ΣΥΝΤΑΓΗ 
1 φακελακι ξερη μαγια,
1 κουπα κανονικη γαλα.χλιαρο,
1 κουπα κανονικη σπορελαιο,
3 αυγα,
1 βανιλια,
800 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,
60 γραμμαρια κακαο,
1 κουταλακι του γλυκου κανελα,
μισο κουταλακι του γλυκου γαρυφαλλο,
20 ml γαλα φρεσκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε στην λεκανη το γαλα την μαγια και ανακατευουμε με συρμα!
Ριχνουμε το σπορελαιο, τα αυγα,την βανιλα και ανακατευουμε καλα με.συρμα!
Τελος οροσθετουμε κουπα κουπα αλευρι και ζυμωνουμε σε ζυμη να μην κολλαει!
Την σκεπαζουμε για 35 λεπτα!
Στην συνεχεια κοβουμε την ζυμη στα δυο και τοποθετουμε την μια σε μπολ ριχνουμε το κακαο-κανελογαρυφαλο-γαλα και το ζυμωνουμε καλα!
Ανοιγουμε και τα δυο.μειγματα.σε φυλλα τετραγωνα βαζουμε την ζυμη κακαο πανω στην λευκη και το ρολαρουμε!
Κοβουμε ισα κομματια και τα τοποθετουμε στην λαδοκολα!
Τα αφηνουμε 20 λεπτα!
Στην συνεχεια τα ψηνουμε.στους.180.βαθμους προθερμασμενο μεχρι να κοκκινησουν καλα!

ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 4 ποτηρια νερου με 4 ποτηρια νερου ζαχαρη το χυμο ενος λεμονιου για 5 λεπτα!
Σιροπιαζουμε κρυα γλυκα ζεστο σιροπι!

Εκτέλεση φωτό από κ.Tzeni Tsanaktsidou‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!