Υπέροχο, απλό δροσερό καλοκαιρινό γλυκό ψυγείου.

Βαζουμε στο πυρεξ η ταψι 30χ28 μια σειρα φρυγανιες
Βραζουμε 2 ποτηρια νερου νερο με 2 ποτηρια νερου ζαχαρη για 5 λεπτα
Το αφηνουμε θερμοκρασια δωματιου 5 λεπτα και στην συνεχεια σιροπιαζουμε μια-μια τις φρυγανιες σιγα σιγα με κουταλι
ΚΡΕΜΑ
Βαζουμε 2 λιτρα γαλα.φρεσκο με 10 κ.σ ζαχαρη να ζεσταθει
Διαλυουμε προηγουμενως σε λιγο απο το κρυο γαλα 8 κ.σ.γεματες κορν φλαουρ με 4 κ.σ γεματες αλευρι και τα ριχνουμε στο ζεστο γαλα
Ανακατευουμε και οταν πηξει την κατεβαζουμε και την ριχνουμε με προσοχη πανω στις φρυγανιες

Αφηνουμε να κρυωσει

ΚΑΡΑΜΕΛΑ
Βαζουμε σε βαθυ τηγανι 2 κουπ.τσ.ζαχαρη να παρει ωραιο χρωμα χωρις ανακατεμα.
Ριχνουμε 2 κ.σ βουτυρο ανακατευουμε. 
Τελος προσθετουμε 2 μικρα κουτακια κρεμα γαλακτος πληρες ανακατευουμε να γινει λεια.

Την κατεβαζουμε απο την φωτια την αφηνουμε λιγα λεπτα σε θερμοκρασια δωματιου και στην συνεχεια την ριχνουμε πανω στην κρυα κρεμα. Ενναλακτικα γινεται και με ετοιμη καραμελα!

Πηγή - Γλυκα Απο Την Τζενη