Δεκεμβρίου 08, 2021

KOYZINA

Υλικά
1,2 κιλά πατάτες
1 έως 1-1/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
3 κ. σ. βούτυρο
1 κ. γλ. αλάτι
3 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
Εκτέλεση
Βήμα 1
Τοποθετήστε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα, καλύψτε με νερό, κλείστε την κατσαρόλα με το καπάκι και αφήστε να πάρουν μια βράση.
Βήμα 2
Μειώστε τη θερμότητα, αφαιρέστε το καπάκι και αφήστε να βράσουν για 15- 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 3
Εν τω μεταξύ, σε μια μικρή κατσαρόλα, ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο και το αλάτι μέχρι να λιώσει το βούτυρο, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Βήμα 4
Σουρώστε τις πατάτες, τοποθετήστε στην κατσαρόλα και πολτοποιήστε σε πουρέ προσθέτοντας σταδιακά το μείγμα κρέμας. Προσθέστε το τυρί και ανακατέψτε.

https://www.newsbeast.gr/

KOYZINA

Σοκολατένια αμυγδαλόπιτα, ζουμερή & κολασμένη
Άννα Χαλικιά


Σοκολατένια αμυγδαλόπιτα
Μερίδες: 12
Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπτά
Χρόνος αναμονής: 2 ώρες & 20 λεπτά
Σκεύος: στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 26εκ.
Φυλάσσεται καλυμμένη στο ψυγείο για 4 μέρες.
Vegetarian
Gluten Free
Πλούσια σε Πρωτεϊνη
Πλούσια σε Φυτικές Ίνες
Κάτω από 10 Υλικά

Υλικά
340 γρ. ωμά λευκά αμύγδαλα
250 γρ. καστανή ζάχαρη (χωρισμένη σε 50 γρ., 150 γρ. & 50 γρ.)
220 γρ. κουβερτούρα, σε κομματάκια
220 γρ. βούτυρο, σε κομματάκια
6 αυγά, χωρισμένους τους κρόκους από τα ασπράδια
½ κ.γ. αλάτι
50 ml Disaronno Velvet

Το Disaronno Velvet είναι ένα αναζωογονητικά δροσερό λικέρ με απαλή και κρεμώδη υφή και τη χαρακτηριστική γεύση του Disaronno. Δίνει μοναδικό άρωμα και γεύση σε αυτή την αμυγδαλόπιτα, αφού συμπληρώνει υπέροχα τη σοκολάτα και τα αμύγδαλα. 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Βάζουμε τα αμύγδαλα σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) μαζί με 50 γρ. ζάχαρη και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν πολύ ψιλοτριμμένα.

2) Λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε μπεν μαρί (δηλαδή σε ανοξείδωτο μπολ πάνω από κατσαρολάκι με νερό που σιγοβράζει, προσέχοντας να μην ακουμπά το μπολ το νερό). Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.

3) Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε με σύρμα χειρός τους κρόκους για 3-5 λεπτά, μέχρι να γίνουν ανοιχτόχρωμοι. Σταδιακά και με το μίξερ σε λειτουργία, προσθέτουμε τα 150 γρ. ζάχαρη και χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμα.

4) Προσθέτουμε το σοκολατένιο μείγμα και ανακατεύουμε πλέον με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Συνεχίζουμε με τα αλεσμένα αμύγδαλα, το αλάτι και το Disaronno Velvet και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν.

5) Σε άλλο καθαρό μπολ χτυπάμε με το μίξερ χειρός (το οποίο εντωμεταξύ έχουμε καθαρίσει και στεγνώσει) τα ασπράδια με τα υπόλοιπα 50 γρ. ζάχαρη που μας έχουν μείνει μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Ρίχνουμε τη μαρέγκα στο σοκολατένιο μείγμα σε δύο δόσεις και την ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις με τη σπάτουλα ζαχαροπλαστικής.

