφέρον. Προσοχή σε θέματα υγείας , ειδικά με την καρδιά, αν υπάρχει πρόβλημα. Αρης/Πλούτωνας/Δίας και Κρονος θα βοηθήσουν να απολαύσετε την ελευθερία σας κατά το πρώτο μισό του μηνα, ενώ σταδιακά θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε αλλα και να αποκτήσετε συναίσθηση των στόχων σας, να οργανωθείτε, κάνοντας σωστή χρήση της ενέργειας σας. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 του μηνα, είναι ιδιαίτερα θετική για την δημοσιά και επαγγελματική σας ζωή ενώ η πανσέληνος στις 22 στον Υδροχόο, αναμένεται να είναι απολαυστική, αφυπνιστική αλλα και ιδιαίτερα επικοινωνιακή με φόντο την προσωπική σας ζωή.

Η Βασίλισσα Μπαστούνι, φαίνεται ότι μια πληθωρική και εξουσιαστική γυναικά θα παίξει σημαντικο ρόλο γενικότερά.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 11, 12, 13, 20, 30, 31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,11,13,20,21,27,28,30,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,12,18,19,20,30

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών, και αυτό θα συνδυαστεί με την οικογένεια και την διασκέδαση ταυτόχρονα, θα επικεντρωθείτε σε πράγματα που σας ευχαριστούν κατά το πρώτο μισό του μηνα. Από τις 12 μέχρι της 31 Αυγούστου ο Ερμής θα είναι ιδιαίτερα θετικός για τα χρήματα αλλα και επικοινωνιακός. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρεθούν ευκαιρίες με πολλούς τρόπους μεσα από πρόσωπα και καταστάσεις. Οπου και να είστε, ότι και να κάνετε, όλο κάποιες ευκαιρίες θα υπάρξουν για κέρδος. Στις προσωπικές σας σχέσεις τα πράγματα για λίγο θα φαίνεται να είναι αρκετά ευχάριστα ενώ μετα τις 12 καθώς η Αφροδίτη που είναι ο κυβερνήτης σας, θα ετοιμάζεται να αλλάξει πορεία στους ουρανούς από τις 16-19 Αυγούστου και θα πρέπει να έχετε περισσότερη υπομονή.

Βάζετε την φαντασία σας να δουλέψει ενώ θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί με την επιρροή του Ερμή, Ποσειδώνα και Ουρανού. Ευνοούνται ιδιαίτερα αυτοί που έχουν σχέση με τον χώρο της τεχνολογίας. Ένας μήνας γεμάτος ιδέες, κινητικότητα αλλα και δημιουργικές ανησυχίες. Να είστε προσεχτικοί σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον η μπορεί μια συνεργασία να μπίρα σε κίνδυνο. Αφροδίτη /Βόρειος Δεσμος και Ερμής είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για νέες γνωριμίες οπου θα ανταλλάσσεται μηνύματα με ιδιαίτερο πάθος και έντονο ενδιαφέρον, ωστόσο η ιδια επιρροή θα μπορούσε να επιλύσει προβλήματα στα ζευγάρια. Όπως και να εχει θα βοηθήσει στο να είστε πιο εξωστρεφής, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, βοηθά στην δημιουργία σχέσεων, στην απόκτηση νέων γνωριμιών. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου θα είναι δυναμική ως προς την έκφραση ιδεών αλλα και στην οργάνωση επαγγελματικών σας σχεδίων ενώ η πανσέληνος στις 22 φέρνει καθυστερήσεις και εντάσεις.

Η καρτα Μάγος δείχνει έντονη δραστηριότητα, νέα σχέδια, νέα αρχή και δημιουργικότητα.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,11,14,15,19,20,28,29,30,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,4,7,8,13,18,19,21,28,29,30,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,10,11,18,19,20,21,27,28

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε την ανάγκη να βρείτε λύσεις για πολλά πράγματα που σας αφορούν μεσα στον Αύγουστο ενώ είναι ένας θετικός μήνας για να έχετε μια καθαρή εικόνα των πράγματων γενικότερα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε ως προς την λήψη αστραπιαίων αποφάσεων. Δουλέψτε και βασιστείτε πάνω στα πραγματικά γεγονότα. Θα πάρετε όμως σωστές αποφάσεις σχετικά με επαγγελματικά ζητήματα ενώ οι προσωπικές σας σχέσεις αλλάζουν κατεύθυνση. Να είστε προσεχτικοί με την υγεία σας μετα τις 23 Αυγούστου. Καθώς τα φεγγάρια σας καλούν να στρέψετε την προσοχή σας προς θέματα 9ου οίκου, εάν πρόκειται για ένα μεγάλο ταξίδι, να ξέρετε ότι αυτό θα καθυστερήσει, ενώ καλό θα ήταν και να το αποφύγετε σε κάθε περίπτωση. Ο Αρης στον 4ο οικο σας σας βοηθά να δραστηριοποιηθείτε γύρω από θέματα σπιτιού.

Ποσειδωνας και Ουρανός θα παίξουν λίγο με τα νεύρα σας, καθώς θα έχετε την τάση να εκνευρίζεστε εύκολα με την συμπεριφορές άλλων. Ο Ουρανός και η Αφροδίτη θα φέρουν ξαφνικούς έρωτες , ανταπόκριση στα συναισθήματα σας ενώ θα υπάρχει έντονη επιθυμία να ομορφύνετε το περιβάλλον στο όποιο ζείτε και για έντονη συναισθηματική επικοινωνία με τους ανθρώπους αγαπάτε. Κάποιοι από σας ίσως σκεφτείτε αργότερα την συγκατοίκηση, ενώ αντίθετα είναι πιθανό να ενωθείτε με άλλους για ένα κοινό σκοπο. Η νέα σελήνη στις 8 Αυγούστου στον Λέοντα είναι ιδιαίτερα έντονη συναισθηματικά ενώ η πανσέληνος στις 22 του μηνα, είναι πολύ θετική για τα χρήματά και τα επαγγελματικά.

Ο Ηλιος για τον Αύγουστο φέρνει νέες φίλιες, σχέσεις, αρμονία και δημιουργικότητα αλλα και ευχάριστες διακοπές.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,11,13,16,17,20,21,26,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,5,6,7,8,13,17,21,26,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,15,22,23

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και η υγεία θα είναι γενικά εξαιρετική ωστόσο ο Αύγουστος δεν είναι καλός για ιατρικές εξετάσεις, η ριζικές αλλαγές στον εαυτό σας η άλλου τέτοιου είδους διαδικασίες. Οι ταχύτητες έχουν μειωθεί και χρειάζεστε περισσότερη υπομονή ωστόσο ο μήνας είναι ιδιαίτερα θετικός όσο αφορά τα χρήματα, ότι εχει σχέση με πωλήσεις. Είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες σχετικά με τα χρήματα γύρω στις 6-7 του μηνα, ενώ θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με την διαχείριση των χρήματων σας από τις 19-20. Η προσωπική σας ζωή και σχέσεις θα βελτιωθούν μετα τις 23 του μηνα ενώ οι ελεύθεροι να μην βιαστούν να πάρουν αποφάσεις.

Πωσειδωνας και Ουρανός θα παίξουν λίγο με τα νεύρα σας, καθώς θα έχετε την τάση να εκνευρίζεστε εύκολα με την συμπεριφορές άλλων. Ηλιος/Ουρανός και Αφροδίτη μπορεί να φέρουν ασυνήθιστες εμπειρίες στον έρωτα, αλλά και ξεσπάσματα ποικίλων συναισθημάτων οπότε χρειάζετε υπομονή. Ηλιος και Ερμής θα βοηθήσουν στην συναναστροφή σας με άλλους ανθρώπους σε κοινωνικό επίπεδο. Καλό θα ήταν όμως να μην γίνετε θύματα της τυφλής εμπιστοσύνης και αφοσίωσης σε μια νέα ερωτική σχέση καθώς οι άλλοι θα έχουν την τάση να εκμεταλλεύονται τα στοργικά συναισθήματα σας. Η νέα σελήνη στις 8 Αυγούστου θα αποδειχθεί θετική για την κοινωνική σας ζωή και συνεργασίες ενώ η πανσέληνος στις 22 του μηνα, θα είναι θετική για τις προσωπικές σας σχέσεις και χρήματα.

Οι 4 Ράβδοι, δείχνουν ικανοποίηση, και κυρίως κοινωνικότητα και διασκέδαση αλλα και ευχάριστα γεγονότα.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,11,12,18,19,20,30,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,7,8,13,17,21,26,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,10,11,18,19,24,25,28,29

ΛΕΩΝ

Οι προσωπικές σας σχέσεις αναμένεται να βελτιωθούν παρόλο το γεγονός ότι ο Ουρανός ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του ωστόσο σχηματίζει θετικές όψεις, ιδιαίτερα από τις 23 του μηνα και ύστερα. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αλλα αντίθετα δεχτείτε τα πράγματα έως έχουν. Θέματα που συνδέονται με χρήματα θα έχουν επιτυχία ενώ και θα μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα πιο εύκολα, όμως θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με την διαχείριση τους. Προσοχή λίγο στο άγχος σας γύρω από τις ημέρες της νέας σελήνης με την ευθυγράμμιση το ζώδιο σας. Προσπαθήστε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας. Από τις 23 και μετα ένας νέος κύκλος ξεκινά σχετικά με τα χρήματα και το κέρδος οπου οι πλανήτες θα σας υποστηρίξουν και με το παραπάνω.

Ηλιος/Αρης και Βόρειος Δεσμος δείχνει αφοσίωση με όλη σας την δύναμη σε ανθρώπους και πράγματα τα όποια πιστεύετε. Θα υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και οι προσπάθειες σας θα σημειώσουν επιτυχία στον επαγγελματικό χώρο, μεσα από ομαδικές συνεργασίες. Νέες ιδέες, διάλογος, συζητήσεις, έντονη δραστηριότητα είναι τα κυρια χαρακτηριστικά του μηνα με Άρη/Ερμή. Προσοχή όμως στην έντονη κριτική που μπορεί να σας κοστίσει. Προσπαθήστε να μην είστε ισχυρογνώμονες στις προσωπικές σας σχέσεις ενώ οι αν έχετε καλλιτεχνικές φιλοδοξίες θα εκπληρωθούν. Ακριβως το ιδιο ισχύει για την νέα σελήνη στο ζώδιο σας, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου, ενώ η πανσέληνος στις 22 φέρνει εκπλήξεις και μηνύματα, ίσως και συμφωνίες και ευκαιρίες αλλα και νέες ιδέες.

Τα 3 Πεντακτινα σημειώνουν επιτυχία, σταθερότητα και νέα σχέδια που πραγματοποιούνται.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,10,11,18,19,20,21,27,28,30,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,7,8,10,11,13,18,19,21,28,29,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,11,20,27,28,30,31

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη αναμένεται να αλλάξει πορεία μεσα στον Αύγουστο μετα την παύση που θα κανει από τις 16-19, άλλωστε το κανει αυτό δυο φορές μέσα σε ένα χρόνο με σκοπο να ανανεώσει τα πράγματα ενώ και ο Ερμής κανει και αυτός το ιδιο από τις 28-30 του μηνα. Υπομονή βέβαια αν νιώθετε έντονα ότι όλα πάνε αργά , λόγω της ανάδρομης πορείας των πλανητών, με τον Ουρανό να ξεκινά και αυτός τον ανάδρομο κύκλο του στις 20 Αυγούστου. Ο μήνας αυτός θα είναι θετικός για χρήματα και το κέρδος ενώ θα απολαύστε και όμορφες προσωπικές στιγμές. Θα εκφράσετε τα χαρίσματα σας καθώς και η αυτοπεποίθηση σας θα είναι υψηλή. Μετα τις 16/8 η Αφροδίτη θα στηρίξει ιδιαίτερα τα οικονομικά σας.

Ερμής και Αφροδίτη μαρτυρούν τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και ασχολίες σας, ταλέντα ίσως αλλα και σχέδια που έχετε για να περάσετε όμορφα μεσα στον Αύγουστο τα οποία και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας. Δίας/Βόρειος Δεσμος και Σελήνη σημαίνει ικανοποίηση και ευχαρίστηση από κάθε άποψη ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να βρουν έναν νέο συνεργάτη η και σύντροφο. Μην προσκολλήστε όμως σε πράγματα τα όποια δεν έχουν καμία σημασία η να μην ασκείτε πολύ έντονη κριτική σε ανθρώπους που μόλις γνωρίσατε. Ηλιος, Ουρανός και Δίας φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις, νέες ιδέες, γνώση και κατανόηση των όποιων καταστάσεων. Ιδιαίτερα δημιουργική θα είναι η νέα σελήνη στις 8 Αυγούστου στον Λέοντα ενώ και η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 του μηνα θα δώσει πολύ περισσότερα από ότι φαντάζεστε.

Οι 4 Ράβδοι, δείχνουν ικανοποίηση, και κυρίως κοινωνικότητα και διασκέδαση αλλα και ευχάριστα γεγονότα.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,6,11,15,20,22,23,30,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,11,12,13,20,21,30,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,4,7,8,18,19,28,29,30,31

ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος θα είναι ένας θετικός μήνας οπου θα προσφέρει ευχαρίστηση, ηρεμία και καλή υγεία πέρα από το άγχος η την πίεση που μπορεί να νιώθετε για λίγο. Η πνευματική σας ισσοπριοα θα είναι στο επίκεντρο και θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με αυτό το κομμάτι αλλα τα καταφέρνετε να αποκτήσετε τις ισορροπίες που έχετε βάλει στόχο. Οικονομά και προσωπικές σχέσεις θα πάνε και αυτά καλα ενώ και ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη με τις θετικές όψεις που σχηματίζουν θα φέρουν αυτό το κάτι επιπλέον που περιμένετε, ίσως με λίγη καθυστέρηση αλλα δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Από τις 16-19 του μηνα ο προσωπικός σας πλανήτης-κυβερνήτης, η Αφροδίτη κανει παύση για να αλλάξει πορεία ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την όποια κατάσταση. Από τις 28-30 του μηνα και ο Ερμής κανει το ιδιο, ωστόσο δεν έχετε τίποτα να φοβάστε αντίθετα αυτό θα σας ανανεώσει.

Αποκαλύψεις αλλα και ανακαλύψεις πνευματικού τύπου θα γίνουν αλλα θα δεχτείτε επίσης μια ισχυρή αφύπνιση υπό την επιρροή Ουρανού/ωροσκόπου/σελήνης και Ηλιου καθώς θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι ως προς τα διάφορα γεγονότα και εμπειρίες -ερεθίσματα που θα δέχεστε από τους άλλους. Μην είστε μονόπλευροι με Ήλιο/Άρη και Πλούτωνα θα καταφέρετε αρκετά, προσοχή στην υπερφόρτωση δυνάμεων. Θα υπάρχει η τάση για εναλλαγή στις διαθέσεις σας καθώς αναζητάτε κάτι καινούργιο για να κατακτήσετε. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 είναι ιδιαίτερα αφυπνιστική αλλα και δυναμική ως προς τις προσωπικές σας σχέσεις αλλα και δημιουργική ενώ η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 του μηνα, σας προετοιμάζει για θετικές επαγγελματικές εξελίξεις.

