Οκτωβρίου 22, 2021

KOYZINA

Ανακατέψτε το γλυκό συμπυκνωμένο γάλα και το κακάο, θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα! Νόστιμο για τσάι για μια δεκάρα, ο καθένας μπορεί να μαγειρέψει. Σούπερ νόστιμο toffee με πλούσια γεύση σοκολάτας. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά υπέροχη καραμέλα που θα λατρέψουν όλοι. Μια απλή συνταγή επιδόρπιο για τσάι. Αποθηκεύστε τα έτοιμα γλυκά στο ψυγείο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ξηρούς καρπούς, μούρα ή αποξηραμένα φρούτα. 

 Συστατικά:
1 κουτί (400 g) συμπυκνωμένου γάλακτος
Προσθέστε 4 κουταλιές κακάο
Ανακατέψτε καλά
30 g βούτυρο
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς
30 g βούτυρο
Στη συνέχεια, 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά έως ότου πήξει.
Καλύψτε το καλούπι με πλαστικό περιτύλιγμα.
Μεταφέρετε τη μάζα σοκολάτας στο καλούπι.
Καλύψτε με μεμβράνη
Αφήστε να κρυώσει στο ψυγείο για 1-1,5 ώρες.

Πασπαλίστε με κακάο ή ζάχαρη άχνη
Καλή όρεξη!

KOYZINA

 Τα μάφιν είναι απολαυστικά. Τα ετοιμάζεις γρήγορα, με απλά υλικά και τα απολαμβάνεις όποια στιγμή της ημέρας – και όχι μόνο – θες. Για δες τη συνταγή!


Συστατικά
2 1/2 φλιτζάνια μπανάνα, κομμένες φέτες
1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
1/2 φλιτζάνι blueberries
50 γρ. κακάο
1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
1 κουτ. του γλυκού baking powder

Τρόπος Μαγειρέματος
Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
Σε ένα μπολ, ρίχνεις αρχικά τις μπανάνες και με ένα κουτάλι τις χτυπάς, μέχρι να λιώσουν. Προσθέτεις το φυστικοβούτυρο, το baking powder, τη ζάχαρη άχνη, το κακάο και αναμειγνύεις.
Μόλις το μείγμα σου αποκτήσει νέα υφή, ρίχνεις τα blueberries και συνεχίζεις το ανακάτεμα.
Βουτυρώνεις ελαφρά ένα ταψί για μάφιν ή 12 φόρμες για κάπκεικ και περιχύνεις προσεκτικά το μείγμα σου. Προσέχεις να γεμίσει λίγο παραπάνω από τη μέση και όχι μέχρι την κορυφή.
Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Ξεφορμάρεις προσεκτικά και σερβίρεις.

https://www.tlife.gr/

KOYZINA

Καρυδόπιτα με κρέμα βανίλιας και γλάσο σοκολάτας

Υλικά:

Για την καρυδόπιτα:

6 αυγά
1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζ. τσαγιού φρυγανιά (τριμμένη)
1½ φλιτζ. τσαγιού καρύδια (ψιλοκομμένα)
2 κουταλάκια κανέλα
¼ του μικρού κουταλιού γαρύφαλο
1½ κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

Για το σιρόπι:

2 φλιτζ. τσαγιού νερό
2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
1 κουταλάκι χυμός λεμονιού
3 κουτ. σούπας κονιάκ

Για την κρέμα:

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου (από αυτή που βράζουμε)
1 κούπα ζάχαρη
1 λίτρο γάλα

Για το γλάσο σοκολάτας:

200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (με 55% κακάο)
200 γρ. κρέμα γάλακτος
30 με 50 ml μέλι
Λίγο κονιάκ (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι, βράζοντας για 5 λεπτά το νερό, την ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού. Αποσύρουμε από την φωτιά, προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

2. Χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να αφρατέψουν. Σε μπολ, αναμειγνύουμε την φρυγανιά, την κανέλα, το γαρύφαλο, το μπέικιν και τα ρίχνουμε στο μείγμα με τα αυγά, ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις και χρησιμοποιώντας σπάτουλα. Τέλος, ρίχνουμε τα καρύδια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι τα υλικά να ομογενοποιηθούν.