6) Ρίχνουμε το τελικό μείγμα σε λαδωμένη (ή βουτυρωμένη) και περασμένη με λαδόκολλα φόρμα και ισιώνουμε την επιφάνειά του. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C στον αέρα για περίπου 50 λεπτά (ελέγχουμε αν έχει ψηθεί βυθίζοντας μια οδοντογλυφίδα στο κέντρο). Βγάζουμε απ’ το φούρνο, περιμένουμε 15-20 λεπτά και ξεφορμάρουμε.

7) Αφήνουμε την αμυγδαλόπιτα να κρυώσει για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου και σερβίρουμε ή φυλάμε καλυμμένη στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα. https://www.madameginger.com/

KOYZINA

 

Σκαλτσούνια με άρωμα πορτοκαλιού: εύκολα, νηστίσιμα & απολαυστικά
Μερίδες: 28-30 σκαλτσούνια
Χρόνος προετοιμασίας: 40 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 25-30 λεπτά
Χρόνος αναμονής: 30 λεπτά
Φυλάμε τα σκαλτσούνια σε θερμοκρασία δωματίου (σε δροσερό σημείο) για 1 εβδομάδα.

Χαμηλή σε Κορεσμένα Λιπαρά

Υλικά για τη ζύμη
520 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
¼ κ.γλ. αλάτι
125 ml ηλιέλαιο
125 ml ελαιόλαδο
130 ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Υλικά για τη γέμιση
100 γρ. χουρμάδες χωρίς κουκούτσι, ψιλοκομμένοι
60 γρ. αποξηραμένα δαμάσκηνα, ψιλοκομμένα
60 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα, ψιλοκομμένα
100 γρ. αμύγδαλα (ωμά) ή καρύδια, ψιλοκομμένα
100 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι ή κάποια άλλη της επιλογής μας

Για το σερβίρισμα
ζάχαρη άχνη
κανέλα (προαιρετικά)

https://www.madameginger.com/

KOYZINA

Γευστικές μπουκιές ενέργειας με χουρμάδες για να συνοδεύσετε τον καφέ σας

Υλικά

1 1/2 φλ. τσαγιού ωμά πεκάν
1/2 κ. γλ. μπαχαρικό κολοκύθας σε σκόνη
1/2 κ. γλ. θαλασσινό αλάτι
2 φλ. τσαγιού χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τα ωμά πεκάν, τη σκόνη μπαχαρικών κολοκύθας και το θαλασσινό αλάτι σε ένα μπλέντερ. Ανακατέψτε σε υψηλή ταχύτητα για 10 δευτερόλεπτα.

Ξύστε τις πλευρές του μπλέντερ και προσθέστε τους χουρμάδες χωρίς κουκούτσι. Ανακατέψτε και πάλι για ακόμη 10 δευτερόλεπτα.

https://www.govastileto.gr/

Χρησιμοποιώντας μια λαστιχένια σπάτουλα, απλώστε το μείγμα σε μια επιφάνεια εργασίας ή σανίδα κοπής και χωρίστε σε 11 ίσα μέρη.

Πλάστε κάθε μέρος με τα χέρια σας για να σχηματίσετε μια μπάλα και τοποθετήστε σε ένα πιάτο. Επαναλάβετε με τις υπόλοιπες 10 μερίδες και σερβίρετε.

KOYZINA

λικά
1 φλ. τσαγιού λευκή ζάχαρη
1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
2 αβγά
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 3/4 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
3/4 φλ. τσαγιού γάλα
1 κ. σ. ξύσμα λεμονιού
1 κ. σ. χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς και βουτυρώστε ελαφρώς μία φόρμα για κέικ.
Βήμα 2
Χτυπήστε τη ζάχαρη και το βούτυρο σε ένα μπολ χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέστε τα αβγά και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίστε το χτύπημα.
Βήμα 3
Κοσκινίστε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ σε ένα ξεχωριστό μπολ, προσθέστε στο μείγμα με το βούτυρο και συνεχίστε το ανακάτεμα.
Βήμα 4
Προσθέστε το γάλα, το ξύσμα λεμονιού και το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε μέχρι να πετύχετε ένα λείο χυλό.
Βήμα 5
Ρίξτε το μείγμα στη φόρμα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 35 λεπτά ή μέχρι μία οδοντογλυφίδα να βγει καθαρή.

