Δεκεμβρίου 05, 2021

ΣΧΕΣΕΙΣ

Άνθρωποι χάνονται, κάνουν κύκλους, αποζητούν την αλήθεια, αναρωτιούνται τα «Γιατί»…Ψάχνουν να βρουν το δίκιο και το άδικο, το θύμα και τον θύτη…

Γυρεύουν το νόημα της ζωής.

Αλλά από Ποιον και Πως…;

Μα πως θα έρθουν πιο κοντά, αφού δεν φεύγουν… από τις ίδιες στάσιμες σκέψεις, αφού δεν βλέπουν… πέρα από αυτό που έμαθαν να κοιτούν;

Αγωνίζονται να βρουν και να πολεμήσουν μόνο, ό,τι κακό, αφήνοντας να προσπεράσει από δίπλα τους, ό,τι καλό.

Ίσως δεν έμαθαν, να παλεύουν για το καλό τους…

Ίσως δεν έμαθαν, να αναγνωρίζουν την αγάπη…

Ίσως δεν έμαθαν, να συνυπάρχουν…

Ίσως δεν έμαθαν, τι σημαίνουν κατανόηση, υποστήριξη, αποδοχή…

Ίσως δεν έμαθαν, ακόμα να πιστεύουν…

Πηγή: mariaroditi.gr

https://www.awakengr.com/

ΣΧΕΣΕΙΣ

Άγιε Μου Βασίλη Μη Με Ξεχάσεις..
Από νωρίς έμαθα πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης....Το παραμύθι που μας έλεγαν στο σχολειό....απλά δεν ίσχυε...
Τα άλλα παιδάκια τον περίμεναν, τον πίστευαν, τον είχαν ανάγκη..
Έγραφαν το "γράμμα" προς αυτόν για το δώρο που ήθελαν.....αυτό που επιθυμούσαν όλο το χρόνο και περίμεναν αυτή τη μαγική στιγμή..Οι γονείς τους, τους προετοίμαζαν 365 μέρες για αυτή την μοναδική νύχτα που θα ερχόταν στο σπιτικό να αφήσει το δώρο κάτω από το δένδρο....είχαν δεν είχαν τζάκι..Τι σημασία είχε;;

Έγω πάλι είχα μάθει πως ήταν ένα παραμύθι, ένα ψέμα, ένα πρόσωπο που δεν υπήρχε....
Δεν χαιρόμουν, δεν μου άρεσε...αλλά καμμιά φορά ένιωθα πιο έξυπνη που ήξερα την αλήθεια!
Έβλεπα τη χαρά τους...
Έβλεπα την ανυπομονησία τους..
Ζήλευα, τα ζήλευα αυτά τα παιδάκια...
Ήθελα και εγώ να έχω γράψει αυτό το "γράμμα" προς αυτόν τον παππού..
'Ηθελα να περιμένω..
Ήθελα να ζω αυτή τη μαγική στιγμή..
Ήθελα να μην κοιμάμαι αυτή τη νύχτα..
Ήθελα το δώρο μου...
Ζήλευα τα παιδάκια....
Όμως τον περιμένω τώρα που μεγάλωσα.....

Τον ακούω, πλησιάζει ξέρω τι θα μου φέρει γιατί του το ζήτησα τις προάλλες...
Άγιε Μου Βασίλη Μη Με Ξεχάσεις..

Τον ακούω, πλησιάζει, θα του έχω και γλυκά...

Δεν με νοιάζει που δεν έχω τζάκι, αυτός ξέρει από που θα "κατέβει"....

Είμαι ανυπόμονη...

Περιμένω αυτή την αυθεντική φιγούρα του παππούλη με τα κόκκινα ρούχα και το σακκούλι στη πλάτη....

Πόσο όμορφα αισθάνομαι.... 

Άγιε μου Βασίλη μη με ξεχάσεις, περιμένω το δώρο μου!!

Γράφει η Μίκα Καππάτου
forwoman.gr

.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Κάθε άνθρωπος έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις. Κάθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει... ονειρώξεις για πράγματα που θα ήθελε να κάνει ή να λάβει στο πλαίσιο της σεξουαλικής επαφής. Για πράγματα που θα ήθελε να νιώσει και να βιώσει χωρίς ενοχές.

Δυστυχώς, η σύγχρονη κοινωνία δεν έχει σηκώσει τελείως το “πέπλο” της... ντροπής σχετικά με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις, παρά το γεγονός ότι η σεξουαλική απελευθέρωση γενικότερα έχει πραγματοποιήσει... άλματα προόδου τις τελευταίες δεκαετίες.