Αδειάζουμε το μείγμα σε μέτριο βουτυρωμένο ταψάκι (33Χ28 εκατ. περίπου) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 40 λεπτά περίπου (βυθίζουμε ένα μαχαίρι στην καρυδόπιτα το οποίο πρέπει να βγει στεγνό). Όταν πλέον είναι έτοιμη, προσεκτικά και με μια κουτάλα (όχι απότομα και όχι όλο μαζί) ρίχνουμε το σιρόπι σε όλη την επιφάνεια της πίτας.

3. Σε μπολ, βάζουμε μία κούπα γάλα, το άνθος αραβοσίτου και την ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρόλα και μόλις βράσει, ρίχνουμε το διαλυμένο άνθος αραβοσίτου και σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει. Μόλις η κρέμα κρυώσει καλά, την απλώνουμε πάνω από την καρυδόπιτα

4. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και πριν πάρει βράση την ρίχνουμε πάνω στην κομματιασμένη κουβερτούρα. Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομογενοποιημένο μείγμα. Αφήνουμε το γλάσο να κρυώσει λίγο και περιχύνουμε με αυτό την καρυδόπιτα..

Σπυριδούλα Προφύρη https://magazino1.blogspot.com/

KOYZINA

Συστατικά
1 κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
200 γρ. μανιτάρια σιτάκε
1 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. βούτυρο
250 γρ. κριθαράκι, μέτριο
120 γρ. κρασί λευκό
500 γρ. ζωμό κοτόπουλου
40 γρ. μαϊντανό
50 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
Για το σερβίρισμα

μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο, 1 κ.σ. βούτυρο, και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για ακόμα 1 λεπτό.
Βάζουμε το κριθαράκι και το σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
Ρίχνουμε το κρασί, ανακατεύουμε με μια κουτάλα, και το αφήνουμε να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε σε δόσεις τον ζωμό, ρίχνοντας την επόμενη δόση ζωμού όταν το κριθαράκι έχει απορροφήσει την προηγούμενη.
Εναλλακτικά, προσθέτουμε όλο τον ζωμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, και αφήνουμε το κριθαρότο να σιγοβράσει για 15 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό.
Αφαιρούμε το κριθαρότο από τη φωτιά, προσθέτουμε τις υπόλοιπες 2 κ.σ. βούτυρο, τον μαϊντανό και τη γραβιέρα. Ανακατεύουμε με την κουτάλα.
Αφήνουμε το κριθαρότο στην άκρη να κρυώσει για 3-4 λεπτά.
Σερβίρουμε με έξτρα ψιλοκομμένο μαϊντανό.

https://akispetretzikis.com/

KOYZINA

Το cheesecake είναι ένα από τα αγαπημένα μας γλυκά. Αυτή η ελληνική παραλλαγή έχει ανάλαφρη υφή και εθιστική γεύση.


Συστατικά
2 φλιτζάνια γιαούρτι πλήρες
2 φλιτζάνια τυρί ρικότα
3 κουτ. της σούπας μέλι
1 μεγάλο αβγό
Χυμός ενός λεμονιού
1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
340 γρ. απλά μπισκότα
60 γρ. μαύρη ζάχαρη
80 γρ. λιωμένο βούτυρο
αμύγδαλα και μέλι (για το σερβίρισμα)
Τρόπος Μαγειρέματος
Αρχικά, ετοιμάζεις την τραγανή βάση μπισκότου. Σε ένα μπλέντερ, αλέθεις τα μπισκότα με τη μαύρη ζάχαρη για 3 λεπτά. Παράλληλα, σε ένα κατσαρολάκι λιώνεις το βούτυρο. Το προσθέτεις στο μπλέντερ και αλέθεις για 3 λεπτά ακόμη. Απλώνεις την τραγανή βάση σε ένα τσέρκι πολύ προσεκτικά και την αξιοποιείς ως το πρώτο στρώμα για το cheesecake σου. Την βάζεις στο ψυγείο για 3 ώρες.
Σε ένα μεσαίο μπολ, αναμειγνύεις το τυρί ρικότα και το γιαούρτι. Ανακατεύεις.
Στραγγίζεις προσεκτικά με ένα φίλτρο, για να φύγουν τα υγρά από το μείγμα σου. Σκεπάζεις με μία μεμβράνη και μεταφέρεις το μπολ στο ψυγείο για όλο το βράδυ ή απλά για 3 ώρες.
Αφού περάσει το διάστημα αυτό, προθερμαίνεις το φούρνο σου στους 160 βαθμούς C.
Σε ένα μεγάλο μπολ, αδειάζεις το μείγμα που είχες στο ψυγείο. Προσθέτεις το χυμό λεμονιού, τη βανίλια, το αβγό και το μέλι. Ανακατεύεις πολύ καλά και ομογενοποιείς.
Απλώνεις το μείγμα σου πάνω από την τραγανή βάση μπισκότου, την φτιάχνεις ομοιόμορφα με μία σπάτουλα και ψήνεις στο φούρνο για 30 λεπτά.
Μεταφέρεις στο ψυγείο για 4 ώρες. Ρίχνεις από πάνω το μέλι και τα αμύγδαλα και μοιράζεις σε μερίδες.https://www.tlife.gr/