Τα 3 Πεντακτινα σημειώνουν επιτυχία, σταθερότητα και νέα σχέδια που πραγματοποιούνται αλλα και πνευματική ολοκλήρωση.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,10,11,18,19,20,24,25,28,29,30,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,11,13,14,15,19,21,28,29,30

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,6,7,8,17,26

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας, πλανήτης επι των οικονομικών σας θα βρίσκεται τον 4ο οικο σας από τις 29 Ιουλίου ωστόσο και η οικογένεια θα παίξει σημαντικο ρόλο σε θέματα οικονομικής φύσεως και ότι εχει σχέση με την ιδιοκτησία αν πρόκειται να παρθούν κάποιες αποφάσεις. Μια ψυχοθεραπεία η γενικότερα θεραπεία θα εχει αποτελέσματα. Τα επίπεδα ενέργειας σας θα βρίσκονται σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου βελτιώνει σχέσεις και αυξάνει τον μαγνητισμό σας μέχρι της 16 Αυγούστου, ενώ από τις 16 -19 του μηνα κάνει μια παύση για να αλλάξει πορεία. Ο Δίας καθυστερεί τις όποιες εξελίξεις αλλα αυτό γίνετε για καλό, οπότε μην βιάζεστε μεσα στον Αύγουστο. Η πνευματικότητα θα είναι έντονο στοιχείο στις προσωπικές σχέσεις, αλλά όμως χωρίς αυτή την συμβατότητα σκεφτείτε ότι δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα άλλο.

Μοιραστείτε τις ανήσυχες σκέψεις σας με τους άλλους αλλα προσοχή ώστε να μην εκμεταλλευτούν την ευαισθησία σας αυτή την περίοδο, καθώς μοιράζεστε τις αδυναμίες σας, αν και δεν είναι ανάγκη για το τελευταίο, ιδιαίτερα αν είναι άτομα που δεν γνωρίζετε καλα. Προσοχή, όμως με Πωσειδωνα να μην συμπαρασυρθείτε από τις όποιες εντυπώσεις. Θα υπάρχει έλλειψη προσαρμοστικότητας σε νέα στοιχεία ενώ οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα έχουν την αίσθηση του μοιραίου. Για κάποιους άλλους ένας χωρισμός θα είναι αναπόφευκτος. Η νέα σελήνη στον Λέοντα θα είναι θετική ως προς τις συναισθηματικές σχέσεις αλλα και τα χρήματα, αλλα και μετακινήσεις ενώ η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22, είναι ιδιαίτερα θετική για επαφές, σπουδές, και επαγγελματικά σχέδια.

Το χαρτί της Δικαιοσύνης, προσφέρει ισορροπία, τολμηρές αποφάσεις , αποδοχή ευθυνών και γενικότερα ηρεμία.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,11,20,27,28,30,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,13,16,17,21,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,8,17,26

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά προκλητικός ο Αύγουστος, διότι θα πρέπει να κάνετε υπομονή, αν όχι μόνο σε επαγγελματικά θέματα αλλά γενικότερα ενώ και ο Αρης προσθέτει περισσότερη ένταση. Πάντως οπου και να βρίσκεστε δεν θα μπορέσετε να αγνοήσετε την ένταση, τις ευθύνες, την επαγγελματική δραστηριότητα , που θα συνεχίσει από ότι φαίνεται να σας απασχολεί ακόμα και αν βρίσκεστε διακοπές. Μετα τις 23 του μηνα, προσοχή στο άγχος, καλό θα ήταν να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Κάποιοι ίσως συνδυάσουν επαγγελματικές υποχρεώσεις με διακοπές. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικότητα. Το πρόβλημα στον έρωτα είναι ίσως ότι δεν ξέρετε τι ακριβως θέλετε τώρα, δεν είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Ωστόσο, και πάλι από τις 12 του μηνα με τον Ερμή να διασχίζει τον 10ο οικο σας, μάλλον ο Αύγουστος θα συνεχίσει να περιστρέφετε γύρω από τα επαγγελματικά. Όπως και να εχει δεν θα βγείτε χαμένοι από αυτό τον ιδιαίτερο Αύγουστο.

Με Πλουτωνα/Σελήνη και Ωροσκόπο θα δεχτείτε ισχυρές επιρροές από τους άλλους αλλα και θα έχετε εξίσου την ίδια δυνατή επιρροή και εσείς. Τα συναισθήματα έντονα. Μια σχέση περνάει στο παρελθόν. Δίας, Κρόνος και Αρης θα δώσουν επιτυχία στις δραστηριότητες σας, εξωστρέφεια, ειλικρίνεια, θάρρος, δύναμη θέλησης αλλα και μαχητικό πνεύμα. Εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματα σας, τις ικανότητες σας καθότι δείχνετε ένα μεγάλο ζήλο σχετικά με τις επιδιώξεις σας αλλά και τα σχέδια σας γενικά. Η νέα σελήνη τον Λέοντα στις 8 του μηνα, φέρνει διασκέδαση, έντονη κοινωνικότητα, δημιουργικότητα και επιτυχία ενώ η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22, δείχνει συμφωνίες και μηνύματα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλα και ψυχική ισορροπία.

Ο Ιππότης Κούπα, φέρνει μηνύματα , ευκαιρίες και έντονη δραστηριότητα. Ο Αύγουστος θα είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,4,7,8,11,18,19,,20,282,29,30,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,12,13,18,19,20,21,30,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,8,10,11,18,19,28,29

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα αυξημένη η ανάδρομη δραστηριότητα των πλανητών αλλα και με επίκεντρο τον 8ο οικο σας η διαδικασία εσωτερικής εκκαθάρισης συνεχίζεται, οπότε αν συνδυάσετε τον Αύγουστο με λίγες διακοπές θα είναι ακόμα καλυτέρα. Εξάλλου, μέχρι της 23 Αυγούστου από οικονομικής άποψης δεν θα μπορέσετε να κάνετε ιδιαίτερα πράγματα, πέρα από αυτά που ήδη έχετε πέτυχει οπότε λογικά είναι μια περίοδος παύσης από το άγχος και το τρέξιμο της καθημερινότητας σας. Από την άλλη ούτε και ο έρωτας φαίνεται να σας απασχολεί αυτόν τον μηνα με τον 7ο οικο σας να είναι άδειος από επιρροές εκτός από το πέρασμα της σελήνης. Κατά τα αλλα αν είστε ήδη σε μια σχέση θα περάσετε αρκετά ευχάριστες στιγμές. Η όλη κατάσταση αλλάζει μετα τις 23 Αυγούστου οπου θα μπορέσετε να οργανώσετε τα νέα σας σχέδια και φιλοδοξίες.

Με Δια/Ωροσκόπο, Κρονος και Αφροδίτη κάποιοι θα επιθυμείτε να μείνετε μονοί σας, άλλοι θα απομακρυνθείτε από μια σχέση για καλό, ενώ όσοι έχετε μια οικογένεια θα αφεθείτε στην φροντίδα τους και το αντίστροφο .Κάποιοι θα ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντα σας. Εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματα σας, τις ικανότητες σας καθότι δείχνετε ένα μεγάλο ζήλο σχετικά με τις επιδιώξεις σας αλλά και τα σχέδια σας γενικά. Η νέα σελήνη στον Λέοντα, στις 8 του μηνα, σας κανει εσωστρεφής, με σκοπο να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας που τόσο έχετε ανάγκη, ίσως να σχεδιάσετε και την επιστροφή σας ενώ η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 Αυγούστου, σας φέρνει σε επαφή με συνεργάτες, φίλους, ίσως τον σύντροφο σας, αν μείνατε μακριά ενώ ξεκινάει μια ιδιαίτερη περίοδος επαγγελματικά με έντονη δραστηριότητα και επιτυχία.

Οι 10 Ράβδοι, σας βλέπουν αρκετά φορτωμένους και αγχωμένους, οπότε έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,5,6,7,8,11,17,20,26,30,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,10,11,13,18,19,,20,21,27,28,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,11,12,13,20,30,31

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλοί πλανήτες ανάδρομοι και λογικό είναι όλα να πηγαίνουν κάπως αργά ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Ο Ουρανός που είναι κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας και αυτός θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 20 του μηνα, όμως η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα έντονη σε κοινωνικό επίπεδο. Δυσκολίες θα υπάρξουν στις προσωπικές σχέσεις ειδικά αν δεν ξέρετε τι ακριβως είναι αυτό που θέλετε από τους άλλους, όμως θα υπάρξουν και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και όσοι είστε σε μια σχέση, θα περάσετε καλα. Απλά τώρα δεν θα μπορείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Αποφύγετε τις πολλές αναλύσεις, όπως και την καταστροφική κριτική που μπορεί να αγχώσει την σχέση σας και να κάνετε τους άλλους να νιώθουν ανασφαλής, θέτοντας την σχέση σας σε κίνδυνο. Η υγεία βελτιώνετε μετα τις 23 του μηνα, ενώ και τα οικονομικά σας θα σας αγχώσουν κάπως λόγω του ανάδρομου Πωσειδωνα με κάπως δύσκολες όψεις. Η οποία πρόοδος θα συμβεί αλλα με αργούς ρυθμούς.

Ερμής/Ουρανός και Βόρειος δεσμός συνδέεται με νέες ιδέες καις σχέδια επαγγελματικά, μπορεί να εμπνευστείτε με νέες διεγερτικές ιδέες διάμεσου άλλων ατόμων η μέσω συνεργασίας η συζητήσεων. Με Αφροδίτη και Σελήνη δείξετε τα θετικά συναισθήματα σας, τον καλό σας εαυτό, δείξτε κατανόηση ενώ κάποιοι άλλοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια ένα σχέση. Μην σας πιάνει η τάση για αυτοκαταστροφή με Άρη/Κρόνο, οι όποιες δυσκολίες που προκύπτουν στις σχέσεις έχουν να κάνουν με τον ιδιο σας τον εαυτό. Αν δεν αλλάξετε τακτική, θα βιώσετε πάλι φασαρίες .Μάλλον μου φαίνεται ότι σας αρέσει να είστε μονοί σας. Με νέα σελήνη στον Λέοντα, στις 8 του μηνα προσοχή στο άγχος καθώς επικεντρώνεστε στα επαγγελματικά σας σχέδια και ίσως θέματα υγείας. Η πανσέληνος στο ζώδιο σας, στις 22 για δεύτερη φορα μεσα σε ένα μηνα, ξεκινάει έναν νέο δημιουργικό κύκλο στα επαγγελματικά.

Η Βασίλισσα Μπαστούνι, φαίνεται ότι μια πληθωρική και εξουσιαστική γυναικά θα παίξει σημαντικο ρόλο γενικότερά.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,7,8,11,17,20,26,30,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,6,13,15,21,22,23,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,11,14,15,19,28,29

ΙΧΘΕΙΣ

Μετα τις 23 Αυγούστου θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με θέματα υγείας, και θα πρέπει και εσείς να ξεκουραστείτε ώστε να γεμίσετε τα αποθέματα ενέργειας σας. Έτσι πιστεύω ότι οι πρώτες 15 ημέρες του μηνα θα είναι ιδιαίτερα ξεκούραστες και ευχάριστες, ενώ μετα τις 23, με τον Ήλιο να μετακινείτε στον οικο προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών, το επίκεντρο θα είναι οι προσωπικές σχέσεις αλλα και συνεργασίες. Μπορεί στο επίκεντρο να είναι ωστόσο και ένας αντίπαλος. Σε θέματα προσωπικά θα υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις καθώς ο σκοπός είναι να μην αφήσετε τις διαφορές να παρασύρουν την όποια σχέση. Ο Αρης θα κανει και αυτός το ιδιο στον ιδιο οικο, ενώ μάλλον θα πρέπει να θυσιαστείτε και πάλι για το καλύτερο των πραγμάτων. Αυτά μπορεί να είναι πολλά, αλλα εσείς θα αποφασίσετε.

Προσπαθήστε να μην πιέζετε και σπρώχνετε καταστάσεις με το ζόρι η να μην δράτε πρόωρα. Έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να αδειάσετε την ψυχή σας από τα διάφορα ενεργειακά μπλοκαρίσματα. Ουτωσι άλλως λίγα θα καταφέρετε, και θα μπλοκάρετε και άλλους, που δεν επιθυμείτε. Αποκτήστε πνευματική διαύγεια πρώτα γιατί θα τα κάνετε χειρότερα. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 του μηνα σας πιέζει να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή, τους φίλους, τον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε ενώ η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 του μηνα, φέρνει καλα νέα για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια.

Τα 5 Σπαθιά, θα έχετε να αντιμετωπίστε διαφωνίες, προδοσία και απογοήτευση.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,7,8,10,11,18,19,20,28,29,30,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,10,11,13,18,19,21,24,25,28,29,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,13,16,17,21,31

https://astroephimerides.com/2

ΖΩΔΙΑ

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!

Μέχρι 12 Αυγούστου ο Ερμής στον Λέοντα θα δώσει μεγάλη έμπνευση στις σκέψεις μας και θα μας ευεργετήσει με θάρρος. Η ελπίδα αναζωπυρώνεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο συγκεκριμένο ζώδιο και φωτίζει τις σκέψεις με χρώματα ζεστά απευθείας από την καρδιά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με τον Ερμή στο ζώδιο το Λέοντα μπορείτε να χαρείτε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Μέχρι 12 Αυγούστου είστε σε πλεονεκτική θέση όσο αφορά ζητήματα καρδιάς και μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή σκέψεις και σχέδια προς την κατάκτησή τους.

Για τους Ταύρους, με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα μπορείτε να πάρετε ευχαρίστηση και ικανοποίηση από πράγματα τα οποία ενεργοποιούνται σε πολύ προσωπικό επίπεδο, το σπίτι, την οικογένειά σας. Μέχρι 12 Αυγούστου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσετε με ομορφιά και χάρη ανοιχτές υποθέσεις κυρίως σε αυτούς τους τομείς.

Για τους Διδύμους, επαφές, συναντήσεις και κοντινά ταξίδια φέρνει ο Ερμής στον Λέοντα για εσάς. Μια δημιουργική περίοδος μέχρι 12 Αυγούστου κατά την οποία θα δοθούν νέοι τρόποι επικοινωνίας για την καλύτερη κατανόηση την δική σας και των συνομιλητών σας.

Για τους Καρκίνους, με τον δημοφιλή πλανήτη Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα ευεργετείστε κυρίως σε οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών. Μέχρι 12 Αυγούστου μπορείτε να πάρετε την κατάλληλη βοήθεια ώστε να νιώσετε ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.

