ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ 

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Κριού και ο Ήλιος κοντά στην Αφροδίτη ανάδρομη δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνουμε δεύτερες σκέψεις και αναθεωρήσεις σε τομείς που δεν αποδίδουν όσο θα έπρεπε ή θα θέλαμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, παρόλο που η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας γεμίζει με σθένος, συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα θα είναι δύσκολο να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Το πρόγραμμά σας θα πρέπει να είναι καλά οργανωμένο ώστε να κινηθείτε στους χρόνους που θέλετε.

Για τους Ταύρους, εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται σήμερα στο προσκήνιο ταυτόχρονα με εμπνεύσεις οι οποίες θα δώσουν δημιουργικές λύσεις. Αφιερώστε χρόνο και διάθεση σε ότι είναι ανοιχτό και χρειάζεται τακτοποίηση.

Για τους Διδύμους, η δυσαρμονική σχέση του Άρη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει κοσμικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου γιαυτό θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες σήμερα. Μια απατηλή κατάσταση ενδέχεται να λάβει χώρα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε οτιδήποτε αφορά τα επαγγελματικά σας και ζητήματα καριέρας γιατί λάθη καραδοκούν. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτική/ός στα βήματά σας και να κάνετε ένα την φορά.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να κάνετε το πρόγραμμά σας όπως το έχετε οργανώσει αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σε ότι νέο ή απρόβλεπτο προκύπτει. Κάντε δεύτερες σκέψεις πριν την όποια απόφαση πάρετε.

Για τους Παρθένους, σήμερα θέματα σπιτιού, οικογένειας και γενικότερα ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνδέσεις σας ενδέχεται να σας απασχολήσουν και να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας. Η κατάσταση μπροστά είναι θολή. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ανάψετε τα φώτα της ομίχλης για να προχωρήσετε με ασφάλεια.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα ενδέχεται να μην είναι τόσο εύκολη ή τόσο βατή όσο την περιμένετε. Εκτιμείστε καλά τις καταστάσεις, τα δεδομένα και τις πληροφορίες που έχετε στα χέρια σας πριν την όποια κίνησή κάνετε.

Για τους Σκορπιούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης σε δυσαρμονική σχέση με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσουν το τοπίο γύρω σας ειδικά σε θέματα που αφορούν τις αξίες ή/και τα οικονομικά σας. Κρατήστε μικρό καλάθι όπου ακούτε πολλά λόγια και μακροχρόνιες υποσχέσεις τις επόμενες ημέρες.

Για τους Τοξότες, με τον Άρη στο ζώδιο σας και την δυσαρμονική σχέση του με τον Ποσειδώνα είστε στο επίκεντρο των καταστάσεων ειδικά σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή ή το σπίτι σας τις επόμενες ημέρες. Προσωπικά θέματα καλό θα είναι να τα δείτε με περισσότερη ωριμότητα και ηρεμία, αφιερώνοντας χρόνο.

Για τους Αιγόκερους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας φέρνουν πολλές και ποικίλες σκέψεις και ιδέες προς διεργασία και ταξινόμηση. Δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση γιαυτό αφιερώστε χρόνο και κυρίως ενέργεια. Βρίσκεστε σε ένα πολύ σημαντικό στάδιο εξελίξεων.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, ευτυχώς κρατάνε τα ηνία οπότε είναι ευκολότερο για εσάς να αποφύγετε λάθη σήμερα και τις επόμενες ημέρες. Παρόλα αυτά δώστε χώρο σε συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν κάτι ενδιαφέρον να σας πουν.

Για τους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας και η δυσαρμονική σχέση του με τον Άρη επηρεάζουν κομβικά σημεία του ωροσκοπίου σας σχετικά με την εικόνα και την προβολή των ταλέντων σας προς τα έξω. Αποφύγετε συζητήσεις οι δράσεις οικονομικού ενδιαφέροντος και περιεχομένου.https://astroguide.gr/