Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και, στην περίπτωση των σχέσεων, αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Δώσε βάση στους κανόνες για να είσαι νικήτρια στο παιχνίδι του φλερτ.

1.Ντύσιμο που δεν ταιριάζει με τον σωματότυπό σου, υπερβολικά σέξι ρούχα, ρούχα που αναδεικνύουν με φτηνό τρόπο επίμαχα σημεία και δεν κρύβουν τις ατέλειες. Όταν μια γυναίκα φορά ρούχα που της πηγαίνουν και αναδεικνύουν τα δυνατά της σημεία, αυτόματα δείχνει και πιο σέξι.

2.Yπερβολικό άρωμα που καταντάει απωθητικό και αντίστοιχα, κακή οσμή και έλλειψη ενός ντελικάτου αρώματος που θα σφραγίζει το πέρασμά σου και θα σε κάνει ακαταμάχητη. Το διακριτικό, ανάλαφρο άρωμα φρεσκάδας είναι αυτό που κάνει αυτόματα μια γυναίκα επιθυμητή, ειδικά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.
3.Υπερβολικό μακιγιάζ ή βιαστικό μακιγιάζ ή μη περιποιημένο μακιγιάζ με αποτέλεσμα να μην τονίζονται όμορφα τα χαρακτηριστικά σου για να σε βρει ακόμα πιο γοητευτική. Πολλές φορές οι άντρες ισχυρίζονται πως προτιμούν τις γυναίκες εντελώς άβαφες. Η αλήθεια είναι πως σπάνια ένας άντρας βλέπει μια γυναίκα πραγματικά αμακιγιάριστη. Στην πραγματικότητα το “άβαφο” που αγαπά είναι το διακριτικό μακιγιάζ που τονίζει τα δυνατά σημεία- λίγο ρουζ στα ζυγωματικά, μάσκαρα για να τονίζονται οι βλεφαρίδες και ένα απαλό γκλος. Τόσο όσο.

4.Κακή αποτρίχωση στο πρόσωπο ή στο σώμα. Αν ο άνδρας παρατηρήσει τρίχες στα πόδια, στις μασχάλες ή στο.. μουστάκι, τότε το πιθανότερο είναι να φύγει τρέχοντας (και να μην επιστρέψει). Η αλήθεια είναι πως οι τρίχες στα λάθος σημεία δίνουν την αίσθηση του αφρόντιστου και απεριποίητου, κάτι που κανένας άντρας δεν υπάρχει περίπτωση να θεωρήσει γοητευτικό.