Υλικά
225 γρ. μπισκότα πτι μπερ ή σοκολατένιο κέικ, θρυμματισμένα
100 γρ. χοντροκομμένα καρύδια
25 γρ. κακάο σκόνη
2 κ. σ. άχνη ζάχαρη
75 γρ. βούτυρο
100 γρ. υποβρύχιο βανίλια
½ σφηνάκι μπράντι
1 κ. γ. εκχύλισμα βανίλιας
60 ml γάλα χλιαρό
350 γρ. κουβερτούρα, για επικάλυψη
Εκτέλεση
Αρχικά, σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύετε τα θρυμματισμένα μπισκότα, τα χοντροκομμένα καρύδια, το κακάο και την άχνη ζάχαρη.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε το βούτυρο μαζί με τη βανίλια υποβρύχιο. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το μπράντι και το εκχύλισμα βανίλιας.