KOYZINA

1 κοτόπουλο (2.300 γρ) κομμένο σε κομμάτια
500 γρ χυλοπίτες
50 ml κόκκινο ξηρό κρασί
50 ml ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια κομμένα σε κυβάκια
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1 ξυλάκι κανέλας
4 τριμμένες ντομάτες (900 ml)
1 ΚΣ πελτέ ντομάτας
2 φύλλα δάφνης
2 κγ αλάτι
¼ κγ πιπέρι
150 γρ τριμμένο ανθότυρο για γαρνίρισμα


ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε πια πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή ένταση και βάζω τα κομμάτια του κοτόπουλου (πλυμένα και ταμποναρισμένα με χαρτί κουζίνας να μην έχουν υγρά).
Όταν αλλάξει το χρώμα τους σε λευκό τα γυρίζω κι από την άλλη πλευρά.
Προσθέτω τα κρεμμύδια αφήνοντας τα για 2 λεπτά και συνεχίζω με το σκόρδο για άλλο ένα λεπτό, σβήνοντας με κρασί (αφήνω να εξατμιστεί πριν προχωρήσω).
Ρίχνω τα φύλλα δάφνης, την κανέλα, τις ντομάτες, τον πελτέ, το αλάτι, το πιπέρι, ανακατεύω και συμπληρώνω με νερό ζεστό μέχρι να έχει σχεδόν σκεπαστεί το κρέας.
Μειώνω την ένταση σε μέτρια-χαμηλή, μισοσκεπάζω την κατσαρόλα και αφήνω να βράσει το κοτόπουλο για περίπου 40 λεπτά (αν έχω κόκορα που είναι πιο σκληρός θα χρειαστεί βράσιμο για 1 ½ ώρα). Δοκιμάζω με ένα μαχαίρι αν είναι μαλακό και βρασμένο το κρέας.
Όταν έχει σχεδόν ετοιμαστεί το κοτόπουλο, το μεταφέρω σε ένα πυρίμαχο μπολ και το σκεπάζω να διατηρηθεί ζεστό.
Αφαιρώ τη δάφνη και την κανέλα και βάζω στην κατσαρόλα τις χυλοπίτες.
Αν χρειαστεί συμπληρώνω λίγο ζεστό νερό και τις αφήνω να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας για περίπου 10 λεπτά (ανακατεύοντας ανά διαστήματα για να μην κολλήσουν).
Σερβίρω αμέσως πασπαλίζοντας σε κάθε πιάτο τις χυλοπίτες με τριμμένο ξερό ανθότυρο ή κεφαλοτύρι και συνοδεύω με φρέσκο ψωμί.

https://paxxi.gr/

KOYZINA

2 κούπες σιμιγδάλι

1 κούπα αλεύρι ολικής

¾ κούπας λάδι

¼ κούπας ζάχαρη

¼ κούπας κονιάκ

¼ κούπας χυμό πορτοκαλιού

1 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού

1 κ.γ. κανέλα

1 κ.γ. μαγειρική σόδα

***
125ml πετιμέζι

125ml σιρόπι σφενδάμου

¼ κούπας νερό

3-4 γαρύφαλλα

1 κ.γ. κανέλας

***
1 κούπα τριμμένα καρύδια

→ Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη, έπειτα προσθέτουμε την κανέλα, το κονιάκ, το ξύσμα και το χυμό με τη σόδα διαλυμένη μέσα. Σιγά σιγά προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να ανακατευτούν όλα καλά.

Φτιάχνουμε μικρά μελομακαρονάκια και τα βάζουμε σε ταψί. Ψήνουμε για 20-25′ στους 180°C.

Όταν τα βγάλουμε απ’ τον φούρνο τα βάζουμε σε πιατέλα και τα περιχύνουμε με το σιρόπι που έχουμε ήδη φτιάξει.

Για να φτιάξουμε το σιρόπι βάζουμε το πετιμέζι, το σιρόπι σφενδάμου, την κανέλα και τα γαρύφαλλα σε ένα κατσαρολάκι και σιγοβράζουμε για 15′. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε κι άλλο νερό, ώστε το σιρόπι να μη βγει πολύ πηχτό.