Έτσι, άντρες και γυναίκες εξακολουθούν να έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις για τις οποίες δεν μιλούν ανοιχτά. Για άλλες, πάλι, δεν διστάζουν καθόλου να βγουν να το φωνάξουν!

Σε κάθε περίπτωση, δείτε ποιες είναι οι Top-5 σεξουαλικές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών, σύμφωνα με έρευνα που έκαναν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ στον Καναδά επάνω σε 1.517 ενήλικες και η οποία δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine...

Τοπ-5 φαντασιώσεις των γυναικών:

Θέλω να νιώθω ρομαντικά συναισθήματα σε μία σεξουαλική σχέση – 92,2%
Η ατμόσφαιρα και η τοποθεσία είναι πολύ σημαντικές σε μια σεξουαλική επαφή – 86,4%
Φαντασιώνομαι να προσφέρω και να λαμβάνω στοματικό σεξ – 78,5%
Φαντασιώνομαι να με εξουσιάζει πλήρως σεξουαλικά ο σύντροφός μου – 72,1%
Φαντασιώνομαι να λαμβάνω αυνανισμό από τον σύντροφό μου – 71,4%

Τοπ-5 φαντασιώσεις των ανδρών:

Θέλω να νιώθω ρομαντικά συναισθήματα σε μία σεξουαλική σχέση – 88,3%
Φαντασιώνομαι να προσφέρω και να λαμβάνω στοματικό σεξ – 87,6%
Φαντασιώνομαι να κάνω σεξ με δύο γυναίκες – 84,5%
Φαντασιώνομαι να κάνω σεξ με κάποια που γνωρίζω, αλλά δεν είναι η σύντροφός μου – 83,4%
Φαντασιώνομαι να παρακολουθώ δύο γυναίκες να κάνουν σεξ – 82,1%

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ποτέ η αρχή της σχέσης δεν μοιάζει με τη συνέχεια. Κι αυτό γιατί όσο περνάει ο καιρός, όσο μαθαίνετε καλύτερα ο ένας τον άλλον, όσο πιο οικεία νιώθετε μεταξύ σας, αλλάζετε και δεν είστε πια οι άνθρωποι που είσαστε στην αρχή. Πλέον νιώθεις άνετα να πεις στο αγόρι σου ό,τι σκέφτεσαι και νιώθεις. Κι αυτό δεν είναι πάντα καλό.

Γιατί πλέον δεν φιλτράρεις τα συναισθήματα σου και πολλές φορές λες λόγια που δεν πρέπει, με αποτέλεσμα να γίνεσαι άδικη, ενίοτε καταπιεστική και γκρινιάρα. Που είναι αυτό το cool κορίτσι που ήσουν στην αρχή; Κάπου χάθηκε μαζί με την ανεμελιά που είχες στην αρχή της σχέσης σας. Καιρός να το φέρεις στην επιφάνεια.

Καμιά φορά οι υποχρεώσεις, ακόμα και οι νέοι στόχοι που εμφανίζονται με τον καιρό σε μια σχέση, όπως η επιθυμία για συγκατοίκηση, ή για γάμο, ή ακόμα και η δημιουργία οικογένειας, σου δημιουργούν έναν άλλο εαυτό και σε κάνουν να ξεχνάς ότι άλλα ήταν αυτά που αγάπησε σε σένα ο άνθρωπός σου.

Αυτός ο άνθρωπος του έχει λείψει και αυτόν πρέπει να φέρεις πίσω, πριν αρχίσουν τα σοβαρά προβλήματα στη σχέση σου.

Τι πρέπει να κάνεις:

Αρχικά, θυμήσου πως ήσουν στην αρχή της σχέσης σας. Τότε που δεν σε ενοχλούσαν όλα. Τότε, που ήσουν πιο χαρούμενη και που δεν του γκρίνιαζες με την παραμικρή αφορμή. Προσπάθησε να ξαναζωντανέψεις αυτό το κορίτσι μέσα σου, ειδικά τις στιγμές που θελεις να γκρινιάξεις ή να ξεκινήσεις πάλι κάποιον τσακωμό. Για παράδειγμα, αν ξεχάσει να αγοράσει γάλα για το σπίτι, πριν αρχίσεις το κήρυγμα τύπου: «Εγώ πρέπει να σκέφτομαι χίλια δύο πράγματα και κάνω τόσα κάθε μέρα κι ένα πράγμα σου ζήτησα και το ξέχασες, κλπ, κλπ», κράτα την ψυχραιμία σου, πάρε δύο- τρεις ανάσες και προσπάθησε να επικαλεστείς τον cool κι ευχάριστο εαυτό που έχεις βάλει στο μπαούλο. Δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου και στην τελική, τι θα κερδίσεις με έναν ακόμη τσακωμό; Αφού ξέρεις, ότι δεν το έκανε επίτηδες!

