Ο διάσημος ως «Φονιάς Μπικίνι» ο serial killer, που καταδίωξε τουρίστες στη Νοτιοανατολική Ασία τη δεκαετία του 1970, ήρθε στο Netflix για να σας καθηλώσει.

Η κατηγορία “Αληθινά εγκλήματα” έχει βρει πλέον… ασφαλές καταφύγιο στο Netflix. Η πλατφόρμα streaming προσφέρει μια πληθώρα από επιλογές στους συνδρομητές του που θέλουν να μάθουν τα πραγματικά γεγονότα πίσω από διάσημες εγκληματικές ενέργειες.

Πρόσφατα ο γίγαντας συνεχούς ροής ανακοίνωσε ότι οι συνδρομητές του θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την νέα μίνι σειρά εγκλήματος “The Serpent”, η οποία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 2 Απριλίου.

Αν δείτε το trailer της σειράς, η οποία είναι βασισμένη στην πραγματική ιστοεία του αδίστακτο serial killer Σαρλ Σομπράζ, γνωστός και ως “Ερπετό”, θα καταλάβετε ότι μάλλον πρέπει να τη δείτε.

Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια και είναι βασισμένη στα σοκαριστικά γεγονότα που έλαβαν χωρα στην Νοτιοανατολική Ασία κατά την διάρκεια της δεκαετίας του ’70. Ο Γάλλος κατά συρροή δολοφόνος Βιετναμέζικης και Ινδικής καταγωγής, Σαρλ Σομπράζ, σκότωνε ταξιδιώτες εναλλακτικού τουρισμού από τον δυτικό κόσμο. Φέρεται ότι διέπραξε τουλάχιστον 12 δολοφονίες.

Στη νέα μίνι σειρά εγκλήματος που είναι παραγωγής του BBC, παρουσιάζεται η εγκληματική δραστηριότητα του Σομπράζ, η οποία έγινε γνωστή μετά από προσπάθειες ενός Ολλανδού διπλωμάτη για να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Ο Χέρμαν Νίπερνμπεργκ ξεκίνησε να τον κυνηγά το 1975, προσπαθώντας να βοηθήσει την αστυνομία της Ταϊλάνδης να διερευνήσει τους θανάτους δύο Ολλανδών φοιτητών, που είχαν συναντηθεί με τον Σομπράζ στο Χονγκ Κονγκ.