Η συνταγή για χριστουγεννιάτικα μπισκότα με 3 υλικά θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

2 φλιτζάνια αλατισμένο βούτυρο, κρύο, κομμένο σε κομμάτια
1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
4 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Προαιρετικά: Τρούφα της επιλογής σου! Εμείς βάλαμε πολύχρωμη

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σ’ ένα ρηχό ταψάκι.
Χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
Προσθέτουμε μόνο τα 3 1/2 φλιτζάνια αλεύρι και ανακατεύουμε ξανά.
Στον πάγκο της κουζίνα βάζουμε λίγο αλεύρι και μεταφέρουμε εκεί τη ζύμη μας.
Ζυμώνουμε για 5 λεπτά με τα χέρια μας και προσθέτουμε ακόμα 1/2 φλιτζάνι αλεύρι ενώ συνεχίζουμε το ζύμωμα.
Η ζύμη μας πρέπει να είναι μαλακή και αφράτη και όχι κολλώδης.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 3 μέρη, τυλίγουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Απλώνουμε τη ζύμη και κόβουμε τα μπισκότα με τα κουπάτ σε σχήματα της επιλογής μας. Εάν δεν έχουμε κουπάτ, μπορούμε να κόψουμε μ’ ένα μαχαίρι προσεκτικά τη ζύμη σε σχήματα της αρεσκείας μας.
Βάζουμε τα μπισκότα στο ταψί σε αποστάσεις μεταξύ τους και ψήνουμε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να γίνουν χρυσές οι άκρες τους.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με την υπόλοιπη ζύμη, δουλεύοντάς την σε παρτίδες ώστε να παραμένει η υπόλοιπη στο ψυγείο.
Πασπαλίζουμε εάν θέλουμε με τρούφα ή και άλλο topping της επιλογής μας! https://ipop.gr/