Νουντλς με λαχανικά και σολομό σε ένα γεύμα με ελάχιστες θερμίδες
Ευάγγελος Ζουμπανέας / Διαιτολόγος-Διατροφ...


Τα νουντλς από βιολογικό αλεύρι konjac αποτελούν το Light alter ego των ζυμαρικών, κρατώντας κάθε γεύμα υψηλό σε νοστιμιά, ενώ παράλληλα φέρουν ιδιαίτερα χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο. Ας δούμε πως συνδυάζονται εξαιρετικά μεταξύ τους…

Υλικά

Ως ζωικό μέρος της 3άδας (Σολομός)
Ως αμυλούχο μέρος της 3άδας (Νουντλς)
Ως φρέσκο μέρος της 3άδας (Πολύχρωμες πιπεριές, Καρότο, Μανιτάρια, ντοματίνια)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Για 1 μερίδα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, όλα τα λαχανικά για να μαλακώσουν, προσθέτοντας στο τέλος λίγες σταγόνες λεμόνι. Ταυτόχρονα ψήνουμε τον σολομό στον φούρνο για 20 λεπτά. Ανακατεύουμε τα λαχανικά με τα νουντλς και προσθέτουμε το σολομό, συμπληρώνοντας με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φυσικό θαλασσινό αλάτι

ttps://www.diatrofi.gr