Υλικά
450 γρ. στήθος κοτόπουλου με το κόκκαλο και την πέτσα
260 γρ. λεπτά noodles
1 κουτ. της σούπας ηλιέλαιο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 καρότα κομμένα σε κύβους
2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
430 ml ζωμό κότας
2 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Τρόπος Μαγειρέματος
Αρχικά, ζεσταίνεις το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρεις το σκόρδο, το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλερι. Αλατοπιπερώνεις και σοτάρεις για 6 λεπτά περίπου με μία ξύλινη κουτάλα.
Ρίχνεις το ζωμό, 8 φλιτζάνια νερό και το κοτόπουλο.
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνεις τη φωτιά και αφήνεις να σιγοβράσει μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο, περίπου 20 λεπτά.
Βγάζεις το κοτόπουλο σε μια πιατέλα και αφήνεις τη σούπα να βράσει δυναμώνοντας τη φωτιά.
Ρίχνεις τα noodles και μαγειρεύεις μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 12 λεπτά.
Αφαιρείς την πέτσα και το κόκκαλο από το κοτόπουλο και το κόβεις σε μικρούς κύβους.
Αλατοπιπερώνεις και το ρίχνεις στην κατσαρόλα.
Σερβίρεις σε μπολ πασπαλίζοντας με μαϊντανό.