KOYZINA

 Λαχταριστό ψωμάκι με τα αρώματα της μεσογειακής διατροφής στην κουζίνας σας!

Υλικά:
700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φακελάκια ξερή μαγιά
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
400 γρ. νερό
120 γρ. ελιές παστές
100 γρ. φέτα
1/2 πιπεριά Φλωρίνης
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιά, τα 150 γρ. από το αλεύρι και τα 200 γρ. από το νερό.
Αφήνουμε το μείγμα στην άκρη για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι, το αλεύρι και σιγά σιγά το νερό ώσπου να απορροφηθεί όλο.
Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο ζυμάρι.
Προσθέτουμε τις ελιές χωρίς το κουκούτσι κομμένες στη μέση, την φέτα σε κυβάκια, την πιπεριά σε κυβάκια, την ρίγανη και το ελαιόλαδο.
Φτιάχνουμε 2 φραντζόλες ή μικρά ατομικά ψωμάκια.
Αφήνουμε για 1 ώρα ώσπου τα ψωμάκια να διπλασιαστούν.
Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς.
https://www.monopoli.gr/

KOYZINA

Σημείωσε τι θα χρειαστείς και ξεκίνα να το φτιάχνεις:

ΥΛΙΚΑ

2 συσκευασίες κράκερς
1 συσκευασία κρέμα μιλφέιγ
600 ml γάλα
250 γρ κουβερτούρα
250 ml κρέμα γάλακτος
σοκολατένια κουφετάκια (για το γαρνίρισμα)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε την κρέμα μιλφέιγ με το γάλα
Στρώνουμε όσα κρακεράκια παίρνει σε ένα μικρό ταψί
Απλώνουμε από πάνω την μισή κρέμα και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα κρακεράκια
Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα βανίλια και βάζουμε στο ψυγείο
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να πάρει μια βράση και την περιχύνουμε πάνω από το μπολ με την ψιλοκομμένη κουβερτούρα
Αφήνουμε 2 λεπτά και ανακατεύουμε να λιώσει
Αφήνουμε μισή ώρα να σταθεί σε θερμοκρασία δωματίου και περιχύνουμε το κρύο γλυκό
Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει και γαρνίρουμε με σοκολατένια κουφετάκια
Καλή απόλαυση!

Η συνταγή είναι από το jimdiasrecipes.blogspot.com https://www.bovary.gr/l

KOYZINA

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τη συνταγή για σούπα με πράσο:
4 κουταλιές ελαιόλαδο
500 γρ. πράσο, κομμένο σε φέτες
4 κλαδάκια θυμάρι
800 γρ. φασόλια λευκά
500 ml ζωμό λαχανικών
2 κουταλιές μουστάρδα
μισό ματσάκι μαϊντανό
3 μπέικον
40 γρ ψιλοκομμένο λάχανο
25 γρ φουντούκια