Αν αντιδράσεις ψύχραιμα δεν θα τσακωθείτε, δεν θα χάσεις το δίκιο σου, δεν θα περάσετε την υπόλοιπη ημέρα σας μουτρωμένοι. Αντίθετα, θα δεις ότι η σχέση σου θα αρχίσει πάλι να αλλάζει κάθε φορά που δεν θα αντιδράς παρορμητικά, προς το καλύτερο φυσικά. Θα νιώσεις τρομερή ικανοποίηση που θα αρχίσεις και πάλι να βρίσκεις τον εαυτό σου, που θα γίνεις αμέσως πιο χαρούμενη, τόσο με τον ίδιο σου τον εαυτό όσο και με τη σχέση σου.

Επίσης, θα διώξεις αυτό το γκρι σύννεφο ζήλειας που έχει σκεπάσει τελευταία τη σχέση σας και ο άνθρωπός σου θα αρχίσει να σε θέλει ξανά περισσότερο και να του είσαι πιο ευχάριστη, όπως στην αρχή. Θέλει λίγο υπομονή, προσπάθεια και χρόνο, αλλά θα το καταφέρεις. Αρκεί να το θες!

Δεν έχει σημασία σε πιο στάδιο βρίσκεται η σχέση σου. Ακόμα κι αν είστε μαζί μόνο ένα χρόνο, ακόμα κι αν συγκατοικείται, αν είστε παντρεμένοι ή έχετε ήδη παιδιά, πάντα υπάρχει τρόπος να διορθώσεις τη σχέση σου με τον άνθρωπό σου και πάντα μπορείς να τη βελτιώσεις. Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Και είναι απλός. Αρκεί να είσαι ο εαυτός σου. Ο παλιός, καλός εαυτός σου. Εκείνον που αγάπησε κι ερωτεύτηκε.

followme.gr

ΣΧΕΣΕΙΣ

Όταν μιλάμε για το σεξ, οι προσδοκίες και η πραγματικότητα μπορεί να είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα – και μια πρόσφατη διεθνής έρευνα για το ποια είναι η ιδανική χρονική διάρκεια της ερωτικής πράξης αποτελεί το τέλειο παράδειγμα γι' αυτό. Στην έρευνα, από το βρετανικό site SaucyDates.com, απάντησαν 3.836 άντρες και γυναίκες. Η ερώτηση που τους τέθηκε ήταν πόσα λεπτά θα επιθυμούσαν να διαρκεί η ερωτική πράξη (χωρίς να συνυπολογίζεται ο χρόνος για τα προκαταρκτικά).

Οι γυναίκες κατά μέσο όρο απάντησαν πως η ιδανική διάρκεια της ερωτικής πράξης θα ήταν 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα. Οι άντρες, κατά μέσο όρο, απάντησαν πως ο ιδανικός χρόνος θα ήταν 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Αυτά όμως τα σχεδόν πανομοιότυπα νούμερα δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα του τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα.

Σύμφωνα με την έρευνα, η μέση διάρκεια της ερωτικής πράξης των ερωτηθέντων ήταν 16 λεπτά.

Τα αποτελέσματα αναλύθηκαν ανά χώρα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι άντρες και οι γυναίκες παρέμειναν "στο παιχνίδι” για 17 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα. Ακολούθησαν οι Καναδοί με 17 λεπτά και στη συνέχεια οι Βρετανοί με 16 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

Ποια ηλικία είχε τις καλύτερες... επιδόσεις; Οι 30άρηδες, σύμφωνα με την έρευνα, είχαν καλύτερο χρόνο διάρκειας στο κρεβάτι συγκριτικά με μεγαλύτερους ή νεότερους άντρες.

Είναι μεγάλη ή μικρή η απόκλιση ανάμεσα στην πραγματικότητα και τις προσδοκίες; Οι ειδικοί δεν έχουν απάντηση αφού αυτό είναι προσωπικό θέμα του κάθε ζευγαριού, ωστόσο επισημαίνουν πως θα πρέπει το ζευγάρι να μπορεί να συζητά για όλα τα θέματα που απασχολούν τη σχέση τους – ακόμη και για το πώς αισθάνονται για το σεξ και αν θα μπορούσαν με κάποιον τρόπο να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή.

capital.gr

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.