Βρισκόμαστε λίγες ώρες μακριά από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου και της Άνοιξης και, δυστυχώς, αυτό δε σημαίνει ανέμελες βόλτες κάπου έξω, αφού τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι ακόμη πιο αυστηρά. Αυτό φυσικά σημαίνει -τι άλλο;- θα χρειαστεί να περάσεις πολλές ώρες στο σπίτι, ειδικά το βράδυ.

Φυσικά, υπάρχουν πολλά πράγματα, που μπορείς να κάνεις εντός του σπιτιού, αλλά αν ίσως εσύ θέλεις να “λιώσεις” βλέποντας ακόμη μία σειρά στο Netflix. Και εμείς δεν κρίνουμε, γιατί ο περισσότερος χρόνος για να βλέπουμε σειρές είναι ένα από τα λίγα καλά του lockdown.

Αν, ωστόσο, έχεις αρχίσει να ξεμένεις από ιδέες για κάποια νέα σειρά, παρακάτω έχουμε μερικές που ίσως θα ήθελες να δεις!

1. The Bold Type

 

Υπόθεση: Το “The Bold Type” είναι μία πρόσφατη προσθήκη του Netflix, και είναι μία ανάλαφρη σειρά που θα σε κάνει σίγουρα να περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την πραγματική ζωή της πρώην διευθύντριας του Cosmopolitan, Joanne Coles και επικεντρώνεται στη ζωή τριών γυναικών, της Τζέιν, της Κατ και της Σάτον, οι οποίες εργάζονται με πρωτοφανές πάθος για το δημοφιλές περιοδικό Scarlet.


2. Broadchurch

Υπόθεση: Το Broadchurch είναι μία εξαιρετική αστυνομική σειρά, η οποία δυστυχώς θα αφαιρεθεί από το ελληνικό Netflix σύντομα. Οπότε, ίσως θα ήθελες να της δώσεις προτεραιότητα, καθώς σίγουρα δε θα σε απογοητεύσει. Στη σειρά ο ντετέκτιβ Alec Hardy (David Tennant), ο οποίος είναι ξένος στη μικρή κοινότητα του Broadchurch ερευνάει την υπόθεση του μυστηριώδη θανάτου ενός 11χρονου αγοριού στη παραλία. Για βοήθεια του θα έχει την ντετέκτιβ, Ellie Miller (Olivia Coleman), ενώ όλη η πόλη θα βρεθεί υπό τα φώτα της δημοσιότητας.

3. Bridgerton

Υπόθεση: Μία πρωτότυπη σειρά εποχής του Netflix, η οποία είναι ευχάριστη και ανάλαφρη και κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ εξασφαλίζοντας μία δεύτερη σεζόν. Στη σειρά, που είναι εμπνευσμένη από ομώνυμα best seller, παρακολουθούμε τα 8 δεμένα αδέρφια της κοσμικής και ισχυρής οικογένειας Bridgerton στην προσπάθειά τους να βρουν την αληθινή αγάπη.

4. Ratched

Περίληψη: Σε περίπτωση, όμως, που θέλεις ένα καλό θρίλερ, το Ratched, που ήταν η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix για το 2020 είναι σίγουρα ό,τι πρέπει. Το 1947, η Μίλρεντ Ράτσεντ πιάνει δουλειά σε μία κορυφαία ψυχιατρική κλινική. Πίσω όμως από την κομψή της εικόνα κρύβει ένα καταχθόνιο σκοτάδι. Το Ratched, μάλιστα, ήταν η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix για το 2020, αφού 48 εκατομμύρια μέλη της συνδρομητικής πλατφόρμας παρακολούθησαν την αγαπημένη σειρά μέσα σε μόλις 28 ημέρες.