Για τους Λέοντες, με τον Ερμή στο ζώδιο σας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία έρχεται μπροστά σας. Μέχρι 12 Αυγούστου ο προσανατολισμός προς οτιδήποτε μπορεί να αυξήσει την δημοτικότητά σας και να ισχυροποιήσει τον τρόπο που προβάλετε τα ταλέντα σας θα είναι το κύριο μοτίβο.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία μέσω νέων σκέψεων και ιδεών να κάνετε μια σχετική αναθεώρηση ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με την ψυχική σας ισορροπία. Μέχρι 12 Αυγούστου νέα δεδομένα μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα πραγματικότητα περισσότερο σταθερή και δημιουργική.

Για τους Ζυγούς, είναι η καταλληλότερη στιγμή με τον Ερμή στον Λέοντα να ανοίξετε την καρδιά σας και να ακολουθήσετε το όνειρό σας. Μέχρι 12 Αυγούστου οτιδήποτε ανήκει στον κοινωνικό σας τομέα φωτίζεται και αυξάνετε με οφέλη προς εσάς και την παραγωγικότητά σας.

Για τους Σκορπιούς, δημιουργικές διεξόδους φέρνει ο Ερμής στον Λέοντα για εσάς. Είτε αφορά ένα επαγγελματικό θέμα είτε σε προσωπικό επίπεδο μέχρι 12 Αυγούστου ο φτερωτός Ερμής σας ψιθυρίζει στο αφτί τους τρόπους που μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στον Λέοντα σας ταξιδεύει σε μέρη ονειρικά μέχρι 12 Αυγούστου. Περιοχές του μυαλού σας από τις οποίες μπορείτε να ανακαλύψετε και να αντλήσετε νέες δυνατότητες και καινοτόμες ιδέες.

Για τους Αιγόκερους, ο φτερωτός αγγελιοφόρος των Θεών στο ζώδιο του Λέοντα ρίχνει φως σε βαθύτερες καταστάσεις και προσωπικές σας επιθυμίες. Μέχρι 12 Αυγούστου σας βοηθά να ανασυγκροτηθείτε και να εστιάσετε σε στόχους οι οποίοι πραγματικά θα σας φέρουν προσωπική ικανοποίηση.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στον Λέοντα απέναντι σας, σας βοηθά στις σχέσεις, στις συνδέσεις σας, στις συνεργασίες και γενικότερα σε ζητήματα που αφορούν εσάς με τους άλλους. Μέχρι 12 Αυγούστου νέος αέρας επικοινωνίας φέρνει ανανέωση κυρίως σε αυτούς τους τομείς.

Για τους Ιχθύες, η καθημερινότητα αλλάζει με τον Ερμή στον Λέοντα φέρνοντας νέες αποχρώσεις στον προσωπικό σας καμβά. Μέχρι 12 Αυγούστου μπορείτε να κάνετε σημαντικές και ευχάριστες αλλαγές, τις οποίες πιθανά διστάζατε στο παρελθόν, κυρίως στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Ο Ερμής συνδέεται με τον Ήλιο σε μια άρρηκτη σχέση, γι’ αυτό και ποτέ δεν είναι πολύ μακριά στον ζωδιακό από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ήλιος. Έτσι μετά την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα στις 22/07/2021, τα βήματα του ακολουθεί κι ο Ερμής τα ξημερώματα της 28ης Ιουλίου 2021. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει για ένα βραχύ διάστημα μέχρι τις 11/08/2021.

Ο Ερμής στον Λέοντα σε ένα σταθερό ζώδιο της φωτιάς παίρνει αρκετά από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ζωδίου του Ήλιου. Ιδιαίτερα εκφραστικός, με τάση να δραματοποιεί ό,τι συμβαίνει και φυσικά αρκετά επιδεικτικός! Οι άνθρωποι με τον Ερμή στον Λέοντα έχουν συνήθως ένα ιδιαίτερα πειστικό γεμάτο αυτοπεποίθηση λόγο, ισχυρές αντιλήψεις και πεποιθήσεις, μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα διασκεδαστικοί για τους γύρω τους, αλλά πολλές φορές μοιάζουν να επιζητούν την προσοχή των άλλων. Έτσι αυτή η σύντομη περίοδος που θα παραμείνει ο Ερμής στον Λέοντα θα νιώθουμε όλοι περισσότερη αυτοπεποίθηση στο να εκφράσουμε τις απόψεις μας και τα συναισθήματα μας. Θα τείνουμε να είμαστε πιο ευθείς στον λόγο μας και να μην παίζουμε παιχνίδια με τα όρια μας. Η ειλικρίνεια είναι βασικό χαρακτηριστικό των ζωδίων της φωτιάς και στον Λέοντα ο Ερμής προτιμά τον δρόμο της αλήθειας, σε σχέση με τον Ερμή στον Καρκίνο, ακόμη κι αν αντιτίθεται και στα συμφέροντα του. Φυσικά είναι ένας Ερμής προικισμένος με χιούμορ, οπότε μπορεί να πει και την πιο σκληρή αλήθεια με έναν τρόπο που δεν θα είναι προσβλητικός.

Οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής από τον Λέοντα
Οι κύριες όψεις του Ερμή από αυτή τη θέση είναι η σύνοδος με τον Ήλιο την 1η Αυγούστου 2021, που είναι μια θετική όψη για επικοινωνία και μετακινήσεις, αλλά ταυτόχρονα την ίδια μέρα ο Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, έτσι ούτε οι μετακινήσεις μας ούτε οι συζητήσεις μας θα είναι ανεμπόδιστες.

Στις 04/08/2021 ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργώντας πάλι ευτράπελα στην επικοινωνία, αλλά και στο διαδίκτυο.

Η τελευταία κύρια όψη του Ερμή είναι η αντίθεση με τον Δία στις 11/08/2021 που μας κάνει πιο ισχυρογνώμονες και κάποιες φορές υπερβολικούς στις αντιδράσεις μας.

Ας δούμε όμως πώς θα μας επηρεάσει η σύντομη παραμονή του Ερμή στον Λέοντα από τις 28/07/2021 μέχρι τις 11/08/2021.

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής στον Λέοντα παίρνει μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας και βοηθά να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και τις ιδέες σας. Θα είστε πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία με τους άλλους, πιο διασκεδαστικοί και πιο εξωστρεφείς. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να είστε η ψυχή της παρέας στις διακοπές! Ακόμη, θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε αν είστε μόνοι-ες. Η σχέση με το ταίρι σας, τα παιδιά σας αν έχετε ή τους φίλους σας, θα είναι πιο ζωηρή και θα τους αφιερώνετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Κάποιοι ίσως κάνετε μια ερωτική γνωριμία με ένα άτομο νεότερο σε ηλικία που μπορεί να σας κάνει κλικ. Από τη σύντομη παραμονή του στον Λέοντα οι μέρες που χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή είναι: η 1/8 με την αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, η 4/8 με τον Ερμή που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και μπορεί να ανατρέψει τον αρχικό σας σχεδιασμό και η αντίθεση με τον Δία στις 11/8.

ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα σηματοδοτεί μια περίοδο κάπως πιο εσωστρεφή σε ό,τι αφορά τις σκέψεις σας. Ενδεχομένως να μην θέλετε να ανοιχτείτε σε ανθρώπους εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος σας. Θέματα του σπιτιού, των προσώπων που απαρτίζουν την οικογένεια σας ή ενός ακινήτου θα σας απασχολήσουν περισσότερο μέχρι τις 11/8. Κάποιοι ίσως θα θέλατε να κάνετε ένα ταξίδι επιστροφής στις ρίζες σας, στο μέρος που γεννηθήκατε ή σε ένα μέρος που νιώθετε οικειότητα. Ένα πρόβλημα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, μπορεί να ξαναέρθει στη ζωή σας προκειμένου να το επιλύσετε. Άλλοι θα κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού ή γιατί όχι και αλλαγή του ίδιου του σπιτιού! Απλά ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί τις μέρες που ο Ερμής συναντά εμπόδια στον δρόμο του, όπως την 1η Αυγούστου που σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, την 4η Αυγούστου που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, αλλά και στις 11/8 που έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Δία στον Υδροχόο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με μεγαλύτερη περιέργεια σας προικίζει η νέα θέση του Ερμή στον Λέοντα και με εξαιρετική δεινότητα στην επικοινωνία με τους άλλους. Η αλήθεια είναι ότι από τώρα μέχρι τις 11/8 θα έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα είτε λόγω των επαγγελματικών είτε άλλων υποχρεώσεων. Θα μιλάτε πολύ στο τηλέφωνο, θα απαντάτε σε τόνους αλληλογραφίας, μπορεί να ταξιδεύετε περισσότερο για επαγγελματικούς ή λόγους αναψυχής, ή να ασχολείστε με το μεταφορικό σας μέσο. Αν ψάχνετε δουλειά τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις. Αν εργάζεστε ειδικά σε επαγγέλματα επικοινωνίας ή που εμπεριέχουν επαφή με κόσμο θα αυξηθούν οι ευθύνες σας. Είναι ακόμη το κατάλληλο διάστημα να διαφημίσετε τη δουλειά σας ή τα ταλέντα σας και να ασχοληθείτε με συνεργάτες και συγγενείς! Απλά θα πρέπει να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και ενάρξεις στις 1/8, στις 4/8 και στις 11/8, που είναι οι τρεις μέρες που ο Ερμής σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με Κρόνο, Ουρανό και Δία αντίστοιχα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής μετακινείται από το ζώδιο σας στον Λέοντα και σας βοηθά να εστιάσετε στα πρακτικά θέματα των οικονομικών σας. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες καλές ιδέες για να βγάλετε χρήματα τώρα ή κάποιες καλές προτάσεις για δουλειά που θα ανεβάσουν τις μετοχές και το εισόδημα σας. Γενικώς, καλό είναι να ασχοληθείτε πρακτικά με λογαριασμούς, με τα ψιλά γράμματα σε οικονομικές συμφωνίες προκειμένου να επωφεληθείτε ή να προχωρήσετε σε διακανονισμούς. Από την άλλη, με την συμπόρευση και του Ήλιου στον ίδιο τομέα, είναι πιθανόν να ξοδέψετε αρκετά προκειμένου να περάσετε όμορφα ή να κάνετε διακοπές. Στις 1/8, 4/8 και 11/8 καλά θα κάνετε να μην πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας και να αποφύγετε ει δυνατόν και τα μεγάλα έξοδα.

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας και η επικοινωνία γίνεται προτεραιότητα! Με την επιρροή αυτή θα έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα, πολλές συζητήσεις, επαγγελματικά ραντεβού, συσκέψεις, επαφές με κόσμο, εμπορικές δοσοληψίες, μετακινήσεις ή ακόμη και ταξίδια έστω και περιορισμένα σε σχέση με άλλες εποχές. Θα θέλετε να εκφραστείτε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και θα είστε πιο ευθείς σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους. Πολλές φορές βέβαια μπορεί να νιώθετε πιο ανήσυχοι ή να έχετε ανεξήγητη νευρικότητα. Ίσως γιατί το μυαλό σας είναι πιο ανήσυχο απ’ ότι συνήθως και το νευρικό σας σύστημα υποφέρει. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τον γραπτό ή προφορικό λόγο, το διαδίκτυο, την εκπαίδευση, τον τουρισμό, το εμπόριο, τις μεταφορές, θα έχετε μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδο να προωθήσετε τις ιδέες και τη δουλειά σας! Οι μόνες μέρες που χρειάζονται υπομονή και να μην είστε παρορμητικοί στη δράση σας, προσέχοντας τόσο την επικοινωνία όσο και την οδήγηση, είναι οι: 1/8, 4/8 και 11/8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εσωστρέφεια, μια τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας και τις σκέψεις σας, να μην αποκαλύπτετε τα συναισθήματα σας και να λειτουργείτε κάπως μυστικά ή παρασκηνιακά, προσδίδει η νέα θέση του Ερμή στον Λέοντα που θα συμβαδίζει με τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 11/8. Μια και η πορεία του στον Λέοντα συμπίπτει με το τέλος της γενέθλιας χρονιάς σας ίσως κάνετε τους απολογισμούς σας ή δουλεύετε πάνω σε ένα επαγγελματικό πόνημα που θα βγει στην επιφάνεια από Σεπτέμβρη. Είναι μια περίοδος που σας απασχολεί το παρελθόν, φροντίστε όμως να μην φορτώνεστε ενοχές και μετανιώνετε για πράγματα που δεν αλλάζουν. Καλό είναι να εξετάζετε παλιές πράξεις ή παραλείψεις, προκειμένου να βελτιώσετε τους χειρισμούς σας στο μέλλον. Κάποιοι μπορεί να αγχώνεστε με θέματα υγείας δικά σας ή δικών σας ανθρώπων, όμως προσπαθήστε να μην απομονώνεστε από τους φίλους και τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις την 1η Αυγούστου, την 4η Αυγούστου και στις 11 Αυγούστου, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής δημιουργεί δυσαρμονικές όψεις με τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Δία αντίστοιχα.

ΖΥΓΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα εξυπηρετεί ιδανικά τα συμφέροντα σας σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με τους άλλους, τη συλλογική εργασία, την υλοποίηση με πρακτικό τρόπο των στόχων και των επιθυμιών σας. Από τώρα και μέχρι τις 11/8, που θα παραμείνει ο Ερμής στον Λέοντα, θα έχετε πιο εξωστρεφή διάθεση, θα συντονίζεστε με την καλοκαιρινή διάθεση των περισσότερων, θα βρίσκετε χρόνο για τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα προκειμένου να μοιράζεστε όμορφες στιγμές μαζί τους και θα επικοινωνείτε τις ανάγκες και τα θέλω σας με κατανοητό τρόπο στους γύρω σας. Σημαντικές θα είναι και οι επαφές σας με συνεργάτες από τον χώρο της δουλειάς. Από την άλλη είναι μια περίοδος που θα συζητήσετε πολύ για τους άμεσους μελλοντικούς σας στόχους, αυτούς που μπορεί να μπουν μπροστά από τον Σεπτέμβριο. Οι μόνες μέρες που χρειάζεται να έχετε αυξημένη προσοχή είναι η 1η Αυγούστου, η 4η Αυγούστου και στις 11/8, καθώς ο Ερμής σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με Κρόνο, Ουρανό και Δία αντίστοιχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πρακτικότητα και μεθοδικότητα σε επαγγελματικά θέματα απαιτεί ο Ερμής στον Λέοντα. Εστιάστε στην καριέρα, στην κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή, δείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε με τις ιδέες σας τη δουλειά και τις σχέσεις με ανωτέρους. Ψάξτε καλύτερα τις προοπτικές της δουλειάς σας και σκεφτείτε σοβαρά επαγγελματικές προτάσεις. Προσέξτε όμως την παρόρμηση και τη βιασύνη ιδιαίτερα σε εμπορικές και οικονομικές δοσοληψίες και μην ανησυχείτε υπερβολικά για το μέλλον της δουλειάς σας! Σαφώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για αλλαγές, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι κακό απαραίτητα. Οι μόνες μέρες που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, τόσο στην επικοινωνία με τους άλλους όσο και σε θέματα μετακινήσεων, είναι η 1η Αυγούστου, η 4η Αυγούστου και στις 11 Αυγούστου που σχηματίζονται αντίξοες όψεις του Ερμή με τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Δία αντίστοιχα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολύ πιο φιλική η θέση του Ερμή σε ένα πύρινο ζώδιο όπως το δικό σας, τον Λέοντα, μέχρι τις 11 Αυγούστου. Το μυαλό θα λειτουργεί με περισσότερη καθαρότητα κι ευθυκρισία και θα καταφέρνετε με τον ενθουσιασμό που σας διακρίνει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς σας, οι σπουδές, τα ταξίδια, τα νομικά ζητήματα, θα σας απασχολήσουν περισσότερο και μπορείτε να βρείτε ικανοποιητικές λύσεις! Ενδεχομένως να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να έχετε επαφές με φίλους ή συγγενείς που μένουν μακριά. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και να μην επιμένετε σε συζητήσεις που αφορούν υποκειμενικές απόψεις. Αποφύγετε την 1η και την 4η Αυγούστου για σημαντικές αποφάσεις, διότι μπορεί να συναντήσετε εμπόδια ή τελευταία στιγμή να έχετε δυσκολίες και να πρέπει να μεταβληθούν τα πλάνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής είναι κυβερνήτης στην καθημερινότητα μας και κάθε νέα θέση του στρέφει το νου μας σε άλλες προτεραιότητες. Από τη νέα του θέση στον Λέοντα ευνοεί την ενασχόληση με τα οικονομικά σας. Καιρός να δείτε με μεθοδικότητα και πρακτικότητα οτιδήποτε σχετίζεται με χρέη, οφειλές, έσοδα, έξοδα και να τα βάλετε σε μια τάξη. Ακόμη, η θέση του προσφέρεται για έρευνα και για να δείτε πίσω από την επιφάνεια την ουσία σε λόγια και πράξεις. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με «ψυχραιμία» για θέματα που καίνε, όπως αυτά που αναφέρονται στην ερωτική ή σεξουαλική σας σχέση με το ταίρι σας ή τα κοινά σας οικονομικά, επιδιώξτε το μέχρι και τις 11/8. Προσοχή όμως σε πεσιμιστικές ή εμμονικές σκέψεις, κυρίως την 1η Αυγούστου και προσπαθήστε να έχετε κι ένα εναλλακτικό πλάνο στις 4/8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα θέση του Ερμή στον Λέοντα σας δημιουργεί την επιθυμία να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους, να ακούσετε τις δικές τους απόψεις και σκέψεις, να συνεργαστείτε μαζί τους, ώστε να έχετε θετικότερα αποτελέσματα στους στόχους σας. Ευνοείται ο διάλογος και η επίλυση προβλημάτων στις σχέσεις σας μέσω του διαλόγου. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τη συμβουλευτική, τις δημόσιες σχέσεις ή αν η δουλειά σας εμπεριέχει παρουσιάσεις και επικοινωνία, θα έχετε μια ιδιαίτερα συναρπαστική περίοδο μπροστά σας που μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο και να έχετε και κέρδος. Σε κάθε περίπτωση η θέση του Ερμή στον Λέοντα οριοθετεί μια πιο εξωστρεφή περίοδο. Απλά θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε τρεις ημερομηνίες που ο Ερμής θα συναντά σε δύσκολες όψεις τον Κρόνο (1/8), τον Ουρανό (4/8) και τον Δία (11/8).

ΙΧΘΥΕΣ
Η θέση του Ερμή στον Λέοντα θα διευκολύνει πρακτικά την καθημερινότητα σας και κυρίως τα επαγγελματικά θέματα. Είναι μια καλή περίοδος που εκτείνεται μέχρι τις 11/8 για να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά, να πληρώσετε λογαριασμούς, να κάνετε διακανονισμούς σε χρέη, να τακτοποιήσετε τα λογιστικά σας, αλλά και να ενισχύσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Αν ψάχνετε να προσλάβετε ένα συνεργάτη ή βοηθό ή ακόμη και να κάνετε αγορές τεχνολογικού ή άλλου εξοπλισμού για τη δουλειά σας, επισπεύστε τις διαδικασίες των συζητήσεων. Επίσης, το διάστημα είναι θετικό για να ελέγξετε την κατάσταση της υγείας σας και να ρυθμίσετε θέματα διατροφής, άσκησης κλπ. Όμως, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα αποφύγετε με την αντίθεση του Ερμή προς τον Κρόνο (1η Αυγούστου), το τετράγωνο με τον Ουρανό (4/8) και την αντίθεση με τον Δία (11/8). https://asibiliou.gr/

ΖΩΔΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΣ. . .Η Σελήνη μαζί με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να θολώνουν λίγο τα νερά αλλά ταυτόχρονα δίνουν τη χάρη να μπορούμε να οραματιστούμε τους τρόπους με τους οποίους θα έρθουμε πιο κοντά σε έναν στόχο μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα ταξιδεύουν και ενεργοποιούν ευαίσθητες προσωπικές περιοχές. Η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή και μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να βρεθείτε με φίλους και ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για δράσεις αλλά μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας να σας ταξιδέψει.

Για τους Διδύμους, ένα επαγγελματικό θέμα σήμερα θα πρέπει να το δείτε πιο χαλαρά. Η ανάγκη να αφεθείτε στις σκέψεις σας και να πάρετε ικανοποίηση από σκέψεις οι οποίες μπορεί και να μην έχουν λογική υπόσταση θα είναι το μοτίβο της ημέρας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα είναι πολύ καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά την εικόνα και τη προβολή σας. Αφεθείτε στις εμπνεύσεις σας να σας οδηγήσουν, ανοίγοντας για εσάς όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μπροστά σας.

Για τους Λέοντες, καλό θα είναι σήμερα να μην ασχοληθείτε με πολύ σοβαρά ζητήματα. Η ημέρα θέλει ανάλαφρες σκέψεις και κυρίως κινήσεις οι οποίες κινητοποιούνται από τα βάθη της ψυχής σας.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα απέναντι σας, σας βοηθά σε σχέσεις και συνδέσεις. Ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε την αντικειμενική εικόνα ενεργή και να μην παρασυρθείτε σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε τελικές αποφάσεις για κάτι που σας ενδιαφέρει.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να κάνετε πολύ όμορφα πράγματα σε καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασίας. Αφεθείτε στην ροή της δημιουργικότητάς σας.

Για τους Σκορπιούς, είναι ιδανική ημέρα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας εμπνέει σήμερα. Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας ανοίξει νέους δημιουργικούς δρόμους, παίρνοντας χαρά από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Τοξότες, οικογενειακά ζητήματα σήμερα μπορείτε να τα δείτε πιο χαλαρά. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε ότι σας φέρνει κοντά με τον άνθρωπό σας και αφήστε στην άκρη αυτή τη στιγμή ότι σας απομακρύνει από αυτόν.

Για τους Αιγόκερους, μπορείτε να ευεργετηθείτε από την επικοινωνία σήμερα με άτομα τα οποία σας εμπνέουν ή είναι κοντά σας και δρουν υποστηρικτικά. Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας και δείξτε τους πόσο σημαντικοί είναι για εσάς.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες και οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα. Απεναντίας, εστιάστε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο και σας παρέχει ασφάλεια.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, σας ταξιδεύει ακριβώς εκεί που θα θέλατε να είστε αυτή τη στιγμή. Παράλληλα, μπορεί να σας δείξει και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε αυτό τον στόχο https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

 26/7 ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΑΡΑ. . .

Το πάντρεμα της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων μας ωθεί να είμαστε γενναιόδωροι, επεκτατικοί αλλά και ανοιχτοί στην παραπλάνηση. Ιδανική ημέρα για να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μπορεί να μας ταξιδέψει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μην επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει σε κάτι το οποίο αντιστέκεται. Δείξτε επιείκεια και ανοίξτε την καρδιά σας εκεί που νιώθετε ασφαλής.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα πρέπει να εμπιστευτείτε τη ροή ακόμη και αν δεν είστε σίγουρη/ος που θα σας οδηγήσει. Τα φώτα της ομίχλης θα πρέπει να τα έχετε ανοιχτά για να έχετε επαφή με την αντικειμενική υπόσταση των πραγμάτων.

Για τους Διδύμους, συνδυάστε παραγωγικά τις επιθυμίες σας με τις δράσεις σας σήμερα ακόμη και αν νιώθετε πως κάτι καθυστερεί. Η αντικειμενική ματιά στα πράγματα θα σας βοηθήσει να είστε σε επαφή με το εδώ και τώρα.

Για τους Καρκίνους, ένας στόχος, μια ιδέα ή μια σκέψη μπορεί να σας ενθουσιάσει σήμερα. Κρατήστε αυτή την αίσθηση και προσπαθήστε να οραματιστείτε τις αλλαγές που πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε.

Για τους Λέοντες, μια αίσθηση ασάφειας θα μπορούσε να σας αποπροσανατολίσει σήμερα αλλά είστε αρκετά σταθερή/ος ώστε να αφήσετε να επηρεάσει τις δράσεις σας. Μην παραμελείτε τη προσωπική σας ζωή.

Για τους Παρθένους, το πάντρεμα της Σελήνης με τον Δία απέναντι σας θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες σήμερα. Ωστόσο καλό θα είναι να κάνετε ένα καλό ζύγισμα των καταστάσεων κρατώντας την αντικειμενική ματιά ενεργή.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια για να συντονιστείτε πλήρως με τα ζητούμενα της ημέρας και του προγράμματός σας. Καλύτερα να δώσετε χώρο και χρόνο σε κάτι ανάλαφρο και ευχάριστο για εσάς.

Για τους Σκορπιούς, ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες σας χαλαρώνουν. Οι εξελίξεις μπορεί να τρέχουν αλλά εσείς σήμερα χρειάζεστε ενέργεια για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας δώσουν χαρά.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να κρατήσετε τα όνειρά σας ενεργά. Η πίστη σε ένα ιδανικό γίνεται στόχος κάτι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, επικοινωνήστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας μόνο σε ανθρώπους που πιστεύετε πως θα τις εκτιμήσουν σωστά. Είναι σημαντικό να μοιραστείτε πολύτιμες πληροφορίες με εκείνους που εμπιστεύεστε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για οικονομικές συναλλαγές. Απεναντίας, χαρείτε μέσα από δημιουργικές ασχολίες και δραστηριότητες με τις οποίες νιώθετε ασφάλεια και ηρεμία.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Δία στο ζώδιο σας δεν σας αφήνουν να περάσετε απαρατήρητη/ος ότι και αν κάνετε σήμερα. Εκμεταλλευτείτε το όσο αφορά τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Κριός
Όσο γρηγορότερα αντιληφθείτε πόσο έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί δυνάμεων στο περιβάλλον σας και πόσο πρέπει πλέον να υποστηρίξετε δυναμικά τον εαυτό σας καλύπτοντας τις ανάγκες σας, τόσο γρηγορότερα θα μπορέσετε να βάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας σε εφαρμογή υποστηρίζοντας την συναισθηματική σας εξέλιξη. Όσοι από εσάς κάνατε υπομονή μέχρι τώρα για κάποιον λόγο και έχετε καταπιέσει αρκετά τις επιθυμίες και τα αισθήματά σας, αλλάζετε στάση και επιδιώκετε άμεσες αλλαγές στο κατεστημένο. Απολαύστε διακοπές και μην επηρεάζεστε από οικονομικές δυσκολίες, καθώς ξέρετε ότι θα τις ξεπεράσετε. Η εργασία θα σας απασχολήσει με κάποιο τρόπο το πρώτο μισό του μήνα. 

Ταύρος
Αρκετοί έρχεστε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας και άλλοι τόσοι αποφασίζετε να ξεκινήσετε νέες αισθηματικές περιπέτειες χωρίς να σας ενδιαφέρει το που θα καταλήξουν αυτές. Το πρώτο μισό του μήνα χρειάζεται να μετριάσετε τις προσδοκίες σας και να προσέξετε οι έχοντες σχέση ή όσοι βρίσκεστε σε γάμο, τα μηνύματα που εκπέμπει ο σύντροφός σας, ή τις εκφρασμένες ανάγκες του. Το δεύτερο μισό του μήνα οι ελεύθεροι που είστε σε διακοπές είναι πιθανόν να δεχτείτε τα βέλη ενός δύσκολου έρωτα, είτε γιατί πρέπει να παραμείνει κρυφός, είτε γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούν την απόλαυσή του είτε εκ μέρους σας, είτε από την άλλη πλευρά. 

Δίδυμοι
Ο μήνας έχει διαφορετικά σχέδια από τα δικά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους ανθρώπους που αγαπιέστε και δείτε πιο ολοκληρωμένα τις καταστάσεις γύρω σας. Θα μπορέσετε έτσι να αφήσετε κάποιες από τις μικρές σας συνήθειες στην άκρη για χάρη κάποιου σκοπού. Η εργασία παρουσιάζει ανάγκες, παρότι εσείς προτιμάτε να χαλαρώσετε κάπου διαφορετικά. Οι φιλοδοξίες σας όμως σας φέρνουν στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσετε μια ιδιότυπη τακτική για να επιτύχετε τους στόχους σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς σε ότι αναλαμβάνετε, να κάνετε σαφείς συνεννοήσεις και να κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας από ότι δεν είναι σίγουρο ότι σας ταιριάζει.

Καρκίνος
Ο Άρης από την Παρθένο σας χαρίζει μια θεωρητική γοητεία, από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε οι ελεύθεροι κυρίως. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην οικογένεια, ή να αποκτήσετε ένα νέο μέλος. Ο Αύγουστος, μετά τις 16 μπορεί να σας ξαφνιάσει συναισθηματικά και να σας δημιουργήσει μια μικρής διάρκειας και μεσαίας έντασης κρίση με τον σύντροφό σας, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ώθηση προς τα εκεί που θέλετε να πάτε. Οι διακοπές σας για φέτος είναι πιο απαραίτητες από ποτέ. Η εργασία και τα οικονομικά σας ενδιαφέροντα βρίσκουν λύσεις, γι αυτό μην έχετε περισσότερη αγωνία για κάποιο θέμα το οποίο δεν έχει ακόμα τακτοποιηθεί.

Λέων
Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς δίνει ώθηση στα πρακτικά σας ζητήματα, ίσως και με πιο επιτακτικό τρόπο από όσο συνήθως. Το πρώτο μισό είναι περισσότερο πιεστικό και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα απέναντι σε ότι προκύπτει, ή σε ότι έχετε την ευθύνη του. Στις 16, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και επιτρέπει στο συναίσθημα να εκδηλωθεί και να πάρει την πρωτοκαθεδρία στην ζωή σας. Τυχεροί όσοι βρίσκεστε σε διακοπές και όσοι είστε ελεύθεροι, καθώς πληθαίνουν οι πειρασμοί, οι γνωριμίες, οι διασκεδάσεις και οι υπερβολές. Η επικοινωνία αποκτά άλλη διάσταση, ενώ μεγαλώνει η απόσταση από κάποιες υποχρεώσεις που σας είχαν κρατήσει μακριά από τα όποια ενδιαφέροντά σας.

