Η περίοδος των εορτών μας γεμίζει με χαρά, η αγάπη είναι παντού και όλα είναι δυνατά. Θα μπορούσες ακόμη και να ερωτευτείς ένα βασιλιά από μια μικρή ευρωπαϊκή χώρα. Βεβαίως, είναι πιο πιθανό να βρεις κάτι τέτοιο σε μια χριστουγεννιάτικη ταινία στο Netflix αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο, σωστά; Υπάρχουν πολλές ταινίες στην αμερικανική ψηφιακή πλατφόρμα για να γεμίσεις με τον απαραίτητο ρομαντισμό την χριστουγεννιάτικη περίοδο. Με την πρεμιέρα του “The Princess Switch 2: Switched Again” στις 19 Νοεμβρίου, γίνεται σαφές ότι το Netflix είναι το καλύτερο στοίχημα για βασιλικά Χριστούγεννα.

Παρακάτω θα βρεις μια λίστα ταινιών με βασικό θέμα τα Χριστούγεννα και τον βασιλικό ρομαντισμό.

A Christmas Prince (2017)

Αυτό που τα ξεκίνησε όλα. Η δημοσιογράφος Amber Moore κατευθύνεται στην Aldovia για να καλύψει μια συνέντευξη τύπου από τον πρίγκιπα Richard. Κατά την άφιξή της, μεταμφιέζεται σε βασιλικό σύμβουλο και ρίχνει μια πρώτη ματιά στη ζωή μέσα στο παλάτι. Ενώ προσπαθούσε να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, η Amber καταλήγει να ερωτευτεί τον πρίγκιπα.

The Princess Switch (2018)

Η Vanessa Hudgens έχει διπλό καθήκον, ως Margaret Delacourt και Stacy De Novo. Στο The Princess Switch μια αρτοποιός του Σικάγου ανακαλύπτει ότι έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τη Δούκισσα του Montenaro και οι σωσίες αποφασίζουν να αλλάξουν θέσεις. Η Stacy ερωτεύεται τον αρραβωνιαστικό της Margaret, ενώ η Margaret βρίσκει πολλά κοινά με τον φίλο της Stacy, Kevin.

A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018)

Όπου υπάρχει ένας “Christmas prince” υπάρχει και ένας χριστουγεννιάτικος βασιλικός γάμος, έτσι; Ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του A Christmas Prince, η Amber επιστρέφει στην Aldovia για να βοηθήσει τον Richard να σχεδιάσει το γάμο τους. Η σχέση τους τίθεται σε κίνδυνο όταν αρχίζει να αμφιβάλλει αν είναι κατάλληλη να γίνει βασίλισσα.

The Knight Before Christmas (2019)

Φαίνεται ότι η Vanessa Hudgens, μπορεί να χαρακτηριστεί ως η βασίλισσα των Χριστουγέννων στο Netflix. Η μόνη πραγματικά μαγική ταινία στη λίστα, το The Knight Before Christmas αφηγείται τη ζωή ενός μεσαιωνικού ιππότη όταν μεταφέρεται στη σύγχρονη εποχή. Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν όταν συναντά μια καθηγήτρια Γυμνασίου, την οποία έπαιξε η Hudgens.

A Christmas Prince: The Royal Baby (2019)

Το αγαπημένο μας βασιλικό ζευγάρι από την Aldovia επέστρεψε στο A Christmas Prince: The Royal Baby. Δεν πιστεύω να νόμιζες πως η βασίλισσα Amber θα μπορούσε να περάσει έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς άγχος; Για να σώσει το βασίλειο, πρέπει να αποκαλύψει ένα βασιλικό μυστήριο, ενώ προετοιμάζεται να γεννήσει το μωρό της.

The Princess Switch 2: Switched Again (2020)

Ακόμα και τα παραμύθια έχουν προβλήματα και δυσκολίες. Έτσι η Stacy και η Margaret πρέπει να αλλάξουν θέσεις για άλλη μια φορά όταν η Margaret κληρονομεί απροσδόκητα το θρόνο στο Montenaro. Ενώ η Margaret προσπαθεί να διορθώσει τα πράγματα με τον Kevin και η Stacy προσπαθεί να κρατήσει το μυστικό της αλλαγής τους, ένας τρίτος σωσίας απειλεί τα πάντα.