Από πάνω ρίχνουμε τα τριμμένα καρύδια.

Τα αφήνουμε να ρουφήξουν το σιρόπι και τα τρώμε την επόμενη μέρα -αν καταφέρουμε να περιμένουμε:)

Παραλλαγή από συνταγή της Veggie-Wedgie https://365vegandays.wordpress.com/

 

KOYZINA

Υλικά
2 κ. σ. μάτσα σε σκόνη
60 γρ. σπανάκι
100 ml γάλα
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
2 κ. σ. σιρόπι σφενδάμου
1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
3 αβγά
25 γρ. βούτυρο, λιωμένο και επιπλέον για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βάλτε τη σκόνη μάτσα, το σπανάκι και το γάλα στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 2
Αδειάστε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε με ένα σύρμα μέχρι το μείγμα να μην έχει σβόλους.
Βήμα 3
Λιώστε ένα μικρό κομμάτι βούτυρο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και ξεκινήστε να τηγανίζετε τις τηγανίτες φτιάχνοντας την καθεμία από περίπου 2 κουταλιές της σούπας ζύμη.
Βήμα 4
Μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά, αναποδογυρίστε και ψήστε για άλλο ένα λεπτό από την άλλη πλευρά.
Βήμα 5
Επαναλάβετε για όλο το μείγμα.

https://www.newsbeast.gr/

KOYZINA

Γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι

Συστατικά
Για το σιρόπι

600 γρ. νερό
800 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 στικ κανέλα
φλούδα, από 1 λεμόνι
70 γρ. μέλι
Για την κρέμα

300 γρ. γάλα, 3,5%
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
90 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
2 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1 πρέζα αλάτι
50 γρ. βούτυρο, παγωμένο
2 αβγά
Για το γλυκό

200 γρ. βούτυρο
500 γρ. κανταΐφι

Μέθοδος Εκτέλεσης
Για το σιρόπι

Σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε το νερό, τη ζάχαρη, 1 στικ κανέλας, τη φλούδα από λεμόνι (όχι το λευκό μέρος), το μέλι και περιμένουμε να διαλυθεί η ζάχαρη περίπου 5-7 λεπτά.
Με το που διαλυθεί η ζάχαρη, αφαιρούμε από τη φωτιά, ανακατεύουμε ελαφρώς και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει το σιρόπι.
Για την κρέμα

Σε μία κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά προσθέτουμε το γάλα, τη μισή ζάχαρη, το σιμιγδάλι, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας και την κρέμα γάλακτος.
Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να πήξει καλά η κρέμα μας, περίπου 3-4 λεπτά.
Όταν το σύρμα αφήνει σημάδια στο μείγμα τότε σημαίνει ότι έχει πήξει και είναι έτοιμο.
Αφαιρούμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα 50 γρ. βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί τελείως το βούτυρο.
Προσθέτουμε και το αλάτι και 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε ελαφρά. Αφήνουμε για λίγο στην άκρη.
Στον κάδο του μίξερ, βάζουμε τα αυγά και την υπόλοιπη ζάχαρη.
Χτυπάμε με το σύρμα για 5 λεπτά σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν τα αυγά και να ομογενοποιηθούν με τη ζάχαρη.
Με μία κουτάλα ή μαρίζ, αφαιρούμε 1 γεμάτη κουταλιά από το μείγμα των αυγών και την προσθέτουμε στην κατσαρόλα με την κρέμα μας.
Ανακατεύουμε να αναμειχθούν μεταξύ τους και στη συνέχεια ρίχνουμε όλο το μείγμα της κατσαρόλας (την κρέμα μας) στο μείγμα των αυγών.
Ανακατεύουμε με απαλές κυκλικές κινήσεις για να μην πέσει ο όγκος της κρέμας και αφήνουμε να κρυώσει.
Για το γλυκό