Παρθένος
Νιώθετε περισσότερο ασφαλείς από άλλες φορές και αυτό σας βοηθά να είστε τολμηροί στις επιδιώξεις σας, τόσο τις αισθηματικές όσο και τις πρακτικές. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 16 σε καλή σχέση με τον Ουρανό από τον Ταύρο σας δείχνει τη χαρούμενη πλευρά της ζωής. Οι διακοπές είναι ουσιαστικές, γι αυτό φροντίστε να τις χαρείτε και να ξεκουραστείτε. Το δεύτερο μισό του μήνα σας θέλει κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε και χρειάζονται την υπεράσπιση και τη σημασία σας. Ένα οικονομικό ζήτημα θα σας απασχολήσει, αλλά δεν θα σας παρασύρει στο άνοιγμα νέων υποχρεώσεων. 

Ζυγός
Δημιουργικός προβάλλει για εσάς ο Αύγουστος. Πολλοί θα δείτε να αυξάνεται η επαγγελματική σας δραστηριότητα, ή να σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές αντικειμένου στο εγγύς μέλλον. Άλλοι θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να κλείσετε εκκρεμότητες και μάλιστα με συμφέροντες όρους. Στις 16 ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιό σας και ενισχύει την προσωπική σας γοητεία, τις αισθηματικές σας κατακτήσεις και για ένα διάστημα, σας αφήνει ήρεμους να ζήσετε ευχάριστα τις διακοπές του τέλους του καλοκαιριού. Οικονομικά, φροντίστε να μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση.Όσοι έχετε επιστρέψει στην εργασία, θα έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να προβάλλετε ταλέντα και ιδιότητες.

Σκορπιός
Όσοι δεν έχετε ξεκαθαρίσει με το παρελθόν, θα έχετε μια μικρή, δεύτερη ευκαιρία να το κάνετε τώρα, διατηρώντας όμως την συναισθηματική σας ασφάλεια. Οι ελεύθεροι μπορεί να παρασυρθείτε από νέες γνωριμίες σε σχέδια που χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια για να έχουν διάρκεια. Τον πρώτο μισό αποφύγετε τις υποσχέσεις που ξέρετε πολύ καλά ότι σας είναι δύσκολο να τηρήσετε, όσο και αν τις πιστεύετε την στιγμή που τις λέτε. Οι ανάδρομοι Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο σας θέλουν περισσότερο τυπικούς και καθόλου ριψοκίνδυνους. Οργανώστε τις διακοπές σας, απολαύστε τη συντροφιά δοκιμασμένων ανθρώπων και μην ανοίγετε θέματα που δεν συμφέρει η αντιμετώπισή τους.

Τοξότης
Παράλληλα με τα αισθηματικά σας δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και στους άλλους τομείς ενδιαφέροντος. Το πρώτο μισό του μήνα είστε απασχολημένοι με κοινωνικές συναναστροφές, οικογενειακές διευθετήσεις και επαγγελματικού ενδιαφέροντος καταστάσεις. Το δεύτερο μισό, γίνεστε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας καθώς η Αφροδίτη από τον Ζυγό και ο Άρης από την Παρθένο φέρνουν τόσο ευκαιρίες, όσο την ανάγκη να επέμβετε δυναμικά με τη λογική και την ευφυΐα σας εκεί που κάποιοι άλλοι δεν βγάζουν εύκολα άκρη. Κάποιες μικρές θυσίες του ελεύθερου χρόνου σας κρίνονται απαραίτητες για να λειτουργήσει ένα σχέδιο που περιλαμβάνει οικονομική εξέλιξη, φιλοδοξίες και προσωπική ικανοποίηση.

Αιγόκερως
Ευνοείστε στην τακτοποίηση υποθέσεων που σας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με τις επιθυμίες σας γιατί ευνοούνται τα μακρόχρονα σχέδια που θα διευκολύνουν στο μέλλον τη ζωή σας. Αν είστε σε διακοπές με μεγάλη παρέα φροντίστε ώστε να έχετε προσωπικό χρόνο να ξεκουράζεστε και να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί. Αισθηματικά, το πρώτο μισό του μήνα είναι ανέφελο, ενώ το δεύτερο μπορεί να σας οδηγήσει σε αναθεωρήσεις που θα έχουν το ανάλογο κόστος. Τον μήνα αυτόν όμως βελτιώνεται ο ψυχισμός σας γενικότερα. Το τέλος του μήνα φέρνει μια οικονομική έγνοια, όχι τόσο σαν υποχρέωση, όσο σαν ευκαιρία για το μέλλον και πρέπει να συνδυάσετε πολλές ιδιότητες για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υδροχόος
Έχετε ξεκινήσει μια πορεία αναμόρφωσης της ζωής σας και τα βήματά σας ήταν πολύ προσεκτικά μέχρι σήμερα. Οι εξωτερικές συνθήκες σας ανάγκασαν να πάρετε γρηγορότερα τις απαραίτητες αποφάσεις και τώρα καταλαβαίνετε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να νιώθετε ευχαριστημένοι. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό μετά τις 16 ευνοεί τα αισθηματικά σας, ενώ οι ελεύθεροι κερδίζετε το ενδιαφέρον του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Δίας και Κρόνος ανάδρομοι στο ζώδιό σας φροντίζουν ώστε με μικρές αλλαγές σε συνήθειες και σκέψεις, να βρίσκετε πάντα την άκρη σε ότι σας απασχολεί.

Ιχθύες
Ο Αύγουστος σας χαρίζει μια ανανεωτική πρώτη εβδομάδα, αλλά η δεύτερη σας φέρνει αντιμέτωπους με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί. Όσοι παρασυρθήκατε σε υπερβολικές εκτιμήσεις, μπορεί τώρα να τα βρείτε τελείως διαφορετικά από ότι τα είχατε υπολογίσει. Ο Άρης από την Παρθένο σας βοηθά να κάνετε τις απαραίτητες τομές σε σχέσεις και επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Οι διακοπές σας προβλέπονται ουσιαστικές και ωφέλιμες, ιδιαίτερα αν γίνουν το δεύτερο μισό του μήνα. Η Αφροδίτη στον Ζυγό ενισχύει τη γοητεία και την ερωτική σας επιθυμία μετά τις 16 του μήνα. Να είστε όμως προσεκτικοί όταν κολυμπάτε αντίθετα με το ρεύμα.

https://www.oroskopos.gr/

ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη και ποια λιγότερο;

Από την Σμάρω Σωτηράκη
Εμπιστοσύνη. Η λέξη – κλειδί για τη μακροημέρευση και τη ποιότητα οποιασδήποτε σχέσης. Ποια ζώδια αποπνέουν εμπιστοσύνη ποια είναι πιστά και ποια όχι; Σε ποια μπορεί να έχεις τυφλή εμπιστοσύνη; Όλοι θέλουμε να μας εμπιστεύονται και να εμπιστευόμαστε, ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις, αλλά -τις περισσότερες φορές- οι αδυναμίες μας δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε την εμπιστοσύνη των συντρόφων μας ούτε να τροφοδοτήσουμε τη σχέση μας, με τη δική μας διάθεση να εμπιστευθούμε. Ο φόβος της πιθανής απώλειας του αντικείμενου του πόθου μας, διεγείρει τις ανασφάλειές μας και δεν μας αφήνει ελεύθερους να βιώσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης.


Δεν είναι λίγοι αυτοί που χάνουν τον εαυτό τους στο βωμό της δυσπιστίας και τελικά χάνουν και την ίδια τη σχέση τους. Ακόμη κι αυτοί που διατείνονται ότι στηρίζουν τις σχέσεις τους σε γερά θεμέλια της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, έχουν περάσει κάποιες στιγμές αμφιβολιών, κάποιες στιγμές απώλειας της λογικής τους. Είναι ανθρώπινο, όσο ανθρώπινα είναι τα ελαττώματα και οι ανασφάλειες. Με οδηγό την αστρολογία, τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, μπορούμε να έχουμε μια γενική εικόνα για τους άλλους. Μπορούμε να ξέρουμε αν το άτομο που μας ενδιαφέρει, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει, είναι πιστό ή άπιστο, αν αξίζει να το εμπιστευόμαστε ή όχι. Βεβαίως το ζώδιο είναι μια πρώτη ένδειξη και, ίσως, αν κάνουμε τον πλήρη αστρολογικό χάρτη ενός ανθρώπου να διαφοροποιούνται αρκετά πράγματα αλλά είναι μια αρκετά σημαντική ένδειξη.