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:
Ζέστανε 1 κουταλιά λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. Πρόσθεσε το πράσο και το θυμάρι. Σκέπασε την κατσαρόλα και μαγείρεψε για 15 λεπτά, προσθέτοντας λίγο νερό εάν τα πράσα αρχίσουν να κολλάνε. Πρόσθεσε τα φασόλια, το ζωμό και τη μουστάρδα. Σιγόβρασε για 3-4 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί. Έπειτα ανακάτεψε τη σούπα σε ένα μπλέντερ.
Βάλε το μπέικον σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μαγείρεψε για 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό και στη συνέχεια άφησέ το να κρυώσει. Προσθέστε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι και ρίξε το λάχανο και τα φουντούκια. Μαγείρεψε για 2 λεπτά, ανακατεύοντας μέχρι να μαραθεί το λάχανο και να φρυγανιστούν τα φουντούκια. Κόψε το μπέικον σε μικρά κομμάτια και μετά ανακάτεψέ το με το υπόλοιπο μείγμα.
Ξαναζέστανε τη σούπα, προσθέτοντας λίγο νερό εάν είναι πολύ πηχτή. Σέρβιρέ την σε μπολ με το μπέικον και το λάχανο. https://ipop.gr/

KOYZINA

Μια εύκολη ζύμη για τάρτα με κοτόπουλο και γραβιέρα που θα σας πάρει το μυαλό.

Υλικά Συνταγής
Για τη ζύμη
500 γραμ. αλεύρι γ.ο.χ
250 γραμ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
200 γραμ. γιαούρτι
1/2 κ.γλ. αλάτι
1 αυγό

Για την γέμιση κοτόπουλου με γραβιέρα
200 γραμ. φιλέτο κοτόπουλο (ψιλοκομμένο)
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (και τα πράσινα φύλλα τους)
200 γραμ. γραβιέρα (τριμμένη)
250 γραμ. κρέμα γάλακτος light
4 μεγάλα αυγά
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
30 γραµ. κρύο βούτυρο (κομμένο σε μικρά κομματάκια)
λίγο σχοινόπρασο ψητά ντοματίνια για γαρνίρισμα

Εκτέλεση
Για την εύκολη τάρτα κοτόπουλο με γραβιέρα, φτιάχνουμε πρώτα τη ζύμη τάρτας.

Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης για την τάρτα σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε για λίγο μέχρι να μαζευτούν σε μπάλα. Πατάμε με τις παλάμες να γίνει η ζύμη πλακέ. Σε βουτυρωμένη μεγάλη ταρτιέρα, βάζουμε τη ζύμη. Την απλώνουμε με τα δάχτυλα ή με τη βάση ενός ποτηριού. Φροντίζουμε να είναι παντού ισόπαχη. Ανασηκώνουμε τη ζύμη ώστε να δημιουργήσουμε τοιχώματα. Κόβουμε ότι περισσεύει από το χείλος της ταρτιέρας.

Τρυπάμε ελαφρά το φύλλο με πιρούνι. Την αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση.

Για τη γέμιση με κοτόπουλο και γραβιέρα
Ζεσταίνουµε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Σε δυνατή φωτιά ψήνουµε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο για 5-6΄. Αλατοπιπερώνουμε. Το βγάζουμε στην άκρη να κρυώσει.

Βάζουµε τα αυγά σε ένα µπολ, προσθέτουµε τα φρέσκα κρεµµυδάκια, την κρέμα γάλακτος light, το µοσχοκάρυδο και αλατοπιπερώνουµε. Τα χτυπάµε µε το σύρµα να αναµειχθούν καλά.

Πάνω στη ζύμη τάρτας, βάζουμε το κοτόπουλο σε όλη την επιφάνεια. Προσθέτουμε την τριμμένη γραβιέρα σε όλη την επιφάνεια.

Τοποθετούµε την τάρτα στη µεσαία σχάρα του φούρνου και µε προσοχή ρίχνουµε λίγο λίγο το υγρό µείγµα (αυγά κρέμα). Βάζουµε εδώ κι εκεί τα κρύα κοµµάτια βουτύρου στην επιφάνεια. Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180 βαθμούς C, στον αέρα, για περίπου 40 λεπτά, µέχρι να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια και να πήξει η κρέµα.