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160° C στον αέρα.
Λιώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα για 1,5 λεπτό στα 800 watt ή σε ένα κατσαρολάκι.
Στη συνέχεια, ξάνουμε καλά το κανταΐφι (για περίπου 3-4 λεπτά)
Βουτυρώνουμε, με λίγο από το λιωμένο βούτυρο, ένα στρογγυλό ταψάκι διαμέτρου 28 εκ.
Βάζουμε λίγο παραπάνω από το μισό κανταϊφι μας μέσα στο ταψάκι, προσέχοντας να υπάρχει φύλλο κι στην περιφέρεια του ταψιού.
Ραντίζουμε με το μισό βούτυρο, χωρίς να ακουμπάμε με το πινέλο μας το κανταϊφι.
Προσθέτουμε την κρέμα μας, με την βοήθεια μίας μαρίζ, και απλώνουμε να πάει παντού.
Βάζουμε το υπόλοιπο κανταΐφι από πάνω και πιέζουμε καλά (δίνουμε σχήμα στις άκρες).
Τέλος ραντίζουμε με το υπόλοιπο βούτυρο.
Ψήνουμε στον φούρνο για 1 ώρα.
Μετά από 1 ώρα, αφαιρούμε από τον φούρνο, αναποδογυρίζουμε το κανταΐφι σε ένα άλλο ταψάκι (ίδιας διαμέτρου) ή αν μπορούμε στο ίδιο και ψήνουμε για ακόμα 1 ώρα.
Όταν είναι έτοιμο, αφαιρούμε από τον φούρνο και σιροπιάζουμε το ζεστό γλυκό μας με το κρύο σιρόπι.
Αφήνουμε περίπου 30 λεπτά να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και σερβίρουμε.https://akispetretzikis.com/

KOYZINA

Μιλφέιγ με σμέουρα

Υλικά (Για 6-8 μερίδες)
200 γραμμ. αλεύρι
1/4 κ.γλ. αλάτι
175 γραμμ. κρύο
βούτυρο, κομμένο σε μικρούς κύβους
2 κ.γλ. χυμό λεμονιού
100 ml κρύο νερό
Για την κρέμα
500 ml κρέμα γάλακτος
½ κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
500 γραμμ. σμέουρα, συν λίγα για διακόσμηση
Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Βρώσιμα λουλούδια για διακόσμηση
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύετε το αλεύρι, το αλάτι και το βούτυρο. Κάνετε μια τρύπα στο κέντρο και ρίχνετε μέσα τον χυμό λεμονιού και 100 ml κρύο νερό. Ανακατεύετε με τα χέρια σας και φτιάχνετε μια ζύμη.
Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια δουλεύετε τη ζύμη μέχρι να γίνει ομοιόμορφη. Τυλίγετε σε πλαστική μεμβράνη και τη βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βγάζετε τη ζύμη από το ψυγείο και τη δουλεύετε πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια διπλώνοντάς την αρκετές φορές ώστε να αποκτήσει τραχιά υφή.
Ανοίγετε τη ζύμη σε ένα μεγάλο ορθογώνιο και κόβετε σε 3 ίσες μακριές λωρίδες 30×10. Μεταφέρετε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθούν τα φύλλα.
Σκεπάζετε τις λωρίδες ζύμης με ένα δεύτερο κομμάτι
αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε στον φούρνο για 25-30 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και να αποκτήσουν τραγανή υφή. Μην ξεχάσετε να βάλετε από πάνω ένα πυρίμαχο σκεύος για να μη φουσκώσουν.
Αφήνετε τα φύλλα να κρυώσουν λιγάκι και καθαρίζετε με ένα μαχαιράκι τις άκρες.
Στο μεταξύ χτυπάτε την κρέμα με τη βανίλια μέχρι να σφίξει.
Σε ένα πιάτο τοποθετείτε ένα από τα φύλλα μιλφέιγ, βάζετε από πάνω με κορνέ την κρέμα σε ροζέτες και ενδιάμεσα τα σμέουρα. Προσθέτετε το δεύτερο μιλφέιγ και επαναλαμβάνετε τη διαδικασία. Ολοκληρώνετε με το τρίτο φύλλο.
Πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και διακοσμείτε με τα σμέουρα και τα λουλούδια.https://www.okmag.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.