ΚΡΙΟΣ

Αυθόρμητοι, παρορμητικοί, εκδηλωτικοί, δυναμικοί και φλογεροί καθώς είναι οι Kριοί, ενθουσιάζονται πολύ γρήγορα αλλά εξ’ ίσου γρήγορα χάνουν τον ενθουσιασμό τους. Αν το έτερον ήμισυ ενός Κριαριού έχει τη φαντασία, τη διάθεση και τη δυνατότητα να εκπλήσσει συνεχώς και αδιαλείπτως το αγαπημένο του ταίρι, αν δημιουργεί συχνά – πυκνά μια εξαιρετική, ερωτική ατμόσφαιρα, αν εκδηλώνει το πάθος του με πολλούς τρόπους και σε όλους τους τόπους, τότε θα έχει εξασφαλίσει στα σίγουρα τη πίστη του κριαριού του.
Επειδή τα κριάρια βαριόνται πολύ εύκολα, το χειρότερό τους είναι η ρουτίνα, την οποία δεν αντέχουν ούτε στη δουλειά, πόσο μάλλον σε μια ερωτική σχέση. Αν, για οποιοδήποτε λόγο η σχέση σας μπει στους ρυθμούς της καθημερινότητας και δεν υπάρχει τίποτε το εξαιρετικό, τότε ένας αξιοπρεπής κριός θα είναι ευάλωτος στις περιπέτειες, σε οτιδήποτε είναι ικανό να του εξάρει τη φαντασία και να το κάνει να παθιαστεί. Ωστόσο, η ειλικρίνεια του κριαριού δεν του επιτρέπει να παίζει σε διπλά ταμπλό γι αυτό και τελικά βάζει σε κίνδυνο τη σχέση του ή, χωρίς πολλές σκέψεις, διώχνει το παλιό για να χαρεί το καινούργιο.
Αν το ταίρι σας ανήκει στο ζώδιο του κριού, δεν μπορείτε να είστε επαναπαυμένοι και να φέρεστε σαν «να έχετε δέσει το γάιδαρό σας» γιατί θα χάσετε. Θα σβήσει ο ενθουσιασμός τους και μαζί του η ερωτική του διάθεση για σας, η οποία θα ανάψει για κάποιον άλλο. Αν, όμως, ξέρετε να ταράζεται τα νερά και να φτιάχνετε ατμόσφαιρα, τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτε γιατί το κριάρι σας, αγαπάει την αλήθεια και, εφ’ όσον έχει αυτό που θέλει από σας, δεν έχει λόγο να αρχίσει τα ψέματα που πάντα συνοδεύουν τα διπλά παιχνίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και σταθερό. Τόσο λόγω της ιδιότητάς του όσο και λόγω του στοιχείου του, τα άτομα που ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο έχουν τη τάση να συντηρούν τα κεκτημένα τους είτε αφορούν σε υλικά αγαθά είτε σε συναισθήματα. Οι Ταύροι αργούν να αποφασίσουν για το αν θα ενδώσουν σε μία σχέση ή όχι, αργούν να δείξουν τα συναισθήματά τους, τους λείπει ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός αλλά, αν τελικά δηλώσουν παρόντες σε μία σχέση είναι πολύ σταθεροί και -τις περισσότερες φορές- φορούν παρωπίδες που δεν τους επιτρέπουν να βλέπουν τι γίνεται γύρω τους.
Επειδή οι Ταύροι δεν λένε πολλά αλλά, αντιθέτως, αφήνουν τους άλλους να μιλούν αντί γι αυτούς, ίσως με αυτή τη στάση τους να δημιουργούν ερωτηματικά στους συντρόφους τους. Ωστόσο, η συμπεριφορά τους αυτή δεν οφείλεται τόσο στο γεγονός ότι δεν αγαπούν αλλά περισσότερο στο γεγονός ότι είναι ανασφαλείς και νομίζουν ότι μ’ αυτό τον τρόπο κρατούν κάποιες άμυνες ή είναι λιγότερο ευάλωτοι. Παράλληλα, οι ανασφάλειές τους είναι η αιτία της κτητικής τους συμπεριφοράς γι αυτό και τους είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτούν, ακόμη και τον πιο πιστό σύντροφο.
Αν ενδιαφέρεστε για ένα Ταύρο, να θυμάστε ότι αξίζει την εμπιστοσύνη σας γιατί είναι πιστός, σταθερός και αισθάνεται άβολα με την μοναξιά αλλά είναι πιθανό να σας κουράσει το γεγονός ότι θα είστε πάντα στο στόχαστρο καθώς ένας κλασσικός Ταύρος δεν μπορεί να δείξει εμπιστοσύνη και όσο προσπαθεί να κρύψει τη ζήλια του τόσο στρουθοκαμηλίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο διπλό, μεταβλητό του αέρα. Όσοι ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο είναι πολύ περίεργοι, είναι επιπόλαιοι σαν έφηβοι και κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν περισσότερες παραστάσεις. Επικοινωνούν άριστα, μιλάνε πολύ αλλά, αρκετές φορές, λένε πράγματα που δεν τα πιστεύουν με αρκετή άνεση γι αυτό και θεωρούνται καλοί για δημόσιες σχέσεις. Τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια της νόησης. Ακόμη και τον έρωτα τον αντιλαμβάνονται σαν παιχνίδι μυαλού γι αυτό και δεν δημιουργούν συναισθηματικές προσκολλήσεις.
Ένας Δίδυμος που εξ’ ιδιοσυγκρασίας είναι ευμετάβλητος, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενδώσει σε κάποια περιπέτεια που του κεντρίζει το ενδιαφέρον. Επειδή έχει την ικανότητα να ταυτίζεται με το περιβάλλον, του είναι εξαιρετικά εύκολο να φαίνεται ειλικρινής χωρίς στη πραγματικότητα να είναι και να πείθει γι αυτά που λέει, τα οποία μπορεί να είναι αποκυήματα του ενθουσιασμού του, «μισές αλήθειες» ή ακόμη και ψέματα. Όταν ένας Δίδυμος λέει ψέματα, πείθει τη συνείδησή του ότι είναι κατά συνθήκη ψεύδη και προχωρά ακάθεκτος για την επόμενη περιπέτεια.
Αν συντροφεύετε ένα Δίδυμο, θα ανακαλύψετε ότι το πιο δύσκολο για σας θα είναι να δείξετε εμπιστοσύνη. Ωστόσο, η πρόθεση των Διδύμων δεν είναι να πληγώσουν το ταίρι τους. Στα πλαίσια της επιπολαιότητάς τους και της παιδικότητάς τους, είναι ικανοί να κάνουν κάποιες κινήσεις χωρίς να σκεφτούν ή να αξιολογήσουν τις συνέπειές τους. Κρατήστε ζωντανό το ενδιαφέρον τους και, αν νιώσετε ότι σας προδίδουν, δείξτε τους πόσο πονάει για να συνετιστούν…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λέξη – κλειδί που αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Καρκίνου είναι το συναίσθημα. Οι Καρκίνοι έχουν την ανάγκη να δημιουργήσουν μία σχέση στηριγμένη σε πολύ γερά θεμέλια, να νιώσουν ασφάλεια και να δημιουργήσουν οικογένεια. Οι εφήμερες περιπέτειες και τα ανούσια φλερτ δεν είναι του γούστου τους, αφού ψάχνουν την αδελφή ψυχή με την οποία θα συμπορευτούν, είναι δυνατόν και εφ’ όρου ζωής. Τις περισσότερες φορές μπαίνουν στις σχέσεις τους με μεγάλη δυσπιστία, γιατί φοβούνται τη πιθανότητα να πληγωθούν αλλά, αν νιώσουν ότι μπορούν να περιμένουν κάποια ανταπόκριση στα συναισθήματά τους, τότε αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο και δείχνουν τις προθέσεις τους.
Οι Καρκίνοι είναι ανασφαλείς και επιζητούν συνεχώς επιβεβαιώσεις από το ταίρι τους. Αν νιώσουν, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, ότι το ταίρι τους κρύβει κάτι, είναι ικανοί να αναζητήσουν την επιβεβαίωση από αλλού, προκειμένου να μην απογοητευθούν. Ωστόσο, για να φθάσουν σ’ αυτό το σημείο, θα πρέπει η σχέση τους να έχει κάνει ήδη κοιλιά και να μην τους τροφοδοτεί συναισθηματικά και σεξουαλικά. Σ’ αυτή τη περίπτωση, συνήθως, είναι έτοιμοι να φύγουν από τη σχέση τους για να δημιουργήσουν κάποια άλλη και, απλούστατα, κινούνται εκ του ασφαλούς.
Αν ενδιαφέρεστε για ένα Καρκίνο και είστε τρυφεροί απέναντί του, μπορείτε να του έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη. Αν είστε παντρεμένοι μ’ ένα Καρκίνο, το ξέρετε ότι έχετε επιλέξει ένα πιστό ταίρι που θέλει να συντηρήσει την οικογένειά του και να απολαμβάνει τη θαλπωρή της.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι το ζώδιο που ταυτίζεται με τον έρωτα. Για ένα αξιοπρεπές λιοντάρι ο έρωτας και η δημιουργικότητα συμβαδίζουν και αποτελούν τη πεμπτουσία της ζωής. Αναμφισβήτητα, ένα λιοντάρι επιζητά έναν ερωτικό σύντροφο και διατίθεται να δοθεί ψυχή τε και σώματι, αρκεί να βρεθεί το ταίρι που θα του εξάρει τον ενθουσιασμό. Φλογερό ταμπεραμέντο καθώς έχουν οι Λέοντες, μπαίνουν εύκολα στο παιχνίδι, όταν είναι αδέσμευτοι αλλά, όταν συντηρούν μια σχέση στα μέτρα τους, θεωρούν ότι βρίσκονται συνεχώς σ’ ένα ερωτικό παιχνίδι και δεν νιώθουν την ανάγκη να παίξουν με κάποιον άλλον παρτενέρ.
Τα λιοντάρια είναι πολύ εκδηλωτικά και βρίσκουν πολλούς τρόπους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, είναι γενναιόδωρα και τα δίνουν όλα στο ταίρι τους, επιζητώντας το θαυμασμό του και το πάθος του. Θέλουν να είναι το κέντρο της ζωής του συντρόφου τους και, αν το πετύχουν, είναι οι πιο πιστοί του ζωδιακού. Παράλληλα, επιδιώκουν σχέσεις με ανθρώπους που τους θαυμάζουν. Ένα λιοντάρι που θαυμάζει το ταίρι του δεν χάνει ποτέ το σεξουαλικό του ενδιαφέρον. Τα ψέματα δεν αρέσουν στα λιοντάρια που πιστεύουν ότι, όταν μια σχέση φθάσει να συντηρείται πάνω στο ψέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης. Παρ’ όλα αυτά, ένα λιοντάρι μπορεί να χάσει την εμπιστοσύνη του συντρόφου του επειδή, φιλάρεσκο και εγωκεντρικό καθώς είναι, αφήνει τους άλλους να το φλερτάρουν και απολαμβάνει τα κομπλιμέντα και το θαυμασμό τους.
Αν συντηρείτε μια σχέση μ’ ένα λιοντάρι αξίζει το κόπο να το εμπιστεύεστε, αρκεί να είστε δημιουργικοί και να του δείχνετε με όσους τρόπους μπορείτε, ότι είναι το άλφα και το ωμέγα της ζωής σας. Να του δείχνετε ότι το σκέφτεστε και το αγαπάτε για να σας ανταμείβει με τη πίστη του και την αφοσίωσή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη δουλειά, είναι το ζώδιο της υπηρεσίας, της παρατήρησης και της ανάλυσης. Οι Παρθένοι είναι δύσκολα άτομα καθώς κριτικάρουν αυστηρά τους πάντες και τα πάντα, πόσο μάλλον το άτομο που τους ενδιαφέρει. Πολλές φορές διυλίζουν των κώνωπα και κάνουν τους άλλους να αισθάνονται άβολα. Είναι δύσπιστοι και δύσκολα εμπιστεύονται ακόμη και το πιο πιστό και ειλικρινές άτομο.
Εγκεφαλικοί καθώς είναι οι Παρθένοι, δεν ενδίδουν εύκολα σε εφήμερες περιπέτειες ούτε επιζητούν την σωματική ικανοποίηση και μόνο. Για να κάνουν μία σχέση σημαίνει ότι έχουν βρει περισσότερα από μία σεξουαλική έλξη στο άλλο πρόσωπο και όταν βρουν αυτά που ψάχνουν, είναι πιστοί και δεν βάζουν τη σχέση τους σε κινδύνους. Ένας γνήσιος Παρθένος ερεθίζεται από ένα καλό μυαλό που του δίνει υλικό για ανάλυση και τον βάζει στη διαδικασία να αναπτύξει την κριτική ικανότητά του. Οι Παρθένοι μισούν το ψέμα και δεν πλάθουν ούτε ρόλους ούτε μύθους για να επιβιώσουν σε μία σχέση.
Αν έχετε σχέση με έναν Παρθένο, μπορείτε να τον εμπιστεύεστε, αρκεί να του δίνετε υλικό ανάλυσης, αρκεί να του διεγείρετε το μυαλό με συζητήσεις και να του ζητάτε τις απόψεις του. Αν, μάλιστα, δείξετε ενδιαφέρον για τα χόμπι του, δεν θα έχετε κανένα λόγο να μην τον εμπιστεύεστε γιατί θα είναι σταθερός στο πλευρό σας. Να θυμάστε, ωστόσο, πως εσείς, ότι και να κάνετε, δεν θα κερδίσετε ποτέ την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας, των σχέσεων, των συνεταιρισμών, του γάμου. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, κυβερνά αυτό το ζώδιο και του προσδίδει πολλές από τις χάρες της. Οι Ζυγοί, περισσότερο από όλους τους άλλους αντιπρόσωπους του ζωδιακού, επιδιώκουν το γάμο καθώς εκτός από τη συντροφικότητα, τους προσδίδει και κοινωνική καταξίωση, την οποία επιζητούν διακαώς. Η πρώτη προτεραιότητα ενός Ζυγού είναι να έχει ένα σύντροφο γι αυτό και δεν εγκαταλείπει εύκολα τη σχέση του.
Παρότι οι Ζυγοί επιδιώκουν το γάμο από αρκετά νεαρή ηλικία, δεν θα έλεγα ότι μπορεί να τους έχει κανείς απόλυτη εμπιστοσύνη. Πολλές φορές, επειδή φοβούνται τη πιθανότητα να μείνουν χωρίς σχέση, φλερτάρουν ή κρατούν ενεργό το ενδιαφέρον κάποιων τρίτων και σε περίπτωση που αισθανθούν ότι η «επίσημη» σχέση τους δεν προχωράει, έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη. Παίζοντας ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι πιθανό να αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν το ψέμα και, φυσικά, να χάσουν την εμπιστοσύνη του συντρόφου τους.
Αν το ταίρι σας ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού και η σχέση σας δεν έχει το στοιχείο της μονιμότητας, πρέπει να είστε λίγο επιφυλακτικοί μαζί του. Αν, όμως είστε παντρεμένοι ή έχετε μια σχέση με προοπτική μπορείτε άφοβα να εμπιστεύεστε τον Ζυγό σας, που θα κάνει ότι μπορεί για να συντηρήσει το δεσμό του, ακόμη κι αν χρειαστεί να συγχωρήσει κάποια ατοπήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ζώδιο που ταυτίζεται με τη λίμπιντο, τη σεξουαλικότητα, τον θάνατο και την αναγέννηση, ο Σκορπιός, είναι υδάτινο, δηλαδή συναισθηματικό και σταθερό. Οι Σκορπιοί που είναι τα πιο παρεξηγημένα άτομα του ζωδιακού, είναι πολύ συναισθηματικοί, ανασφαλείς, κτητικοί, ευάλωτοι (όσο παράξενο κι αν φαίνεται κάτι τέτοιο) και δημιουργούν σχέσεις μακρόχρονες και σταθερές.
Οι Σκορπιοί είναι άτομα διεισδυτικά, ικανά να αποκαλύψουν ακόμη και τις πιο απόκρυφες πτυχές του χαρακτήρα των άλλων αλλά οι ίδιοι περιβάλλονται από ένα πέπλο μυστηρίου που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ασπίδα τους προς τους εξωτερικούς κινδύνους. Καλύπτονται για να μην είναι εκτεθειμένοι στον ψυχικό πόνο. Σχεδόν όλοι οι Σκορπιοί είναι εσωστρεφείς, δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους και, ακόμη κι όταν είναι τρελά ερωτευμένοι, δεν το δείχνουν παρά μόνο μέσα από το πάθος τους και από κάποιες πράξεις τους που το ταίρι τους καλείται να αξιολογήσει. Επειδή είναι πολύ ανασφαλείς, δεν παραδέχονται ποτέ ότι αφοσιώνονται πλήρως στο ταίρι τους, ότι είναι ευάλωτοι σε κάποιον και –πολλές φορές- δίνουν την εντύπωση ότι αυτός που πρέπει να νιώθει ανασφάλεια στη σχέση είναι το ταίρι τους και όχι οι ίδιοι. Στη πραγματικότητα, όμως, είναι αυτοί που φοβούνται και «τρώγονται» από το σαράκι της ζήλιας και της αβεβαιότητας.
Σε αντίθεση μ’ αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι για τους Σκορπιούς, δεν αρέσκονται να εμπλέκονται σε εφήμερες περιπέτειες αλλά επιδιώκουν σταθερές σχέσεις και είναι πιστοί και αφοσιωμένοι στους συντρόφους τους. Αντιδρούν άσχημα σε δύο περιπτώσεις. Όταν νιώσουν ότι το ταίρι τους είναι εξαρτημένο απ’ αυτούς, γεγονός που τους τρομάζει γιατί δεν θέλουν ευθύνες κι όταν καταλάβουν ότι δεν υπάρχει ειλικρίνεια στη σχέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πιο «φευγάτη» φωτιά του ζωδιακού αντιπροσωπεύεται από το ζώδιο του Τοξότη, που συμβολίζει τη διάδοση της γνώσης, την ανώτερη φιλοσοφία, τα μακρινά ταξίδια, το πάθος του ανθρώπου για διεύρυνση του πνευματικού του ορίζοντα, την αναγκαιότητα της ατομικότητας να εκφράζεται ελεύθερα. Οι Τοξότες είναι άτομα με φλογερό ταμπεραμέντο, ανεξάρτητα και επικοινωνιακά. Είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα και τη ζωή και φροντίζουν να μην μένουν χωρίς ερωτικό σύντροφο.
Οι Τοξότες είναι ανεξάρτητοι, θέλουν άφθονο προσωπικό χρόνο και δεν ανέχονται τη καταπίεση. Η ρουτίνα τους ενοχλεί γι αυτό, συνήθως, επιλέγουν επαγγέλματα που τους επιτρέπουν να αλλάζουν παραστάσεις και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Ενθουσιάζονται εύκολα αλλά είναι επίσης εύκολο να χάσουν τον ενθουσιασμό τους, όταν νιώσουν ότι το αντικείμενο του πόθου τους προσπαθεί να τους «βάλει σε καλούπι». Όταν ένας Τοξότης νιώσει ότι περιορίζεται, αντιδρά σπασμωδικά, προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν έχει χάσει την ελευθερία του και εμπλέκεται σε περιπέτειες οι οποίες μπορεί να βάλουν σε μεγάλο κίνδυνο τη σχέση του ή ακόμη και το γάμο του. Εμπιστοσύνη σ’ ένα Τοξότη μπορεί να δείχνει μόνο ένα ταίρι που μπορεί να του προκαλεί το θαυμασμό, να τον διεγείρει πνευματικά και σεξουαλικά και να του παραχωρεί το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται για να νιώθει ελεύθερος. Οι Τοξότες είναι πολύ διαχυτικοί με τους άλλους ανθρώπους, γεγονός που πρέπει να αποδέχονται οι ερωτικοί τους σύντροφοι σαν δεδομένο και να μην τους κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας.
Αν σχετίζεστε μ’ ένα Τοξότη, να θυμάστε ότι όσο πιο ελεύθερο τον αφήνετε, τόσο πιο δεσμευμένο τον έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη προσπάθεια του ανθρώπου για κοινωνική καταξίωση. Συνήθως οι Αιγόκεροι βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα τη καριέρα και –γενικότερα- την επιτυχία τους. Οι Αιγόκεροι είναι μεθοδικοί, πρακτικοί, συντηρητικοί, συμβιβασμένοι με τη πραγματικότητα. Είναι μαχητικοί αλλά όχι φλογεροί και αυθόρμητοι. Σκέφτονται καλά τις κινήσεις τους και προχωρούν με σταθερά βήματα. Ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν τους ταιριάζει. Αντίθετα αργούν πάρα πολύ να ενδώσουν σε μία σχέση γιατί είναι δύσπιστοι και δεν εμπιστεύονται τίποτα και κανέναν.
Οι Αιγόκεροι είναι υπέρ του γάμου γιατί τους εξασφαλίζει τη κοινωνική αποδοχή και επιδιώκουν να παντρεύονται με άτομα που μπορούν να τους ανεβάσουν κοινωνικά. Σπάνια αφήνουν το πάθος τους να τους κατευθύνει. Μέχρι να βρουν το άτομο που θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν περισσότερο κύρος, δεν παραμένουν για πολύ στις σχέσεις τους. Ωστόσο, δεν εμπλέκονται σε περιπέτειες και δεν λένε ψέματα. Αν γνωρίσουν κάτι –κατά τα κριτήριά τους- καλύτερο, αφήνουν το παλιό χάριν του καινούργιου και δεν παίζουν θέατρο γι αυτό μπορεί κανείς να τους εμπιστεύεται.
Οι Αιγόκεροι αφοσιώνονται μόνο στους συντρόφους με τους οποίους μπορούν να μοιραστούν τις φιλοδοξίες τους και οι οποίοι θα είναι αρωγοί στη προσπάθειά τους να αναρριχηθούν σε κοινωνικά αξιώματα. Στις υπόλοιπες σχέσεις τους παραμένουν πιστοί αλλά δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για εξέλιξη της σχέσης, με αποτέλεσμα να φαίνονται αδιάφοροι και να δημιουργούν αμφιβολίες στο ταίρι τους. Αν θέλετε να κρατήσετε έναν Αιγόκερω, δείξτε κατανόηση για την εργασιομανία του και μην ανταγωνίζεστε το γεγονός ότι βάζει σε πρώτη προτεραιότητα τη δουλειά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη τάση του ανθρώπου να ομαδοποιείται. Οι Υδροχόοι είναι ιδεαλιστές, αλτρουιστές, φιλικοί και ενδιαφέρονται για τα κοινά. Για έναν Υδροχόο είναι πιο εύκολο να ηγηθεί μιας ομάδας ή να αφοσιωθεί σ’ ένα σκοπό παρά να αφοσιωθεί στο ένα και μοναδικό ταίρι.
Οι Υδροχόοι θέλγονται από το απρόβλεπτο, από οτιδήποτε είναι πρωτότυπο, από τις εκπλήξεις. Εξαιρετικά πνευματώδεις καθώς είναι και επειδή διαθέτουν πολύ χιούμορ, έλκονται από τα άτομα που τους κεντρίσουν το ενδιαφέρον για λεκτικές αψιμαχίες, από τα άτομα που τους ερεθίζουν το μυαλό. Ένας αξιοπρεπής Υδροχόος παθιάζεται όταν κάποιος «μιλήσει» στο μυαλό του. Τότε ερωτεύεται αλλά, ανεξάρτητος, φιλελεύθερος και ασυμβίβαστος καθώς είναι, αντιλαμβάνεται τον έρωτα πιότερο σαν μια ερωτική φιλία παρά σαν δέσμευση. Οι Υδροχόοι σπάνια επαναπαύονται. Πάντα επιζητούν τη γνώση, τη διεύρυνση του πνεύματός τους, τη παρέα. Επειδή επίσης σπάνια αισθάνονται δεσμευμένοι, είναι ανοικτοί σε οποιοδήποτε άτομο τους κεντρίσει το ενδιαφέρον. Εμπλέκονται πολύ εύκολα σε ερωτικές περιπέτειες και αλλάζουν συντρόφους αλλά δεν είναι ψεύτες.
Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι Υδροχόος και θέλετε να συντηρήσετε μία σχέση μαζί του βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στην αφοσίωση, πρέπει να σεβαστείτε την αγάπη του για την ελευθερία και να μην του βάλετε καμίας μορφής περιορισμό. Ο Υδροχόος παθιάζεται και αγαπά όταν έχει ένα ταίρι που είναι έτοιμο για όλα και δεν είναι εξαρτημένο από εκείνον. Επιζητά ένα συνοδοιπόρο που δεν θα προσπαθήσει να του αλλάξει πορεία πλεύσης αλλά θα συμπορευτεί μαζί του στη ζωή. Τότε παραμένει πιστός.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι οι πιο ρομαντικοί τύποι του ζωδιακού. Είναι πολύ ευαίσθητοι και πάντα φοβούνται ότι θα πληγωθούν. Η πραγματικότητα με τη σκληρότητά της τους τρομάζει γι αυτό έχουν τάσεις φυγής, με αποτέλεσμα κάποιοι να είναι ευάλωτοι στο αλκοόλ ή στα ναρκωτικά ή κάποιοι άλλοι να έχουν εξαιρετικά καλλιτεχνικά ταλέντα. Πάντως όλοι τους ζουν πιο άνετα στο κόσμο της φαντασίας τους απ’ ότι στη πραγματικότητα.
Οι Ιχθύες επιζητούν μία σχέση πολύ ρομαντική, εξιδανικευμένη που είναι σχεδόν ουτοπική, με αποτέλεσμα να αισθάνονται κάποια κενά, ακόμη κι όταν το ταίρι τους προσπαθεί για το καλύτερο δυνατόν. Επειδή κρύβονται από τους άλλους αλλά και από τον ίδιο τους τον εαυτό λένε εύκολα ψέματα, τα οποία μάλιστα –μερικές φορές- τα βιώνουν σαν να ήταν αλήθειες. Επιζητώντας το πλάσμα της φαντασίας τους, είναι ικανοί να εμπλακούν σε περιπέτειες αλλά προσπαθούν να μην βάζουν σε κίνδυνο την «επίσημη» σχέση τους γιατί είναι πολύ ανασφαλείς για να αντέξουν τη μοναξιά. Αρκετοί Ιχθύες, επειδή είναι ανασφαλείς και φοβούνται την απόρριψη, ενδίδουν πρώτοι αυτοί σε ένα φλερτ, για να νιώθουν ότι δεν κινδυνεύουν να μείνουν μόνοι και τελικά πέφτουν στην ίδια τους τη παγίδα γιατί βάζουν μόνοι τους σε κίνδυνο τη σχέση τους.
Αν το ταίρι σας ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείτε να το εμπιστεύεστε μόνο αν είστε σίγουροι ότι το επιβεβαιώνετε, του κάνετε καθημερινά ενέσεις αυτοπεποίθησης, ότι του παρέχετε πάντα μια στοργική αγκαλιά στην οποία μπορεί να νιώσει όσο παιδί θέλει και ότι δεν ξεχνάτε πότε – πότε να δημιουργείτε μια ρομαντική ατμόσφαιρα ικανή να σας βγάλει από τη πραγματικότητα και να σας βάλει σε παιχνίδια της φαντασίας.https://www.zwdiasimera.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. . .