Αφήνουµε την τάρτα να κρυώσει για 15-20 λεπτά και να σταθεροποιηθεί. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο. Την κόβουµε σε κοµµάτια. Σερβίρουµε µε ψητά ντοματίνια και ανάµεικτη πράσινη σαλάτα.https://www.argiro.gr/

KOYZINA

Γλυκό ψυγείου με κρέμα βανίλια σοκολάτα και μπισκότα. 
Υλικά Συνταγής
Για την κρέμα βανίλια
1 ½ λίτρο φρέσκο γαλα
110 γραμ. ζαχαρη
120 γραμ. κορν φλάουρ
1 βανιλια (μπαστουνάκι)
1 πρέζα αλατι

Για την κρέμα σοκολάτα
1 λίτρο φρέσκο γαλα
70 γραμ. ζαχαρη
80 γραμ. κορν φλάουρ
20 γραμ. κακαο
50 γραμ. ξύσμα κουβερτούρα
1 πρέζα αλατι

Για το στήσιμο
1½ πακέτο μπισκοτα πτι μπερ
220 γραμ. φρέσκο γαλα
20 γραμ. κονιακ
90 γραμ. τρουφα

Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε το γλυκο ψυγειου,
συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά που θα χρειαστούμε για τη συνταγη μας. Στη συνέχεια για το γλυκο ψυγειου της τεμπελας με μπισκοτα, φτιάχνουμε πρώτα τις 2 κρέμες. Για την κρεμα βανιλια και την κρεμα σοκολατα για το γλυκό ψυγείου,

Για την κρεμα βανιλια
Κρατάμε 1 φλιτζάνι γαλα.
Το υπόλοιπο το βάζουμε στη φωτιά με τη ζαχαρη.
Χαράζουμε το μπαστούνι της βανίλιας κατά μήκος και με τη λάμα μαχαιριού αφαιρούμε τους σπόρους.
Ρίχνουμε στο γαλα, το αφήνουμε να ζεσταθεί και αλατίζουμε ελαφρώς για το γλυκο ψυγειου με μπισκοτα της τεμπελας.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ στο κρύο γαλα που κρατήσαμε και το ρίχνουμε, ανακατεύοντας στην κατσαρολα.
Μόλις πήξει, αποσύρουμε από τη φωτιά.
Για την κρεμα σοκολατα
Κρατάμε 1 φλιτζάνι γαλα από το 1 λίτρο.
Το υπόλοιπο το βάζουμε σε κατσαρολα, σε μέτρια φωτιά μαζί με τη ζαχαρη.
Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το κακαο και το κορν φλάουρ για το γλυκο ψυγειου με μπισκοτα της τεμπελας.
Στη συνέχεια τα διαλύουμε στο γαλα που κρατήσαμε.
Μόλις ζεσταθεί το γαλα στην κατσαρολα, προσθέτουμε, ανακατεύοντας καλά με συρμα, το διαλυμένο κορν φλάουρ και αλατίζουμε ελαφρώς.
Ανακατεύουμε λίγα λεπτά να πήξει η κρέμα για το γλυκό ψυγείου.
Μόλις έρθει σε σημείο βρασμού, την αποσύρουμε.
Τότε, προσθέτουμε το ξύσμα σοκολάτας κι ανακατεύουμε.
Για το στήσιμο του γλυκού με τα μπισκοτα
Θα χρησιμοποιήσουμε ταψι 24×30 εκ. Βάζουμε σε ένα μπολ το κρύο γαλα και το κονιακ. Βουτάμε ένα ένα τα μπισκότα και τα στρώνουμε στο ταψάκι. Αδειάζουμε τη μισή κρέμα βανιλια πάνω στα μπισκοτα. Στρώνουμε μπισκοτα βουτηγμένα στο γαλα – κονιακ. Αδειάζουμε σε μία στρώση την κρέμα σοκολάτας.

Επαναλαμβάνουμε μία στρώση μπισκοτα βουτηγμένα στο γαλα – κονιακ. Πατάμε τα μπισκοτα ελαφρά, να κολλήσουν στην κρεμα. Αδειάζουμε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα βανίλιας. Θρυμματίζουμε λίγα μπισκοτα και πασπαλίζουμε το γλυκο ψυγειου. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και πασπαλίζουμε με την τρούφα. Αφήνουμε να κρυώσει καλά και το διατηρούμε στο ψυγείο.https://www.argiro.gr/

© 2017 Forwoman.gr
facebook_page_plugin
Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.