Πουτίγκα με τσουρέκι
Υλικά για ταψί 30*35 cm:
10 φέτες τσουρέκι 
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου βανίλια
100 γρ. ζάχαρη
1 λίτρο σοκολατούχο γάλα σόγιας
προαιρετικά:
100 γρ. λιωμένη σοκολάτα
ή 100 γρ. σοκολάτα +100 γρ. κρέμα σόγιας
Εκτέλεση:
κόβω τις φέτες από το τσουρέκι  1,5 cm. Τις ψήνω στην τοστιέρα και τις αραδιάζω στο ταψί. Κατόπιν φτιάχνω την κρέμα άνθος αραβοσίτου όπως γράφουν οι οδηγίες με την διαφορά ότι την κάνω πιο υδαρή χρησιμοποιώντας περισσότερο γάλα. Μπορείτε να βάλετε άσπρο γάλα με σοκολατένια άνθος αραβοσίτου αντί για σοκολατούχο γάλα με άσπρη κρέμα. Περιχύνω την κρέμα πάνω από τις φέτες κι όταν κρυώσει, το καλύπτω με αλουμινόχαρτο το ταψί και το βάζω στο ψυγείο για 3-4 ώρες να σταθεροποιηθεί.

Προαιρετικά λιώνω σοκολάτα και ρίχνω πάνω στο γλυκάκι μου ή φτιάχνω λίγη γκανάς ζεσταίνοντας σε κατσαρολάκι την σοκολάτα και ρίχνοντας μέσα την κομματιασμένη σοκολάτα. Ανακατεύω με μαρίζ να λιώσει η σοκολάτα (εκτός φωτιάς) και περιχύνω το γλυκάκι μου. Καλή σας απόλαυση! https://theveggiesisters.gr/