Ο Ερμής σήμερα απέναντι από τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει δυσκολίες κυρίως στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Οι σκέψεις μας μπορεί να έχουν έντονη την υπερβολή ή την εμμονή οπότε θα πρέπει να προσέξουμε τί δράσεις δημιουργούμε μέσω αυτών των σκέψεων. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία ή το σπίτι σας. Οι προσωπικές ή οι επαγγελματικές σας σχέσεις ενδέχεται να πάρουν μεγάλο μέρος από το πρόγραμμά σας.

Για τους Ταύρους, οι σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σήμερα θέλουν την προσοχή σας. Προκλήσεις ενδέχεται να δημιουργηθούν αν χαθούν οι ισορροπίες.

Για τους Διδύμους, σήμερα αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία συνδέονται με συγγενείς. Επίσης δεν είναι πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ή να κάνετε συζητήσεις σχετικά.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις και συνεργασίες σήμερα μπαίνουν πολύ εύκολα στο στόχαστρο και δεν είναι σίγουρο αν το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει. Με σύνεση και προσοχή το τί λέτε και πώς πράττετε.

Για τους Λέοντες, δεν είναι πολύ καλή ημέρα για εξωτερικές δράσεις. Καλύτερα να ξεκουραστείτε και να κάνετε μια ανάπαυλα από πράγματα και καταστάσεις οι οποίες σας έχουν κουράσει στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία.

Για τους Παρθένους, σήμερα δώστε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και επικοινωνείτε. Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για συζητήσεις για τις οποίες νιώθετε εξαρχής πως μπορεί να σας φορτίσουν. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας.

Για τους Ζυγούς, επαγγελματικά θέματα, συζητήσεις και συναναστροφές σήμερα θα πρέπει να προχωρήσουν με σύνεση. Είναι σημαντικό να δώσετε χρόνο στον συνομιλητή σας πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν αυξημένο ποσοστό κινδύνου. Λειτουργείστε εκ του ασφαλούς στον τομέα που θέλετε να δώσετε την ενέργειά σας.

Για τους Τοξότες, κοντινές σχέσεις και επαφές με οικείους σήμερα θα πρέπει να τις προσέξετε. Η επιφυλακτικότητα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε κάνοντας τα βήματά σας με ασφάλεια.

Για τους Αιγόκερους, εκ φύσεως είστε από τους ανθρώπους που γνωρίζετε πολύ καλά τί πρέπει να κάνετε και πότε να το κάνετε. Σήμερα όμως μπορεί να χαθεί εύκολα το παιχνίδι, γιαυτό λειτουργείστε με ακόμη μεγαλύτερη σύνεση.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας σπρώχνει να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας ωστόσο τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε πολύ καλά το επόμενό σας βήμα.

Για τους Ιχθύες, βαθύτερα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα και μπορεί να σας κρατήσουν με τις σκέψεις σας. Αυτό είναι καλό αν ο σκοπός είναι η αναθεώρηση. Διαφορετικά προσέξτε να μην μπείτε σε σκέψεις οι οποίες θα σας μπερδέψουν περισσότερο.

https://astroguide.gr/

ΖΩΔΙΑ

Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων Σαββατοκύριακου 24 ως 25/7/2021.


BY ZWDIA24 ΙΟΥΛΙΟΣ 22, 2021
Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων Σαββατοκύριακου 24 ως 25/7/2021

Ορφέας Δούκας
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις σαββατοκύριακου 24 ως 25 Ιουλίου 2021. Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου; Μάθε αν θα είναι ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατοκύριακο για εσένα διάβασε τις αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου.

Αυτό το σαββατοκύριακο, φίλες και φίλοι μου, μας επηρεάζει όλους, αλλά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Ευτυχώς όμως, το Σάββατο θα ευνοήσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλα τα ζώδια, αλλά κυρίως αυτά της Γης και του Νερού. Το συναίσθημα αλλά και ο ερωτισμός ενισχύονται, ενώ το πάθος… φουντώνει, γεγονός που φέρνει τους δεσμευμένους πιο κοντά, ενώ δημιουργεί και νέους… καλοκαιρινούς έρωτες.

Η Κυριακή θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε την αλήθεια μας, να ξεκαθαρίσουμε τα θέλω μας και να δώσουμε ένα τέλος σε αδιέξοδες καταστάσεις που μας κρατούσαν εγκλωβισμένους, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε προς το μέλλον απαλλαγμένοι από κάθε λογής βαρίδια, σε όλους τους τομείς, αλλά ιδιαίτερα στα αισθηματικά μας… Προς το παρόν όμως, μας έχει δημιουργήσει έναν εκνευρισμό και μια ένταση, που όπως και να το κάνουμε χρειάζεται προσοχή! Δεν αποκλείεται όμως αυτό το σαββατοκύριακο να φέρει και πρόσωπα από το παρελθόν, που θα διεκδικήσουν μια… δεύτερη ευκαιρία!

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Κριέ, μάλλον θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σου όπου δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες, ιδιαίτερα το Σάββατο. Ωστόσο, αν είσαι αδέσμευτος/η, θα βρεις την ευκαιρία να φλερτάρεις ακόμα και στο χώρο της δουλειάς σου, όπου οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις, θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Αν όμως ανήκεις στους δεσμευμένους, τότε καλό θα είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες και να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, αλλά και για να ξεκουραστείς, ώστε να αποφύγεις τις γκρίνιες και τα προβλήματα.

Την Κυριακή, ο φιλικός σου κύκλος μπορεί να σε προβληματίσει… Αν είσαι δεσμευμένος/η, μην μεταφέρεις στη σχέση σου αυτά τα προβλήματα, αλλά και ούτε και να αφήσεις τους φίλους σου να… χώσουν τη μύτη τους στο δεσμό σου με αδιακρισία. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα άτομο με την μεσολάβηση ενός φίλου, κάτι σαν… προξενιό ας πούμε. Όμως καλό θα είναι να μη βιαστείς να ξεκινήσεις μια σχέση τώρα, που ο Ερμής κινείται ανάδρομος…

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι κάπως… περίεργο για σένα, αγαπημένε μου Ταύρε. Το Σάββατο προβλέπεται ιδιαίτερα θετικό για τα αισθηματικά σου, αφού το πάθος θα κυριαρχεί στα αισθηματικά σου και αν ήδη έχεις μια σχέση, θα ζήσεις υπέροχες, αισθησιακές και φλογερές στιγμές με το ταίρι σου, που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, με τη γοητεία σου μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να φλερτάρεις και να δεις το αισθηματικό σου μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει. Είναι πολύ πιθανόν να σε απασχολήσουν κάποια επαγγελματικά θέματα, που πιέζουν για επίλυση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να κρατήσεις το ταίρι σου μακριά από αυτά, αλλιώς το άγχος που έχεις θα μεταφερθεί και στη σχέση σου, προκαλώντας εντάσεις και διενέξεις. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καλό θα είναι να αποφύγεις τα φλερτ με τα άτομα που συνεργάζεσαι, γιατί θα… εκτεθείς! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σαββατοκύριακο σου αγαπημένε μου Δίδυμε, μπορεί να σου προκαλεί μια ανεξήγητη αναστάτωση, όμως ταυτόχρονα θα ανεβάσει τον αισθησιασμό και ξεσηκώνει το πάθος σου. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το μόνο που θα πρέπει να κάνεις, είναι να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου. Αν τα καταφέρεις, είναι σίγουρο πως θα περάσεις μια φλογερή βραδιά πάθους με το ταίρι σου, που θα τη θυμάστε και οι δυο για καιρό! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, εσύ βγες να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Μια γνωριμία που θα κάνεις, μπορεί να σου χαρίσει… ανομολόγητες, παθιασμένες στιγμές, αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτή…

Την Κυριακη, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς εσύ που είσαι ελεύθερος/η, για να κάνεις νέες γνωριμίες και να περάσεις καλά, χωρίς όμως να βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις. Όσο για σένα που έχεις σχέση, ίσως να νοιώσεις την ανάγκη να δεις τους φίλους σου μόνος/η ή ακόμα και να νοιώσεις νοσταλγία για ένα άτομο από το παρελθόν και να επιδιώξεις μια συνάντηση μαζί του, όμως μην πεις κάποιο ψέμα στο ταίρι σου για να το καταφέρεις, γιατί σύντομα θα αποκαλυφθεί… 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, χρειάζεται λίγη προσοχή από την μεριά σου στον αισθηματικό τομέα. Το Σάββατο, θα νοιώθεις το πάθος σου να ξεχειλίζει, και αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις φλογερές στιγμές με το ταίρι σου στο… κρεββάτι, γεγονός που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά, ενώ κι εσύ θα νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στο πλάι του. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, δεν αποκλείεται αυτή τη μέρα να συναντήσεις ένα άτομο, που όχι μόνο θα σε ξεσηκώσει, αλλά θα πληροί και τις προϋποθέσεις να γίνει το… άλλο σου μισό!

