facebook_page_plugin

Μαλακά μπισκότα με τζίντζερ

Υλικά
2 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ. γλ. αλεσμένο τζίντζερ
1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
1/2 κ. γλ. τριμμένο γαρύφαλλο
3/4 κ. γλ. αλεσμένη κανέλα
1/4 κ. γλ. αλάτι
3/4 φλ. τσαγιού μαργαρίνη, μαλακωμένη
1 φλ. τσαγιού λευκή ζάχαρη
1 αβγό
1 κ. σ. νερό
1/4 φλ. τσαγιού μελάσα
2 κ. σ. λευκή ζάχαρη
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς. Κοσκινίστε το αλεύρι με το τζίντζερ, τη μαγειρική σόδα, την κανέλα, το γαρύφαλλο και το αλάτι και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε τη μαργαρίνη και 1 φλιτζάνι ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέστε το αβγό και συνεχίστε το χτύπημα. Ανακατέψτε στο μείγμα το νερό και τη μελάσα και προσθέστε σταδιακά το μείγμα με το αλεύρι.
Βήμα 3
Πλάστε τη ζύμη σε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού και κυλίστε τα στις υπόλοιπες 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη. Τοποθετήστε τα μπισκότα σε ένα ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Βήμα 4
Ψήστε για 8 με 10 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο και αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν στο ταψί για 5 λεπτά πριν τα βγάλετε. Αποθήκευσε σε ένα αεροστεγές δοχείο.

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.