facebook_page_plugin

Soft cookies, τραγανά απ έξω, μαλακά από μέσα

 

Από τα πιο νόστιμα που έχουμε δοκιμάσει ποτέ μας – soft cookies

ΥΛΙΚΑ
150 γραμμάρια βιτάμ soft
3/4 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 130 γρ
1 αυγό
3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του(φαρίνα)
1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
1 πρέζα αλάτι
1 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα (κομμένα με το χέρι)
80 γραμμάρια σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου
80 γραμμάρια σοκολάτα μαύρη κουβερτούρα.

Εκτελεση:
Χτυπήστε με το σύρμα το αυγό και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει!!
Στην συνέχεια ρίχνετε το βούτυρο που το έχετε λιώσει σε σιγανή φωτιά και ανακατεύετε καλά να ενσωματωθούν τα υλικά, ρίχνετε το αλάτι το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ τα χοντροκομμένα καρύδια και τις σοκολάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια,


ανακατεύετε το μείγμα με τα χέρια σας φτιάχνεται μπαλάκια σαν καρύδι, πατάτε λίγο με το χέρι σας και τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα, έχετε προθερμάνει το φούρνο σας νωρίτερα για 10 λεπτά, ψήνετε τα μπισκότα μόνο 10 λεπτά στους 180 βαθμούς, μπορεί να είναι μαλακά στην αρχή αλλά μόλις κρυώσουν θα είναι υπέροχα τραγανά απ έξω και μαλακά μέσα!! Τα υλικά αυτά είναι για 18 μεγάλα cookies

Αν θέλετε να τα κάνετε σοκολατένια Απλά ανακατέψτε στο μείγμα τρεις κουταλιές κοσκινισμένο κακάο.

Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ! Καλή επιτυχία αν δοκιμάσετε να την φτιαξετε!!
Η Συνταγή είναι από Iro Flemetaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” – Gogo Samiou .

https://www.xrysessyntages.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.