Η Κυριακή όμως, θα ενισχύσει την ανασφάλειά σου, ενώ και η διαίσθησή σου μπορεί να σου στέλνει λανθασμένα μηνύματα, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις στα αισθηματικά σου. Καλύτερα λοιπόν να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου ή από μια νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς μπορεί να πεις πράγματα, που θα τα μετανιώσεις… 

ΛΕΩΝ

Μάλλον δεν θα είναι και το πιο… ρομαντικό σαββατοκύριακο της ζωής σου αυτό, αγαπημένε μου Λέοντα… Το Σάββατο, ίσως να σε κυριέψει ο εκνευρισμός και η ένταση, που δεν θα σου επιτρέψει να κρίνεις τις σχέσεις σου αντικειμενικά, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι…

Την Κυριακή, το σκηνικό είναι λίγο ως πολύ παρόμοιο. Μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να σε οδηγήσει σε καυγάδες κι εντάσεις με το ταίρι σου ή σε μια εντελώς λανθασμένη επιλογή, αν είσαι αδέσμευτος/η. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις λοιπόν, είναι να θυμηθείς την γενναιοδωρία και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου, για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου ή να φλερτάρεις, αφήνοντας τα σοβαρά θέματα, αλλά και τις… υψηλές προσδοκίες στην άκρη! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σαββατοκύριακο σου ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο στα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Παρθένε, αφού το Σάββατο, ανεβαίνει στα ύψη η αισιοδοξία σου, αλλά και ο αισθησιασμό σου! Το πάθος θα κυριαρχεί στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, και το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά, γεγονός που θα κάνει το δεσμό σας ακόμα πιο ισχυρό! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, θα απολαύσεις τα φλερτ, ενώ μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να νοιώσεις έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση!

Την Κυριακή βεβαίως, φεύγεις από το… ευχάριστο διάλειμμα του Σαββάτου και αρχίζουν να σε απασχολούν και πάλι τα επαγγελματικά σου ή οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ωστόσο, φρόντισε να μην τσακωθείς με το ταίρι σου, αν αυτό θέλει να πάτε μια βόλτα στη θάλασσα, ενώ εσύ θέλεις να ασχοληθείς με κάποιες δουλειές του σπιτιού για παράδειγμα, επειδή από τη Δευτέρα δεν θα προλαβαίνεις να τις κάνεις. Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, μην παρασυρθείς από μια νέα γνωριμία και αφήσεις τις υποχρεώσεις σου σε εκκρεμότητα, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό! 

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι μάλλον δύσκολο στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπημένε μου Ζυγέ. Το Σάββατο, εξακολουθεί να σε κρατά σε μια ψυχολογική αναστάτωση, ενώ κάποια απωθημένα του παρελθόντος συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Ίσως μάλιστα να προσπαθήσεις να τα συζητήσεις με το ταίρι σου, όμως θα το κάνεις με τόσο λανθασμένο τρόπο, που πολύ εύκολα μπορεί να μετατρέψεις την συζήτηση σε καυγά! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, μπορεί να νοιώσεις την ανάγκη να εξομολογηθείς κάποια πολύ προσωπικά σου θέματα σε μια νέα γνωριμία, μην το κάνεις όμως, γιατί μπορεί να πεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει…

Αλλά και η Κυριακή χρειάζεται προσοχή, καθώς όχι μόνο θα θολώσει την ορθότητα της κρίσης σου, αλλά θα δυσκολέψει και την επικοινωνία σου προκαλώντας παρεξηγήσεις, ενώ μπορεί να σε κάνει και ιδιαίτερα απαιτητικό από το ταίρι σου ή από κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει… Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Φυσικά, ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σαββατοκύριακο σου ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο, αγαπημένε μου Σκορπιέ! Αξιοποίησε την όψη του Σαββάτου για να βγεις με το ταίρι σου μια βόλτα, που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Επίσης, ένα ρομαντικό δείπνο μπορεί να αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας, γεγονός που θα κάνει το κρεβάτι σας να πάρει φωτιά… Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος βγες με φίλους, γιατί μέσα από τον φιλικό σου κύκλο μπορεί να ξεπηδήσει ένα φλερτ, που θα σε ενθουσιάσει!

Ό,τι και να κάνεις πάντως, ευχαριστήσου την ημέρα του Σαββάτου, γιατί την Κυριακή, τα πράγματα αλλάζουν! Θέματα του σπιτιού θα σε απασχολήσουν, ενώ ένα κλίμα ασάφειας θα επικρατεί στα προσωπικά σου, που χρειάζεται προσοχή. Η μέρα είναι παραπλανητική, τα ψέματα δίνουν και παίρνουν, όπως και τα μεγάλα λόγια από… επίδοξους εραστές ή ερωμένες, που ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα! Το νου σου λοιπόν, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο ενδεχομένως να μην είναι και η καλύτερη μέρα για τα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Τοξότη, αφού δεν σε αφήνει ακόμα να δεις τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου ξεκάθαρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα το πλανητικό σκηνικό να σου δημιουργήσει μια ανασφάλεια, που θα μεταφερθεί και στη σχέση σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως χάσεις ένα μέρος της γνωστής σου αυτοπεποίθησης.

Την Κυριακή όμως, ξαναπαίρνεις τα πάνω σου, γίνεσαι πιο κοινωνικός και βγαίνεις να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Και αυτό είναι πολύ καλό αν είσαι αδέσμευτος, αφού οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ πάνε κι έρχονται! Μην ξεχνάς όμως πως η Κυριακή κράτα… μικρό καλάθι, γιατί κάποιο άτομο μπορεί να σου τάξει… λαγούς με πετραχήλια για να σε κατακτήσει! Πέρνα καλά, αλλά μη βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις. Όσο για σένα που ήδη έχεις σχέση, καλύτερα να μείνεις μακριά από τους πειρασμούς που θα σε πολιορκούν, γιατί το ταίρι σου δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι… ξενοκοιτάζεις! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον δε θα είναι και το καλύτερο της ζωής σου στον αισθηματικό τομέα, αγαπημένε μου Αιγόκερε… Παρόλο που το Σάββατο θα σου δημιουργήσει μια κυκλοθυμική διάθεση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου… Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους ο τρόπος που θα πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει μάλλον θα είναι θορυβώδης και θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς…

Την Κυριακή, είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις μια ανασφάλεια, που θα πηγάζει από τον οικονομικό σου τομέα, αλλά δεν θα αργήσει να επεκταθεί και στον αισθηματικό… Δεν αποκλείεται να νοιώσεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις. Αλλά ούτε κι εσύ που είσαι αδέσμευτος πρέπει να βιαστείς να επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία, γιατί μπορεί να αποδειχτεί… άνθρακας ο θησαυρός!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, δεν ξεκινά και με τον καλύτερο τρόπο για σένα. Το Σάββατο, σου δημιουργεί ένα ανεξήγητο άγχος, αλλά και ανασφάλεια για την πορεία σου γενικότερα, αλλά και στα αισθηματικά σου ειδικότερα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα είναι να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου τις ανησυχίες σου, γιατί μόνο εκείνο θα καταφέρει με τον τρόπο του να σε καθησυχάσει και να σε χαλαρώσει. Αν όμως είσαι αδέσμευτος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να μεγεθύνει την ανασφάλειά σου, καθώς μπορεί ο έντονος συναισθηματισμός σου θα σου δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες…

Η Κυριακή, μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, ταυτόχρονα όμως θα ενισχύσει και τον εγωκεντρισμό σου, ενώ μπορεί να θολώσει την κρίση σου. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε καυγάδες με το ταίρι σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Καλύτερα να εκτονώσεις την ενέργειά σου στο… κρεβάτι, όπου μπορείς να κάνεις θαύματα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η καλό θα είναι να μην ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία και να μη δώσεις υποσχέσεις, για τις οποίες αύριο μπορεί να μετανιώσεις… 

ΙΧΘΥΣ

Το δικό σου σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Ιχθύ, προβλέπεται ιδιαίτερα ρομαντικό, αλλά και παθιασμένο, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου! Αλλά και εσύ που δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, βλέμματα θαυμασμού θα σε ακολουθούν! Σε κάθε περίπτωση, αξιοποίησε την εύνοια της μέρας, για να περάσεις καλά, γιατί την Κυριακή, το σκηνικό αλλάζει…

Η Κυριακή, δυσκολεύει την επικοινωνία σου και μπερδεύει τα πράγματα στις σχέσεις σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι. Έτσι, οι ανασφάλειές σου ενισχύονται, ενώ και κάποια δύσκολα στον χειρισμό τους συναισθήματα θα σε ταλαιπωρούν… Βεβαίως, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η καχυποψία που θα έχεις απέναντι στο ταίρι σου μπορεί και να μην είναι εντελώς αβάσιμη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η, μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία που σου τάζει… λαγούς με πετραχήλια!

https://www.zwdia24.gr/

ΖΩΔΙΑ

 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τις δεσμεύσεις και την προσωπική μας ελευθερία. Οι δυσαρμονικές σχέσεις της Σελήνης με την Αφροδίτη, του Ήλιου με τον Δία και της Αφροδίτης με τον Δία ενεργοποιούν ζητήματα αυτοελέγχου, σωστής εκτίμησης των καταστάσεων και ισορροπίας τόσο σε επίπεδο σχέσεων, προσωπικών/επαγγελματικών, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ενέργεια της Πανσελήνου εστιάζει την ενέργειά της σε θέματα που σχετίζονται με την δημιουργική πλευρά της ζωής σας. Ένα νέο εγχείρημα ή κάτι που ήδη ασχολείστε και έχετε δώσει την δυναμική σας το τελευταίο διάστημα μπορεί να σας δώσει χαρά. Ωστόσο αλλαγές ενδέχεται να είναι αναγκαίες και απαραίτητες.

Για τους Ταύρους, πολύ προσωπικά θέματα φέρνει στην επιφάνεια η σημερινή Πανσέληνος. Η διερεύνηση των δεδομένων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας θα είναι απαραίτητη και θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ός σε οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε ακόμη περισσότερο ελεύθερη/ός.

Για τους Διδύμους, η Πανσέληνος κινητοποιεί το επικοινωνιακό σας κομμάτι φέρνοντας γεγονότα από το εξωτερικό περιβάλλον ή αυξάνει την προσωπική σας ανάγκη για επαφή και σύνδεση με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας. Ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι άλλοι γύρω σας, καλό θα είναι να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά θα κάνει εσάς να νιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία.

Για τους Καρκίνους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος ενεργοποιεί βαθύτερα όνειρα και επιθυμίες. Αυτό θα μπορούσε να φέρει προκλήσεις σε σχέση με το περιβάλλον σας αλλά το σημαντικό είναι να εστιάσετε σε αυτό που λέει η καρδιά σας και στο δικαίωμα της προσωπικής επιλογής και ελευθερίας να προχωρήσετε τα πράγματα κατά βούληση.

Για τους Λέοντες, η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα σας με το ζώδιο του Υδροχόου απέναντι οπότε οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι συνδέσεις κάθε είδους με κάποιον τρόπο ενεργοποιούνται αυτή τη στιγμή. Το στοίχημα είναι να συνδυάσετε παραγωγικά αυτό που θέλετε να κάνετε εσείς αφήνοντας ταυτόχρονα χώρο στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας να σας βοηθήσουν με τον τρόπο που μπορούν.

Για τους Παρθένους, οι δυσαρμονικές σχέσεις της Σελήνης και της Αφροδίτης γίνονται στο ζώδιο σας, οπότε η δυναμική της Πανσελήνου είναι έντονη και για εσάς επηρεάζοντας σας άμεσα. Θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα., εργασία ή υγεία μπορεί να είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε αυτή τη στιγμή γιαυτό καλό θα είναι να κάνετε τις απαραίτητες εσωτερικές κυρίως διεργασίες σκεπτόμενη/ος τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να νιώσετε περισσότερο ελεύθερη/ος και αυτόνομη/ος.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή Πανσέληνος είναι πολύ βοηθητική σε κοινωνικά κυρίως ζητήματα. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να αναπτύξετε είτε την κοινωνικότητά σας είτε για να βοηθηθείτε από άλλους σε κάτι που έχετε βάλει στόχο. Το μόνο εμπόδιο θα είναι μια πιθανή άκαμπτη θέση που μπορεί να έχετε υιοθετήσει και την οποία πρέπει να την διαχειριστείτε με κάποιον τρόπο για δικό σας όφελος.

Για τους Σκορπιούς, προσωπικά ζητήματα φέρνει η σημερινή Πανσέληνος στο προσκήνιο πιθανά με μια δόση δραματοποίησης, όπως κάθε Πανσέληνος. Κρατήστε την αντικειμενική ματιά ενεργή και μην αφήσετε ψυχικές φορτίσεις να διαταράξουν τις ισορροπίες που με κόπο έχετε καταφέρει να κρατήσετε – όπου πιστεύετε πως είναι απαραίτητο να συνεχίσουν να υπάρχουν -.

Για τους Τοξότες, η δυναμική της συγκεκριμένης Πανσελήνου σας πιέζει να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα ή καταστάσεις οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για εσάς και το μέλλον σας. Τα όρια είναι απαραίτητα να μπουν όπου νιώθετε πως είναι απαραίτητο για την δική σας ελευθερία και αυτονομία. Ένα ταξίδι έρχεται στο προσκήνιο ή είναι η δική σας ανάγκη να το πραγματοποιήσετε.

Για τους Αιγόκερους, θέματα αξιών ενεργοποιεί η συγκεκριμένη Πανσέληνος και σας βάζει στη διαδικασία βαθύτερων σκέψεων. Είτε αφορά ένα οικονομικό ζήτημα είτε κάτι πολύτιμο που θέλετε να διατηρήσετε ή να φέρετε στη ζωή σας, καλό είναι να δώσετε την ενέργειά σας επενδύοντας και οριοθετώντας το δικό σας προσωπικό τερέν.

Για τους Υδροχόους, η σημερινή Πανσέληνος στο άξονα σας με το ζώδιο του Λέοντα απέναντι, ενεργοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τον τρόπο που συνδέεστε με το περιβάλλον σας. Σας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να δείξετε στον κόσμο τις ικανότητες και τα ταλέντα σας ή να βγείτε μπροστά με τον οποιοδήποτε τρόπο, κατακτώντας ότι είναι πολυτιμότερο για εσάς.

Για τους Ιχθύες, η Πανσέληνος στον Υδροχόο κινητοποιεί βαθύτερα συναισθήματα δικά σας καθώς και προσωπικές ανάγκες. Είναι σημαντικό να εστιάσετε στους τρόπους που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξή τους χωρίς υποχρεωτικά να πρέπει να συμμετέχουν και άλλοι άνθρωποι στα σχέδιά σας. Λειτουργείστε περισσότερο αυτόνομα.

https://astroguide.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.