Συστατικά
195 γρ. biscotti με αμύγδαλα
250 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ
100 γρ. καρυδόψιχα
250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
60 γρ. κακάο, + έξτρα για το σερβίρισμα
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
20 γρ. κονιάκ

Τοποθετούμε μία μεμβράνη σε μία φόρμα διαστάσεων 23x10 εκ. καλύπτοντας τον πάτο και τα τοιχώματα της. Φροντίζουμε να περισσεύει μεμβράνη έξω από την φόρμα.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα μπισκότα, τα καρύδια, τα σπάμε όλα μαζί με τα χέρια μας και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ ρίχνουμε το βούτυρο (είναι πολύ σημαντικό το βούτυρο να είναι πολύ μαλακό) και το κακάο και ανακατεύουμε ελαφρά με μία ξύλινη κουτάλα.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με τα χέρια.
Προσθέτουμε το κονιάκ και στο τέλος τα μπισκότα.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τα χέρια μέχρι να ονογενοποιηθεί όλο το μείγμα μας.
Αδειάζουμε το μείγμα στην φόρμα.
Πιέζουμε καλά το μείγμα να πάει παντού και σκεπάζουμε την πάνω μεριά με τη μεμβράνη που έχει περισσέψει.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με κακάο.

https://akispetretzikis.com/